slide-08.jpg
slide-06.jpg
slide-03.jpg
recarrega.jpg
slide-08.jpg
CAPÇALERA MOU-TE.jpg

Última sessió de participació ciutadana de la fase de diagnosi del PMUS

El proper dijous, 19 d'abril del 2018, es farà la última sessió de participació ciutadana de la fase de la diagnosi del Pla de Mobilitat urbana Sostenible de Vic.

 

En aquesta ocasió, l'equip redactor del Pla de Mobilitat (CINESI) exposarà els primers diagnòstics obtinguts en el treball de camp realitzat i posteriorment, l'equip de participació ciutadana (INDIC) exposarà les aportacions dels ciutadans i ciutadanes rebudes en la fase de participació ciutadana del Pla. Posteriorment es dinamitzaran un taller-debat per tal de validar els diagnòstics i les aportacions ciutadanes.

 

El resultat d'aquesta activitat servirà de base per a la redacció de la diagnosi definitiva del Pla.

 

 

Us hi esperem!

 

 

Llegir més

Millores per a la seguretat viària a la cruïlla de l’av. Sant Bernat Calvó – c. Puig dels Jueus – c. M. Galadies i av. Sant Bernat Calvó – c. de S. Rusiñol – c. del Comptat d’Osona

Les millores realitzades en els semàfor d’aquestes cruïlles i la instal·lació de semàfors específics per a les bicicletes instal·lats aquest mes d’abril, permeten augmentar la seguretat viaria en aquest punt de la ciutat.

 

Així, tots els girs permesos en vehicle disposen d’una fase semafòrica pròpia i els vianants i bicicletes tenen polsadors per a sol·licitar el pas, podent fer el cruament dels vials sense la presència de vehicles motoritzats.

 

semafor av. bernat Calvo

 

Llegir més

Nova zona d'aparcament regulat a l'entorn de l'Hospital Universitari de Vic

Avui, dia 10 d’abril del 2018 entra en funcionament la nova zona d’aparcament regulat amb control horari de pagament ubicada a les immediacions de l’Hospital Universitari de Vic.

 

Aquesta nova zona disposa de 50 places regulades com a zona blava i de 103 places regulades com a zona verda.

 

L’objectiu de la regulació d’aquestes places és augmentar la rotació dels vehicles en aquesta zona i facilitar als residents la possibilitat de trobar aparcament a prop dels seus domicilis, doncs es tracta d’una zona amb una elevada pressió d’estacionament, havent-se comprovat que els vehicles hi estacionaven durant llargs períodes de temps. Pels vehicles que requereixen de llargs períodes d’estacionament o bé pels usuaris de vehicles que vulguin aparcar de forma gratuïta, Per aquest motiu, al mes de maig del 2017, l’Ajuntament de Vic va habilitar una nova zona que permet l’estacionament lliure, amb entrada pel carrer de Sant Miquel Xic i amb capacitat per a 160 vehicles.

 

Qualsevol vehicle pot aparcar a qualsevol de les zones verdes i blaves, tot i així, la zona verda té un cost lleugerament més elevat que la zona blava per a les persones que no disposin de l’acreditació que autoritza a aparcar de forma preferencial al a zona verda i que a més els permet fer-ho a un cost més reduït.

 

Els vehicles que poden sol·licitar distintiu d’estacionament per a la zona verda són vehicles de persones residents i els propietaris i/o socis d’activitats econòmiques dels carrers de Francesc Pla "El Vigatà", de Ramon Sala i Saçala, de Julià Fàbregas, de Josep M. Selva, del Puig dels Jueus, de Santiago Rusiñol i de l’Av. de Sant Bernat Calbó (domicilis o activitats amb nombres imparells).

 

També podran sol·licitar el distintiu de zona verda d’aquesta zona i de la resta de zones verdes de la ciutat, fins a 4 vehicles de treballadors de les activitats situades en vials autoritzats a disposar d’aquesta acreditació. La seva sol·licitud haurà de fer-la l’activitat econòmica per a la qual treballen.

 

Al següent enllaç trobaran la informació dels requeriments que cal complir per a disposar d’aquesta targeta així com la informació de com fer la sol·licitud.

 

http://scur.cat/3C936D

Llegir més
Més notícies

Destaquem

Xarxes Socials

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...