Ajuntament de Vic

XEVI VERDAGUER: ALIMENTACIÓ SALUDABLE

 PROPOSTES DESTACAT

Icona Play MASTERCLASS - ALIMENTACIÓ SALUDABLEIcona euro ACTIVITAT GRATUÏTAIcona Check ENTRADA LLIURE (FINS A COBRIR L'AFORAMENT)
Icona Calendari divendres 3 de març Icona rellotge 19:00h Icona MapaCCVIC la Guixa (Pla del Maset, s/n)

PROGRAMA

Alimentació saludable
Popular per la seva presència a la premsa, ràdio i televisió, s'ha convertit en una referència en l'àmbit de la salut. Ens endinsarem en el món de l'alimentació conscient d'una manera amena i sorprenent.

XEVI VERDAGUER 

Xevi Verdaguer fotoAmb 21 anys vaig començar a treballar de fisioterapeuta. Com que notava que els meus coneixements sobre la salut i els pacients eren incomplets i m’havia quedat insatisfet, em vaig especialitzar en alteracions craniomandibulars i craniocervicals.

Després va venir la posturologia integrativa. “Moltes vegades la gent té problemes de postura per una mala oclusió mandibular, per una mala postura dels peus o per problemes visuals”. Però en alguns pacients els mals no es resolien, així que vaig continuar investigant

Vaig ser el primer català a estudiar Psiconeuroimmunologia i a partir d’aquí m’he endinsat en el món dels aminoàcids, l’alimentació, la suplementació, la hipnosi i la Microimmunologia.

La visió holística sobre la salut humana m’ha convertit en un professional de primer nivell, amb les consultes plenes de pacients desorientats que busquen alternatives a la medicina convencional.

xeviverdaguer.com