Sou aquí: Inici La ciutat Dones BASES DEL VI CONCURS DE CARTELLS 2017

BASES DEL VI CONCURS DE CARTELLS 2017

L’objectiu principal d’aquest concurs és sensibilitzar a la població sobre les violències masclistes i conscienciar-la per a eradicar-les. El concurs s’emmarca en la campanya d’activitats programades pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Data significativa per la seva vinculació al llarg de la història de la lluita de les dones per a la igualtat de drets i la denúncia de la xacra social que són les violències masclistes.

 

El concurs és organitzat des del Consell Comarcal d’Osona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic (VicDones-SIAD Osona), l’Ajuntament de Manlleu (SIAD Manlleu), l’Ajuntament de Torelló i la Mancomunitat La Plana. Es busca seleccionar la imatge gràfica comarcal per a la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones.

 

1. PARTICIPACIÓ. Poden participar persones majors de 16 anys. Cada participant podrà concursar amb una única obra original. La participació podrà ser en grup. Les obres hauran de ser originals i no premiades a cap altre concurs.

 

2. TEMÀTICA. La temàtica haurà d’estar vinculada al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones que es commemora cada 25 de novembre.

La imatge haurà d’incloure la referència a la diada: 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. També pot recollir un lema i el recurs telefònic referència de Catalunya, el 900 900 120.

Es pot demanar assessorament a l’Oficina VicDones-SIAD Osona (carrer de la Llotja, 1-2a planta– Edifici del Sucre – Vic, 937 027 284, siadosona@ccosona.cat) i al SIAD de Manlleu (carrer Enric Delaris, 7; 938 510 848, siad@manlleu.cat).

 

3. PRESENTACIÓ. Es pot utilitzar la tècnica que es consideri més adequada per a la seva realització (pintura, il·lustració, fotografia, collage...) sempre i quan sigui compatible amb format cartell. Les mides del cartell han de ser de DIN A3 i s’haurà de presentar muntada sobre cartró ploma per tal de facilitar-ne el trasllat i l’exposició. Es presentaran sense signar, en un sobre tancat o degudament embolicades. A l’interior hi haurà un sobre on es faci constar el nom i cognoms, adreça i població, telèfon, edat, DNI i correu electrònic de l’autor o autora de l’obra.

 

4. LLIURAMENT CARTELLS. Dins del termini fixat en cada convocatòria, les persones que vulguin participar hauran de lliurar el treball fet a qualsevol dels punts següents:

 

 

VicDones-SIAD Osona

 

Carrer de la Llotja, 1-2a planta– Edifici del Sucre - Vic

 

 

937 027 284

 

SIAD Manlleu

 

 

Carrer Enric Delaris, 7

 

938 510 848

 

MANCOMUNITAT LA PLANA

 

Sector el quadro, s/n_ Malla

938 125 445

 

El punt - SIJ Espai Jove

d'Aiguafreda, Sant Martí de Centelles

 

Ptge. Sant Ramon, 2 Bxs. – Aiguafreda

 

 

 

938 4407 86

 

Espai Jove El Puntal de Taradell

 

 

Carrer Ramon Pou, 101. - Taradell

 

 

938 126 737

 

PUNT JOVE Tona

 

 

Carrer Nou, 1, baixos. Can licus - Tona

 

 

938 124 238

Punt Jove "El Refugi" de Seva

 

Ronda Pintor Mombrú, 16. Centre cívic - Seva

 

 

938 841 748

 

Punt Jove “El Torrent” de Viladrau

 

 

Carrer Montseny, 10 - Viladrau

 

 

938 849 799

 

FlikFlak – Punt Jove

 

Plaça Josep Espona, s/n - Balenyà

 

938 820 404

 

Torelló jove

 

Carrer Enric Prat de la Riba, 17 – Torelló

 

938 594 272

SIJ EL CUCUT_ SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER

Plaça de la Vila s/n - Santa Eulàlia de Riuprimer

938 830 179

 

punt jove muntanyola

Carrer Serra-rica s/n -  Muntanyola

938 136 151

 

5. DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ. Les obres s’hauran de lliurar d’acord amb el termini que es fixi cada any en la convocatòria aprovada a l’efecte. Enguany, les obres es lliuraran com a màxim el 28 d’abril a les 14 hores, en algun dels punts que estableixen aquetes bases.

 

6. PREMI. Hi haurà un únic premi de 400€. El premi pot quedar desert si així ho valora el jurat. Al premi s’aplicarà la retenció de l’IRPF prevista per la Llei vigent. Els membres del jurat, el personal, els càrrecs polítics del Consell Comarcal i els seus familiars no podran optar al premi. Tanmateix podran participar i els seus treballs podran ser divulgats.

 

7. JURAT. Se seleccionarà el millor treball original atenent els criteris de qualitat tècnica, qualitat artística, impacte visual, originalitat, creativitat i adequació del cartell a la temàtica de la lluita i el rebuig a les violències masclistes, la transmissió de valors igualitaris i defensa dels drets de les dones. Alhora els treballs que no responguin a la finalitat del concurs, d’acord amb el criteri del jurat, quedaran exclosos del concurs.

El jurat estarà format per professionals tècniques dels serveis especialitzats en atenció  a les dones, i representants d’institucions i entitats vinculades a l’art i el disseny.

 

8. ACTE ENTREGA DE PREMIS. L’entrega de premis es farà al lloc i l’hora que es fixi per part del jurat i serà comunicat amb antelació suficient a través dels mitjans habituals com web i xarxes socials i per correu electrònic a les persones participants.

 

9. RESERVA DE DRETS DE REPRODUCCIÓ. La propietat intel·lectual del treball guanyador correspondrà a les persones autores. No obstant, el cartell guanyador comportarà la cessió exclusiva i gratuïta, en favor de l’organització, dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació per qualsevol modalitat, mitjà o format que en permeti la seva comunicació pública (publicacions, pòsters, fullets, tríptics, etc. ), fent-ne constar l’autoria.

Els cartells no premiats es retornaran a les persones autores un any després, ja que romandran per a exposar-los als diferents municipis de la comarca durant un any. Un cop passat aquest temps, i durant l’any següent, es podran recollir al  VicDones-SIAD Osona,  Carrer de la Llotja, 1-2a planta– Edifici del Sucre – Vic. Si durant aquest període les obres no es recullen l’organització decidirà què fer amb aquest material.

 

10. ALTRES. Des de l’organització es reserva el dret de resoldre o modificar qualsevol aspecte no previst en aquestes bases. La persona que participi en aquest concurs és l’única responsable de les manifestacions falses o inexactes de la informació facilitada.

 

El fet de prendre part en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i la conformitat del veredicte del jurat. Així mateix, el jurat del concurs està facultat per interpretar les bases i resoldre qualsevol cas que no estigui previst.

 

11. PROTECCIÓ DE DADES. D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades facilitades s’incorporaran al fitxer VicDones-SIAD Osona, titularitat de l’Ajuntament de Vic, amb la finalitat de dur a terme l’adequada gestió de l’activitat. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir el dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició en relació a les dades personals adreçant un escrit a l'Oficina d’atenció ciutadana, al carrer de la Ciutat, 1, de 08500 Vic, prèvia acreditació de la identitat.

 

VicDones-SIAD Osona vetlla en tot moment pels principis que regula la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, recollint només de manera obligatòria les dades imprescindibles per a la realització d’aquest concurs, i garantint en tot moment les mesures adequades per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes.

 

Vic (Osona), 1 de febrer de 2017

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...