Sou aquí: Inici Bústia Ciutadana

Bústia Ciutadana

La Bústia ciutadana és un espai interactiu per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb l'Ajuntament. Volem treballar junts per la millora del dia a dia de la ciutat. És per això que, al costat dels nostres serveis, ens és i serà de molta vàlua la vostra col·laboració. Calen molts ulls que ens ajudin a millorar la ciutat.

Us demanem que vosaltres sigueu, també, inspectors viaris tot donant a conèixer els dèficits, les millores i les mancances que hi ha al vostre entorn més immediat.

Des de l'Ajuntament ens comprometem a donar-hi resposta.

 

Podeu fer el vostre suggeriment o la vostra observació tot clicant a: 

e-mail.jpg

Ajuda'ns a millorar la ciutat

o a través del telèfon 938 890 673. Si deixeu les vostres dades, us informarem de l'estat en què es troba la vostra aportació.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

La millora de la ciutat és més fàcil si tots hi participem.  

 

Sabies que...?
Som 5.804 vigatans entre 41 i 65 anys del sexe masculí (51%)

Seleccioneu el text, el tema i l'any que volgueu cercar:
 Ref.   Imatge   Data Sol·licitud   Data Finalització   Descripció   Respostes 
9128 2017/10/19   A l'edifici del c/ Raval cortines, 26, els cotxes que sortim del pàrquing cap al carrer, no podem girar perquè hi han cotxes aparcats els 2 costats del carrer. Just davant tenim l'edifici del núm. 21 en què hi ha un espai molt petit per aparcar un cotxe petit (foto), però sempre hi han cotxes aparcats i no permet girar quan surts del pàrquing. El carrer és direcció única. Per tant hem de girar si o  sí !  Si us plau  si algú pogués pintar aquest espai amb groc per no permetre aparcar i poder sortir amb el cotxe cap al carrer.
9127 2017/10/18   plaça  d'aparcament per a discapacitats al c/  Arquebisbe Alemany , a davant del bon preu, fins a hora i dia d'avui, fa 4 dies que hi ha el mateix vehicle aparcat, això sí, amb la corresponent  targeta  de discapacitats visible  al parabrisa . Aquest usuari pot apropiar-se d'aquesta plaça tants dies?
9126 2017/10/18   Els hi agrairia que passessin a netejar les voreres del carrer a on visc, el Bisbe  Strauch , concretament el tram que va del c/ Remei al c/ Candi  Bayés , pel cantó de la numeració imparell. Resulta que des del dia 8 no hi ha passat ningú de la neteja, tal com demostra una pila de cagarades i miccions de gos, que ja hi vàrem trobar de bon matí aquell diumenge, i les d'altres dies a més de papers, llaunes i altres, i que encara hi són avui dia. També que si "alguna" vegada veig passar la màquina de netejar per aquest tram de carrer, crec que perquè hi faci una volta no serveix de res, pel tipus de porqueria que s'hi tira.
9125 2017/10/17   això  és  una queixa sobre el tema del parquímetre.  Considero que no hi ha una política de treball establerta, hi ha personal que  té  establert un mínim de 5 minuts  perquè  tinguis temps a l'hora de canviar el tiquet. Hi han altres, que tenen molta  pressa  per fer el cafetó i no ho consideren així.  Avui, tenint tiquet a zona verda no residents, fins a un límit de les  14:02 , el controlador 179, a les 14: 02h  ha posat la multa. Això si, durant 15 minuts revisant tots  els carrers  del barri del Remei, carrer a carrer, dues persones, no hem set capaços de trobar al controlador per fer aquesta queixa verbalment.  Com a bona ciutadana, he anul·lat la multa, però no estic d'acord, considero que el personal que no vol fer la seva feina correctament, no treballi correctament, perquè necessiten temps lliure  mestres  treballen, hi ha molta gent a l'atur, que es busquin una  altra feina . Ja  és  complicat, tot el tema, perquè hi hagi gent sense consideració ,  per atendre al ciutadà a peu de carrer.
9124 2017/10/17   No és una queixa però m'agradaria poder-hi trobar solució al problema de circulació pels cotxes que venen per la ronda Camprodon  saltant -se els senyals de prohibit girar al carrer Mossèn Llorenç  Vilacís  en direcció al pàrquing de l' HUVic . És molt habitual a les 8 del matí. Els cotxes que pugen pel carrer Ramon Sala i  Saçala  en direcció al pàrquing de l'hospital tenim un problema, ja que hem de parar per deixar-los passar tot i els senyals de prohibit, en diferents ocasions  HUVic  ja ha fet comunicats però no se soluciona el problema, algun dia hi haurà algun accident que crec es podria evitar.
9123 2017/10/17   Al pas de vianants proper a l'Escola Guillem de  Montrodon , on es posen els policies locals per regular el trànsit, caldria aplanar-lo, doncs els cotxets s'hi encallen i les cadires de rodes també.  Agrairíem  solució.  Adjunto fotografia
9122 2017/10/16   A prop del Bon Preu del carrer Torelló hi ha un edifici tot de vidre, mig destrossat i cauen els trossos de vidre, vàrem passar a caminar i en va caure un que sort que va caure per dintre amb un soroll estrepitós que ens va fer pujar el cor al coll. Algun dia caurà a sobre d'alguna persona i el matarà. Ja fa anys que està així i ningú posa remei.
9121 2017/10/16   Plaça  Moragas,  fa ja alguns dies que vaig escriure pel tema de la brutícia dels excrements i veig que no s'ha solucionat, hi ha cada vegada més porqueria, tanta que pràcticament no es pot passar pel lloc on  dormen els ocells, hi ha un banc que es troba en aquest lloc i està cobert de merda, per favor mireu de posar-hi algun aparell perquè no es posin en aquest lloc com temps endarrere es va fer.
9120 2017/10/16   Acabo d'assabentar-me dels canvis d'horaris dels autobusos i de les noves línies, com podeu dir que és per facilitar l'arribada dels nens a les escoles quan s'ha tret el bus que anava de la Guixa a l'institut de Gurb, com han d'anar els nostres fills fins a l'institut? Les meves filles, que viuen al barri del Remei l'agafaven al Pont del Blanqueig, ara per anar a l'institut, han d'anar a peu fins al Sucre, allà agafar el bus que les deixa al Jaume Callís per continuar a peu fins a Gurb, teniu alguna altra solució?
9119 2017/10/15   fa  uns 23 anys que estic treballant de mestra. Ara més que mai veig que, per tal que els infants puguin aprendre bé els cal que puguin restar atents, tranquils interiorment... i m'agradaria formar-me per tal d'ajudar. Buscant, buscant he trobat una formació de  mindfulness  ara tan vigent i he vist que l'Ajuntament de Figueres ha fet un gran pas en aquest camí... Aquí passo  link ... http://ca.figueres.cat/noticies/escoles-despertes-mindfulness-aplicat-a-l-educacio-19504/ La meva pregunta és... seria possible fer el mateix a Vic? Si es pogués fer i es necessités ajuda m'ofereixo voluntària.
9118 2017/10/15   Hi ha un fanal del carrer Manlleu, la que està davant del núm. 17, que no funciona. Gràcies pel vostre interès.
9117 2017/10/15   L'espai on  hi ha  els contenidors a la  cruïlla  del c/ Sant  Antoni  amb el c/ Sant Fidel (costat B. Santander) està absolutament brut. Caldria fer-hi una bona neteja.  Agraït  per les possibilitats de millora que poseu al nostre abast.
9116 2017/10/14   quan  començarà la remodelació de la Plaça Gaudí, després de les propostes de participació ciutadana, on va ser escollida aquesta opció?
9115 2017/10/14   Els nens i adolescents de la Guixa no tenen dret a anar a l'escola amb el bus urbà? Tenint en compte que la majoria de nens que usaran aquest servei comencen les classes abans de dos quarts de 9 del matí, com pot ser que el primer autobús disponible arribi a l'estació d'autobusos més tard? I el que va al centre, a les 12 del migdia. Si es vol fomentar l'ús d'aquest servei, s'haurien d'adaptar els horaris a les necessitats dels ciutadans.
9114 2017/10/13   Fa molt de temps i pels comentaris d'aquesta llista es veu molt clar que fer complir les normes de circulació, els famosos incívics us costa molt. Però seria molt bonic que almenys els vostres col·laboradors no se sumin a la llarga llista d'incivisme que tenim a Vic. (vegeu foto).
9113 2017/10/09   des de fa temps que visitem sovint el cementeri. Nosaltres tenim  els nínxols  a la part més antiga i a dalt de tot de manera que hem d'agafar unes escales llarguíssimes i que pesen molt per poder arribar (tot i que sempre hi ha els nois que si els hi demanes, t'ajuden). Voldríem demanar si fos possible que en comptes de ser el terra de sorra i pedretes fos com en la part nova. D'aquesta manera es podrien fer servir les escales amb rodes que hi ha. 
9112 2017/10/09   Seria interessant que s'informés de quan és previst el canvi/ampliació/modificació o el que sigui que es farà a les línies del bus urbà de Vic. És increïble com ningú sap res, no apareix res a la web de l'Ajuntament, apareixen això sí, nous senyals tapats amb bosses d'escombraries, es va rumorejant que a mitjans d'Octubre hi ha modificacions. A veure, que som ja a 9 d'Octubre, el "mitjans d'Octubre" el tenim a sobre i no trobo informació de res. Utilitzo aquest servei i el normal seria uns dies abans d'entrar en servei tenir la informació dels horaris, les parades.. .etc . Serà  sorpresa sorpresa  com moltes altres coses que s'implanten a Vic?
9111 2017/10/08   Al carrer Torelló de Vic (costat supermercat  ALDI ) hi ha un edifici abandonat amb façana de vidre on sovint  hi  entra gent a tirar pedres de dins cap a fora trencant els vidres i fent-los caure al carrer o al descampat que dóna al cantó del riu. A sota hi ha una vorera i un carril bici per on  hi  passen els treballadors que van al polígon i els caps de setmana les famílies que van amb nens i bicicletes.  Agrairia que es pogués controlar la zona acordonant-la o senzillament acabant de trencar tots els vidres i així evitaríem algun accident greu.
9110 2017/10/08   Volia saber si s'està reconsiderant alguna reforma a la Ronda Camprodon o si hi ha algun projecte en marxa... La veritat és que és bastant molest  pel que fa a  soroll tenir 4 carrils de circulació davant de casa, i crec que reduint els 4 carrils a 2 seria una gran millora pel carrer, pel soroll i per tots els  veïns . A més que podria quedar una bonica avinguda amb cafès i més barri. Ara és una autopista. La circulació de Vic hem d'intentar que cada vegada sigui menys. Només vull saber si està contemplat algun projecte per la remodelació d'aquesta Ronda.
9109 2017/10/07   Voldria fer una reclamació de l'estat en què es troba la vorera del carrer Raval Cortines al final, una vegada ja has passat el carrer Torelló. Està plena de brossa i quasi no es pot passar per l'esquerra del carrer.  Per altra banda, m'agradaria fer-los constar que al final del solar ubicat a la mateixa vorera està  essent utilitzat  com abocador de restes d'obres.  Adjunto foto feta avui mateix dia 7 d'octubre a les  8AM .
9108 2017/10/07   Fa uns 3 dies al matí es van veure operaris municipals al parc infantil Manuel Anglada i  Bayés  ruixant les males herbes. En el transcurs d'aquests dies el parc feia olor inequívoca de conserves (cogombres, banderilles...) en vinagre. Suposo que s'ha seguit la moda actual d'alguns ajuntaments utilitzant àcid acètic al 20%. Òbviament que tinguem picors  en  jugar amb pilota i havent tocat diferents parts del parc en tractar-se d'un producte corrosiu i herbicida poc efectiu de contacte, deu ser degut a aquest nou herbicida. M'ho podríeu confirmar? Entenc les pressions socials sotmeses a la ignorància científica de molts polítics però crec que s'ha de ser molt més rigorós amb les decisions que es prenen i afecten a tots. Deixo un enllaç per si us interessa https://elecologistatransgenico.wordpress.com/2017/09/25/es-peor-el-remedio-que-la-enfermedad/
9107 2017/10/06   Fa massa dies que al carrer Sant Just hi ha dos fanals apagats, un a cada tram del carrer. Cal arreglar-ho.
9106 2017/10/06   Malgrat ja ser que és complicat i des del desconeixement de si l'Ajuntament treballa amb La Caixa i Banc Sabadell, proposaria que, com que considero que és una decisió política la que han pres que segurament més endavant haurien d'haver fet igualment... però hagués quedat dissimulada aquesta decisió de posicionament polític... aquest Consistori passes a treballar amb altres Entitats bancàries, per molt que aquestes siguin espanyoles... però aquestes ja sabien de quin peu calcen.  Salutacions i felicitacions per la feina aquests dies.
9105 2017/10/05   En el parc que hi ha just davant de l'escola Guillem de  Montrodon , el gronxador no està en les millors condicions, pot ser un perill pels nens que hi juguen.
9104 2017/10/05   Cal esporgar els arbres de final carrer sant Pere amb el pont, ja que les branques estan a una alçada que dificulten el pas de la gent.
9103 2017/10/05   Algú ha trencat una pilona a la vorera c/ Sant Fidel. Davant banc Santander i està tot per terra
9102 2017/10/05 crta de Roda, núm. 26, estaria bé enviar algú a fer una endreçada.
