Sou aquí: Inici Ajuntament Òrgans de govern Regidors i regidores

Regidors i regidores

 

Josep M. Arimany i Manso (PDeCat)

1er tinent d'alcalde i regidor de Ciutat del Coneixement i Noves Tecnologies, Promoció Econòmica i Salut.

 

Nascut el 1959.
Doctor en Medicina, metge especialista en dermatologia, metge forense titular del Cos Nacional de Metges Forenses del Ministeri de Justícia, màster en gestió hospitalària i economia de salut, professor del Departament de Medicina Legal i Toxicologia de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i president de la Societat Catalana de Medicina Legal, president de la Fundació del Dr. Lluís Vila d’Abadal i president de la Delegació d’Osona del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona.

A/e: arimanymj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @DrJosepArimany

 

 

 
 

Susagna Roura i Pujols (PDeCat)

2a tinenta d'alcalde i regidora de Cultura i Museus, Convivència i Seguretat.

 

Nascuda el 1968.

Independent per CDC. Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, amb Erasmus a la Université des Sciences Sociales de Tolouse i a la Leiden Universiteit (Holanda). Activista durant els estudis universitaris a la FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya) per incrementar l’ús del català a les aules de la Facultat de Dret. Advocada en exercici lliberal de la professió. Redactora dels Estatuts de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), i membre de diferents entitats socials i culturals, de les quals el Patronat d’Estudis Osonencs i l’ANC són algunes en les que hi ha participat més activament. Va estar adscrita a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vic durant un breu període a l’any 2011. 

A/e: rouraps@vic.cat

 

 

 
 

Josep M. Roca i Bigas "Titi Roca" (PDeCat)

Regidor d'Habitatge, Esports i Joves.

 

Nascut el 1981.

Casat i pare d'en Marc i la Jana. Jugador del Club Patí Vic de l’any 1990 al 2015. Ha estat 16 temporades al primer equip i 9 com a capità. Ha estudiat Arquitectura Tècnica Superior a la Universitat Politècnica de Catalunya, actualment té despatx propi a Vic. Té el títol d’entrenador autonòmic de la Federació Catalana d’Hoquei Patins i el títol d’entrenador Nacional de la Federació Espanyola d’Hoquei Patins. Membre d'honor de l'Assamblea Nacional Catalana i soci del Club Patí Vic.
Enamorat de l’esport, l’arquitectura i de la ciutat de Vic. Li agrada compartir les hores lliures amb la família i amics. Li encantaria aportar a l’Ajuntament, com ha fet sempre durant els anys d’esportista, treball, il·lusió i compromís.

A/e: rocabt@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @titiroca5

 

 

 
 

Fabiana Palmero (PDeCat)

3a tinenta d'alcalde i regidora d’Urbanisme i Activitats.

 

Nascuda a Buenos Aires (Argentina) el 1971. Casada, amb dues filles.Arquitecta en exercici liberal de la professió i despatx a Vic. Postgraus en Arquitectura mediambiental, Medi Ambient Urbà i Sostenibilitat, i Ciutat i Territori Sostenible. Col·legiada al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Cofundadora d'architour, grup d'arquitectes dedicats a donar a conèixer la ciutat a través de rutes d'arquitectura. Professora associada a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) des del 2010. Sòcia del Club Tennis Vic i aficionada al pàdel i a córrer.

A/e: palmerof@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @fabianapalmero

 

 

 
 

Antoni Serrat i Callís (PDeCat)

5è tinent d'alcalde i regidor d'Economia, Serveis, Règim Interior i Cooperació.

 

Nascut el 1955.
És regidor a l’Ajuntament de Vic des del 2007 i Conseller Comarcal d’Osona des del 2011. Ha estudiat Enginyeria Tècnica Superior a la UPC i màster en gestió i direcció d’empreses a l’ICT. Ha treballat més de 30 anys en multinacionals del sector naval, automòbil, elèctirc i de maquinària tèxtil. Director del Consorci de Residus d’Osona i de les empreses de Serveis Municipals.  És membre del patronat de la Fundació Casa Misericòrdia i del patronat de la Fundació Vedruna i ha estat president de l’OAR Vic durant 9 anys.

A/e: serratca@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @toni_serrat

 

 
 
 

Maria Carme Bover i Franquesa (Unió)

Regidora de Comerç i Consum, Turisme i Mercats.

 

Nascuda el 1957.

És mare de tres fills. Treballa en una empresa local de nivell internacional. Cofundadora de l’Associació Aspanias Osona, dedicada a promoure activitats de lleure per a nens i nenes amb greus afectacions. Exmembre de la Junta Directiva de l'Orfeó Vigatà i voluntària en diverses entitats sense ànim de lucre. Manté diferents aficions esportives com el senderisme, la ioga, la natació o la gimnàstica i a nivell cultural li agrada llegir, viatjar, anar al teatre i a concerts. Sempre ha mantingut un compromís amb les persones i una voluntat de servei a la ciutat. 

 A/e: boverfm@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @MariaCarmeBover

 

 

 
 

Àlvar Solà i Serrabou (PDeCat)

6è tinent d'alcalde i regidor de Benestar i Família, Educació i Hisenda.

 

Nascut el 1958.

Casat i dues filles. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Exerceix d’advocat amb despatx propi. Degà del Col·legi d’Advocats durant el període de 1996-2003. Va ser regidor de l’Ajuntament de Vic durant la legislatura 2007-2011. Fundador (2003) i membre de la Plataforma per a la Vegueria de l’Alt Ter. Membre del Patronat Municipal d’Esports, durant la legislatura 1984-1987. Membre de la Junta de la Creu Roja i secretari  del 1988-1992. Vinculat al Club Atlètic Vic com atleta fins el 1990 i també com membre de la Junta Directiva. D’altra banda forma part com a associat a les entitats: Òmnium Cultural, Patronat d’Estudis Osonencs i l’Assemblea Nacional de Catalunya. Li agrada “fer salut” anar a fer “footing” o a caminar, preferiblement a la muntanya.

A/e: solasa@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @AlvarSola

 

 

 

 

 

Josep-Ramon Soldevila i Garcia (PDeCat)

Regidor de Món Rural i Medi Ambient, Recursos Humans i Ciutadania i Igualtat.

 

Nascut el 1964.

Està casat i té dos fills. Va iniciar Econòmiques però ho va deixar ben aviat. És empresari. Va ser president de la Unió Excursionista de Vic durant 8 anys i va ser membre de la junta del Patronat Municipal d'Esports de Vic durant 4 anys. També ha estat vocal a la junta de l'ANC Osona i és coordinador de Reagrupament Independista a la Comarca d'Osona des del 2010. Es manifesta independentista de cor i de cap. Li agrada molt la natura.

A/e: soldevilagj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @Soldevilajr

 

 
 

Benjamí Dòniga Fraile (Regidor No Adscrit)

4rt tinent d'alcalde i regidor de Fires i Mercats


Nascut el 1968.

Afiliat a la Seguretat Social des de 1984, en primer lloc com a treballador a la indústria carni- metal·lúrgica i posteriorment el 1991, aprova les oposicions de Bomber a la Generalitat de Catalunya on adquireix la condició de Funcionari de Carrera. Va ser Secretari d’Organització i Delegat de Prevenció del Comitè de Seguretat de Catalunya de la Secció Sindical per la FSP-UGT, al Departament d’Interior, del col·lectiu de Bombers, els anys 1993 al 2000. Va col·laborar a la Secció de Cultura de la UGT-Catalunya per a la divulgació i protecció de la llengua Catalana. Posteriorment estudià la Llicenciatura de Dret a la UDG-UOC i finalitzats els estudis, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb assignatures optatives de Ciència Política, Dret Local, Dret Internacional, Gestió Pública i Funció Pública. Compatibilitza la tasca d’Advocat amb la de Bomber des del 2012. Ha estat treballador i voluntari de la Creu Roja des del 1990 a 1994. Actualment col·labora, puntualment amb l’assignatura de Dret Constitucional a la UDG-Facultat de Dret. 

A/e: donigafb@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @benjamidoniga

 

 

 
 

Joan Ballana i Gonzàlez (ERC-SOM VIC)

Nascut el 1974.
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. És Postgrau de Qualitat en Formació Ocupacional i Auditor de Qualitat. Exerceix d’advocat des de l’any 1998 i des del 2000 que regenta el seu propi bufet d’advocats i consultoria. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Vic les legislatures 1999-2003 i 2003-2007. És soci d’Omnium Cultural, del Club Patí Vic i d’Assomvic. Actualment és el Secretari de Política Municipal de la Secció Local d’ERC de Vic.

A/e: ballanagj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @joanballana

 

 

 
 

Maria Balasch i Pla (ERC-SOM VIC)

Nascuda el 1975.

Diplomada en Magisteri en Educació Especial i Tècnica Superior en Medi Ambient. Des del 2006 és la Gerent de l’Associació de disminuïts Físics d’Osona (ADFO) i anteriorment va estar treballant a  l’Ajuntament de Vic al Departament de Benestar i Família i com a cap d’estudis del Taller d’Ocupació, també va treballar com a  Educadora de Salut en un projecte pilot de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya anomenat Punt Jove de Salut i com a Educadora a l’Associació Tapís amb persones preceptores del PIRMI.
Durant 4 anys va ser membre de l’equip directiu de l’Agrupament Escolta Guillem de Montrodon de Vic. També va crear l’associació SIDART i va ser membre del grup de la Catalunya Central del Consell Audiovisual de Catalunya. Actualment és presidenta de SOMVIC i també de la Junta de l’Associació Ventall Teatre.

A/e: balaschpm@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @labalasch

 

 

 
 

Jaume Colomer i Costa (ERC-SOM VIC)

Nascut el 1985.

És Arquitecte. Ha col·laborat en despatxos a Irlanda i Catalunya. També és soci fundador de l'empresa Victermofitex, que des de fa 10 anys es dedica a la fabricació i venta d'aïllaments de llana natural. És soci del Club Tennis Vic i ha estat molts anys vinculat amb el Club Atlètic Vic.

A/e: colomercj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @colomercostaj

 

 
 

Josep LLuís Garcia i Domingo (ERC-SOM VIC)

Nascut el 1969 a Barcelona i crescut a St. Joan de les Abadesses, viu a Vic des del 1994. És doctor en Matemàtiques i ha treballat com a professor i investigador a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Universitat de Girona i principalment a la Universitat de Vic-UCC. Membre d’AMPAs (IES Jaume Callís), associacions (Bastos de Vic i Amics de l’Andersen) i clubs esportius (UEVic, CTVic i CBVic) .

A/e: garciadj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @JosepLlGarcia

 

 

 

 

 


 

 Josep Maria Diéguez i De Jaureguízar (ERC-SOM VIC)

Nascut el 1958.

Autor i director teatral. És postgrau en Gestió i Producció d'Espectacles i Màster en Gestió d'Institucions i Empreses Culturals, ambdós per la UB. Ha estat membre del Consell d'Administració del TNC i de la Junta de Govern de l'Institut del Teatre. També va formar part de l'Antic IMAC i del Consell de Ciutat de l'Ajuntament de Vic.

Delegat sindical per CC.OO. en diversos moments de la seva vida laboral, actualment és patró de la Fundació Catalunya - Fons per a la defensa dels drets dels catalans, i soci d'Òmnium Cultural. A nivell polític, és Secretari d'Entorn d'ERC-Vic i Vocal de Política Municipal de la Sectorial Nacional de Cultura d'ERC, que va presidir durant nou anys.

A/e: dieguezjj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @DieguezdeVic

 

 
 

 Joan Coma i Roura (Capgirem Vic)

Nascut el 1981.

El setè de nou germans, i pare de Lluc i Joana. Llicenciat en Sociologia (UAB, 2010, Premi Extraordinari). Ha fet un Màster en Relacions Internacionals (LSE, 2011), i el Màster de Formació de Professorat d’ESO i Batxillerat (UAB, 2012). Actualment és estudiant de doctorat en Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona, on hi està contractat com a becari predoctoral FPU. La seva tesi versa sobre diàspora, activisme transnacional i moviments socials locals. Anteriorment havia treballat durant 10 anys en el món de la fusta. Membre de la Candidatura d'Unitat Popular. Feminista. Activista de la campanya internacional de Boicot, Sancions i Desinversions contra Israel (BDS) i de Complicitats Que Maten. Soci del Casal Popular Boira Baixa. Participa a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d’Osona. Aficionat a la cuina.

