slide-08.jpg
slide-06.jpg
slide-03.jpg
recarrega.jpg
slide-08.jpg
CAPÇALERA MOU-TE.jpg

Comencen les obres de la plaça Jaume Balmes, el pont de la Pista i el carrer Anselm Clavé

La primera fase afectarà la plaça de Jaume Balmes, entre els carrers de Sant Antoni Maria Claret i Santa Maria, i tindrà una durada aproximada d’onze setmanes

Aquest dilluns comencen les obres de reurbanització de la plaça Jaume Balmes, el pont de la Pista i un tram del carrer Anselm Clavé. El trànsit de vehicles no es veurà afectat excepte l’accés del carrer de Santa Maria, i que es notificarà amb antelació.

 

En el plànol adjunt es pot comprovar l’abast de la zona afectada per les obres en la primera fase que es preveu que tingui una durada d’unes onze setmanes.

Llegir més

La línia 9 i les parades ubicades a Gurb de la línia 7 del bus urbà de Vic, deixan de ser operatives a partir d'avui

Des del passat mes d’octubre el servei de bus urbà de Vic disposa de 9 línies que donen servei a Vic, Calldetenes i Gurb, gràcies a un conveni entre Vic i cada un d’aquests Ajuntaments.

 

Les línies 1, 2, 3, 5, 6 i 7 donen servei únicament a Vic, mentre que la línia 4 ho fa entre Vic i Calldetenes i la línia 9 entre Vic i Gurb.

 

Recentment, l’Ajuntament de Gurb va manifestar la voluntat de deixar de formar part del servei de bus urbà de Vic a partir del dia 1 de juliol del 2018.

 

És per això que fruit d’aquesta petició, des d’avui dilluns dia 2 de juliol, la línia 9 del bus urbà de Vic no prestarà el servei entre Vic i Gurb, passant a tenir 8 línies.

 

Aquest canvi només suposa la supressió de les parades “Soler”, “Sant Roc” i “Mas Esperança” de la línia 7, que a l’estar ubicades al terme municipal de Gurb deixaran de parar-hi. A la resta de línies (1, 2, 3, 4, 5, 6 i 8) no es preveu cap modificació de recorregut ni de parades.

 

 L9 gurb

Línia 9 del bus urbà de Vic que deixarà de sser operativa

Llegir més

Tall de circulació per a vehicles i vianants al darrer tram del carrer Nou per la inestabilitat estructural d’un edifici

El tall, de temps indefinit, afecta al tram del carrer Nou comprès entre el carrer Misericòrdia i la plaça d’Àngel Custodi. Només podran accedir-hi el veïnat de la zona afectada

 

El matí d’aquest dilluns s’ha tallat la circulació tant per a vehicles com per a vianants en un tram del carrer Nou, entre el carrer Misericòrdia i la Plaça Àngel Custodi, degut a la inestabilitat estructural d’un edifici situat en aquest carrer.

Mentre duri el tall de circulació, de temps indefinit, només hi podrà accedir el veïnat de la zona restringida:

 

  • Veïnat del carrer Nou, entre números 80 i 131, poden accedir als seus habitatges per la plaça Àngel Custodi.
  • Veïnat del carrer Nou, entre números 78 i 123, poden accedir al seus habitatge pel carrer de la Misericòrdia.

 

La guàrdia urbana ha ubicat senyalització de prohibició de pas a la intersecció del carrer de la Misericòrdia amb Jaume I, carrer de la Misericòrdia amb carrer Nou i al carrer Nou a l’alçada de la Plaça d’Àngel Custodi.

 

 

c.Nou_tallat

Llegir més
Més notícies

Destaquem

Xarxes Socials

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...