Sou aquí: Inici Bústia Ciutadana

Bústia Ciutadana

La Bústia ciutadana és un espai interactiu per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb l'Ajuntament. Volem treballar junts per la millora del dia a dia de la ciutat. És per això que, al costat dels nostres serveis, ens és i serà de molta vàlua la vostra col·laboració. Calen molts ulls que ens ajudin a millorar la ciutat.

Us demanem que vosaltres sigueu, també, inspectors viaris tot donant a conèixer els dèficits, les millores i les mancances que hi ha al vostre entorn més immediat.

Des de l'Ajuntament ens comprometem a donar-hi resposta.

 

Podeu fer el vostre suggeriment o la vostra observació tot clicant a: 

e-mail.jpg

Ajuda'ns a millorar la ciutat

o a través del telèfon 938 890 673. Si deixeu les vostres dades, us informarem de l'estat en què es troba la vostra aportació.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

La millora de la ciutat és més fàcil si tots hi participem.  

 

Sabies que...?
La dotació d'aigua del Ter és de més de 6300 milions de litres/any

Seleccioneu el text, el tema i l'any que volgueu cercar:
 Ref.   Imatge   Data Sol·licitud   Data Finalització   Descripció   Respostes 
9250 2017/12/18   Com és costum en aquesta ciutat, es van posant entrebancs als vianants amb graons a les voreres dilapidant diners públics podent estalviar-ne fent les coses amb el cap.  En comptes de posar dificultats als vehicles, per tal que moderin la velocitat, fent els passos de vianants amb plataformes  a nivell de  vorera, a peu pla pels vianants, no, ho feu al revés a veure si algú es gira el peu amb els graons mentre camina tranquil·lament per la vorera... i ja no cal dir el problema pels que tenen la desgràcia de desplaçar-se amb cadira de rodes.... o els cotxets de les criatures.  S'ha de felicitar a l'eminència que té cura de la vialitat per fer tot el contrari del que procuren la resta de ciutats i pobles: donar prioritat sempre als vianants i facilitar-los el desplaçament a peu sense posar paranys a cada pas.
9249 2017/12/15   Sé que és un tema d'afectació molt minoritària. Arran de les obres de la Rambla Sant Domènec s'ha creat una àrea de dipòsit de material de construcció davant de la casa Ricard, envoltada amb una tanca amb tela totalment opaca. Els pocs cotxes que sortim del carrer Santa Maria per anar cap al pont per anar al carrer de la Soledat ara no tenim cap visibilitat sobre els cotxes que  vénen  de la Rambla St. Domènec i resulta molt perillós. Si es pogués endarrerir una mica la tanca o deixar només la reixa sense tela es reduiria el risc.
9248 2017/12/15   El pas de vianants situat al C/ Pare Gallissà - Arquebisbe Alemany (després  estació d'autobusos  ( 41.931764 ,  2.249124 )) té molt mala visibilitat. De  7:45  a  8:30  al matí encara és fosc, hi creua força gent, passen força cotxes i com que tothom va just de temps algun dia hi haurà algun ensurt.  Podríeu il·luminar-lo més bé o fer un sistema que s'il·lumini quan hi creua un vianant com vàreu fer el que hi ha més endavant (pas de vianants  intel·ligent  al carrer Mossèn Josep  Gudiol ).
9247 2017/12/14   Vivim al carrer Santa Anna de Vic, i estem molt cansats de què aparqui un " camionàs " ben bé davant de casa cada dia i desperti a tots els membres de la família a les  4h  o  5h  de la matinada engegant motors. Ara amb el fred, el camioner engega el camió, l'escalfa i no marxa fins passats ben bé vint o vint-i-cinc minuts més tard  amb el sorollàs  que això suposa. Això a casa nostra genera una despertada general. Ja no tornem a dormir i durant el dia no ens aguantem... És legal aparcar camions a la ciutat? Se li podria dir al propietari que aparqués en un altre lloc? En altres barris hi ha prohibició. Gràcies per l'ajuda i atenció.(el camió és de l'empresa de Calldetenes Analògic. Allà altres treballadors hi aparquen els camions...)
9246 2017/12/14   El Polígon Sot dels Pradals de Vic està brut aquests dies; les restes de matèria orgànica que han caigut dels arbres han deixat la calçada molt bruta i som molts els treballadors que hi circulem a peu amb un al risc elevat de patir caigudes, especialment amb les gelades.
9245 2017/12/14   Hi ha un treballador de l'ajuntament, que no cal dir noms perquè segurament sabeu a qui em refereixo, que és un perill públic conduint la furgoneta petita. Avui anava fent ziga-zagues, gairebé se'ns tira a  sobre el  nostre cotxe al Carrer Torelló. De cop ha trencat cap a la gasolinera on hi ha unes pilones i està prohibit girar.  De debò, que és un perill.
9244 2017/12/13   crec  que hi ha molta gent gran o sense possibilitats d'anar a votar per manca de cotxe o algú que els acompanyi, hi ha algun lloc amb voluntariat o com ho podria fer, jo em voldria fer voluntària per una estoneta.
9243 2017/12/12   Al c/ cabrera núm.7, passa sovint que ens aparquen al davant del garatge, tot i que hi ha un senyal de prohibit aparcar. En ser un carrer estret no podem sortir del nostre garatge,  perquè  no es pot maniobrar. S'ha d'avisar a la grua per retirar el vehicle i això suposa arribar amb retard al treball. La grua no és la solució. S'hauria de mirar de pintar el terra i posar un senyal  més  gran.
9242 2017/12/12   Plaça  Moragas  hi ha una part del terra que està aixecat i trencat, tot el terra d'aquesta plaça està molt malament com per poder arranjar-la tota però si això no és possible almenys fer-hi  un repàs.
9241 2017/12/12   En campanya electoral no tot s'hi val i menys tracta'n sé de la naturalesa.  Tant de bo l'ajuntament retiri els adhesius al més aviat possible.
9240 2017/12/12   Illa de vianants: l'accés temporal  es  demana amb gran facilitat. Amb el DNI de la persona, n'hi ha prou per accedir. Demano que hi hagi una clau d'accés, o altre tipus de control,  per tal que  no sigui  tan  fàcil. Amb el meu DNI ser que hi ha una persona que demana accés temporal del seu vehicle, sense que jo li doni  cap  tipus d'autorització.
9239 2017/12/11   A la carretera de Gurb i en concret en el pujant cap al carrer Sant Bartomeu del Grau no hi ha enllumenat públic, queda molt fosc i és perillós caminar-hi quan és de nit. Agrairia que tinguessin en compte aquesta sol·licitud per tal de millorar la circulació de vianants.
9238 2017/12/10 informar  que ha desaparegut el tió del parc Miquel coll i alentorn, davant de l'escola  Salarich .
9237 2017/12/10   Plaça Joan Amades, hi ha una barana del parc infantil a terra.
9236 2017/12/09   es  tracta dels contenidors d'escombraries del  capdavall  del c/ Pare Coll, són  brutíssims , els verds costa  molt  d'aixecar, sobretot quan tens un pilot d'anys (aquests carrers n'hi ha forces). Ens agrada reciclar, posar les coses al seu lloc.
9235 2017/12/08   Mínim de 30 cotxes aparcats en zona enjardinada municipal en Carrer Alguer, cantonada amb Carrer Menéndez i  Pelayo , durant els dies de la Fira del Mercat Medieval. Això és i cal prendre nota i mesures per tal d'evitar-ho en pròximes edicions tant d'aquesta Fira, com també a les del Mercat del Ram, i les del  MMVV . Està molt bé donar a conèixer la ciutat i mostrar el seu dinamisme, així com que la gent d'altres indrets vinguin a veure i a conèixer la ciutat, però l'ordre, les normes de civisme i urbanitat les hem de complir, TOTS! M'agradaria que puguin prendre correctores i apliquin mesures correctores.
9234 2017/12/07   Jo no puc ajudar a cap menjador social per la meva mobilitat reduïda, ni fer segons quina ajuda per nadal a gent necessitada, però sí que podria cuinar per alguna família un menú de nadal que poguessin tenir un bon àpat. Ja sé que és poca ajuda, però seria fantàstic poder ajudar a una o dues famílies segons les meves possibilitats. On podria trucar o com ho podria fer? Crec que seria una bona opció que es fes (si és que no es fa), ja que podrien gaudir del seu àpat amb els seus i a casa seva, sense haver-se de traslladar a cap menjador social aquest dia tan assenyalat.
9233 2017/12/06   Va passar fa uns quinze dies. Sortia del Teatre Atlàntida. Era una nit molt humida. En el moment que entro en contacte amb la passarel·la de fusta que travessa la gespa (davant del complex cultural) rellisco i caic immediatament, sense temps de reacció, sobre la seva superfície. Resultat: l'húmer del braç dret fracturat, uns quants dies a l'hospital, operació. Afectació en tots els sentits, això és el més fumut: he hagut de deixar sobtadament la meva feina a l'ensenyament, ja veurem per quant de temps, incomoditats a altres persones... Em consta que altres persones també han caigut en la mateixa zona. Tenint en compte el clima que tenim per aquestes contrades, sobretot a la tardor i a l'hivern, s'hi pot fer alguna cosa perquè ningú més en resulti perjudicat? No sé, alguna intervenció o senyalització indicant del perill. Un perill que també es dóna en altres llocs de pas de la ciutat.
9232 2017/12/06   Som veïns del carrer Hospital d'en Cloquer cantonada amb Pellaire Dolcet. El tema és que són les 15:39 del primer dia de Mercat Medieval i ja hem vist tres persones pixant entremig dels cotxes que estan aparcats a Pellaire Dolcet... tot i que hi ha lavabos per tot arreu. Què hem de fer? Comencem a fer fotos? Només demanem que, si us plau, es reforci la neteja d'aquests carrers durant aquests dies.
9231 2017/12/06   Hi ha una aixeta de la font del Passeig que està embussada i va vessant a terra ...  a mb  aquest fred i mercat medieval ,   hi haurà  accidents...
9230 2017/12/06   a  Google apareix el nom de Vic com  VICH , crec que s'ha de solucionar l'error.
9229 2017/12/06   A la carretera de la Guixa direcció Vic altura de la botiga  Videoservice  (c tra / de la Guixa, 21) hi ha un esvoranc a la calçada molt molest i que s'està engrandint. Agrairíem una reparació, car és un lloc molt transitat.
9228 2017/12/06   Sobre la queixa que normalment  exposo , l'estacionament a aquesta zona és bastant habitual, no hi ha un  horari  fix, els envio  una altra  fotografia perquè vegin que és repetitiu l'estacionament al c/ Botànic Micó núm. 103 i voltants.
9227 2017/12/04   L'ajuntament de Vic s'ha plantejat fer una rotonda a la intersecció del carrer Manlleu i la Ronda Camprodon? Si no ho ha fet, seria bo que s'ho miressin. Aniria molt bé per regular el transit en aquest punt tan conflictiu.
9226 2017/12/04   Fa 2 mesos es va publicar un missatge (9097) on deia que una tapa d'un contenidor estava trencada i llençada per terra.  Avui en dia  continua sense arreglar. Quin desastre d'empresa de recollida de residus té aquesta ciutat.
9225 2017/12/03 2017/12/05   Al carrer Canigó, davant el bar el nen, el contenidor de vidre està ple i s'ha de deixar el vidre a terra. Passa sovint. Resposta
  S'ha avisat l'empresa de recollida de vidre i ja s'ha buidat. Gràcies per l'avís.
9224 2017/12/02 2017/12/05   Agrairia saber perquè el contenidor orgànic que vau treure de  Sanferm  ha tornat,  vaja  que continua actiu. Era el que no tenia tapa i destrossat pel costat. Sembla que no hi hagi diners per comprar un. Sis plau que el tirin per reciclar ja. Resposta
  Farem la substitució del contenidor. Evidentment el que ha aparegut no és el que vam substituir. A vegades desapareixen contenidors de la via pública i tornen a aparèixer després d'un temps.
9223 2017/12/01 2017/12/01   Visc al C/St. Pau i aquest any he vist que no hi ha la lluminària de Nadal, com altres anys que hi era. M'agradaria saber a què és degut? Resposta
  La il·luminació dels carrers es fa a iniciativa de les associacions de comerciants i/o de veïns de cada barri. L'Ajuntament hi col·labora amb el muntatge i en paga el consum elèctric, però els ornaments ens els faciliten les mateixes associacions.
9222 2017/12/01 2017/12/01   El llum de la cantonada C/Pare Coll i C/Pla de Balenyà, la que té l'estrella al mig i unes espirals al costat, no funciona!! Podeu arreglar-ho, si us plau? Resposta
  Gràcies per l'avís. Ara mateix s'acaba de fer l'encesa dels llums i arbres de Nadal. Els tècnics estan fent una verificació a tots ells i es buscarà solucions on calguin.
9221 2017/12/01   El detall dels tions en els diferents llocs de la ciutat els trobo molt encertat potser, s'haurien de repintar la barretina i fixar-los.
9220 2017/12/01   A la parada de bus urbà dels Habitatges Montseny, hi ha un dels vidres trencats i amb vidres a terra. Ja ho deuen haver recollit però encara hi ha el risc.
9219 2017/11/30   Als carrers del Pare Coll i Pla de Balenyà, cada dia hi ha més bicicletes que circulen per la vorera. Com que es tracta d'una zona molt freqüentada per escolars, hi ha moltes possibilitats que causin un accident. Hi hauríeu de posar remei abans no passi una desgràcia.
9218 2017/11/29 2017/11/30   Plaça  Moragas  tornem a tenir un tros del tancat trencat concretament el del fanal. Resposta
 Reparat, gràcies per l'avís.
9217 2017/11/29 2017/12/05   Hi ha dies que entre les 2 i les 3 de la matinada, els camions de les escombraries entren marxa enrere al centre històric amb l'alarma o sirena engegada. Entenc que han d'entrar, però la sirena de marxa enrere és una molèstia important a aquestes hores de la nit. A l'estiu, el problema és molt més greu, la calor i el soroll no  ens  deixar descansar. Els horaris dels camions d'escombraries, aigua de regar carrers, tampoc ajuden. Resposta
  Alguns dels vehicles de recollida han d'entrar al  casc antic  marxa enrere perquè no tenen espai físic per donar la volta. El senyal acústic és obligatori per normativa i no es pot eliminar. El fet de fer la recollida en alguns punts en aquests horaris és per garantir una  correcte  recollida i en molts casos és impossible fer-ho abans per la presència de terrasses o activitat al carrer. Sentim les molèsties que es puguin ocasionar, però la prestació de serveis al carrer és sempre molt complexa.
9216 2017/11/28 Al parc del Carrer Manel Brunet hi ha un tobogan trencat de fa temps. A part, al del Carrer Josep Pratdesaba per horta vermella, jo que treballo en riscos laborals, no entenc com hi ha un tobogan doble que la part superior es troba a més de 2 metres sense cap tipus de protecció. En pujar-hi hi ha un moment que quedes dempeus sobre l'estructura, i el risc de caiguda és gran. Tampoc dir que s'hagi de retirar, però no s'hi podria posar una barana?
9215 2017/11/28   No sé si és el lloc adient, però voldria que es fes arribar on correspongui que, si has d'anar a l'edifici de correus de la rambla, i ho has de fer amb un cotxet de criatura, no hi ha cap forma de poder-hi accedir.  Tampoc tens l'opció de deixar-lo aparcat enlloc i portar el nen a coll, com a solució d'urgència. O sigui que si no trobes ningú que et doni un cop de mà, ho tens cru. No és obligatori tenir alguna mena de rampa sent un lloc públic? Es podria solucionar d'alguna forma?
9214 2017/11/28   voldria  expressar la meva queixa respecte al caos diari circulatori que hi ha a la plaça de l'ambulatori. Passo per allà de 4 a 5 vegades al dia i pràcticament mai hi passo sense veure cotxes aparcats en doble fila obstaculitzant un dels carrils de circulació de la plaça, amb el que això comporta. Si només ens dediquem a controlar que els cotxes de la zona blava ben aparcats tinguin tiquet però en canvi deixem aparcar sense problemes cotxes en dobles files, escolta això és xauxa, però xauxa per tothom, perquè aparcar malament, en dobles files i sense pagar en sabem tots. M'agradaria que si posés  remei, ja que  circular per Vic i sobretot en determinades zones comença a ser vergonyós.
9213 2017/11/28   Estat de la zona de taules del puig dels jueus dilluns migdia. Com que no  hi ha  barreres, també dos cotxes circulant pel mig dels arbres.  Fa molt  que dura  aquest problema.
9212 2017/11/28   En el parc de Sant Llàtzer fa mesos que una empresa de construcció té un cable elèctric que passa pel mig del parc. El fan servir per donar electricitat a les dues cases que estan construint. Em sembla que és perillós perquè tant les persones com els animals el poden tocar i hi pot haver un accident.
9211 2017/11/27   Com a presidenta de la comunitat de veïns del bloc de la Plaça Divina Pastora, 12, he de comunicar que els nens que juguen a la plaça del c/ Indústria, normalment no respecten als veïns  de l'edifici , ja que la pilota la fan rebotar a la façana posterior i també als vidres del mateix edifici. Quan els hi cau la pilota als balcons, indiferentment de l'hora que sigui, truquen als veïns per tal que els hi tornin i provoquen molèsties innecessàries. Agrairia que els agents de proximitat, hi anessin més sovint i controlessin el tema dels jocs de pilota. És un tema que a l'estiu s'agreuja molt més
9210 2017/11/27   a l parc de la guixa ens hem trobat amb una de les fustes trencades com podeu veure a la foto. El que queda és molt tou i és possible que avui jugant els nens s'acabi de trencar. Ja que hi ha fustes toves seria necessari repassar-les.
9209 2017/11/27   voldria  comentar que a l'Escola  Salarich  d'ençà que es va començar l'escola al Setembre no hi ha guàrdia urbana als passos de zebra. I com a veïna i mare em veig afectada, ja que la gent aparca en doble fila, no respecten les normes de circulació i és un "caos" a l'hora d'entrar i sortir de l'escola, com que a menys 5 passa l'autobús urbà i se li ha de cedir el pas. Agrairia que la guàrdia urbana intervingui en les hores més puntuals de l'escola.
9208 2017/11/26   Això és el que cal aguantar cada dia a la carretera de Manlleu número 18 "gràcies" a la seva parada d'autobús, i que no viu cap amiguet seu, ja que si ho fes, ja no tindríem la parada al davant. Poden canviar totes les paraules que vulguin, però estem ja fins als ous de què sempre que sortim hagi algú ficat en la nostra entrada.
9207 2017/11/26   som  del col·lectiu de l' skate  parc. Volem fer arribar que tenim la pista de futbol sala, el que és el terra de la pista en mal estat, si podeu arreglar-ho.
9206 2017/11/25 2017/11/30   Sobre la queixa relacionada de la referència de la bústia 9169,adjunt fotografia, doncs tot segueix igual, no només avui, sinó cada dia, ha passat un vehicle de la Guàrdia Urbana davant i no fan el que vostè em va comentar, sancionar, com ho farien al centre de Vic. Carrer Botànic Micó 103, pas de vianants sense visibilitat, o posar unes pilones. Resposta
  Des de la guàrdia urbana ens manifesten que: "vigilem bastant les illetes prèvies als passos de vianants, inclús hem retirat diversos vehicles d'alguns sectors. Amb referència al de Botànic Micó, 103, no sé si la persona que es queixa podria acotar l'horari perquè hi passem molt sovint i rara vegada hem de denunciar. Per això, en principi pensem que no és necessari programar un servei planificat. En qualsevol cas mantindrem la vigilància."
9205 2017/11/25 2017/11/26   Seria molt d'agrair que la música que sona tot el dia al carrer Manlleu sonés una mica més fluixet. Des de dins de casa estant, al Passatge Horta de Sant Josep, la vaig sentint tothora i molesta molt. Gràcies per considerar-ho. Resposta
  Passem avís tot seguit perquè es rectifiqui. El permís el tenen sempre que no molestin els veïns i/o vianants.
9204 2017/11/25 2017/11/26   Com podeu veure a la imatge adjunta crec que falten contenidors i també civisme. Això és al carrer Raval Cortines cantonada amb carrer Sant Jordi. Cada dia ens trobem amb aquesta desagradable sorpresa. Resposta
  És lamentable. No creiem que sigui falta de contenidors donat que, no es veuen pas desbordats els que hi ha al costat. És manca de civisme. En el primer trimestre de l'any 2018, començarem a fer el canvi de contenidors de tota la ciutat i a més s'implantarà la figura dels Agents Cívics de Residus, que voltaran per la ciutat per detectar als usuaris que no ho fan seguint les normes. Lamentem la situació.
9202 2017/11/24   Al c/ Mercè Rodoreda, 7 de Vic cada dia (inclòs caps de setmana) hi vénen a estar-se una colla de joves que fumen substàncies no legals, beuen alcohol, tenen la música a tot drap que molesta i deixen tota la porcaria a terra!! A més, mostren respostes molt agressives si se'ls comenta que molesten. La zona del parc hauria d'estar més il·luminada i vigilada doncs fa por sortir a passejar i menys passar pel costat d'aquesta colla de porrats!!!
9201 2017/11/24 2017/11/28 El  mirall que hi ha en el carrer Misericòrdia cantonada carrer Nou, deu haver rebut algun cop que l'ha desplaçat i no serveix per veure si venen cotxes des del trencant.   Resposta
  Hem hagut de substituir el mirall.
9200 2017/11/24   Aquest espai és el solar que la gent fa servir com a pàrquing i que es troba davant de l'antiga fàbrica de la  pavicsa , està ple de deixalles que la gent hi va tirant. Caldria netejar-lo de manera habitual i posar-hi un cartell demanant als usuaris que en tinguin cura
9199 2017/11/24 2017/11/28   Placeta dels Sants Màrtirs. Fa molts dies que aquest senyal està girat i paral·lel a la paret, per tant el conductor no la veu i obvia la prohibició de girar cap al carrer Sant Pau. Més d'un i de dos s'han endut un ensurt.... Resposta
  Hem adreçat el senyal. Gràcies per l'avís.
9198 2017/11/24   Per enèsima vegada, incompliment d'horari nocturn del Bar Clot del Romans, que afecta els drets fonamentals dels veïns. I una vegada més una guàrdia urbana que no té disponibilitat per enviar-hi una patrulla, això sí, vol venir a veure si els meus fills poden dormir o no.
9197 2017/11/23 2017/11/26   Ningú  pot tirar pedres al veí quan la seva teulada és de vidre, sota el seu independentisme i menyspreu a la llengua comú, cooficial no batega l'amor a la seva terra, sinó el menyspreu cap als altres. Ningú pot destinar els diners públics a finalitats partidistes, volem votar, però molts volem votar que no s'aprovin partits contraris a les lleis. Les cel·les que han posat fan el ridícul del món. Viure de subvencions i anar en contra de milions d'espanyols és una cosa que no es tolera a cap lloc, som molt pacífics però no ens tocaran els c. Espanya és seva, i Catalunya és nostra, segur que pel seu bé, o és que esteu cecs? Ja sabeu, els toros es veuen més bé des de la barrera. Resposta
  Aquest suggeriment no pertocaria a la temàtica d'aquesta bústia ciutadana. No obstant això, ens consta que aquestes entitats de la societat civil que promouen aquests actes que ens fan reflexionar sobre fets concrets, no viuen de les subvencions, sinó de les aportacions dels seus associats, que són gent que estimen la llengua, la cultura i el patrimoni del seu País i no es deixen trepitjar per autoritarismes.
9196 2017/11/23 2017/11/26   Resposta sobre la resposta del comentari 9179. S'estan gastant molts diners en la urbanització de la Rambla Hospital, el Passeig i altres punts on s'han instal·lat uns leds al terra dels passos de vianants (sobtadament tots a Vic Nord) la resta simplement s'han retirat places d'aparcament davant dels passos de vianants, al barri de Santa Anna i adjacents encara NO. Sé que millora la visibilitat, però si els cotxes hi aparquen igual, no fan res. Segurament tu no ets cap responsable, però m'agradaria que passessis aquesta queixa a qui li hagi d'arribar. Teniu el meu telèfon i que es posi en contacte amb mi o jo amb ell i li ensenyaré els punts negres que hi ha. Així, la senyora Alcaldessa no haurà de tornar a trucar a casa per donar el  condol . Resposta
  Malauradament no hi ha una solució "màgica" que alerti a tots els conductors i vianants en tenir la màxima precaució en els encreuaments. Els pressupostos participatius corresponents al barri de Vic Nord, varen votar i decidir fer aquestes  proves pilot , consistents en alertar en els passos de vianants. De mica en mica es van implementant a la ciutat les millores en seguretat.
9195 2017/11/23 2017/11/28   c / Menéndez i  Pelayo , núm. 31. Tapa de registre vorera trencada. Caldria fer una reparació i canviar-la per evitar algun possible accident, ja que potser perillós. Resposta
Reparat, gràcies per l'avís.
9194 2017/11/22 2017/11/23   Sóc una treballadora de la zona de l'estadi. Per segona vegada insisteixo en la necessitat de facilitar l'aparcament a la zona verda. Sóc de fora i no tothom ens podem permetre un pàrquing privat. Em sembla molt injust que només hi puguin aparcar veïns (que ja tenen garatge) i propietaris dels locals, i els treballadors no. És una zona que cal potenciar i no faciliteu que hi puguem venir a treballar. Resposta
  En el darrer Ple Municipal, l'equip de govern va presentar unes modificacions a les ordenances que d'entre altres temes hi havia aquest canvi per facilitar als comerços i despatxos de les zones, un estacionament com si es tractés de residents. Actualment està en període d'exposició pública i esperem que passades les festes ja es pugui aplicar.
9193 2017/11/22   a l Torrent de Sant Jaume, la part que dóna al pati de darrere l'institut La Plana, està molt brut, arbres caiguts, un palet, un moble... Algú hauria d'anar a donar una ullada abans que vinguin pluges i es taponi
9192 2017/11/21   referent  al local que tenim a la carretera de Manlleu núm. 8-10 baixos de Vic, ens trobem que vénen a orinar-se a la nostra porta, entren els orins a dins el local i això provoca una mala situació, olor i fa malbé el nostre mobiliari. Hem detectat que el cap de setmana és molt més freqüent que durant la setmana. Esperem que ens puguin donar resposta com més aviat millor, i a on ens hem de dirigir per tal de poder-ho solucionar.
9191 2017/11/21   Aquesta paperera està ubicada al carrer Botànic Micó cantonada Ramon Llull. A causa de l'incivisme d'alguns veïns que la utilitzen com a contenidor i aboquen de tot, està el terra i la paret de la casa molt brut, crec que no sóc jo qui ha de netejar-ho com a propietària. Agrairia que es netegés o bé que la traguessin i li trobessin un lloc millor.
9190 2017/11/20 2017/11/22   Des d'una empresa d'aquí a Vic, necessitaria el calendari laboral i de festius. Que em podeu facilitar el calendari Laboral del 2018 i els dies festius que hi ha aquí a Vic. Resposta
  Si aneu a la pàgina web de l'Ajuntament www.vic.cat, polseu sobre la icona "Ajuntament" es desplega un menú i la darrera opció diu "Calendari.....2018" polseu i veureu les dades.
9189 2017/11/19 2017/11/19   Als horts que gestiona l'Ajuntament darrere el polígon de Roda (darrere fabrica  Montronill ) hi ha un home al mig de les herbes i els matolls amb els pantalons baixats fent-se tocaments; suposo que deu ser algun conegut d'algú que cuida els horts perquè hi ha gent als horts i ningú li diu res. Recordo que aquest espai està envoltat per la via verda on passen nens, famílies, animals, ...  Agrairia  si poguessin cuidar més perquè tots en puguem fer un ús responsable. Resposta
  Ho traslladem als responsables municipals dels horts per a la seva informació, així com als agents cívics i a la guàrdia urbana de proximitat perquè s'hi actuï en conseqüència.
9188 2017/11/19 2017/11/19   Sóc una ciutadana que he sigut mare i voldria informar-me si hi ha alguna altra persona que no sigui un mossèn que em pogués batejar el meu fill, no sé si hi ha esglésies no catòliques o persones que estiguin autoritzades a fer-ho. Resposta
  Precisament aquest cap de setmana s'han fet les jornades de portes obertes als centres de culte de la ciutat de Vic, on hem pogut conèixer les confessions religioses a la nostra ciutat. A més de l'església Catòlica, hi ha altres confessions que tenen el baptisme com a ritus, com són: Les Esglésies Evangèliques, els Testimonis Cristians de Jehovà, l'Església Adventista del Setè Dia, i segurament n'hi ha d'altres. Us recomanem adreçar-vos a ciutadania@vic.cat 93 886 21 00  ext . 21206 o 15603 que us podran informar en més detall.
9187 2017/11/18 2017/11/19   En aquest cobert de darrere el Mercadona de Santa Anna hi dorm un indigent des de l'estiu. Posar-ho en coneixement de la Guàrdia Urbana i els Serveis socials. Es tracta d'un cobert municipal. Les condicions nocturnes actuals són molt fredes. Es tracta d'un entorn molt degradat. Els barris de Vic sud necessiten major inversió de l'Ajuntament en tots els sentits. Resposta
  Ja ho hem traslladat a la regidoria de Benestar i Família perquè hi actuï en conseqüència. De tota manera, el cobert no és de titularitat municipal, sinó privada, però això no impedeix que hem de vetllar per la persona que ens comenten. Gràcies.
9186 2017/11/18 2017/11/19   Aquesta font és al parc que hi ha al  vikkus  al costat del circuit de gimnàstica. Resposta
  Ho traslladem als responsables del seu manteniment, no obstant això cal saber que les fonts i llacs de la ciutat i el seu entorn romandran tancades, com cada any, des dels vols de Tots Sants fins als vols de Sant Josep, per evitar-ne les dificultats de les glaçades i les  consegüents  esquerdes i fuites que se'n deriven. Gràcies per l'avís.
9185 2017/11/17 2017/12/05   c / Baró de  Savassona  Tram c/Nou-Jaume I. Hi han 2 arbres tallats. Esperem que en la propera campanya de replantació del febrer es puguin replantar. Resposta
  Certament està prevista la seva reposició durant el primer trimestre de l'any vinent, quan es faci a tot Vic.
9184 2017/11/17 2017/11/19   Voldria saber qui és el responsable dels Agents Cívics i si seria possible concertar una estona perquè m'atengués? Resposta
  Podeu adreçar-vos a la tecnica responsable Cristina  Molas .  e-mail : molascc@vic.cat mòbil 666 701 855.
9183 2017/11/17 2017/12/05   A la ctra. de la Guixa núm. 35 davant de Cicles Tió, una furgoneta que ha aparcat sobre la vorera ha tombat un arbre, mireu si el podeu salvar. També a la rambla  Terradellas  davant del forn de pa l'Espiga D'or, també un cotxe tot reculant ha arrencat els pals de protecció de l'arbre que hi ha al davant, mireu si els podeu tornar a clavar però més fort. Resposta
  Hem avisat a l'empresa de jardineria perquè ho deixi  correctament .
9182 2017/11/16 2017/11/23   No hi ha serveis per la gent gran al centre de la ciutat. Resulta que el centre de dia que hi havia a la zona dels caputxins ara el tancat i el centralitzen al remei i el preu per anar-hi cada dia és de  7€  anar i tornar. És inassumible per una persona gran!! A més no hi ha cap centre cívic que estigui ubicat al centre de la ciutat, què han de fer els nostres avis que viuen al centre? Només demano que els avis puguin fer alguna activitat diària sense deixar-hi el sou en viatges. Un cop queda un de sol, el dia se'ls fa molt llarg. Resposta
  Al centre de Vic, hi ha el Casal de Gent Gran la  Rambla  de l'Hospital. Tot i això, per poder donar-li una resposta més personalitzada a la situació que vostè presenta,  ben aviat , un tècnic social es posarà en contacte amb vostè. El Centre  Cívic  d'aquest sector de la ciutat és el de  CCivic  Can  Raba  al carrer Sant Jordi.
9181 2017/11/16   Al carrer nou  amb carrer misericòrdia hi ha un pas de vianants que la vorera no està adaptada per passar-hi amb cotxets i molt menys amb caminadors i cadires de rodes.
9180 2017/11/15 2017/11/20   c / Jacint Verdaguer, les bicicletes passen per la vorera a molta velocitat tant de pujada com de baixada, pel que és un perill pels vianants, tan difícil és posar de tant en tant un guàrdia. També s'hauria de posar almenys un rètol que no es permet la circulació de ciclistes per les voreres. Resposta
  Des de l'Ajuntament es duen a terme accions per millorar la xarxa de carrils bici de la ciutat per intentar que els ciclistes no circulin per la vorera, es limita la velocitat dels vehicles i s'està incorporant progressivament la bicicleta novament a la calçada, com s'ha fet a la Rambla Hospital i la Rambla Sant Domènec recentment, i es farà amb la remodelació del carrer Jacint Verdaguer. Així mateix des de l'àrea de convivència es prepara una campanya cívica per incidir en els conductors de bicicleta per tal de recordar-los que no es pot circular per les voreres amb la bicicleta. No obstant això, es donarà trasllat del seu suggeriment a la guàrdia urbana per tal que controlin en la mesura del possible les infraccions que es puguin produir al carrer Jacint Verdaguer amb la circulació de bicicletes.
9179 2017/11/15 2017/11/20   Com ho tindríeu per venir al barri de Santa Anna i començar a fer propostes de com s'haurien de repintar o canviar els passos de vianants perquè no ens portem cap altre disgust de veïns/es atropellats o "espants" de conductors imprudents que no respecten les senyalitzacions. Resposta
  Des de l'Ajuntament, per mitjà del Pla Local de Seguretat Viària, s'estan duent a terme una sèrie d'intervencions adreçades a aconseguir una millor accessibilitat, un disseny favorable a tothom i més seguretat en la mobilitat. L'objectiu és identificar pràctiques habituals en zona urbana que generen accidents i perjudiquen un col·lectiu especialment vulnerable i desprotegit com són els vianants; conscienciar de la conveniència de complir les normes i de respectar la resta d'usuaris de la via publica; així com intentar afavorir un canvi d'actitud i de comportament de conductors i vianants, que comporti una disminució d'aquest tipus d'accidents, en pro d'una ciutat més solidària i segura. Aquestes accions es porten a terme a tota ciutat no només en un barri en concret, en tenim més de 1000 passos per vianants on es treballa per millorar l'accessibilitat, visibilitat i seguretat dels conductors i vianants (eliminem places d'estacionament davant passos de vianants, millorem la senyalització en il·luminació dels mateixos i incorporem sensors que detecten el pas de vianants i alerten els conductors), malauradament però, els accidents són fortuïts i intervé un alt component del factor humà en la seva producció.
9178 2017/11/15 2017/11/15 Dissabte  a les 9: 30h  del matí vaig ensopegar amb unes rajoles desenganxades que hi ha a la vorera del c/ de Lluís Vives. A la baixada. Amb tanta mala sort que vaig patir un esquinç de 3r grau! Només he pogut adjuntar una foto, però en tinc 4 més. Més que res perquè jo mira tinc 33 anys, un esquinç de 3r grau amb crosses i fisioterapeutes per solucionar-ho i si alguna persona gran ensopega, no vull pas saber pobre el què li pot passar... és necessari arreglar-ho!! Pel bé de la ciutadania! Urgeix! Resposta
  Lamentem l'ensopegada. Gràcies per fer-nos-ho veure, ja ho hem reparat.
9177 2017/11/14 2017/11/21   A l'estiu algú es va queixar de l'estat del parc que hi ha al Parc  Somoto  ( vegeu  referència 8297). No s'ha contestat la bústia que es va fer i el parc està cada cop pitjor. Hi podreu posar remei,  si us plau ?  Resposta
  Ho hem observat i planificat pel primer trimestre del 2018 fer-hi una actuació en el paviment del parc, el paviment de la zona del tenis taula i també es pintaran els bancs i es farà el caminet d'accés des de la pl. Lluís Companys nou amb formigó raspallat. En farem el seu seguiment.
9176 2017/11/14 2017/11/17   Visc  al Carrer Sant Pere, 43, al costat de l'edifici que es va caure. Al meu pis han sortit aquestes esquerdes que em fan molta por. Hi ha una manera, perquè es faci un peritatge? Jo no sóc la propietària del pis, ho tinc llogat. Resposta
  El primer pas que hauríeu de fer és fer-ho avinent al propietari de l'immoble, que en deu ser el primer interessat. També, podeu fer una consulta als tècnics responsables de disciplina urbanística de l'ajuntament (Sr. David Amat, 93 886 21 00 amatpd@vic.cat).
9175 2017/11/13 2017/11/19   Tot i que fa uns dies havia llegit la notícia a diferents mitjans de comunicació, que informaven d'un nou canvi de sentit del c/Bisbe Casadevall, avui, arribant a casa, m'he trobat la sorpresa que el canvi ja s'ha executat. La decisió de canviar de nou el sentit del Bisbe Casadevall és sorprenent, ja que quan fa uns anys es va modificar la mobilitat de l'Eixample  Morató  un de l principals  motius que es va argumentar per aplicar el canvi de sentit d'aquest carrer va ser que el Bisbe Casadevall era una via de pas on circulaven més de 1800 vehicles diaris, i la majoria d'ells només l'usaven com a sortida de Vic i no pas com a accés al barri. El resultat del canvi de sentit va ser excel·lent: reducció de la circulació de vehicles, reducció de vehicles mal aparcats enmig del carrer, reducció de sorolls nocturns, seguretat pels vianants...  Per això, davant aquest nou i sorprenent canvi de sentit, em pregunto quines accions es faran per tal d'evitar que el Bisbe Casadevall torni a ser el que havia estat abans? Resposta
  A mitjans d'octubre es va  fa  fer una reunió de veïns de l'Eixample  Morató  amb l'Alcaldessa i tècnics municipals on, d'entre altres assumptes, es van tractar les obres als carrers Sant Antoni, Sant Fidel, Trinquet, Sant Sebastià i Sant Pau i es van explicar el que comportava i que obligava a obrir el c/Bisbe Casadevall per facilitar l'accés a l'entorn, ja que l'entrada habitual del c/Trinquet sofrirà talls de llarga durada. Davant d'això i sabent que les obres són de gran demanda, s'ha decidit avançar i començar immediatament la rehabilitació del c/Sant Pau, reomplint les juntes de les llambordes i refent el tram del cantó de la plaça de la Presó.  A més s'han començat les obres a la Rambla Sant Domènec i continuaran cap a la cruïlla del parc Balmes i al carrer Soledat que han de millorar la seguretat i accessibilitat dels vehicles en direcció al barri dels Caputxins i Roda de Ter sense necessitat de passar pel carrer Bisbe Casadevall. Des de l'Ajuntament es controlarà la velocitat dels vehicles que hi circulen per l'Eixample  Morató , s'ha prohibit la circulació del carrer de la Gelada excepte per a veïns i es continuarà estant amatents amb la seguretat dels vianants a l'hora de circular per l'Eixample  Morató  on continuen gaudint de prioritat en relació amb els vehicles.
9174 2017/11/13 2017/11/15 Des  del mes de juliol de 2017 que he llogat un habitatge d' obra nova a la  Rambla  de les Davallades de Vic amb un sistema de calefacció que funciona amb gas natural.  Resulta que des del juny/juliol Gas Natural ha fet la  sol·licitud  a l'Ajuntament per tal d'obrir la rasa a la vorera i fer la connexió cap a l' habitatge . Ha arribat el fred i l'ajuntament encara no ha donat els permisos i per tant jo no tinc gas natural per tal d'escalfar-me.  No puc entendre com hi poden  haver aquestes demores en temes  tan  essencials com els subministraments dels habitatges. Resposta
  Aquesta afirmació és rotundament falsa. L'Ajuntament és àgil en aquests tràmits i us assegurem que no tenim cap demanda de Gas Natural per fer una rasa en aquest indret. Us preguem que presenteu la queixa a les oficines de Gas Natural, no és la primera vegada, ni serà l'última, que la ineficiència d'uns la carreguem a l'espatlla d'altres.
9173 2017/11/12 2017/11/14 A l c/ Pla de Balenyà núm. 29, hi ha un fanal que ja fa dies que no funciona.  Resposta
  Gràcies per l'avís. Hem substituït l'equip elèctric i làmpada.
9172 2017/11/11 2017/12/05   Al carrer Teodor de Mas hi ha el contenidor de vidre completament ple. Resposta
  Hem avisat l'empresa de recollida i el contenidor es va buidar. Gràcies per l'avís.
9171 2017/11/11 2017/12/05   Fa tres mesos que us escric en relació a un arbre mort que cal treure de la plaça que hi ha entre carrer Guilleries i Passatge St. Jordi. Em contesteu que jardineria ja en té la informació però ningú ve a treure'l. Al final sembla una broma, no ens sembla que hagi de costar tant venir-lo a tallar. Si és que hi ha algun problema, feu-nos-ho saber. Volem resoldre aquest tema.  Resposta
  Restava pendent un tema de titularitat de l'arbre que encara no està resolta, ja que l'espai no constava com a públic, i per tant l'Ajuntament no hi podia intervenir .  Estem a l'espera de poder-ho resoldre.
9170 2017/11/09 2017/11/10 Volia  preguntar perquè en els barris de Santa Anna i de  Sanferm , la immensa majoria de cases no tenen la placa obligatòria per poder accedir als garatges dels respectius habitatges, ho trobo curiós, perquè són molts habitatges que no podrien accedir-hi, ja que estaria prohibit. Resposta
  Ho traslladem al departament adient de l' ajuntament  perquè ho verifiqui i hi actuï en consideració. Gràcies.
9169 2017/11/09 2017/11/13 Ja  fa uns mesos, vaig comentar que als voltants de la  pl / Osona, el control de vehicles estacionats en zones prohibides, i no veig que es compleixi, sobretot els senyals pintats a l'asfalt abans dels passos de vianants, ja que resta visibilitat, i en el meu cas, davant del c/ Botànic Micó 103. També passa amb les línies contínues de color groc que tampoc es respecten. Resposta
  Comentat amb la Guàrdia Urbana, ens manifesten que per mitjà de la policia de proximitat del barri en faran un control més exhaustiu i sancionador dels comportaments incívics.
9168 2017/11/08 2017/12/05   Hi ha un contenidor de rebuig davant del carrer  Miramarges , núm. 10 (cantonada Miquel Llor) que fa dies que hi és. Aquest no és un espai pels contenidors. Segurament algú el va moure o es va desplaçar pel vent. Actualment està ple de deixalles. Resposta
  Es va procedir a la seva recol·locació. Gràcies per l'avís.
9167 2017/11/08   6:50h  de la matinada. C/ Sant Pere. Demano que es revisi l'horari en què el camió de manteniment de les clavegueres ha de realitzar la seva feina.  Es tracta d'un carrer molt estret i un camió de 20 tones a les  6.50h  provoca unes vibracions i un soroll increïble que trenca tot el descans i silenci nocturn necessari.
9166 2017/11/08 2017/11/10   Plaça Mialet, zona enjardinada, direcció Serra  Senferm . Ja fa bastant de temps que hi ha un remolc estacionat a la zona enjardinada, aparentment abandonat. Resposta
  Passem avís a la guàrdia urbana perquè en verifiqui l'abandó i hi actuï en consideració. Gràcies per l'avís.
9165 2017/11/07 2017/11/10   Voldria parlar de l'estat en què es troben els carrers del  Barri  de  Sanferm , la gran majoria presentant sots i esquerdes significatives. En una queixa que ja vaig formalitzar el passat mes de Juny ,  vaig tenir com a resposta que el c/ del Pi que és el que es troba en pitjors condicions si faria una actuació el mes de Setembre o Octubre. La meva pregunta és saber com està la situació i pel que fa a la resta de carrers del Barri, saber si en un futur s'ha pensat fer-hi algun tipus d'arranjament. Com sempre repeteixo som un Barri fora del nucli de Vic, però també som Vic, vull manifestar una altra vegada l'oblit que presenta el barri per part d'aquest Ajuntament. Gràcies per tot, salut i bona tardor. Resposta
  Aquest any hi vàrem fer una actuació d'asfaltat a diversos carrers de la Serra i aquesta tardor, d'aquí a ben poc, s'hi farà l'actuació que es va acordar. Francament opinem que no tenim aquest entorn oblidat. Fa ben poc vàrem refer els passos de vianants, les escales d'accés al parc i la senyalització horitzontal de la parada del bus, per mencionar algunes actuacions al barri.
9164 2017/11/06 2017/11/07   Em sembla que la quantitat de cartells de propaganda política monotemàtica, unidireccional i en permanent renovació és una violació reiterada i auspiciada  pel  govern municipal de  l'Ordenança  Municipal de bon govern, civisme, bons costums i convivència ciutadana. Res ens sorprèn ja en aquests temps de la laxitud de les  pròpies  institucions a no obeir ni complir les seves  pròpies  lleis, per tant amb quina autoritat l'Ajuntament de Vic i la seva Policia Local sancionaran els mateixos comportaments dins la (((((República Catalana))))). Trist que res  més  sortir de casa siguis bombardejat amb publicitat política que fragmenta la societat i embruteix la via pública. Resposta
  Estem davant d'una situació inèdita, no volguda ni desitjable i en la que és la societat civil qui porta les reines de les actuacions cíviques al carrer. Si estem davant d'una situació "monotemàtica i unidireccional", és perquè ens estan danyant en el dret més preuat: la Democràcia.
9163 2017/11/06 2017/11/09   Al carrer Doctor Junyent s'ha instal·lat el supermercat  Condis  i cada dia el subministrament de mercaderia està ocupant el carril d'accés a Vic i obligant als cotxes que entren a Vic per aquest carrer, ho facin  envaint  el carril contrari, cosa perillosa pels cotxes que sortint del carrer Ramon Soler es dirigeixen cap a  l'Av . de Països Catalans.  Com i quan ho pensa resoldre l'Ajuntament. Resposta
  És evident que hi ha una infracció i ho traslladem a la Guàrdia Urbana perquè es posi en contacte amb l'empresa i s'analitzi la possible solució.
9162 2017/11/03   Els arbres del c/ Mercè Rodoreda necessitarien una poda general, s'estan fent molt grans i fins i tot n'hi ha un, entre el número 68 i 66, que té una branca bastant gran que està a punt de caure, amb el perill que caigui a sobre d'algú o d'algun cotxe. Us demano si us plau que tingueu cura d'aquests arbres que estan ben descuidats per part de l'ajuntament.
9161 2017/11/01 2017/11/06   Ahir 31/10/17 al vespre (20 h) en treure el meu vehicle ( VW   Caravelle  matrícula  GWT  4509) estacionat correctament al carrer dels  Pellaries  vaig impactar al lateral davanter dret i a la porta del pilot amb unes pilones que s'han instal·lat, sense previ avís i sense senyalitzar, durant el període d'estacionament del vehicle. És per saber com gestionar la reparació d'aquest. Resposta
  La institució de la responsabilitat patrimonial de l'Administració es configura com un dret que tenen els particulars a ser indemnitzats per qualsevol lesió que pateixin en qualsevol de llurs béns o drets, llevat dels casos de força major, sempre que la lesió sigui conseqüència del funcionament dels serveis públics. En virtut d'aquest dret es pot presentar reclamació patrimonial per danys i perjudicis quan una persona física o jurídica hagi patit un dany en qualssevol dels seus béns i/o drets, com a conseqüència del funcionament normal o anormal dels serveis públics que presta l'Ajuntament, per a obtenir un rescabalament pels danys soferts. Per fer la reclamació haurà de presentar una instància general a l'Ajuntament, acompanyada de la següent documentació: Documentació acreditativa que detalli de la forma més completa i concreta possible tota la informació en respecte el lloc, l'hora, descripció dels fets, proves (fotografies, testimonis, referència a si va comportar actuació de la policia, etc.). Documentació acreditativa que justifiqui l'import econòmic que es reclama. Un cop rebuda la sol·licitud de reclamació patrimonial es procedirà a la tramitació de la mateixa: admetent la tramitació i obrint un període de prova de 30 dies per practicar les proposades i requerir els informes als departaments municipals corresponents. Seguidament es donarà audiència de 10 dies a la persona interessada, amb trasllat de tota la documentació obrant a l'expedient. El procediment finalitzarà amb la resolució d'aquest.
9160 2017/10/31 2017/11/06   El fanal de davant del núm. 21 del c / Menéndez i  Pelayo , no funciona Resposta
  Van anar a canviar l'equip i làmpada divendres passat a la tarda. Gràcies per l'avís.
9159 2017/10/31 2017/11/06 Visc al carrer de Gurb, tocant a la rambla del Carme. Cada matí  en  sortir al carrer, observo les façanes dels edificis amb restes d'orins dels gossos que han sortit a fer les seves necessitats. L'aspecte és deplorable. Que podria fer l'ajuntament per solucionar el problema? Resposta
  En som coneixedors i ho combatem en la mesura del possible. Els agents cívics han fet i faran novament, campanyes de sensibilització i informació. Hem demanat fer una neteja d'orins als carrers i es programa de forma immediata.
9158 2017/10/31 2017/11/06 Avui al  matí  he anat amb el gos al  pipican  del carrer l'Alguer i l'he trobat amb una part de la tanca tota a terra, no està en condicions de ser utilitzat. Ja fa temps que alguns veïns ens anem queixant perquè fa temps que no està en condicions.  Podríeu passar-vos a valorar els desperfectes i poder-ho solucionar, és l'únic  pipican  que tenim al barri. Resposta
  S'han demanat les ofertes per poder col·locar una tanca d'1,5 m d'alçada i de color verd. Hem retirat tot el lateral de fusta i s'han col·locat de forma provisional una tanca d'obra, tot esperant poder muntar la nova tanca.
9157 2017/10/30 2017/12/05   Neteja Eixample  Morató . És lamentable la imatge de brutícia que dóna l'Eixample  Morató  sobretot els diumenges al matí. El lloc més afectat és el c/ St. Antoni on hi ha el supermercat. Tenint en compte que volem que Vic sigui una ciutat turística de referència crec que aquest aspecte s'hauria de millorar. Resposta
  Els diumenges no es realitza neteja a l'Eixample  Morató  ni al conjunt de Vic, excepte uns espais molt acotats del centre. No obstant es fa neteja diversos dies a la setmana, com a la resta de la ciutat, i en concret cada dissabte es neteja. A vegades, actuacions incíviques produeixen que la feina feta quedi en no res.
9156 2017/10/29 2017/10/31   Al c/Hivern al davant del núm. 31 la vorera, en una zona s'està aixecant i al costat s'ha enfonsat i hi ha fet un forat gros. És perillós pels vianants i pels cotxes que entren en aquell garatge. Els hi demanem si poden venir a mirar-ho i arreglar-ho com abans millor, us ho agrairíem. Resposta
Reparat .
9155 2017/10/29 2017/11/24   Proposo que l'Ajuntament de Vic  estudiï  la possibilitat de canviar el nom del carrer de la Ciutat pel de carrer President Puigdemont. D'aquesta forma en tota la correspondència oficial de l'Ajuntament de Vic amb els diferents organismes de l'Administració  es  tindrà record del President que va facilitar la proclamació de la República Catalana.  D'altra banda, si es considerés que no es vol perdre per sempre el nom històric de carrer de la Ciutat, la mesura podria ser, si més no, temporal fins a la plena eficàcia de la República. Resposta
  Agraïm la proposta però no s'ha vist adient fer-ho. D'altra banda s'està esbrinant la possibilitat de donar el nom de "1 d'Octubre" a un carrer de la ciutat. Gràcies pel vostre suggeriment.
9154 2017/10/29 2017/10/29   A qui se li acudeix fer un " pipican ", i no posar-hi una paperera, és com intentar fer un cafè sense aigua. Em refereixo al " pipican " prop dels habitatges Montseny, on voleu que llancem la merda dels gossos? I si no és molt demanar una petita font, perquè els gossos tinguin aigua a l'estiu. Resposta
  A menys de 100 metres, al bell mig del c/Sant Isidre hi ha una paperera a la vorera, no obstant això, està pensat col·locar-ne un altre en el mateix recinte, així com una font d'aigua pels gossos, tan bon punt ens arribin dels proveïdors.
9153 2017/10/29 2017/12/05 Fa una setmana, més o menys, a l'alçada l'avinguda Països Catalans 74, no hi ha el contenidor de la matèria orgànica.   Resposta
  Ja es va fer la seva reposició. Gràcies per l'avís.
9152 2017/10/28 2017/10/28   Gràcies per contestar-me al suggeriment 9138, referent a les cagarades de gossos. No cal que gasteu diners amb tríptics de propaganda, ja que queda palès que no ha servit per a res com us vaig dir cada vegada n'hi ha més. Pot ser sí que hi ha alguna persona que recull les cagarades però són molt poques. Fins que no els rasqueu les butxaques no us en sortireu. És molt fastigós haver d'anar torejant per no trepitjar-les pel carrer i no parlem dels parcs que hi juguen la mainada. Heu d'analitzar les caques i multa ben alta, seria l'única manera, us ho asseguro. Resposta
  Som de l'opinió que s'ha avançat i força, però, malauradament queda molt per fer encara. Quan enganxem algú " infraganti ", se'l sanciona en 750 € i si no pot pagar, se'ls hi fa fer serveis a la comunitat. Entre  altres  coses, netejar i recollir les defecacions d'altres gossos.
9151 2017/10/28 2017/11/10   Després de gastar els diners dels contribuents en una rambla fantàstica, comentar que aquest és l'estat en què es troba cada dia d'obertura la part que ocupa el bar La Nyàmera al matí. Just a l'altre cantó de carrer hi ha un altre bar i el terra es troba inalterable i la brutícia inexistent. Dir que la nocturnitat del bar suposo que és l'excusa per no agafar escombra o baieta per intentar netejar les rajoles (pagades pels contribuents) ja malmeses per sempre. És un bar i curiosament els veïns no ens estem queixant del soroll, sinó de la pena que fa la rambla en aquest tram (per cert els arbres veuen alcohol i fumen). Just en la seva ubicació estan fent l'ampliació de les millores de la rambla, esperem que la seva poca coherència i poc sentit comú no s'expandeixin també. Espero que es pugui fer algun tipus d'acció com més aviat millor pel bé de la ciutadania, de les inversions dels diners dels contribuents, del civisme i de la ciutat. Resposta
  Hem passat el vostre suggeriment al departament de disciplina urbanística i d'activitats perquè hi actuïn en conseqüència.
9150 2017/10/27 2017/11/06   Sóc usuària amb els alumnes de l'escola, del puig dels jueus, a diferents hores del dia hi anem a fer activitat física. Últimament està sempre obert, no hi ha ni els pals posats ni cap mena de tancament, això fa que entrin els cotxes sense cap impediment ni barrera. Un dia vaig veure que la gent del club d'hípica obren i tanquen quan volen i últimament queda sempre obert. Us demanaria que torneu a posar el tancament, ja que, el tema s'està descontrolant. També he notat que els dilluns està molt brut, sobretot la zona de les taules. Resposta
  Hem requerit als responsables de l'hípica, la llicència d'obres per fer l'estesa de grava en la zona, per desplaçar els perfils de la tanca i fer-la al límit del camí, a fi que els cotxes no ho puguin saltar.
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...