Sou aquí: Inici Ajuntament Òrgans de govern Regidors i regidores

Regidors i regidores

   

Josep Arimany i Manso (Junts per Catalunya)

 • 1r tinent d'alcaldia i regidor d'Universitat i Ciutat del Coneixement

 

Nascut a Vic a l ‘any 1959. Casat amb tres fills.

Doctor en Medicina, metge especialista en dermatologia i medicina legal. Màster en gestió hospitalària i economia de salut per la UB, professor del Departament de Medicina Legal i Toxicologia de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Director de la Càtedra de Responsabilitat professional Mèdica i Medicina Legal  de la UAB. Director de l’Àrea de Praxis del CoMB (2008 fins l’actualitat). Durant els anys 2002-2007, vaig ser nomenat Director General de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, adscrit al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Acadèmic Corresponent  de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. President de la Societat Catalana de Medicina Legal, President de la Fundació del Dr. Lluís Vila d’Abadal i he estat president de la Delegació d’Osona del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, durant tretze anys. En l’àmbit acadèmic he publicat més de 100 articles científics en l’àmbit nacional i internacional. He estat investigador principal en projectes de recerca competitius i he dirigit 7 Tesis Doctorals. Tinc l’acreditació en recerca avançada (professor agregat) per l’Agència de Qualitat Universitària (AQU). 

Durant 8 anys he estat regidor de l’Ajuntament de Vic, i en l‘última legislatura he estat 1r Tinent d’Alcalde, regidor de ciutat del coneixement, noves tecnologies, promoció econòmica i salut i portaveu del Grup Municipal  del PDeCat.

 

A/e: arimanymj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @DrJosepArimany

 

 

 

 

 
   

Elisabet Franquesa i Roca (Junts per Catalunya)

 • Regidora d'Educació i Joves i Convivència i Seguretat
 • Regidora del barri de la Serra-de-senferm i del barri d'Osona

 

Nascuda el 1971.

Estic casada i tinc dos fills. Sóc mestra i psicopedagoga, m’apassiona la didàctica de les matemàtiques i els jocs de taula matemàtics. Sóc professora de ioga (hata ioga). Sóc vigatana i sempre he estat vinculada a diferents entitats de la ciutat i clubs esportius. Crec en una Catalunya democràtica amb el diàleg i respecte per les cultures.

 
 

A/e: franquesare@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @franquesabet

 

 

 

 

 
   

Albert Castells i Vilalta (Junts per Catalunya)

 • Regidor de Manteniment i Serveis, Medi Ambient i Món Rural
 • Regidor del barri de Santa Anna i de l'Estadi

 

Nascut el 1974.

Estic casat i tinc dos fills. Enginyer de forests per la UdL amb Erasmus a la Université Catholique de Louvain (Bèlgica)  i enginyer tècnic en indústries forestals per la UdL. 

Vice-degà del Col·legi d’Enginyers de Forests de Catalunya en el període  2010- 2015 i vocal de la junta actual. Professor de formació professional a Quintanes des del 2008. He treballat més de 20 anys en projectes i obres d’enginyeria, amb experiència el sector privat amb despatx propi i també al sector públic, havent estat director tècnic de l’empresa pública Forestal Catalana SA. 

Soci de la Unió Excursionista de Vic, apassionat de la muntanya i viatjar.

 

A/e: castellsva@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @castells_albert

 

 

 

 
   

Susagna Roura i Pujols (Junts per Catalunya)

 • 2a tinenta d'alcaldia i regidora de Cultura, Turisme i Habitatge
 • Regidora de Sentfores-La Guixa

 

Nascuda a Vic el 1968.

Independent per JxCat. Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, amb Erasmus a la Université des Sciences Sociales de Tolouse i a la Leiden Universiteit (Holanda). Activista durant els estudis universitaris a la FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya) per incrementar l’ús del català a les aules de la Facultat de Dret. Advocada en exercici lliberal de la professió. Redactora dels Estatuts de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), i membre de diferents entitats socials i culturals, de les quals el Patronat d’Estudis Osonencs i l’ANC són algunes en les que hi he participat més activament. He estat aquest últim mandat Regidora de Cultura i Museus i Convivència i Seguretat a la ciutat de Vic. 

 
 

A/e: rouraps@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @SusagnaRoura

 

 

 
   

Fabiana Palmero (Junts per Catalunya)

 • 3a tinenta d'alcaldia i regidora d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Projectes Internacionals
 • Regidora del barri de l'Horta Vermella i La Calla

 

Nascuda a Buenos Aires (Argentina) el 1971, fa 18 anys que visc a Catalunya i 14 a Vic. Casada, amb dues filles. Arquitecta en exercici liberal de la professió i despatx a Vic. Postgraus en Arquitectura mediambiental, Medi Ambient Urbà i Sostenibilitat, i Ciutat i Territori Sostenible. Cofundadora d'Architour, grup d'arquitectes dedicats a donar a conèixer la ciutat a través de rutes d'arquitectura. Col·legiada al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Professora associada a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) des del 2010. Sòcia del Club Tennis Vic i aficionada als esports.

Durant l’últim mandat he estat 3a tinent d’Alcalde i regidora de l’Ajuntament de Vic en l’àrea de Territori i d’Activitats.

 
 

A/e: palmerof@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @fabianapalmero

 

 

 

 
   

Núria Homs i Molist (Junts per Catalunya)

 • Regidora de Benestar i Família, Economia i Serveis Generals
 • Regidora del barri del carrer Sant Pere i del centre històric

 

Nascuda el 1971. Estic casada i tinc tres fills.

Sóc diplomada en treball social i en educació social. Durant 15 anys he treballat a diversos projectes socials i educatius aquí a Catalunya i també ho he fet en projectes de cooperació internacional a Brasil i a Mèxic. Els darrers anys he treballat a l’ajuntament a l’equip tècnic de l’alcaldessa Anna Erra.

M’encanta Vic i la seva gent, m’agrada llevar-me molt d’hora i veure com desperta la ciutat.

 

A/e: homsmn@vic.cat

 

 

  

 
   

Titi Roca i Bigas (Junts per Catalunya)

 • 4t tinent d'alcaldia i regidor d'Esports i Fires i Mercats
 • Regidor del barri del Nord

 

Nascut el 1981.

Estic casat i sóc pare d'en Marc i la Jana. Sóc arquitecte i actualment tinc despatx propi a Vic, sóc ex jugador del Club Patí Vic d’hoquei patins i tinc el títol d’entrenador autonòmic de la Federació Catalana d’Hoquei Patins i el títol d’entrenador Nacional de la Federació Espanyola d’Hoquei Patins. Sóc Membre d'honor de l'Assemblea Nacional Catalana i soci del Club Patí Vic.

Enamorat de l’esport, l’arquitectura i de la ciutat de Vic. M’agrada compartir les hores lliures amb la família i amics. He estat regidor d’Esports, Joves i Habitatge els darrers 4 anys i m’encanta seguir aportant a la ciutat treball, il.lusió i compromís al costat de l’alcaldessa Anna Erra.

 

 

A/e: rocabt@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @titiroca5

 

 

  

 
   

Bet Piella i Pons (Junts per Catalunya)

 • Regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç 
 • Regidora del barri del Sucre

 

Nascuda el 1975, casada i mare de tres fills. Llicenciada en Traducció i Interpretació, amb Erasmus a la Universitat de Tampere (Finlàndia) i graduada en Edició (UPF). Desenvolupo la meva carrera en l’àmbit de la gestió cultural, especialment al Teatre Nacional de Catalunya on treballo com a adjunta a la Direcció artística des de 1998. He participat i col·laborat en diverses entitats socials i culturals i sóc sòcia del Club Patí Vic, de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural. La meva passió són les llengües, els viatges i el teatre.

 
 

A/e: piellapb@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @BetPiella

 

 

  

 
   

Josep-Ramon Soldevila i Garcia (Junts per Catalunya)

 • 5è tinent d'alcaldia i regidor de Ciutadania, Barris, Cooperació, Participació i Protecció Civil
 • Regidor del barri del Remei

 

Nascut el 1964.

Estic casat i tinc dos fills. Vaig iniciar Econòmiques però ho vaig deixar ben aviat. Sóc empresari. Vaig ser president de la Unió Excursionista de Vic durant 8 anys i membre de la junta del Patronat Municipal d'Esports de Vic durant 4 anys. També he estat vocal a la junta de l'ANC Osona i sóc coordinador de Reagrupament Independista a la comarca d'Osona des del 2010. Estic associat a Òmnium Cultural. Em manifesta independentista de cor i de cap. M’agrada molt la natura. He estat Regidor de Medi Ambient, Món Rural, Ciutadania i igualtat i Recursos Humans del 2015 al 2019.

 

A/e: soldevilagj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @Soldevilajr

 

 

 
   

Núria Vergés i Vilarrubia (Junts per Catalunya)

 • Regidora de Salut pública i Igualtat
 • Regidora del barri dels Caputxins, de Sant Llàtzer i de les Quatre Estacions

 

Nascuda el 1993.

Visc en parella. La tercera de sis germans. Llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona. He treballat de comptable durant dos anys i actualment sóc professora de secundària i batxillerat. He realitzat voluntariats a Lituània durant dos estius. Em considero una persona tranquil·la, perseverant i treballadora. Em declaro independentista. Amant dels animals i la natura. Aficionada a viatjar, sobretot descobrir Catalunya i tots els seus racons.

 
 

A/e: vergesvn@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @nuriaverges_

 

 

  

 
   

Maria Balasch i Pla (ERC)

 

Nascuda el 1975.

 

Diplomada en Magisteri en Educació Especial i Tècnica Superior en Medi Ambient. Postgrau en Comunicació i Màrqueting en Acció Social.

Des del 2006 sóc la Gerent de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) i membre de la Xarxa d’Empreses d’Inserció Social d’Osona i el Ripollès (XEISOR), anteriorment vaig estar treballant al Departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic i com a cap d’estudis del Taller d’Ocupació. També vaig treballar com a Educadora de Salut en un projecte pilot de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya anomenat Punt Jove de Salut i com a Educadora a l’Associació Tapís amb persones preceptores del PIRMI.

 

Durant 20 anys vaig formar part de l’Agrupament Escolta Guillem de Montrodon de Vic, formant part els últims 4 anys de l’equip directiu. També vaig crear l’associació SIDART i vaig ser membre del grup de la Catalunya Central del Consell Audiovisual de Catalunya. 

 

Vinculada al món de la cultura durant molts anys a través de Ventall Teatre i actualment membre de la junta d’ETC Teatre. Militant d’ERC i sòcia d’ADFO.

 
 

A/e: balaschpm@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @labalasch

 

 

 

 
   

Josep Lluís Garcia i Domingo (ERC)

 

Nascut el 1969 a Barcelona i crescut a Sant Joan de les Abadesses, visc a Vic des del 1994. Casat, i amb tres fills.

Doctor en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona (Cum Laude) i Llicenciat en Matemàtiques per la mateixa universitat. Investigador postdoctoral a la Universitat de Girona al projecte europeu “Unifying Networks for Science and Society” de la University of Warwick (UK). Acreditació en Recerca d’Agregat de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. 

Vint i sis anys de professor i investigador en matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Universitat de Girona i a la Universitat de Vic, on sóc professor titular. 

He passat per Associació de Veïns (el Remei), consells escolars (Andersen) i AMPAs (Institut Jaume Callís), associacions (Bastos de Vic i Amics de l’Andersen) i sóc membre de clubs esportius com la Unió Excursionista de Vic, el Club Tennis Vic i el Club Handbol Vic. 

 
 

A/e: garciadj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @josepllgarcia

 

 

  

 
   

Viqui Terricabras i Tarin (ERC)

 

Nascuda el 1974.

Estic casada i tinc un fill. Sóc llicenciada en dret per la Universitat de Girona (1999) i Mediadora familiar i mercantil des de l’any 2010. Postgrau de Dret Civil Català (2015) i Màster de Dret Civil Avançat (2016) per la Universitat de Barcelona. Des del 2001, advocada en exercici lliberal de la professió. Des del 2004 també exerceixo de professora de Dret Administratiu a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, formant els alumnes del curs de formació bàsica per a policies. Sòcia d’Òmnium Cultural i del Club Tennis Vic.  Independent per ERC.

 
 

A/e: terricabrastv@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @VTerricabras

 

 

  

 
   

Roger Mas i Soler (ERC)

 

Nascut el 1978.

Doctor en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i per la Universitat de Copenhaguen. Llicenciat en Filosofia, Màster en Filosofia Contemporània i Postgrau en Escriptura per a la Televisió i el Cinema (UAB). Premi extraordinari de doctorat i de llicenciatura. Vaig estudiar a l’Institut Jaume Callís i al Col·legi Sagrat Cor. He realitzat estades d’investigació al Copenhagen Center for Disaster Research, al Søren Kierkegaard Forskningscenteret de Copenhaguen i a la Hong Kierkegaard Library del St.Olaf College (Northfield, EUA). Em dedico a la docència a secundària i batxillerat des del 2003, primer a l’Escorial de Vic i després a l’Escola Meritxell de Mataró. També he treballat com a investigador i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i he coorganitzat el cicle de cinema i filosofia “Pensar la Fi” en el marc del Festival de Filosofia Barcelona Pensa (2015, UB i Filmoteca de Catalunya). Vaig col·laborar amb la junta de Cineclub Vic. Vaig ser membre del Cau del Remei i jugador de les categories inferiors del CB Vic. Sóc militant d’ERC i soci d’Òmnium i del Vic ETB.

 

A/e: massr@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @rogermassoler

 

 

 
   

Sandra Quilez i López (ERC)

 

Nascuda a Buenos Aires (Argentina) el 1967.

Estic en parella. Sóc Tècnica Superior en Administració Duanera i Comerç Internacional per la Cambra de Comerç, Indústria i Producció de la República Argentina. He treballat des de 1985 en bancs, duana i empreses privades. Em trasllado a Catalunya a l’any 2000 i al 2005 creo la meva empresa NQUART Leather i em dedico a treballar el cuir per vocació i tradició familiar.  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya em va atorgar el 2007 el carnet d’Artesana Professional, i el 2018 el diploma de Mestra Artesana. Em dedico des de llavors a l’ensenyament i divulgació de l’ofici a escoles d’art i ajuntaments, a la restauració de béns culturals, com la restauració del mobiliari de pell de Palau Güell. També a la creació de productes “Empremtes de Catalunya”, que és una marca registrada d’artesania que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya, els quals, mitjançant una mirada d’identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d’elements vinculats a l’art, la cultura, la història, la tradició, l’arquitectura, el paisatge i els costums populars que en són propis.  

El CCAM de la Generalitat de Catalunya al 2015 em va atorgar el D’A (Distintiu que acredita l’origen artesanal i català del producte) i al 2017 el DEVA (Distintiu d’establiment de Venda Artesana) a l’obrir una botiga/taller de cuir a Vic.

Defensora de l’artesania, els oficis i els creatius vaig ser la impulsora del Carrer de la Riera com Punt d’Interès Artesanal (7è a Catalunya).

Fotògrafa, aficionada a les stop motion i col·leccionista de Playmobils.

 

A/e: quilezls@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @sanquilezvic

 

 

 

 
   

Carla Dinarès i Ayats (Capgirem Vic)

 

Nascuda el 1988 al barri del Remei de Vic.

Sóc arquitecta superior per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC) i tinc un postgrau en Polítiques d’Habitatge per l’Escola Sert. Milito a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i sóc activista feminista de l’Ortiga. Sòcia de la Jazz Cava i d’Òmnium Cultural. Vigatana de naixement i per convicció, tot i que a la mínima que puc, m’escapo a veure món. 

 
 

A/e: dinaresac@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @carladinares

 

 

 

 

   

Roger Cumeras Viladecans (Capgirem Vic)

 

Nascut el 1985.

Enginyer Civil amb perspectiva social i feminista. Postgrau en Smart Mobility (UPC) i en Estudis Africans i Cooperació (UPF-CEA). Anteriorment havia treballat en cooperació internacional a Senegal i Moçambic. Actualment treballo d'Enginyer de Mobilitat Sostenible en projectes arreu del món. Sóc membre de La Fàbrica dels Somnis, d'Osona amb Bici i de l'ONG catalana per la Promoció del Transport Públic (PTP). Entreno amb la Unió Excursionista de Vic. I durant 14 anys vaig formar part de l'Agrupament Escolta Guillem de Mont-rodon de Vic. M'encanta posar-me una motxilla a l'esquena i gaudir de la muntanya. I sóc aficionat a tocar l'acordió.

 
 

A/e: cumerasvr@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @RogerCuvi

 

 
   

Susanna Vives Reverter (Capgirem Vic)

 

Nascuda el 1970. 

Sóc fisioterapeuta i tècnica en Medicina Xinesa. Actualment sóc autònoma i tinc un centre d'acupuntura a Figueres. A Vic faig domicilis com a fisioterapeuta. He viscut gran part de la meva vida a Llançà, fa 12 anys vaig venir a viure a Vic i em vaig enamorar de la ciutat i de la seva gent. He estat molt vinculada al món de la muntanya i l'escalada i els darrers anys a l'activisme polític i social. Sóc fermament: independentista, feminista, antifeixista, anticapitalista, ecologista i animalista.

 
 

A/e: vivesrs@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @susannafisio

 

 

 

 

 

  

Marc Camacho i Balaguer (Capgirem Vic)

 

Nascut el 1997.

Del barri dels Caputxins. Soc graduat en Dret per la Universitat de Girona. Interessat en la mediació com a mètode de resolució de conflictes. Porto 10 anys vinculat a entitats de cultura popular de la ciutat els quals m’han aportat molt coneixement i estima cap a la ciutat. Soc simpatitzant de la CUP. Apassionat de les cançons dels Beatles i de la cuina tradicional. 

 
 

A/e: camachobm@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @_mmarc5

 

 

 

 

   

Carme Tena i Lameiro (PSC) 

 

Nascuda el 1963.
Sóc mare d’una noia i un noi. Treballo com administrativa a la Generalitat de Catalunya. Sóc sòcia de Metges sense fronteres i ACNUR. També sóc sòcia de la Unió Excursionista de Vic. M’apassiona la muntanya. M’agrada viatjar. Enamorada del Nepal. Gaudeixo pintant amb  aquarel·la i m’apassiona qualsevol disciplina artística.
 
 

A/e: tenalc@vic.cat

 

 

 

 

 

Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...