Ajuntament de Vic

batucada

INSCRIU-TE AQUÍ
Grup de percussió brasilera.
Programa:

Aquest taller consisteix en la creació d'un grup de batucada, estil de percussió d'origen africà però amb grans arrels al Brasil on es fusiona el ritme amb l'expressió corporal i la musicalitat, tot creant melodies a través del moviment.

Durant el taller es presentaran els diferents instruments emprats en la batucada i, de forma senzilla, s'explicarà el llenguatge propi d'aquesta percussió per poder tocar ritmes tant de samba-reggae com ritmes més propis de Rio de Janeiro i bateries brasileres. 

La participació en un grup de batucada és una gran oportunitat d'aprendre tècnica de percussió, de guanyar aptituds pel que fa creativitat musical i, sobretot, de gaudir amb el ritme de forma grupal i festiva.

Persona que imparteix el taller:

David Caro

Natural de Taradell, en David s'ha format a "Percu-músics" (Barcelona). Component de nombrosos grups de percussió com Sao Som, Valltucada del Ges i BAND-IDOS. Té una llarga experiència impartint tallers de batucada i percussió africana en diferents centres cívics, com el Punt Jove de Taradell, el CCVIC Santa Anna, el Punt Jove de St. Hipolit i també en d'altres espais. 

Lloc:

Vicjove.

Carrer del Bisbe Morgades, 15, 08500 Vic, Barcelona

Data d'inici:

23/01/2018

Horaris:

Dimarts de 19:30 a 21h.

Nombre de sessions:

10

Indicacions / Recomanacions:

Cal portar roba còmode.

Preu:
35

INSCRIU-TE AQUÍ
CCVIC - HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès