Ajuntament de Vic

CONCERT A LA GUIXA, MATTHEW MCDAID + MARC BALA

Divendres, 23 de febrer a les 20:00h. Entrada Gratuïta

Us informem que , músic i compositor de bandes com i , acompanyarà a l'escenari del , en substitució de Víctor Partido.

Marc Bala és músic i compositor de bandes com Copa Lotus i Mareta Bufona. El seu cançoner beu des de la més pura tradició folky americana, la nova cançó o les sintonies de la tele. Tot plegat amb una mirada més local, irònica, tendre i una mica particular

Matthew McDaid és un jove cantautor oriünd de Belfast establert des de fa anys a Rupit. McDaid ha anat forjant a poc a poc un reconeixement cada vegada més important dins l'escena de cantautors folk catalana.

Matthew va debutar el 2016 amb l'EP Crowded by Silence, una carta de presentació que inclou cinc cançons i que el va situar al centre de l’atenció dels principals mitjans de comunicació catalans (TV3, Enderrock, RAC1, Catalunya Ràdio), essent designat pels redactors de la revista Mondo Sonoro com el 6è Millor Disc Estatal de Folk / Americana.

El seu primer disc de llarga durada, Off The Beaten Track, es converteix en la tercera referència publicada pel segell català Great Canyon Records en el seu primer any de vida, després d'editar els de Marta Delmont i Roger Usart al 2016. El disc ha estat produit per Victor Valiente i a les mescles del disc han treballat Alex Vivero i la mateixa Joana Serrat. De la masterització s’ha encarregat l’enginyer canadenc Harris Newman (Arcade Fire, Vic Chesnutt).

Al llarg de les 10 composicions, Matthew desgrana emocions pures, a vegades amb una subtilesa intimista, altres amb una força explosiva, filant melodies preciosistes, universals i conmovedores. La seva música es dirigeix directa al cor i és balsàmica o penetrant, defensant-la tan sols amb la seva portentosa veu, una guitarra acústica i l'harmònica o explorant al costat dels The Last Minut Soldiers -la seva banda d’acompanyament- les possibilitats del Folk-Rock i la Psicodèlia.

CONTACTE

Icona edifici Pla del Maset, s/n, 08505 Vic
Icona phone 93 885 06 81
Icona mail cclaguixa@vic.cat
Icona twitter @ccviclaguixa
Icona facebook @ccviclaguixa

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès