Ajuntament de Vic

Fi del taller degustacions de tardor

Ahir vam fer l'última sessió del taller de degustacions de tardor a càrrec de l'Eduard Aliberch, un final de taller amb plats de gurmet, cava i sorteig de dos menús a Cal Jutge, obsequi del nostre tallerista

Les últimes receptes que ens va elaborar l'Eduard Aliberch de Cal Jutge eren dignes d'una taula de festa, vam començar amb un caneló de carabassó amb brandada de bacallà, ceba confitada, gelatina de mel i reducció de ratafia, un llom de cérvol embolcallat amb cansalada, castanyes, cebetes i puré de moniato, un arròs negre amb sepionets i pebrots del padró, un peu de porc farcit amb bolets i botifarra del perol i de postre una copa de pinya colada, amb espuma de coco, gelatina de sucre moscovado i pinya al rom.

Tots els participants estaven molt contents amb tot l'aprenentatge que han adquirit durant les deu sessions del taller, s'ha format llaços d'amistat i la majoria tornaran al nostre centre cívic a fer més tallers de cuina. Moltes gràcies a tots!

                                            

                                  

CCVIC - HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Retorns d'import

Els retorns d'import de les activitats suspeses de la programació dels Centres Cívics es portaran a terme al CCVIC Can Pau Raba de dilluns a divendres (16h-20h)

Arxiu del bloc
Enllaços d'interès