A/e: comarj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @joancomaroura

 

 
 

Sara Blázquez i Castells (Capgirem Vic)

Nascuda el 1985.

Llicenciada en Periodisme i en Comunicació audiovisual. Postgraduada en Periodisme de revistes i Periodisme sociolaboral. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació comarcals, entre els quals EL 9 NOU o la Revista Mà, que va guanyar el Premi Francesc Candel per “construir espais d'interculturalitat i convivència”, i el Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, també per “fomentar la convivència entre les diferents cultures”. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com La Directa, Ràdio Terra o TeleSUR (Amèrica Llatina). Actualment és treballadora autònoma en l'àmbit del periodisme i la comunicació. Participa a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d'Osona i al Grup de teatre antirumors de Vic.

 A/e: blazquezcs@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @SaraBlazquez

 

 
 

Marc Barnolas Vilamala (Capgirem Vic)

Nascut el 1987.

Graduat en Educació Social per la Universitat de Vic- UCC. Premi Sebastià Alvarez al millor Treball de Final de Grau de la FETCH (Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes) per l'investigació social "L'estereotip racial en els joves de 3r i 4t d'ESO. Aproximació al seu nexe amb la islamofòbia en un grup d'estudiants de Vic". Titulació de Director i Monitor en el lleure infantil i juvenil. Militant de la CUP des de 2006. 5 anys militant a l'organització de l'esquerra independentista Maulets. Membre del Centre Social Autogestionat La Torratxa fins el seu tancament. Amb 16 anys va ser el jugador més jove en debutar amb el 1r equip de la U.E.Vic. Participa de l'Associació de Veïns del Remei i d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Soci de l'Ateneu Popular La Buixarda i del Club Patí Vic. 

A/e: barnolasvm@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @Marc_Bav

 

 

 
 

Katia Juncks Kammers (Capgirem Vic)

Nascuda el 1972 al Brasil. Llicenciada en Història per la Universidade Federal de Santa Catarina (Brasil). Ha cursat el Doctorat en Humanitats a l´UAB i té el títol de Suficiència Investigadora en Història Contemporània, amb un treball sobre la formació de la classe obrera a la Barcelona dels nostres dies. Actualment elabora la tesi doctoral al Departament d’Història Moderna i Contemporània de la UAB sobre la història dels moviments socials i obrers contemporanis. Ha estat professora d´Història a Brasil, que va compaginar amb la recerca científica, amb la col·laboració en llibres d´història (com Anita Garibaldi, uma heroína brasileira),  amb documentals diversos  (com Novembrada) i amb investigacions històriques relacionades amb l’activisme social en diferents àmbits polítics i ecològics des de plataformes veïnals. A Catalunya ha treballat en el sector de l’hostaleria i del comerç, ha estat professora d’Història de Catalunya a l´Institut de Seguretat Publica de Catalunya. Ha treballat en tasques documentalistes al Col·legi d´Advocats de Barcelona i ha col·laborat en estudis sociològics sobre l’explotació sexual de la dona.  A Vic és membre d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) i forma part de l´Assemblea dels Drets Socials d´Osona.

A/e: junckskk@vic.cat

 

 

 

 
 

Josep Anglada i Rius (Plataforma Vigatana)
Nascut el 1959.

És un enamorat de la seva ciutat de Vic. És regidor a l'Ajuntament de Vic des de l'any 2003. Soci del Club Patí Vic i de la Unió Ciclista de Vic. Fundador de Plataforma per Catalunya i Plataforma Vigatana.

A/e: angladarj@vic.cat

Twitter_logo_blue_16.png @angladarj

 

 
 

Arnau Martí i Danés (Vic per a tots)
Nascut el 1984.

Llicenciat amb Ciències Polítiques i amb Estudis de Màster de Polítiques Socials i Comunitàries de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP). És membre de l'Executiva i el Consell Nacional d'ICV. Ha treballat en consultories per l'administració pública. Membre del Grup de Defensa del Ter, Greenpeace i Òmnium Cultural.

A/e: martida@vic.cat 

Twitter_logo_blue_16.png @ArnauMarti

 

 

 
 

 

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...