Ajuntament de Vic

teatre

INSCRIU-TE
el mirall de la vida
Programa:

El teatre és un mirall de la societat. L’actor dibuixa el seu paper inspirat en les persones del seu voltant i després les tècniques teatrals converteixen les emocions, sensacions, els conflictes, etc... en un art.

De la mà de protagonistes de la història prendrem la perspectiva que ens donen els grans personatges amb els seus conflictes.

Us proposem ser espectadores del Teatre: us presentarem els personatges amb la seva dramatúrgia, coneixereu els diferents estils, autors i formes de creació. Adquirirem eines per poder valorar les obres de teatre en funció dels coneixements teatrals, així com també pel propi gust personal. Ens acostarem al procés de creació en el teatre fins a arribar a escenificar una obra, per desenvolupar la pròpia visió crítica.

Les sessions es divideixen en dues parts: la primera ens situa en l’època teatral a partir d’un monòleg i la segona ens apropa als personatges, a partir de la interpretació. En cada sessió treballarem una època diferent, a partir de l’obra de teatre corresponent i del seu personatge protagonista.

Persona que imparteix el taller:

Pepa Lavilla
Actriu de teatre, cinema i televisió. Ha portat a terme projectes de contes i animació a lectura. Imparteix classes de teatre. Autora de tres obres de teatre per nens.
Veure currículum

Lloc:

CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24) 

Data d'inici:

25/01/2018

Horaris:

dijous 18:30 h - 20:00 h | dijous 20:15 h - 21:45 h

Nombre de sessions:

10

Indicacions / Recomanacions:
Preu:
35 €

INSCRIU-TE
CCVIC - HORARIS
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
BARRI DELS CAPUTXINS

Barri dels Caputxins

La informació del barri al web
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès