Sou aquí: Inici Bústia Ciutadana

Bústia Ciutadana

La Bústia ciutadana és un espai interactiu per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb l'Ajuntament. Volem treballar junts per la millora del dia a dia de la ciutat. És per això que, al costat dels nostres serveis, ens és i serà de molta vàlua la vostra col·laboració. Calen molts ulls que ens ajudin a millorar la ciutat.

Us demanem que vosaltres sigueu, també, inspectors viaris tot donant a conèixer els dèficits, les millores i les mancances que hi ha al vostre entorn més immediat.

Per poder treballar més bé aquestes incidències, necessitem el vostre nom i adreça electrònica, per si ens és necessari posar-nos en contacte amb vosaltres, pel que no es publicaran bústies anònimes. Ens reservem el dret a no publicar missatges o parts de missatges que tinguin insults, faltes de respecte, etc...

 

Des de l'Ajuntament ens comprometem a donar-hi resposta.

 

Podeu fer el vostre suggeriment o la vostra observació tot clicant a: 

 

e-mail.jpg

Ajuda'ns a millorar la ciutat

 

o a través del telèfon 938 890 673. Si deixeu les vostres dades, us informarem de l'estat en què es troba la vostra aportació.

 

Podeu veure el vostre barri i la regidoria corresponent aquí 

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

La millora de la ciutat és més fàcil si tots hi participem.  

 

Sabies que...?
L'aparcament de la Plaça Major disposa de 282 places, el de Can Mastrot de 60 i el del Passeig de 335

Seleccioneu el text, el tema, el barri i l'any que volgueu cercar:
 Ref.   Imatge   Barri   Data Sol·licitud   Data Finalització   Descripció   Respostes 
14680 CAPUTXINS 2022/01/25 2022/01/26 Soc una persona invident. Visc al Camí de l'Escorial i fa més d'una setmana que no puc sortir sola del meu carrer perquè a l'edifici numero 10 hi ha una fuita d'aigua, que surt del garatge. Amb les baixes temperatures s'ha fet una capa de gel cada cop més gran. La meva mare ha trucat un parell de vegades a  la guàrdia urbana i ells han avisat a la brigada, però només han tirat sal, però no han tret el gel. Necessito tenir la vorera lliure de glaç. La meva guia és la paret. Necessito una solució ja! Resposta
Hem avisat a Aigues Vic, perquè pugui gestionar-ho, buscant la fuita d'aigua que comenteu i solventar-la. El gel es retirarà, però s'ha de solucionar la fuita, perquè no es vagi glaçant.
14679 GENERAL 2022/01/25 2022/01/26 Des de l'Associació de Diabètics de Catalunya ens van passar un enllaç de punts de recollida de les agulles que utilitzem els diabètics per administrar-nos insulina. A la comarca d'Osona hi figura només la deixalleria de Manlleu. Es podria sol·licitar a la deixalleria de Vic el permís de recollida d'aquest tipus de residu? Ni farmàcies ni el CAP el fan, i el destí d'aquestes agulles actualment és el contenidor de rebuig! Crec que és un servei que s'hauria de donar a aquest col·lectiu.  Mercès . Resposta
Hem passat la proposta a Medi Ambient i salut que ho estudiaran. Parlarem amb Manlleu què en fan després de les agulles, perquè pot ser que vagin a Resta igualment. Un cop demanat valorarem si cal acceptar aquests residus a la deixalleria. El que us proposem, és que les agulles les  hauríeu  de posar dins alguna ampolla de plàstic o recipient similar (per evitar punxades) i dipositar-les al contenidor de Resta. Us informarem del que esbrinem.
14677 POBLE SENTFORES-LA GUIXA 2022/01/24 Soc el veí de  Senfores   La  Guixa. Demanaria que algú dels responsables de  Vialnet  es dignés a fer netejar l'espai de contenidors que tenim al costat de la parada dels busos del servei urbà de transport públic, bé del desastrós servei de transport públic en la parada de Mas  Segalés  el que està fet una porqueria, runes, plàstics, vidres, papers i molt més, com també l'espai de contenidors que tenim a la cruïlla del carrer de les Escoles amb el carrer Marinada, que també està sempre brut, desendreçat i també molt més.
14676 GENERAL 2022/01/23 Com  és   possible  que l'ajuntament toleri que  massa autobusos  urbans treguin tant de fum, i contaminin tant?
14675 CARRER SANT PERE 2022/01/23 Defecació a la  rapisa  de l'edifici número 6 del carrer dels  Morató  (entrada a les galeries abandonades). A banda de la denúncia, agrairíem si la brigada pot netejar-ho. A l mateix temps, aprofito per denunciar la falta de neteja de les defecacions dels coloms de la vorera (barbacana) del mercat Municipal davant del mateix número 6. S'hauria de buscar una solució. Gràcies.
14674 GENERAL 2022/01/20 2022/01/24 Per què no demanen certificat de vacunes en entrar  a la  cafeteria Massa  Madre  al carrer Sant Antoni, 15 i La Reciclaria en el carrer Dr.  Candi  Bages 32?  Sembla  una falta de cura i respecte cap a la ciutadania tal com van els contagis. Si us plau, que compleixin amb els deures cap a les persones. Resposta
La Guàrdia Urbana ho gestiona. S'hi ha actuat i s'hi fa seguiment.
14673 HORTA VERMELLA 2022/01/18 2022/01/18 Senyal indicadora trencada, sota el pont del  Gurri  del carrer Montserrat. Resposta
Gràcies. Sap greu l'incivisme d'algunes persones. Hem passat l'avís a l'àrea de manteniment que ho retiraran, i es repararà.
14672 CENTRE HISTÒRIC 2022/01/18 2022/01/21 El  dimarts 9 de novembre,  em dirigí a Turisme  darrere  l'Ajuntament demanant informació per una visita guiada a la ciutat. Després d'informar-me i fer-me un resum per escrit, em varen demanar si voldria  fac . Vaig dir que jo no en necessitava. En el full resum anotaren quines dades necessitaven en cas de  voler-ne.  Preu 45 € hora, IVA a part Consultat al grup i decidit quin tipus de visita fèiem, vaig concretar visita, hora i dia; i tornaren a demanar si voldria  fac . La visita va ser dia 12 de novembre a les 12. Deu minuts abans a l'oficina no vaig poder pagar la visita, varen dir-me que havia de pagar a la guia amb efectiu. Acabada la visita amb la guia , al mig de la plaça, vaig entregar els diners, i  se'ns  va acomiadar. Crec que l'oficina de Turisme de la Ciutat no pot proporcionar aquests tipus de serveis Tot fa pensar que vaig contribuir a un treball amb negre, proporcionat per una entitat de l'Ajuntament de la meva Ciutat. Resposta
El fet que ens comenteu, possiblement quan us van donar les explicacions, hi va haver  algún  malentès. En els casos de les visites a la carta, com és aquest cas, l'oficina de turisme es limita a fer el paper d'intermediari. Anota les dades i el tipus de visita que vol el grup i l'encarrega, seguint un ordre establert, a un dels guies preparats per aquella visita en concret. Quan tenim un guia assignat, tornem a contactar l'interessat per confirmar l'encàrrec. L'Oficina proporciona les dades al guia,  incloent-hi  les de facturació i el dia de la visita es troben al lloc acordat i es porta a terme el servei. A partir d'aquest moment l'oficina de turisme ja ha complert la seva funció: aquest servei és gratuït i no es queda cap comissió ni honorari per fer-lo, per part de l'Ajuntament. El cobrament de la visita es fa directament per part del guia que és qui percep els honoraris i l'oficina ja no hi intervé. Pel que comenteu, li van demanar les dades de facturació, que es devien donar a la guia com és habitual, tot i que vau expressar que no volia factura. La guia en el moment de cobrar li havia d'haver presentat la factura. Entenc que no li vau demanar. Ara bé, sí que és cert que des del taulell no s'ha de preguntar si es vol factura o no, perquè pot portar a males interpretacions, sinó demanar les dades per facturar directament, sense oferir cap altra opció. Si es va fer així, tal com dieu, hem de demanar disculpes perquè pot semblar que volem oferir el servei en negre quan en realitat nosaltres en la transacció econòmica no hi entrem. Hem comunicat a les persones de l'Oficina de Turisme que expliquin clarament les dades i cuidin les expressions i amb els guies perquè vagin  amb compte  a no causar aquesta mala impressió.
14671 POLÍGONS 2022/01/18 Fa dues setmanes que davant de la nostra empresa hi ha aquesta nefasta imatge. Estem a la carretera de Manlleu 37, de la ciutat. Entenc que hi ha un incivisme per part dels clients del  Burguer  King, tal com es veu en els envasos, són consumicions d'aquest lloc, però la mateixa empresa hauria de vetllar per la neteja de davant del seu local i sobretot perquè ho han provocat els seus clients. En cas que es consideri via pública se n'hauria de fer càrrec els serveis de neteja viària, que per cert deixen molt a desitjar en aquest polígon. Si es dona una volta pels voltants de les naus, la brutícia s'acumula en molts racons. Agrairíem que netegeu o feu netejar els espais viaris. Moltes gràcies.
14670 REMEI 2022/01/18 2022/01/19 Hi  ha algú que encara no sap que no es poden alimentar els coloms a la via pública. Aquesta foto és de l'escocell al Candi  Bayés , 87 cantonada amb Torre de les Pinyes, comença a ser recurrent. El primer dia vaig pensar que era una casualitat, però ara cada dia hi ha més engrunes i , per  tant, més coloms. Podrien actuar-hi ?, els  coloms  s'hi   reuneixen  cada dia a buscar aliment i ahir en vaig comptar fins a 10. Agrairia  si us plau que hi intervinguin i aturin aquesta plaga. Resposta
Hem passat avís a les Agents Cíviques, que ho gestionaran.
14669 MON RURAL 2022/01/18 Vivim al polígon del Bruguer, al carrer Folgueroles, i cada 15-20 dies hem de netejar els exteriors a tocar casa perquè s'està convertint en un polígon de  botellots  i de trobades de joves incívics. Diumenge passat vam netejar un tram de 200 metres i vam retirar totes aquestes deixalles. L'ajuntament no se'n cuida de res. Agrairíem que nosaltres que també paguem impostos,  se'ns   donin  els mateixos serveis que la gent que viu a la ciutat, i de tant en tant passin a netejar voreres i vorals.
14668 CAPUTXINS 2022/01/17 2022/01/21 M'agradaria saber perquè la  guàrdia  urbana no  té  el mateix criteri a la sortida del  pàrquing  del Seminari. M'explico. Quan se surt del  pàrquing  del Seminari, hi ha dues barreres de control. Per  tant,  dos carrils. Aquests carrils estan fets perquè  quan  s'incorporen a la ronda  Camprodon , un pugui anar cap a l'esquerra i l'altre cap a la dreta. El problema és que hi ha  guàrdies  urbans que deixen incorporar els cotxes cap a l'esquerra (d'aquesta manera es descongestiona el  trànsit  cap a la plaça  mil·lenari ) i d'altres que no (fent que el caos sigui molt  més  gran). Que m'ho  expliquin . Si volem ser una ciutat amb baixes  emissions ,  per què  carai m'han de fer anar cap a la dreta i donar  toooota  la volta a Vic?  És  de lògica  aplastant  que es descongestiona la ronda en direcció  mil·lenari ! I si els hi demanes explicacions... no en tenen ni una. Només la  típica  de "perquè ho dic jo". A veure si podem aconseguir que tots tinguin el mateix criteri de deixar pas a l'esquerra per poder facilitar una mica la circulació. Resposta
El criteri que aconsella la direcció de la Guàrdia Urbana als agents és que no permetin girar a l'esquerra per motius de seguretat, ja que els vehicles han de travessar 4 carrils de circulació i un pas de vianants ple de persones creuant. Aleshores, per permetre el gir a l'esquerra s'han de detenir tots els altres carrils de circulació i els vianants perquè una única unitat de trànsit travessi. Succeeix que hi ha agents que ho tenen molt per mà i arriben a gestionar també els girs a l'esquerra, tot i que no és els que se'ls recomana fer.
14667 CAPUTXINS 2022/01/17 Després de  20  anys que fa que vivim al Teodor de Mas, hem vist un anunci de  Servihabitat  a l' antiga Carrosseries  Vic i voldríem saber a què es destinarà el terreny i en quin termini està previst. A més, demanem saber si es farà alguna zona verda. Hi haurà edificis alts ( vivendes , locals?) que taparan les vistes als pisos de davant o bé seran comerços d'alçada igual a les cases que es troben ben bé al costat? En tercer lloc, demanem que es tingui més cura en la neteja d'aquesta zona, específicament en les voreres que sigui pels "fruits" enganxosos dels arbres enfront de fusteria Fitó, sigui pels excrements dels gossos, molt sovint és ben desagradable anar a peu cap a casa. No cal dir que havent-se convertit aquest carrer en una drecera entre Bernat  Calbó  cap a Calldetenes, ens  trobem  els contenidors plens a vessar diàriament, caldria vigilar-ho d'alguna manera. Sovint brossa escampada per terra, de vegades hem hagut de tornar a pujar la brossa que volíem llençar al contenidor.
14666 GENERAL 2022/01/17 2022/01/18 A Vic hi ha una plaga descontrolada de gavians/gavines i una de coloms. M'agradaria saber com prendrà mesures l'Ajuntament de Vic i amb quins mitjans. Si no tenim prou mitjans a la ciutat,  per què  no es demana ajuda al departament corresponent de la Generalitat? Resposta
Ens posarem en contacte amb vosaltres.
14665 CAPUTXINS 2022/01/17 Voldria demanar que l'ajuntament pintés les places d'aparcament que hi ha al carrer Canigó, des de carrer Indústria fins al carrer Montserrat, ja que en alguns llocs s'aparca malament i s'impedeix que hi aparqui un altre cotxe que hi cabria. Com a mínim, si no, des de Canigó, 14 fins a Montserrat. Hi voldria afegir que entre el número 14 i el 16 (edifici de pisos) hi ha un trosset de vorera que a vegades hi aparca un cotxe i pràcticament toca als límits dels guals dels costats; aquesta podria ser una plaça per motos, ja que a vegades una moto l'aparquen ocupant la plaça d'un cotxe. Gràcies.
14664 CAPUTXINS 2022/01/17 2022/01/17 Us escric per fer-vos saber un fet que fa setmanes que observo. A la plaça Europa fa falta algun altre contenidor de paper  cartó ,  ja que  quan el camió ha passat, el contenidor és buit, però a terra està ple de deixalles. Fins i tot a sota del contenidor. O en posem un altre o les recollim bé. Resposta
Els buidatges dels contenidors de  multiproducte  es porten amb un camió de càrrega lateral que només permet buidar el contenidor dins de la  tolva  del camió i no s'hi poden posar bosses que hagin quedat per terra.  Per aquest motiu, és cert que fins que no passi el camió que fa la recollida  dels desbordaments,  hi ha un temps en què es poden trobar bosses a terra i el contenidor estar buit. Es valorarà tècnicament si és viable la instal·lació de més contenidors de  multiproducte  per la zona.
14663 CENTRE HISTÒRIC 2022/01/17 2022/01/19 Els veïns del pis de sota nostre han posat una sortida de fums que surt directament per la façana del darrere de la casa  en lloc  de connectar-ho a la xemeneia que hi ha allà mateix, i que puja cap a dalt de l'edifici. És més, fins ara feien servir la xemeneia, però han fet un forat directament a la mateixa i els fums ens passen just pel davant de les nostres finestres. Hem parlat amb ells i diuen que l'instal·lador els diu que "ara es fan així aquestes coses" Això es pot fer? És legal? Resposta
És  cert que des de fa uns anys les extraccions de les calderes, en la gran majoria dels casos, necessiten d' una  extracció individual i ja no es poden connectar a un conducte comunitari. El  RITE  del 2007 (Reglament per les instal·lacions tèrmiques) obliga fer aquesta extracció fins a la coberta amb un nou conducte, a excepció que la caldera sigui amb un nivell d'emissions de  NOx  de classe 5. (Calderes una mica més cares , però  que existeixen al mercat). Per altra  banda  l'Ordenança municipal del Paisatge obliga a conduir-les fins a la coberta. Si hi ha una justificació tècnica argumentada i en casos excepcionals, es permeten "altres solucions que s'ajustin a la normativa",  però  han de ser integrades. Si voleu certificar que aquesta  instal·lació  està feta correctament,  hauríeu  de fer instància telemàtica, i hi podria actuar l'inspector municipal.
14662 GENERAL 2022/01/15 2022/01/24 Em preocupa la "deixadesa i degradació" general que està patint la ciutat de Vic, a molts nivells: incivisme, inseguretat, brutícia, etc. però, en aquest missatge em centraré  amb  la preocupació  de que  com és que, sigui Nadal, St. Esteve, Reis i qualsevol altre dia festiu, pràcticament, totes les botigues (d'alimentació i no alimentació) i comerços (perruqueries, locutoris ,... ) del barri de Lourdes i Remei, estan oberts a jornada, més que completa? No hi ha una llei que regula horari i dies que es poden obrir? És que la llei és diferent per a segons qui? És així, com protegiu els comerços de proximitat, de tota la vida? (bé, que en aquests barris ja pràcticament no n'hi queden).  És  així com voleu que la gent pugui conciliar vida laboral i familiar? Com permeteu que drets que van ser tan difícils d'aconseguir, de mica en mica, van desapareixent? Em preocupa molt, que en un futur no llunyà, els líders polítics, siguin de partits que mai m'hauria plantejat haver de votar. Resposta
Entenem la seva preocupació, però les normatives d'horaris comercials no les marca l'Ajuntament de Vic, sinó que venen marcades a nivell de Catalunya. Hi ha 10 festius d'obertura comercial que cada any es determinen conjuntament  a nivell de  Catalunya i per a cada municipi. En aquests dies establerts poden obrir els comerços de totes mides, però la resta de diumenge o festius, si l'establiment té menys de 150  m²  també té permesa l'obertura i llibertat d'horari. Això ho estableix en el títol IV, horaris comercials de la llei 18/2017, de l'1 d'agost de comerç, serveis i fires. En aquests diferents articles d'aquest títol es regulen les activitats comercials que poden obrir en festius i quin horari poden tenir. Així mateix, en l'article 85, de la mateixa llei es regula que la competència sancionadora en horaris comercials és la Generalitat de Catalunya, i no l'administració local. Per tant, tampoc podem sancionar de forma directa, malgrat que es controla. Evidentment, la política comercial de la ciutat  passa per  donar suport al comerç de proximitat,  però  no podem marcar unes normatives independents.
14661 GENERAL 2022/01/15 Que en una ciutat com Vic, en plena pandèmia de COVID-19, el primer dia que els tests d'antígens es venen a les farmàcies a un preu regulat, només hi hagi una farmàcia de guàrdia, amb unes cues importants, patint el fred de fora, és una vergonya. Ja sé que no és tema d'aquest Ajuntament, però segur que alguna cosa podeu fer perquè el  col·lectiu  de farmàcies es posi l es  piles i que per uns dies no gaudeixin dels privilegis que històricament han gaudit. Penseu fer alguna cosa?
14660 NORD 2022/01/15 2022/01/21 En sortir d'un establiment al carrer Gurb m'havia atropellat el peu un patinet elèctric, el noi va passar a una velocitat inadequada, per vorera i sense el casc. Demano que es presti més atenció als casos semblants per evitar situacions com la meva, i si és possible plantejar endurir les restriccions al respecte. Resposta
Hem passat avís a Guàrdia Urbana, perquè ho pugui controlar amb la policia de proximitat. Per altra banda, s'està treballant per modificar l'ordenança de mobilitat i seguretat viària i incloure més exigències en la circulació d'aquest tipus de vehicles.
14659 GENERAL 2022/01/14 2022/01/21 Vull expressar les dificultats que he trobat sempre per  sol·licitar  cita prèvia per fer un tràmit a l'Ajuntament de Vic. Teniu  uns tràmits  que s'anomena: canvi de titularitat d'un nínxol. Quan  vaig a demanar  hora ( cita prèvia ), em demana el tràmit ,  el poso exactament amb les mateixes paraules amb què l'oferiu i no el reconeix, amb la qual cosa no és possible  sol·licitar  cita prèvia. Aquesta pàgina web  no  acaba de funcionar. Resposta
Ens posarem en contacte amb vosaltres.  Certament per demanar cita per temes de nínxols no és un tipus de tràmit que estigui a la llista per demanar hora, en aquests casos, s'ha de triar: Altres gestions - Altres tràmits i informacions.
14658 SANT LLÀTZER 2022/01/14 2022/01/17 Darrere el carrer Mercè Rodoreda, davant l'empresa  Divic , hi ha una baixada per vianants que està molt bruta,  agrairia  si  ho   poguessin  netejar. Gràcies. Resposta
Ho traslladem al servei de netej perquè hi pugui actuar.
14657 CAPUTXINS 2022/01/14 2022/01/24 Fa dies que surt aigua del portal número 14 del carrer Bisbe  Casadevall . Resposta
És un edifici privat. S'han fet tots els requeriments oportuns a la propietat  perquè  es pogués resoldre la problemàtica de les aigües a la via pública. Un cop esgotats els terminis la propietat no ha executat les reparacions oportunes i l'ajuntament el dia 21/01/2022 ha intervingut subsidiàriament per resoldre l'afectació.
14656 EL SUCRE 2022/01/14 2022/01/17 És  normal que al barri  del Nadal  estigui tot ple de  brutícia  al voltant de les escombraries sempre? És normal que es trenquin les escombraries i no es tornin a posar més escombraries i hagin passat més de  6  mesos. Després és normal que la gent tiri la  brutícia  a terra. Esteu fent que el barri  del Nadal  estigui tot brut i descuidat, a diferència que passa amb altres parcs que estan en molt millor estat... Que no paguem impostos els d'aquest barri? Gestió més que vergonyosa... Resposta
En cas de generar-se desbordaments de bosses és perquè hi ha ciutadans que en fan un mal ús dels contenidors i abandonen bosses a terra generant mal estar entre els veïns.  No obstant , quan es refereix a les escombraries trencades, suposem que indica que algun contenidor no es troba en bon estat i per aquest motiu agrairíem que ens faci arribar més informació al respecte per tal de traslladar-ho a l'empresa encarregada perquè pugui fer la reparació i que aquest  torni  estar operatiu  en breu .
14655 CAPUTXINS 2022/01/14 Voldria que m'expliquéssiu, perquè al davant de casa meva, sant Pau, 31-33, des de fa uns dies, hi ha col·locada una  torretgera  gran, a més posada molt torta, que ha aparegut per obra de màgia,  doncs  2 metres més enllà n'hi ha una altra. La meva queixa és que, l'altre dia un camió es va emportar un tros de balcó i la barana doblegada, sense que ningú fos capaç de, com a mínim, deixar una nota, ja que no érem a casa. Estem molt tips que constantment  haguem  d'arreglar el balcó, amb la corresponent despesa que comporta,  ja que  sempre hi ha cotxes aparcats i els camions no passen. De veritat que aquest carrer sembla que no paguem els impostos,  ja que  no tenim cap control de res, cotxes aparcats, les voreres i la pedra d'entrada a casa plenes de  pipis  de gos, les torratxes que les posen on els dona la gana, les papereres plenes de bosses de deixalles de les cases, és denigrant.  Agrairia que  es  busqués  una solució. Gràcies.
14654 EL SUCRE 2022/01/13 2022/01/17 El contenidor blau davant del bloc de pisos Avinguda Olímpia  5,7 i 9 està espatllat. No funciona el pedal del contenidor. La gent utilitza només l'altre i s'omple molt  ràpid . Gràcies. Resposta
Ho informem a Vialnet, perquè ho pugui reparar.
14653 NORD 2022/01/13 2022/01/18 Som usuaris del  pipican  del costat del cementiri,  està  en molt mal estat, bancs trencats, la porta despenjada, tot ple de forats i no hi ha llum ni al voltant del  pipican  ni dintre, fa dos mesos.  És  un espai molt utilitzat i  agrairíem  que  es millorés . Resposta
Hem passat avís a l'àrea de manteniment, que hi farà reparacions i millores.
14652 HORTA VERMELLA 2022/01/13 La porta del  pipican  de l'Horta Vermella està xafada, està com desquadrada, i la font dels gossos fa molt de temps que no funciona.
14651 HORTA VERMELLA 2022/01/13 2022/01/14 Davant  de casa (C/Josep Maria  Folch  i Torres, 6) ha tornat a sortir aquest forat, suposo que fet per algun animal, ja el vàreu tapar fa uns quants mesos, podríeu ficar alguna solució? Gràcies. Resposta
Sembla ser un forat de rosegadors, a vegades de difícil solució. Des de l'àrea de manteniment  el  taparan. Per altra  banda,  visem al control de plagues perquè hi  donin  una ullada al sector.
14650 CAPUTXINS 2022/01/13 2022/01/13 Imatge d'aquest matí del c/  Mossèn  Llorenç  Vilacís , intransitable. Si us plau, tireu sal als carrers. Resposta
Aquest matí s'ha passat per la zona  tirant potassa a la carretera i sal a zona peatonal.
14649 CARRER SANT PERE 2022/01/12 Agrair la solució presa al carrer dels  Morató , amb el doble carril d'ambdós sentits, que  ha   solventat  els inconvenients provocats per l'incompliment de les senyalitzacions que limitaven l'accés als veïns i prohibien aparcar al carrer. Gràcies i que serveixi per a altres situacions similars futures.
14648 CARRER SANT PERE 2022/01/12 2022/01/13 La  minideixalleria  per piles del Mercat Municipal és ben plena. Resposta
Gràcies. Hem passat avís a Vialnet, que ho passaran a buidar..
14647 REMEI 2022/01/12 Fa dies ja vaig comentar tema solar antiga fàbrica  Letel , està ple de deixalles! A més, porta reixa que dona carretera Barcelona és oberta i hi entra gent, tan ample amb  els seus  gossos!  A  més, les voreres dels carrers  ( cantonada carretera de Barcelona amb Joan XXIII, vora 2 bars que hi ha, són plenes de vomitades de fa dies! Quan es farà neteja a pressió amb  manguera ? Aquest barri cada dia més brut. Gràcies.
14646 EL SUCRE 2022/01/11 2022/01/24 Al c/ Onze de Setembre 48-46-44 ... està  de moda aparcar els cotxes a sobre la vorera, no passa res perquè les voreres són amples i si el vehicle estaciona 15 minuts, però deixar un vehicle tot un dia o més, crec que és excessiu. D'altra  banda,  l'estat de les voreres és força irregular  degut a  les arrels dels arbres i la gent amb mobilitat reduïda o discapacitat visual el més probable és que s'entrebanqui i caigui. Resposta
En aquest carrer hi ha un part de vorera que és privada i una de pública. La policia de proximitat farà seguiment que no hi hagi infraccions a la part pública. Pel que fa a les voreres, hem passat avís a l'àrea de manteniment, que hi actuarà. El tipus d'arbrat ( populus  alba) que hi ha en aquesta vorera tan ampla ens dona problemàtica aixecant les voreres.
14645 EL SUCRE 2022/01/11 2022/01/12 Des  de fa uns dies al carrer 11 de setembre 48-46 hi ha  un fanal  que no funciona, i que els arbres existents i la falta de llum  és  un tram realment fosc, agrairia que  s'arreglés   el més aviat possible . Resposta
Hem passat avís a Mnsvic, que ho repararan.
14644 EL SUCRE 2022/01/11 2022/01/17 Seguint amb la línia dels missatges 14637, 14625 i 14624 entre d'altres, vull deixar constància del mal estat dels parcs infantils de la ciutat i la manca de manteniment i millora que necessiten. Ja tremolo en veure quina mena de parc instal·leu a la Bassa dels  Hermanos  i si serà adequat pels infants més petits, que  són  els grans oblidats. Referent al Parc del tren, que és el  que  tenim més proper a casa, a la incidència oberta número 14624  dèieu  que s'havia procedit a netejar la femta; nosaltres hi vam ser el dia 7 de gener i era ben visible el lloc on estava perquè  devien  fer una ruixada i punt, sense rascar ni fer cap altra actuació a l'espai que ocupava; els nens s'arrosseguen per allà. A la foto adjunta es pot veure que la part frontal del tren està tota trencada a la seva zona inferior, deixant estelles de fusta a la vista i essent molt perillós per tothom. Perquè no puc pujar més fotos , però  tot el tren té un nivell de degradació brutal. Resposta
Hem passat avís a l'àrea de manteniment, perquè puguin actuar  en el trenet i faci les reparacions oportunes. Aquest joc fa un parell d'anys el vam sorrejar, reparar i repintar tot. Valorarem el seu estat, i si no, estudiem la seva retirada i canvi per un altre element adient. Aquest any 2022 està previst incorporar més recursos humans per millorar el manteniment de la cinquantena d'àrees de joc que tenim per la ciutat.  Informar -vos que a finals d'aquest mes de gener la ciutat disposarà d'una àrea de joc renovada al parc de la Bassa dels Germans Maristes, que esperem que us satisfaci. Comentar-vos també que està previst executar un parc a la zona del parc Miquel Albó i Vidal de Llobatera per infants petits (davant Guillem de Mont-rodon).
14643 REMEI 2022/01/10 Volia saber  què   diu  l'ordenança municipal sobre el fet que un veí toqui el piano i trompeta durant molta estona en horari de dia, molestant acústicament la resta de veïns de l'edifici. Gràcies.
14642 CARRER SANT PERE 2022/01/10 2022/01/21 Davant de l'Hospital de la Santa Creu, hi ha reservat un espai, per poder  cotxar  i descotxar,  pels  que ens veiem obligats a portar una persona a  HSC . Es dona el cas, que sempre hi ha  aparcada  una furgoneta Renault  kangoo ,  matricuka  2*** CPY .  I mentrestant, els que necessitem espai per poder baixar i pujar una persona gran de l'hospital, ens veiem obligats a aparcar, o  bé  en un lloc on no es pot ( minusvàlids ) o bé buscar aparcament i estar de sort de trobar-ne un prou  a prop . Resposta
Hem passat avís a la Guàrdia Urbana, que en farà seguiment, amb la patrulla d'indisciplina viària.
14641 NORD 2022/01/10 Soc una veïna del carrer Pare Coll, usuària del  pipi  can de la zona del cementiri.El pipi can estar en molt mal estat, els bancs trencats, el terra ple de forats, cada dia trobem tota la brossa de la paperera tirada per terra, els cartells informatius de les normes del  pipi  can descolorits i mig arrencats, la porta d'entrada i sortida mig penjant.Crec que és una zona molt utilitzada i que valdria la pena mantenir i tenir cura d'aquesta zona tan abandonada.Ja és la segona queixa que poso i veig que ningú em contesta. Gràcies.
14640 NORD 2022/01/09 Voldria demanar altra vegada, que senyalitzeu i pinteu adequadament el pas de vianants i bicis que hi ha davant els mossos d'esquadra. El dia 5 a les 8 del matí, hi va haver un altre accident amb un ferit. És una zona amb una visibilitat molt deficient on els vehicles  a  motor passen a gran velocitat. Si us plau, feu-hi alguna cosa. Gràcies.
14639 POBLE SENTFORES-LA GUIXA 2022/01/09 Aquesta queixa fa referència als cotxes que hi ha sempre aparcats a banda i banda del carrer de Les Escoles del poble de Sentfores -  La  Guixa, que fan que quan un hi circula, hagi d'aparcar quan es troba un cotxe de cara, ja que amb els cotxes aparcats als dos costats, no es passa i, segons tinc entès, no és pas un carrer d'una sola direcció ni hi ha zona d'aparcament als dos costats. Demano, si us plau, que s'arregli la situació perquè s'hi pugui circular sense haver de parar cada dos per tres.
