Ajuntament de Vic

Josep M. Ganyet

 Propostes CCVIC hivern 2018

Icona Play CONVERSA
Icona euro ACTIVITAT GRATUÏTAIcona Check NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Icona Calendari DIJOUS 5 D'ABRIL
Icona rellotge 19:00 h Icona MapaVicjove (C. Bisbe Morgades, 15)

PROGRAMA

Tecnologia i xarxes socials. Conversa amb la periodista Mercè Molist.

La tecnologia aplicada a la informació i a la comunicació transforma dia a dia les relacions en tots els àmbits. Josep M. Ganyet conversarà amb la periodista especialista Mercè Molist, per desgranar com afecten els avenços tecnològics a la gestió de la informació i de les identitats virtuals.

JOSEP M. GANYET

Propostes CCVIC hivern 2018

Enginyer informàtic per la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’especialitat d’Intel·ligència Artificial. Ha treballat en el camp de la Interacció Humana amb els Ordinadors, disseny, ensenyament i comunicació en empreses com IBM, Deutsche Bank i Gotomedia. Ha creat empreses en els sectors del disseny, la comunicació i l’arqueologia.

Actualment dirigeix l’agència digital Mortensen, imparteix classes de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i dicta conferències. Col·labora a RAC1, La Vanguardia, VIAempresa i BTV. Blogueja a Ganyet.com i participa activament en mitjans socials. Parla sis idiomes.

MERCÈ MOLIST

Propostes CCVIC hivern 2018Mercè Molist Ferrer, periodista especialitzada en seguretat informàtica i cultura hacker.

Autora dels llibres "Hackstory.es. La historia nunca contada del underground hacker en la Península Ibérica" i "Ciber@vis" i co-autora de "Cibercrimen".

Actualment escriu als mitjans "El Confidencial" i "Nació Digital" i realitza tasques de comunicació per al Centro de Ciberseguridad Industrial. També fa formació i dóna xerrades sobre ciberseguretat.