Ajuntament de Vic

fotografia per xarxes socials

INSCRIU-TE AQUÍ
per mòbil o tauleta
Programa:

A dia d’avui, la gran majoria de fotografies que realitzem tenen com a objectiu compartir-les a les xarxes socials. En aquest taller tocarem temes com les marques d’aigua, els formats per a les diferents xarxes socials i com publicar les nostres fotografies en cadascuna d’elles. Realitzarem fotografies de diferents temàtiques tenint present la xarxa social on seran publicades i veurem totes les possibilitats que ofereixen (concursos, vendre fotografies online, publicar una fotografia en mosaic, posicionament a través de hashtags, etc).

Persona que imparteix el taller:

Iris Mate

Iris Mate es va graduar en fotografia i creació contemporània, especialitzada en el retoc fotogràfic digital i integració 3D a IDEP Barcelona. Alhora, treballava com a fotògrafa musical per a la revista Osona Rock. Iris es una fotògrafa i retocadora freelance que ha exposat a Barcelona i comparteix els seus coneixements fotogràfics iniciant-se en el món de l’ensenyament.

Ha realitzat imatges per la Casa Museu del Voltreganés i el llibre “Bajo el árbol de Navidad”, entre altres. Sense deixar de costat l a fotografia, també ha tractat altres mitjans visuals treballant com editora de vídeo.
Apart dels encàrrecs laborals, segueix treballant en la fotografia d’autor. Sempre interessada per les noves tecnologies, els seus projectes giren en torn a la post fotografia i l’experimentació amb el propi mitjà.
Lloc:

La Farinera. Carrer del Bisbe Morgades, 15, 08500, Vic, Barcelona

Data d'inici:

25/01/2018

Horaris:

Dijous de 18:00 a 19:30 hores. Dijous de 19:30 a 21:00 hores.

Nombre de sessions:

10

Indicacions / Recomanacions:

Cal portar un dispositiu per la realització del taller, ja sigui smartphone o tablet amb càmera de fotos.

Preu:
35

INSCRIU-TE AQUÍ
CCVIC - HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès