Ajuntament de Vic

cant coral modern

INSCRIU-TE AQUÍ
Treball de la veu i experiència de grup
Programa:

El cant modern pot ser una interessant eina a nivell social i psicològic, no només pels efectes de sentir-se part d’una comunitat amb un objectiu comú i aprendre a treballar en conjunt i consonància, sinó també perquè l’ús de la nostra veu com a instrument és essencial pel desenvolupament de la nostra vida diària.

Durant les sessions del curs aprendrem a respirar correctament mitjançant la inspiració i expiració diafragmàtica, alhora que tindrem en compte les conformacions toràciques i laringovocals de cada individu. Coneixerem el nostre timbre vocal i la nostra tessitura, i l’aprendrem a posar en pràctica a través de cançons que es treballaran per cordes i tipologies de veu. D’aquesta manera, posarem en pràctica d’una forma efectiva tots els coneixements previs sobre l’instrument de la veu i el dominarem per tal que puguem emetre sons conjunts. El cant coral ajuda a desenvolupar, evidentment, el coneixement musical, però també tota una sèrie de capacitats i habilitats que beneficien a les persones que el cultiven.

L’objectiu de tot plegat és aconseguir desenvolupar aquest domini vocal alhora que s’aprenen les bases d’aquesta disciplina i es comparteix el sentiment comú que ens transmet la música: un sentiment inexplicable moltes vegades. Per fer-ho, es treballaran cançons conegudes, de diversos orígens, amb un interès musical i cultural, però també sentimental.

Persona que imparteix el taller:

Oriol Roca 

Neix a La Garriga el 1991. Començà els estudis de Grau Professional al Conservatori de Vic amb l’especialitat de cant amb l’Anna Casadevall. Un cop finalitzats els estudis de grau professional començà els estudis de Grau Superior al Conservatori del Liceu amb la Carmen Bustamante. També està participant en nombrosos projectes corals.

Lloc:

Centre Cívic de Santa Anna (C/ Tagamanent nº1b, 08500, Vic).

Data d'inici:

22/01/2018

Horaris:

Dilluns de 18:30 a 20:00 hores. Dilluns de 20:15 a 21:45 hores.

Nombre de sessions:

10

Indicacions / Recomanacions:
Preu:
35

INSCRIU-TE AQUÍ
CCVIC - HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès