Sou aquí: Inici AJUTS ECONÒMICS AJUNTAMENT DE VIC 2022

AJUTS ECONÒMICS AJUNTAMENT DE VIC 2022

Si tens dubtes a l'hora de sol·licitar els ajuts econòmics de l'Ajuntament de Vic pots contactar amb el servei gratuït OAC 360º que t'ajuda a fer les gestions sense haver de venir presencialment trucant al 93 595 48 04 o escrivint a oac360@vic.cat. També pots venir presencialment i minimitzar el temps d'espera concertant dia i hora de visita al web demaneuhora.vic.cat.

L'Ajuntament de Vic ofereix ajuts econòmics de dos tipus: subvencions i bonificacions

 

Les dues modalitats són de naturalesa diferent. Les subvencions són ajuts econòmics en els quals la ciutadania paga tot l'import inicialment i, després, si es compleixen els requisits, se li retorna una part de la quantitat satisfeta. Cal tenir en compte que quan es rep una subvenció, independentment del nivell d'ingressos, es pot estar obligat a fer la declaració de la renda.

 

En canvi, les bonificacions són ajuts econòmics en els quals en el moment del pagament ja s'aplica una reducció en cas de complir els requisits.

 

Per gaudir dels ajuts econòmics de l'Ajuntament de Vic cal fer els tràmits en els llocs i en el calendari fixat en el següent document

 

 

 

Podeu descarregar-vos el document amb tots els ajuts econòmics i els ajuts en aquest enllaç

 

 

T'ajudem a fer els tràmits

 

Si tens dubtes a l'hora de sol·licitar els ajuts econòmics que t'ofereix l'Ajuntament de Vic pots contactar amb el servei gratuït OAC 360º que t'ajuda a fer les gestions sense haver de venir presencialment.

 

El servei d'OAC 360º s'ofereix de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre, trucant al 93 595 48 04 o escrivint a oac360@vic.cat.

 

Si prefereixes venir presencialment a l'Ajuntament recorda que pots minimitzar el temps d'espera concertant dia i hora de visita a demaneuhora.vic.cat

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...