Sou aquí: Inici Ajuntament Òrgans de govern Tinents d'Alcalde

Tinents d'Alcalde

 

Josep M. Arimany i Manso (CiU)

1er tinent d'alcaldia i regidor de Ciutat del Coneixement i Noves Tecnologies, Promoció Econòmica i Salut.

 

Nascut el 1959.
Doctor en Medicina, metge especialista en dermatologia, metge forense titular del Cos Nacional de Metges Forenses del Ministeri de Justícia, màster en gestió hospitalària i economia de salut, professor del Departament de Medicina Legal i Toxicologia de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i president de la Societat Catalana de Medicina Legal, president de la Fundació del Dr. Lluís Vila d’Abadal i president de la Delegació d’Osona del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona.

A/e: arimanymj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @DrJosepArimany

 

 
 

Susagna Roura i Pujols (CiU)

2a tinenta d'alcaldia i regidora de Cultura i Museus, Convivència i Seguretat, i Recursos Humans.

 

Nascuda el 1968.

Independent per CDC. Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, amb Erasmus a la Université des Sciences Sociales de Tolouse i a la Leiden Universiteit (Holanda). Activista durant els estudis universitaris a la FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya) per incrementar l’ús del català a les aules de la Facultat de Dret. Advocada en exercici lliberal de la professió. Redactora dels Estatuts de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), i membre de diferents entitats socials i culturals, de les quals el Patronat d’Estudis Osonencs i l’ANC són algunes en les que hi ha participat més activament. Va estar adscrita a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vic durant un breu període a l’any 2011. 

A/e: rouraps@vic.cat

 

 
 

Fabiana Palmero (CiU)

3a tinenta d'alcaldia i regidora d’Urbanisme i Activitats.

 

Nascuda a Buenos Aires (Argentina) el 1971. Casada, amb dues filles.Arquitecta en exercici liberal de la professió i despatx a Vic. Postgraus en Arquitectura mediambiental, Medi Ambient Urbà i Sostenibilitat, i Ciutat i Territori Sostenible. Col·legiada al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Cofundadora d'architour, grup d'arquitectes dedicats a donar a conèixer la ciutat a través de rutes d'arquitectura. Professora associada a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) des del 2010. Sòcia del Club Tennis Vic i aficionada al pàdel i a córrer.

A/e: palmerof@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @fabianapalmero

 

 
 

Benjamí Dòniga Fraile (Regidor No Adscrit)

4rt tinent d'alcaldia i regidor de Fires i Mercats


Nascut el 1968.

Afiliat a la Seguretat Social des de 1984, en primer lloc com a treballador a la indústria carni- metal·lúrgica i posteriorment el 1991, aprova les oposicions de Bomber a la Generalitat de Catalunya on adquireix la condició de Funcionari de Carrera. Va ser Secretari d’Organització i Delegat de Prevenció del Comitè de Seguretat de Catalunya de la Secció Sindical per la FSP-UGT, al Departament d’Interior, del col·lectiu de Bombers, els anys 1993 al 2000. Va col·laborar a la Secció de Cultura de la UGT-Catalunya per a la divulgació i protecció de la llengua Catalana. Posteriorment estudià la Llicenciatura de Dret a la UDG-UOC i finalitzats els estudis, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb assignatures optatives de Ciència Política, Dret Local, Dret Internacional, Gestió Pública i Funció Pública. Compatibilitza la tasca d’Advocat amb la de Bomber des del 2012. Ha estat treballador i voluntari de la Creu Roja des del 1990 a 1994. Actualment col·labora, puntualment amb l’assignatura de Dret Constitucional a la UDG-Facultat de Dret. 

A/e: donigafb@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @benjamidoniga

 

 
 

Antoni Serrat i Callís (CiU)

 5è tinent d'alcaldia i regidor de Serveis i Règim Interior, Ciutadania, Igualtat i Cooperació.

 

Nascut el 1955.
És regidor a l’Ajuntament de Vic des del 2007 i Conseller Comarcal d’Osona des del 2011. Ha estudiat Enginyeria Tècnica Superior a la UPC i màster en gestió i direcció d’empreses a l’ICT. Ha treballat més de 30 anys en multinacionals del sector naval, automòbil, elèctirc i de maquinària tèxtil. Director del Consorci de Residus d’Osona i de les empreses de Serveis Municipals.  És membre del patronat de la Fundació Casa Misericòrdia i del patronat de la Fundació Vedruna i ha estat president de l’OAR Vic durant 9 anys.

A/e: serratca@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @toni_serrat

 

 
 
 

Àlvar Solà i Serrabou (CiU)

6è tinent d'alcaldia i regidor de Benestar i Família, Educació i Hisenda.

 

Nascut el 1958.

Casat i dues filles. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Exerceix d’advocat amb despatx propi. Degà del Col·legi d’Advocats durant el període de 1996-2003. Va ser regidor de l’Ajuntament de Vic durant la legislatura 2007-2011. Fundador (2003) i membre de la Plataforma per a la Vegueria de l’Alt Ter. Membre del Patronat Municipal d’Esports, durant la legislatura 1984-1987. Membre de la Junta de la Creu Roja i secretari  del 1988-1992. Vinculat al Club Atlètic Vic com atleta fins el 1990 i també com membre de la Junta Directiva. D’altra banda forma part com a associat a les entitats: Òmnium Cultural, Patronat d’Estudis Osonencs i l’Assemblea Nacional de Catalunya. Li agrada “fer salut” anar a fer “footing” o a caminar, preferiblement a la muntanya.

A/e: solasa@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @AlvarSola

 

 
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...