slide-08.jpg
slide-06.jpg
slide-03.jpg
recarrega.jpg
slide-08.jpg
CAPÇALERA MOU-TE.jpg

Dilluns, 16 de juliol, comencen les obres de reforma de la vorera del c. de Rafael de Casanovas

 

Aquestes obres afecten a tota la vorera des del carrer de Santa Anna fins al carrer del Gurri, i contemplen una ampliació de la vorera existent, una reducció de la calçada (que passarà a ser de sentit únic, de baixada) i un carril bici.

 

A partir de dilluns al matí ja no es permetrà l’accés rodat, sentit pujada, des del carrer de Santa Anna fins al barri de la Serra-de-senferm.

 

Els primers dies no es preveuen afectacions en el recorregut i a les parades de la línia 1 del bus urbà. Qualsevol modificació s'informarà prèviament.

Llegir més

Comencen les obres de la plaça Jaume Balmes, el pont de la Pista i el carrer Anselm Clavé

La primera fase afectarà la plaça de Jaume Balmes, entre els carrers de Sant Antoni Maria Claret i Santa Maria, i tindrà una durada aproximada d’onze setmanes

Aquest dilluns comencen les obres de reurbanització de la plaça Jaume Balmes, el pont de la Pista i un tram del carrer Anselm Clavé. El trànsit de vehicles no es veurà afectat excepte l’accés del carrer de Santa Maria, i que es notificarà amb antelació.

 

En el plànol adjunt es pot comprovar l’abast de la zona afectada per les obres en la primera fase que es preveu que tingui una durada d’unes onze setmanes.

Llegir més

La línia 9 i les parades ubicades a Gurb de la línia 7 del bus urbà de Vic, deixan de ser operatives a partir d'avui

Des del passat mes d’octubre el servei de bus urbà de Vic disposa de 9 línies que donen servei a Vic, Calldetenes i Gurb, gràcies a un conveni entre Vic i cada un d’aquests Ajuntaments.

 

Les línies 1, 2, 3, 5, 6 i 7 donen servei únicament a Vic, mentre que la línia 4 ho fa entre Vic i Calldetenes i la línia 9 entre Vic i Gurb.

 

Recentment, l’Ajuntament de Gurb va manifestar la voluntat de deixar de formar part del servei de bus urbà de Vic a partir del dia 1 de juliol del 2018.

 

És per això que fruit d’aquesta petició, des d’avui dilluns dia 2 de juliol, la línia 9 del bus urbà de Vic no prestarà el servei entre Vic i Gurb, passant a tenir 8 línies.

 

Aquest canvi només suposa la supressió de les parades “Soler”, “Sant Roc” i “Mas Esperança” de la línia 7, que a l’estar ubicades al terme municipal de Gurb deixaran de parar-hi. A la resta de línies (1, 2, 3, 4, 5, 6 i 8) no es preveu cap modificació de recorregut ni de parades.

 

 L9 gurb

Línia 9 del bus urbà de Vic que deixarà de sser operativa

Llegir més
Més notícies

Destaquem

Xarxes Socials

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...