9101 2017/10/05 Crta de Roda, núm 58, estaria bé enviar algú a fer una endreçada.
9100 2017/10/04   Els darrers dies s'han produït unes manifestacions impressionants a Vic. Mai vistes. Els ciutadans i ciutadanes ens hem mobilitzat com mai. Com els temps requereixen. Demanaria a l'Ajuntament que preveiés una mica les manifestacions en el sentit que tots els parlaments es poguessin escoltar a tots els racons de la plaça. I també que hi fes algun acte festiu.... Tipus música... Xocolatada popular, etc. Per animar una mica la cosa i mantenir més estona la gent, la concentració a la plaça en un ambient festiu.
9099 2017/10/04   A l'inici del carrer Castell d'en Planes hi ha brutícia de fang que sembla que ha baixat d'unes obres que s'estan realitzant després de la reixa que dóna accés a aigües Vic. Agrairem que es pugui netejar.
9098 2017/10/04   Podríeu posar a lloc la sorra que hi ha al pas de vianants del parc infantil de Sant Llàtzer? Va molt malament per passar-hi, sobretot amb carrets i bicis de nens/es.
9097 2017/10/04   La tapa del contenidor verd del carrer Mercè Font i Codina està trencada fa setmanes. És una vergonya tenir els contenidors que tots paguem així.
9096 2017/10/04 2017/10/06 Després d'un dia tan intens 3 d'octubre, vull agrair a tota la gent de la comarca pel suport massiu a la manifestació, a l'alcaldessa i la resta d'oradors durant la manifestació... Han estat esplèndids!! M'ha fallat el cor amb l'elecció a la primera cançó "rossinyol", que no era adient per al moment. Agrairia que en féssiu una valoració. Resposta
  L'elecció del "Rossinyol que vens de..." era en segones intencions, donat que les urnes varen arribar via França.
9095 2017/10/03 Carretera de Manlleu núm. 22. Al parc del Nord, al costat de la carretera de Manlleu, hi ha un tros de terreny que no està anivellat amb la resta del parc. Cada vegada que plou es creen uns reguerons d'aigua i fang que van al carrer i a la carretera. Fa molts anys que tenim aquesta situació. Crec que un Ajuntament com el de Vic no hauria de permetre aquest estat dels seus parcs, sabent que no té un cost molt elevat anivellar-lo. Aprofito per queixar-me també de l'estat de l'asfalt de la carretera (ple d'esvorancs). També, que els contenidors d'escombraries estan molt bruts i en mal estat de manteniment.
9094 2017/10/02 2017/10/09 Sóc veïna del núm. 103 del c/ Botànic Mico de Vic. I estic fastiguejada, la causa, la pudor que surt d'un dels pisos de la planta baixa. Cada dia quan surto a treballar m'haig de tapar el nas i la boca per no vomitar. Voldria que l'ajuntament fes alguna cosa. Per salut de la parella que hi viu i per la salut dels veïns. Resposta
  Els agents cívics estan treballant en aquest cas, i estan en contacte amb la presidenta d'escala. En cas que sigui necessari, requeriran la intervenció del servei de salut pública municipal.
9093 2017/10/01 a l carrer trinquet núm. 2 hi ha una perruqueria que obren la botiga als diumenges i ja crec que no es pot obrir .
9092 2017/09/30 Us passo aquesta foto del carrer Sentfores, per tal que veieu com està de cotxes aparcats i cotxes que hi passen, tot i ser de direcció prohibida. Els vianants que hi passem hem d'anar amb compte, ja que hi ha hores que és un pas continu, crec que hi faria falta que la policia municipal s'hi deixés caure de tant en tant, per posar-hi ordre, teòricament només és d'ús pels veïns del passatge.
9091 2017/09/30 2017/10/06 M'agradaria saber perquè no lluiteu per un mercat de proximitat i qualitat, en comptes de deixar morir un espai tan necessari per a la ciutat, Vic no és la ciutat de fires i mercats? Ara ens estem quedant sense el mercat municipal perquè no us interessà, escolteu als usuaris i paradistes, i arregleu el mercat perquè Vic segueixi sent una ciutat de capital amb el seu mercat municipal amb productes de qualitat i proximitat, les grans àrees comercials estan molt bé per les massificacions, però no per trobar productes de qualitat. Tots els pobles i ciutats estan lluitant pels seus mercats i vosaltres el deixeu morir! Com a usuària que en sóc, sé que té mancances i que s'ha de modernitzar però si voleu segur que trobeu el pressupost necessari per fer-ho. Arregleu-lo i torneu a omplir-lo de parades, perquè realment fa molta pena entrar i veure tantes parades tancades, el mercat és necessari, si vosaltres no el feu servir, no ens priveu als que si ho fem, perquè el millor producte està al mercat. Resposta
  ( vegeu  també les ref. 8827, 8573, 8549 entre d'altres) Molt hi hem lluitat i hi continuem lluitant, però cal saber que "El Mercat Municipal és una concessió administrativa que l'ajuntament va concedir a un grup de placers de mercats per 50 anys. És a ells que els pertoca procurar per la conservació, dinamització comercial i seguretat sanitària, transcorreguts els primers 37 anys de concessió. No obstant això, l'ajuntament està en contacte amb ells, s'ha redactat un projecte de remodelació per baixar a planta baixa el mercat i se'ls ha fet una proposta de finançament on l'ajuntament, malgrat no tenir-hi obligació, hi aportaria el 55% del cost i els placers el 45% restant. Està a les seves mans la decisió d'acceptar aquesta proposta i l'obligació de mantenir el mercat en condicions."
9090 2017/09/29   La bústia del contenidor blau del final carrer sant Pere, no funciona bé. Fa mesos  no és fàcil la seva obertura.
9089 2017/09/28   Plaça  Moragas , tenim una part de la plaça, feta una porqueria, pels excrements dels ocells que embruten els bancs, i tot el terra. Això també passa el Passeig de la Generalitat davant del Bon Preu. Demano per favor que es miri de trobar-hi una solució.
9088 2017/09/27   dilluns , dia de pluja al carrer Nou, hi havia aigua de banda a banda. Si el pas elevat de vianants del final del carrer tingués forats per passar l'aigua, segurament a tots els baixos no hi hauria entrat tanta aigua, doncs rebufava enrere i a més les clavegueres estan embussades. No donen per tant. Agrairem que ho reviseu. És urgent.
9087 2017/09/27   Que tal si  es   procedís  a fer la neteja de les males herbes que  hi ha  a les voreres de la Ctra. de Roda? Tenim el tram de carretera que va des del Supermercat Consum fins als Recanvis Rovira en un estat lamentable. Fa temps que els  veïns  patim aquest grau de deixadesa.  És  una de les entrades a la ciutat llastimosa . Hi  ha previst per part de qui correspongui fer-hi les obres escaients per tal de dignificar el barri? Hem hagut d'esperar que  es  poses en marxa la  Facultat  de Medicina per  endreçar  els metres que ocupa l'edifici. I res més.
9086 2017/09/26   sap  greu que davant la resposta a les ref. 8986 i 8978 que ens dèieu que era una operativa puntual d'uns dies i demanàveu disculpes per les molèsties, veiem que ens contesteu qualsevol cosa per fer-nos callar o l'empresa d'escombraries no us fa cas o ens pren el pèl a tothom. A dia d'avui la situació continua igual i inclús pitjor, com podeu veure a la foto que adjunto del 25/09. Contenidors a tot el carrer de Molí d'en Saborit i trencant les branques dels arbres. No és el primer cop i al final una d'aquestes branques li caurà i farà mal a algú. Tot per no prendre les mesures ni les ganes de fer bé les coses. Hi ha més fotos de tot el procés d'aquesta forma tan lamentable de treballar. Si us plau, no som un carrer per deixar els contenidors així. I menys per produir danys d'arbres i terra com hi ha senyals molt evidents ja fent malbé el formigó. Tornem a demanar que actuïn com entitat i aquest cop sigui de veritat. Moltes gràcies i confiem se solucioni abans de fer reclamació oficial.
9085 2017/09/25   Envio una altra foto d'algú que s'està canviant el lavabo. Avui un noi de color ha vingut a deixar matalassos ,  cuines i de tot d'andròmines, li ho hem comentat i ho ha recollit. Continuo pensant que un senyal dissuasiu estaria  bé , el que no pot ser  és  dir que no es pot fer res, canviem contenidors que fan també molt soroll a les nits quan la gent aprofita per mal posar les coses i fem alguna cosa. Ara posaré una altra foto  del  més net que està la vorera perquè per aquí no s'escombra ni res. Tinc fotos de la mateixa merda de cada dia.
9084 2017/09/25   Avinguda de l'Estadi amb Josep Ma  Folch  i  Torras  hi aniria  bé  un aparcament de bicicletes.
9083 2017/09/25 2017/10/06   Demanaria que l'Ajuntament de Vic repassés la política mediambiental relacionada amb els autobusos, tant els de la línia urbana com els de l'empesa  Segalés  que fan servir per al servei escolar. Vivim a la Guixa, i en la parada del pla de Maset els conductors mantenen el motor encès mentre esperen l'hora o els passatgers, fins a puntes de 19 minutes. El nostre habitatge està molt proper a la parada, i el nivell de soroll i vibració durant un temps tan prolongat es fa horrorós i el patim cada dia. Considerem que és un tema de fàcil solució i que no hauria d'existir en el 2017. L'ajuntament hauria d'obligar les empreses de transport a aplicar les millors pràctiques per garantir el benestar dels ciutadans i el seu medi-ambient. Un autobús parat amb el motor encès genera innecessàriament contaminació, tant acústica com atmosfèrica. Comptem amb la vostra comprensió i suport.  Resposta
  A partir de mitjans d'octubre el bus urbà tindrà només la parada de la plaça de la Creu, tal com se'ns va demanar en la darrera assemblea de veïns i alcaldessa. A l'escola només hi pujaran els de transport escolar i per tant seran menys vegades al dia que hi haurà un autobús en aquest entorn. D'altra banda, hem demanat a l'empresa  Sagales  que tingui en consideració el vostre comentari.
9082 2017/09/25   Des de fa uns dies cada vegada que plou el riu  Mèder  apareix amb un aspecte pútrid i una pudor nefasta, mai abans no havia passat i el riu gaudia de fa temps d'una relativa bona salut. La causa més probable d'això és que alguna bassa de purins d'una granja riu amunt vessa (intencionadament o accidentalment) els seus residus al riu. M'agradaria saber si això s'està investigant i si ja s'han pres mesures, perquè durant aquest mes ja ha passat diverses vegades.
9081 2017/09/25   c / Raimon d'Abadal entre  l'opel  i hisenda falta un contenidor de les escombraries que ha desaparegut. Com a conseqüència, estan sempre a terra les escombraries. Agrairia que poséssiu el que ja havia d' haver-hi  però ha desaparegut.
9080 2017/09/25 2017/10/09   Al carrer del Remei número 9, hi ha una antena gegant a un balcó i s'ha de treure. Resposta
  Els agents cívics aniran a comprovar aquesta antena i fer-la retirar si  dóna  a la via pública. 
9079 2017/09/24   Fa temps que els contenidors de deixalles del carrer Jaume I cantonada carrer Manlleu  són  insuficients. Sempre  hi ha  bosses  a terra  doncs s'omplen de seguida. Però un diumenge a les 11 del  matí  veure la imatge que adjunto és molt trist. Aquesta no és la imatge que volem de la ciutat que estimem.
9078 2017/09/23 2017/09/28   Demanaria en el responsable de l'enllumenat públic que faci el que calgui perquè els veïns del carrer Meranges, passatge de la Roqueta i altres carrers de la zona, tinguin llum al carrer. Des de fa molts dies, els carrers del centre de Vic ja estan totalment il·luminats mentre que en aquesta zona els carrers estan totalment a les fosques. Resposta
  Hem reprogramat el rellotge electrònic. Esperem que millori.
9077 2017/09/22   Sóc mare d'un alumne del col·legi sagrat cor. Quan els alumnes surten pel carrer Narcís Verdaguer i Callís és bastant perillós amb els cotxes que hi circulen. Voldríem demanar si fos possible alçar el pas de vianants com s'ha fet davant el col·legi  Salarich , ja que no tenim cap policia que controli el pas. 
9076 2017/09/22   deixalles : Fa molts dies que no es buida el contenidor d'envasos del c/  Sant  Segimon, proper al c/ de Montserrat. Aquest matí a 3/4 de 8 estava completament ple i s'acumulava molta brossa a fora.  Potser s'hauria de fer un toc d'atenció a l'empresa que hauria de gestionar el servei i que el cobra.
9075 2017/09/22   És  normal que per netejar els  contenidors  es tirin les escombraries totes per terra?  Aquest és l'estat de tots els  contenidors  de paper i  cartó  a la zona Universitat avui 19/09/ 2017
9074 2017/09/21 2017/09/26   Ahir a les  12h  de la nit, igual que la nit del 4 d'agost, a la carretera de Gurb en el tros entre la central elèctrica i l'antiga  mafesa , i en concret en la zona tocant a la via del tren, tallen les herbes amb màquines de gasoil, és molt molest. Crec que no són hores per realitzar aquest tipus de treball. En les dues ocasions s'ha informat la guàrdia urbana.  Agrairia que solucionessin aquest tema. Resposta
  En aquest tram de carretera i com que no és de titularitat de l'Ajuntament, no podem  preveure  ni saber quan els operaris, que no són de l'ajuntament, hi faran el manteniment.
9073 2017/09/21   Sóc el president de la comunitat de veïns del carrer Bisbe Font Andreu núm. 25 i 27. Fa un temps vau venir a pintar una línia groga davant dels guals dels garatges corresponents als núm. 27 (nostre) i 29 (edifici del costat). L'endemà vau esborrar la part de la línia que estava davant del nostre gual núm. 27. Això provoca molts problemes, ja que en veure la línia esborrada la gent es pensa que es pot aparcar, tot i que la vorera està pintada en vermell i hi ha la placa de gual corresponent.  Us demanem, si us plau, que repinteu en groc la nostra part de línia groga perquè la gent deixi d'aparcar davant nostre cada dia. Adjunto una foto d'avui mateix amb la línia esborrada i les infraccions que comet la gent.  PS : No es podria posar també alguna pilona verda de  pvc  per delimitar el gual, com ja hi són en altres edificis?
9072 2017/09/20 2017/09/26   Per millorar la sonorització de la plaça major per actes culturals, crec que el sistema actual no és gens bo. Proposaria deixar una megafonia permanent amb petits altaveus a les voltes de les arcades de tota la plaça, d'aquesta manera tothom podria sentir-ho sense haver de fer servir altaveus molt potents i que no s'acaba de sentir res. Resposta
  Quan es fa un acte cultural de ciutat, ja es preveuen els equips necessaris, com per exemple MM .VV  i altres, però si  col·loquéssim  altaveus petitons a sota les voltes, tampoc ho sentirien els del mig de la plaça. Actes tan multitudinaris i no planificats o programats, se'n fan molt pocs.
9071 2017/09/20 2017/09/26 Des de fa temps hi ha dos edificis al c/ Gurb 95-97 que estan amb un cartell d'en venda. Però la manca de manteniment per part dels seus propietaris fa que vagin desprenent-se pedres, d'irregular grandària de les façanes. L'altre dia entre una senyora gran i jo en van caure dues pedres des de dalt. Fora, potser, convenient obligar els seus propietaris que mantinguin els edificis en condicions, necessàries per evitar ensurts i perills. Segons m'han comentat els propietaris viuen a tocar dels edificis, ja que utilitzen un dels baixos per aparcar el cotxe de tant en tant. És una llàstima que un carrer amb tanta història es permeti tal abandó. Resposta
  Ho traslladem al departament de disciplina urbanistica  perquè  ho observi i  actuï  en  conseqüència . Gràcies per l'avís.
9070 2017/09/20   a l final de tot del carrer Indústria (quasi tocant al Carrefour. Baixant a la dreta) hi ha un niu de colom d'unes mides importants situat entre dues canals de la teulada. A part de la brutícia que provoca a la vorera, hi ha perill que pugui caure. Seria possible retirar-lo?
9069 2017/09/19   Avui no tinc imatge perquè no em va el telèfon. Avui tenim moltes caixes d'algú que s'està canviant el  wc . Val que no es pot fer res, però no es poden posar senyals dissuasius que digui que està prohibit igual que altres i que es vegi que l'ajuntament en fa un seguiment i també que es pugui multar igual que amb els excrements dels gossos. Jo per part meva estic molt cansada i he arribat al límit, si l'ajuntament no pot fer res com algú em va contestar un dia que no és cosa de l'ajuntament, doncs a la porra, deixem de reciclar o mirem d'entre tots trobar la solució. Penseu en la possibilitat dels senyals dissuasius. Per cert no puc posar imatges però les vaig col·leccionant.
9068 2017/09/19 2017/09/26   voldria  fer-vos una observació referent  a l'endemà  del  MMVV . Avui he anat a aparcar a l'esplanada d'el Sucre i estava ple de brides que devien haver anat molt bé pel muntatge dels escenaris i balles del  MMVV . Actualment és molt normal veure'n arreu per terra un cop les treuen d'on eren. M'agraden tant com les detesto per aquest fet. I em sembla que triguen molt a desfer-se oi? M'agradaria que ho tinguéssiu en compte com a ajuntament i esperem que de mica en mica ens transformem amb un país més net i la gent s'acostumi que certes coses li facin mal d'ulls. Sóc de Tona i aquí també passa eh? Resposta
  Teniu tota la raó. Ho fem avinent als responsables del  muntatge  del MM .VV . Gràcies.
9067 2017/09/19 2017/09/26   Fa un mes que vau respondre el missatge núm. 8950 dient que vindríeu a tallar un arbre mort. Quan el vindreu a tallar? Cada dia va a pitjor.  Resposta
  Els responsables de jardineria n'estan al cas.
9066 2017/09/18 2017/09/26   demano  si us plau que l'ajuntament de  Vic  reguli els horaris dels concerts dels músics al carrer de la plaça pietat i la plaça  Montrodon . Com a veí d'aquesta zona és impossible poder aguantar 2 dies sense poder dormir fins a 2/4 3 de la nit. És una vergonya. El dissabte al migdia a les 2 ja tenim la música de la plaça de  Montrodon  (clot dels romans) i a les 2 de la nit sentíem els 2 concerts de les 2 places, això és un no viure. A més durant tota la tarda a la botiga no es podia atendre els clients perquè no se sentia res. Demanaria si us plau menys concerts i que els feu acabar més d'hora. Els veïns tenim dret a poder descansar i estar tranquils a casa nostra. Resposta
  Ho fem arribar als responsables de les activitats del MM .VV , no obstant això, unes activitats poden ser més molestes per uns i altres, com el Mercat Medieval o el Mercat del Ram, no tant  sorolloses  de nit, però de molta moguda de dia, poden ser molestes per altres de diferents. Per això hem de saber conviure en les diferents activitats que totes ajuden a promoure la ciutat i procurar, en sentit comú, que molestin el  mini'm  possible.
9065 2017/09/18 2017/09/26   Ja fa un temps que a la zona de l'ambulatori i concretament al carrer Sant Jordi i Raval Cortines, les places de minusvàlids no es respecten, hi aparca tothom menys els que ho necessiten. També es van marcar les zones amb groc on no es pot estacionar, però no serveix de res, ja que la gent aparca allà on li sembla. La veritat és que d'un temps cap aquí, la zona ha quedat una mica desordenada. Resposta
  Aquest incivisme només se soluciona enxampat els infractors en el moment de cometre la infracció, per tant bus recomanem telefonar a la Guàrdia Urbana (93 885 0000) quan us hi trobeu novament.
9064 2017/09/17   l' altre dia passejant per la zona de davant dels pisos d'estudiants de la universitat, al carrer que passa per davant, hi ha un solar que no hi ha res, només herbes i està molt brut, crec que seria convenient fer-hi una neteja. Aniria bé ja que les herbes es fiquen fins i tot a la vorera i tot és bastant brut.
9063 2017/09/17 2017/09/21   Davant de la Creu Roja de Vic, hi ha un parc infantil. Allà hi ha un petit "tobogan" que té una fusta trencada i on els petits s' hi  queden encallats i a vegades es trenquen la roba. Resposta
 Reparat. Gràcies per l'avís.
9062 2017/09/17 2017/09/26   Jo voldria enviar dues peticions en relació al barri de Sant Llàtzer. La primera, que fa referència a la fotografia, és la quantitat de fulles que hem de recollir els veïns del barri per culpa dels grans arbres que hi ha (la foto és una mostra però en realitat n'hi ha moltes més). Últimament s'han canviat uns quants arbres però encara en queden de realment grans i que, a més, són perillosos en dies de tempestes perquè sempre en cau algun. La segona es tracta de demanar il·luminació als camins del parc de sant llàtzer, ja que no n'hi ha i es fa difícil moure 's-hi  de nit. Penso que amb llum, aquest parc podria donar un gran valor afegit a la ciutat i al barri, tant per passejar, com fer esport, etc. Resposta
  Els arbres que es varen plantar d'origen, no han donat el resultat que s'esperava i, és per això que hi ha un pla de manteniment i substitució que es va duent a terme tal com està plantejat i en el termini de diversos anys. La il·luminació de la zona verda interior, és tot un dilema. Uns la volen i altres no. Si hi ha llum, serà molt més concorregut en altes hores i per tant després hi pot haver problemes d'aglomeracions de gent i  xivarri  inclòs. És un tema per resoldre i que tenim damunt la taula.
9061 2017/09/17 2017/09/19 Al parc del carrer sant Jaume hi ha uns cables elèctrics que estan a l'aire i sense aïllament que pot ser molt perillós pels nens que juguen al parc. Està just al costat de la cistella de bàsquet al costat de la llar d'infants. Resposta
  Cables sense tensió d'una instal·lació antiga, els hem anul·lat. Gràcies per l'avís.
9060 2017/09/16   El c/ Providència ( sector piscines ) i av/ Estadi s'haurien d'omplir els contorns dels arbres (els quadrats que hi ha), ja que t'hi ensopegues fent-te mal i pots caure.
9059 2017/09/16   Passos i zones de vianants perillosos. C/ Torelló són perillosos perquè els cotxes corren molt.  C/ Ripoll zona del supermercat Bon Preu, hora dels esmorzars amb forquilla, cotxes sobre la vorera, sobre el pas de vianants i ocupant tota la senyalització horitzontal. Pregunta, perquè gasteu temps i diners amb pintar ratlles de tots els color, si llavors no sabeu o no podeu fer-les respectar. Ja fa temps que surt aquest tema dels cotxes mal aparcats envaint tots tipus de senyalització i sempre dieu que ho esteu estudiant, poder que comenceu a pintar quan ho tingueu clar.
9058 2017/09/15 2017/09/26 Els camins de la vora el riu hi ha molts gossos deslligats i sense morrió, els amos diuen "no fa res, només la vol olorar" però han de respectar que hi ha gent que tenim por. Fa 15 dies al Call de la Guixa un Dàlmata va mossegar a la meva gosseta, un  Bitxon  Maltes, anava lligat amb una corda molt llarga i sense morrió, vaig passar molta por i li va fer molt mal. Seria bo que vigiléssiu que aquests gossos vagin amb morrió i la corda curta per evitar que això es repeteixi amb un altre gos. Resposta
  Es fa  difícil  ser arreu per detectar aquestes infraccions, és per això que hi ha unes patrulles de la guàrdia urbana que van en bicicleta per l'entorn més rural i per detectar-ho. Si us hi torneu a trobar,  hauríeu  de telefonar  a la  G.U (93 885 00 00).
9057 2017/09/15   Sóc un veí del carrer Primavera i tornem a demanar que, si us plau, s'esbrossi un altre cop tota la "fauna" que tenim davant de casa nostra, ja que hem de sortir a la carretera davant els cotxes perquè no es pot passar per la vorera i el propietari del terreny que semblà que deu ser un banc, degut a la fallida de la constructora (l'anterior propietària) no fa res.
9056 2017/09/15 2017/09/26   Tinc un negoci situat en Plaça Divina Pastora, una zona molt comercial i concorreguda en la qual tenim una petita plaça, molt deixada per part de l'ajuntament, ja que és una plaça que està davant d'un col·legi molt gran on poden jugar molts nens, hauria de tenir al voltant arbustos, uns reixats i més jocs, atès que la plaça és molt bonica. Així mateix, per Nadal la zona amb prou feines està il·luminada, demanem més llums, que posin un arbre o un tió, ja que som molts comerços a la zona i fomenta la venda i la il·lusió. Preguem que el tingui en consideració de cara a aquestes festes i solucionin el de la plaça. Resposta
  Aquesta plaça, anomenada popularment plaça de la Presó, ja havia sigut envoltada d'arbusts i es va demanar de treure'ls per fer-la més vistosa i oberta. Creiem que va ser una decisió encertada. Per la il·luminació de Nadal, us hauríeu de posar en contacte amb l'Associació de Veïns i Comerciants de la zona, ja que són ells el titular dels ornaments nadalencs i l'ajuntament hi col·labora en el muntatge i consum elèctric.
9055 2017/09/15 2017/09/26   Sóc una veïna de la Plaça Major, concretament del número 6 i us contacto perquè ahir em vaig indignar amb la localització dels lavabos portàtils del  MMVV . Tenia l'esperança que era provisional i que es canviarien de lloc, però el fet és que no ha sigut així. Com comprendreu, estan davant del portal de casa, i aquesta situació em neguiteja. Com que el banc que teníem a sota va tancar, la planta baixa té un aspecte d'abandonament, i per això acostumem a tenir problemes amb ciutadans que decideixen fer un riu dins del nostre portal. El fet que els lavabos s'hagin col·locat en aquesta localització, em fa témer que només agreujarà el problema. He intentat parlar amb l'organització un parell de vegades i això no ha estat possible. De cara a futures edicions, agrairia que es col·loquessin en una altra localització de la plaça. Resposta
  He traslladat el vostre comentari als responsables de l'activitat.
9054 2017/09/14   com  ja vaig comentar fa temps, i encara no s'ha arreglat, el contenidor soterrat d'escombraries reciclables del final del carrer sant Pere, té la tapa encallada i és quasi impossible d'obrir, la gent deixa les bosses el terra. I vosaltres què h i  feu el respecte?
9053 2017/09/14 2017/10/06 Aviat  s'inaugurarà la nova facultat de Medicina a la ctra/ de Roda... actualment ja és un caos poder-hi estacionar els vehicles; a més dels veïns i empreses, hi aparquen estudiants de l'IES Vic i usuaris de l'Hospital General de Vic. Els que hi treballem i vivim dels clients que ens hi arriben amb cotxe, ens preguntem si teniu ja la solució per tal que hi hagi aparcament per tothom. Està ja el projecte en marxa? Què hi ha previst? Resposta
  Els terrenys anomenats de la " Vica " no són de titularitat pública o municipal i per tant no els podem habilitar com a estacionament. Poc abans de l'estiu, es va obrir una gran zona d'estacionament al c/de Sant Miquel Xic amb c/Julià  Fabregas , just dos carrers per sobre d'on ens indiqueu.
9052 2017/09/14 2017/09/26   a  la zona del carrer Puigmal (davant de la universitat) creua la línia d'alta tensió. Està previst retirar la línia, soterrar-la o modificar-ne el traçat? Ja són  nombrosos  els estudis que parlen de la relació directa entre aquest tipus de línies i l'increment de malalties. Resposta
  Hi havia un conveni entre Ajuntament, Endesa i la Generalitat per soterrar uns trams d'aquesta línia. La urbanització que l'Ajuntament va fer a la zona del Nadal ja va preveure la canalització soterrada. Malauradament la crisi no va deixar portar a bon port el projecte. Des de l'Ajuntament s'ha reclamat diverses vegades, però es fa difícil preveure'n una actuació a curt termini.
9051 2017/09/14   A la cruïlla del carrer Pare Coll amb el Pla de Balenyà hi ha molt  sovint  cotxes estacionats davant dels contenidors creant una doble fila de cotxes estacionats (adjunto foto). Aquest alenteix la circulació i dificulta la sortida dels cotxes del pàrquing  Mastrot  que van en direcció Pare Coll. Podeu estudiar com solucionar aquesta problemàtica. 
9050 2017/09/14 2017/10/09   Ahir passejant pel Carrer Canigó de la nostra ciutat de Vic, em vaig trobar amb el recorregut  d'uns  100 metres, defecacions de gossos, i trepitjant-ne una d'elles. Els hi envio unes fotografies  explícites  del problema.  Espero i desitjo que prenguin les mesures adients, per evitat el problema. Resposta
  Els agents cívics i la guàrdia urbana estan fent campanyes per reduir orins i excrements a la via pública. A principis d'any es van repartir per correu postal 1.123 tríptics informatius a les persones que tenen el gos censat a Vic. Aquest mateix tríptic el reparteixen els agents cívics entre les persones que circulen a la via pública amb la seva mascota. De moment, s'han informat 850 amos de gossos de l'obligació tenir l'animal censat i  xipat  i de la necessitat de recollir els excrements i vigilar on orinen els animals, per evitar molèsties a la resta de persones de la ciutat. La campanya també va dirigida a les persones que regenten establiments comercials i que pateixen les conseqüències dels orins dels animals a les entrades dels comerços o serveis. En aquest cas, se'ls dona la informació dels productes més idonis per reduir taques i olors. De moment, s'ha repartit informació a 230 comerços.
9049 2017/09/14 2017/10/10 Com  a veí del carrer Puigsacalm vull expressar la meva queixa, ja que al final del carrer i davant d'un senyal de prohibit aparcar, així com de la corresponent línia groga pintada a l'asfalt, cada dia hi ha cotxes aparcats, provocant una situació de nul·la visibilitat pels conductors i essent un perill greu per la circulació. No seria la primera vegada que hi ha un accident. Davant d'això, prego una actuació per evitar i solucionar aquest problema. Resposta
  S'ha obert control en aquesta zona. Costa d' erradicar  les infraccions perquè els usuaris no són veïns sinó gent de fora i sovint diferents, que busca llocs d'aparcament sense pagar.  Només  el dijous passat s'hi van denunciar 9 vehicles.
9048 2017/09/14 2017/10/10   El drama del vianant al Carrer Sant Pau. Deixant de banda la incomoditat de caminar per un carrer mal pavimentat, patim el constant i impune aparcament diari de vehicles. Les persones grans, famílies amb nens petits i la gent en general ens hem de dedicar a fer eslàlom cada vegada que hi passem. La sensació de perill i inseguretat és constant, però és que ara ja s'arriba a l'extrem d'aparcar en el mateix carrer mentre es  va  a sopar en alguns dels restaurants/bars del carrer. Comença a ser hora que hi feu alguna cosa més en serio. Resposta
  La Guàrdia Urbana en manifesta que n'obren control durant el dia i al vespre/nit. Esperem que es veurà una millora.
9047 2017/09/14   Només vull fer un petit però gran suggeriment. Com a mare d'una alumna del col·legi Sagrat Cor, us agrairia que en les futures obres de reformes dels carrers tinguéssiu en compte el carrer Narcís Verdaguer i Callís, la veritat és que fa molta pena veure com cada any almenys quan arriba l'hivern o plou no es pot ni caminar, les rajoles estan en molt mal estat, us vàreu preocupar més de reparar els carrers del barri el Remei i aquesta zona del col·legi i la resta de carrers adjacents no heu fet res per millorar-ho. Espero que tinguin en compte aquest suggeriment sobretot pensant en la canalla que no  es  facin mal.
9046 2017/09/13   de l suggeriment d'ahir 9040 de Sant Llàtzer "primer contenidor d'escombraries "afegeixo la imatge idíl·lica de la brossa que s'hi ha afegit avui i que s'afegeix a la merda d'ahir" és insalubre que pugui durar dies i afegint-se més "quin fàstic i esperem que ningú es faci mal". No es veu la imatge d'ahir tot i que em semblava que es veia, avui la torno a afegir amb la merda d'avui i d'ahir al  book  de fotos per no pagar els impostos de les escombraries "no es fa res i no hi ha el servei en aquest lloc  ( quan als matins veig la merda i trobo els camions de les escombraries pel poble quan vaig fins a la feina ...  hauré  de fer fotos  també" . Increïble. Voldria saber per què les fotos no es veuen perquè les faré veure d'una manera o altra per internet.
9045 2017/09/13   Us envio foto de vorera en mal estat ubicada  eix 11  de setembre intersecció sagrada família pel vostre coneixement.
9044 2017/09/13   Pas de vianant molt perillós! Avís: El pas de vianants del final de la ctra/ de Roda (Davant la gasolinera  Feixas  Aulet), és molt perillós. Els cotxes van a velocitats altes i degut els cotxes que hi han aparcats molt a tocar del pas de vianants, a vegades acaba essent molt perillós creuar. És un pas molt concorregut per nens a causa de la proximitat de l'escola Guillem de  Montrodon  i ara també de la Universitat de Medicina, així que agrairia que ho solucionin com més aviat millor, sigui ,  amb semàfor, o bandes altes per tal de reduir la velocitat.
9043 2017/09/13   Visc en una casa adossada a la zona Horta Vermella. A l'entrada de casa tenim una olivera que no sobrepassa la balla del veí, però les fulles sí que li cauen a la seva entrada. Em poden ajudar per saber si haig de tallar aquesta olivera que té més de 25 anys allà plantada o el veí no té raó de queixar-se.
9042 2017/09/13 2017/10/09   Visc en una casa adossada a la zona Horta Vermella. Al jardí tenim una barbacoa amb un tub que va fins a dalt la teulada perquè no molesti en els veïns. Doncs encara ens demanen que aixequem més aquest tub perquè els va a parar el fum a les terrasses solàrium i molts hi pengem la roba.  Quina és l'ordenança sobre les barbacoes i les sortides de fums de les cases. És per seguir-la o poder demostrar als veïns que estic segons normativa. Seria possible que vingués algú de l'Ajuntament i ens ajudés a solucionar aquesta història per les diferents parts, perquè ningú sabem qui té la raó. Resposta
  Comentat el tema amb el departament de disciplina urbanística, en demanen que us comuniqueu directament amb ells per concretar una visita. (Naïm Prat, e-mail: pratpn@vic.cat tel. 93 886 21 00 ext. 12320).
9041 2017/09/13 Al final de la carretera de Roda, gairebé a tocar de la rotonda que hi ha davant de l'Escola Guillem de Mont-rodon, hi ha un pas de vianants realment perillós (s'adjunta foto per identificar clarament el pas al qual ens referim). A aquesta  altura  del carrer, els vehicles que vénen en sentit Roda ja han agafat gran velocitat i, per tant, passen molt  de pressa  posant en perill els vianants que travessem. A més, molt sovint hi ha cotxes aparcats just al costat del pas de vianants (tot i que està prohibit aparcar-hi) fet que impedeix totalment la visibilitat tant a vehicles com a vianants. Hem comentat repetidament aquest problema als agents de la guàrdia urbana. Creiem que una de les solucions seria semaforitzar el pas i/o fer una pas de vianants  elevat  i bandes reductores de velocitat. Us agrairíem molt una solució ràpida i efectiva, ja que és un pas de vianants molt freqüentat per nens/es que van i vénen de l'escola i ens hem trobat massa sovint amb situacions de perill.
9040 2017/09/12   L'altre dia una furgoneta carregada amb matalassos i restes d'obres anava seguida de dues dones que des del balcó vaig sentir com deien "aquí si, no nos  conoce   nadie" quan  vaig baixar el noi de la furgoneta em va dir "jo ja els  deia "Tinc  la matrícula de la furgoneta però no ho van deixar. L'Ajuntament si no posa remei o no pot? Primer jo ja no reciclo i si hi ha una bossa a terra no meva i sense reciclar la tiro al contenidor blau. Estic molt cansada i que sapigueu que a ple centre de Bilbao no passa això. També tinc fotos de com les deixalles que queden a terra després de passar els camions, es queden durant setmanes i setmanes a terra. Hem tingut una ampolla d'aigua més d'una setmana a la vorera i avui no sé si hi és per la de merda que hi ha a terra. Fins i tot safates grosses d'empreses càrnies, materials d'obra. Val que hi ha gent sense cap tipus d'educació però, no es pot fer res? Ja veuré si es veuen les fotos del  book .
9039 2017/09/12   Pas de vianants entre la Plaça Mialet i la rotonda. El nivell de la vorera respecte al terra de sauló està molt ensorrat i en època de pluja l'aigua fa córrer el sauló cap a la vorera i crea bassals prou importants per impedir el trànsit de vianants. Aquest problema ja fa anys que es reivindica des de l'Associació de veïns del barri de Santa Anna.
9038 2017/09/12   Sol·licitem activitats pel jovent, com per exemple música pels adolescents a música viva, no només catalana. N'estem farts que les poques festes que hi ha a Vic, no penseu amb nosaltres. Proposem que vinguin cantants de reggaeton de l'actualitat. Esperem que de cara l'any que ve canviï.
9037 2017/09/12   Els contenidors d'escombraries de rebuig del Carrer  Torras  i Bages, davant el convent de les Germanes Tereses, fa dies que està espatllat i s'acumulen deixalles  a fora .
9036 2017/09/11   Sóc president de la comunitat de la rambla hospital núm.8 de Vic i arran de les obres, tenim molta mala visió de la sortida del pàrquing per accedir a la carretera amb el risc d'accident que això comporta. Quin tràmit s'ha de fer per sol·licitar posar un "mirall" que ens ajudi a tenir una millor visió?
9035 2017/09/11 2017/09/15   Al barri del Remei davant la plaça de la Noguera, al costat dels bancs hi ha una font que tot l'any té el desaigua embussat i l'aigua cau al voltant d'una alzina molt maca que de tanta aigua ja ha perdut molt color verd i si no hi poseu mà segur que es morirà. És evident que heu de repassar l'aixeta de la font i sobretot el desaigua perquè pugui marxar l'aigua a la claveguera sense cap impediment. Resposta
  Reparació efectuada i font desembusada.
9034 2017/09/10   Es podrien retirar les tanques de la foto al Carrer Ramon Sala i  Saçala ,  núm  15. Es varen instal·lar fa diversos anys quan encara la zona no estava urbanitzada per evitar l'aparcament i pas dels cotxes per la zona que ara és enjardinada i per evitar l'ensorrament de la vorera, ja que just a sota hi ha un transformador d'Endesa. Aquestes tanques ara ja no tenen sentit. Alguna està fluixa i la canalla s'hi enfilen amb perill de prendre mal. Moltes gràcies per la vostra atenció.
9033 2017/09/10   Unes obres inacabades des de 2011 al carrer Pedraforca de Vic. Quan es posaran les balles? Al carrer hi ha nens i aquestes balles provisionals són perilloses.
9032 2017/09/10   El camí de sorra que la urbanització de Sant Llàtzer que comença davant l'empresa  Divic  i durant tot el camí fins a Calldetenes està ple de forats molt fondos, grossos i llargs i també amb moltes herbes pel mig del camí.  Els agrairem si es pogués arreglar aquest camí per les persones que hi anem a caminar cada dia. Moltes  gràcies  per endavant.
9031 2017/09/09   Caldria substituir la tela blanca del subsòl del parc de Sant Jaume, ja que està en mal estat i surt per tot arreu. Els nens que van a aquest parc són petits i s'hi entrebanquen.
9030 2017/09/09   El tobogan del parc de Sant Jaume està trencat del lateral. És perillós per la canalla que hi juga!
9029 2017/09/08 2017/09/15   El gronxador del parc que hi ha al costat de la guarderia dels Caputxins hi falta un caragol al seient, cosa que fa que només tingui tres punts de suggestió. També passa el mateix al gronxador del parc que hi ha al costat del col·legi Guillem de  Montrodon , però en aquest hi falta també una baula de la cadena. També trobo molt perillós una mena d'esglaó de pedra que hi ha al costat d'unes cadenes que si enfilen els nens. Resposta
  S'han canviat els dos gronxadors per dos de nous. Gràcies per l'avís.
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...