14638 NORD 2022/01/09 2022/01/10 Us   passo  una foto  perquè   veieu  el  merder  que ens fan els coloms a casa  nostra , dia si dia també, n'estem tips que tinguem la galeria i la  finestra  plena  d'excrements , tenim els nets a casa i has  de vigilar  que no surtin a fora. Algú em pot dir que es pot fer ?, hi  han les canonades, tal com es veu a la foto, que per ells  és  com un niu i venen cada dia a dormir.  és   llastimós . Us volia passar fotos,  però  no em  deixa . Resposta
Ens posarem en contacte amb vosaltres.
14637 GENERAL 2022/01/09 2022/01/17 Com a  família   usuària  dels parcs infantils de Vic, considerem que cal una renovació dels parcs. En primer  lloc ,  dir  que molts dels parcs infantils estan en molt males condicions de manteniment, neteja i seguretat. La majoria dels parcs infantils estan pensats per a nens d'una certa edat (a partir dels  3  anys), en  canvi,  no trobem opcions per als més petits, entre 1 i 2 anys. Dir  que els terres on estan ubicats els jocs no estan adequats a les necessitats i seguretat dels nens/es. Podrien ser de goma, com ja han fet a altres pobles com Manlleu, per ser més segurs i que també es pugui fer ús dels jocs encara que hagi plogut.  Actualment,  els terres són de terra, i amb la pluja, fa que es formi fang al voltant dels jocs i no es puguin utilitzar fins passats uns dies. Una ciutat com Vic no es pot permetre deixar de banda els més petits. Gràcies. Resposta
Aquest any 2022 està previst incorporar més recursos humans per millorar el manteniment de la cinquantena d'àrees de joc que tenim per la ciutat.  Informar -vos que a finals d'aquest mes de gener la ciutat disposarà d'una àrea de joc renovada al parc de la Bassa dels Germans Maristes, que esperem que us satisfaci.  Comentar -vos també que està previst executar un parc a la zona del parc Miquel Albó i Vidal de Llobatera per infants petits (davant Guillem de  Mont-rodon ).
14636 EL SUCRE 2022/01/09 2022/01/14 La passarel·la de fusta del Parc Santi  Ylla Ylla  (Eix Onze de setembre) caldria que hi  féssiu  una ullada, ja que les fustes no estan en molt bones condicions. Gràcies. Resposta
Ho mirarem. Dit això, comentar-vos que està prevista fer-la nova aquest mes de febrer.
14635 GENERAL 2022/01/07 Veient la resposta a la consulta 14556, i coneixent el funcionament del refugi del Puig dels Jueus, imagino que els teniu controlats, però, hi ha algun pla per traslladar gats d'altres colònies al refugi, o a un altre nou? Allà estan ben atesos, i per exemple, l'última vegada que vaig veure els del Carrer Aluders, tot i tenir menjar, no se'ls veia gaire bé. En tot cas, enhorabona per la feina que feu al refugi.
14634 LA CALLA 2022/01/05 Aquest és l'inici del carrer dels Pellaires post cavalcada de Reis. Ja fa més d'un any que vam demanar pilones en aquest tram del parc Jaume Portell per evitar que els cotxes aparquin a sobre la gespa. Mercat medieval, mercat de música, cavalcada de Reis… Sempre igual , i  l'ajuntament fent cas omís. Demanem que s'instal·lin d'una vegada pilones que impedeixin l'accés de vehicles a la gespa i es faci una intervenció per arreglar la gespa cremada en aquesta zona i la resta del parc.
14633 EL SUCRE 2022/01/05 2022/01/17 El  carrer Bisbe Font Andreu a  l'aparcament  entre el c . Salvador   Allende,  aquests mati  han  passat a netejar com sempre  ràpid.  La boca  d'aigua  dels bombers serveix de  paperera  i continua  estant  plena els voltants dels aparcaments  plens  de  plàstics,  papers, fulles  i herbes i les  raconades  brutes igual. Resposta
Ho traslladem al servei de neteja, perquè ho netegin correctament.
14632 GENERAL 2022/01/05 2022/01/19 La informació de les gràfiques del temps de la Web, continuen sense ser visibles. Ja seria hora que algú competent hi fes solució. Resposta
Com ja us vam comentar, ho hem comprovat per diversos canals i en tots surten les gràfiques correctament. Ho hem mirat amb els navegadors  Explorer ,  Chroome  i Firefox, i surt bé  (  https://www.vic.cat/el-temps/grafiques). També via mòbil amb  IOS  i Android, i també surt bé.  Si  que  vam   comprovar  amb una persona via el seu mòbil, Android, que no li sortia. Entenem que algun navegador pot no ser compatible amb el servidor de la web. Ho lamentem.  Comentar -vos que estem treballant en una nova web, que esperem que us permeti veure-ho. Per altra banda, si voleu, i  com que no podeu  connectar  via la web, ho podeu mirar via https://www.meteosona.com que hi ha tota la informació.
14631 CARRER SANT PERE 2022/01/05 2022/01/10 Des de fa ja més d'una setmana que el fanal de l'Avinguda Països Catalans 5A i  5B  (cantonada C. de les Flors), no funciona. Seria possible que avisin a la brigada de manteniment per tal que el vinguin a arreglar? Gràcies! Resposta
Vam passar avís a Minsvic, que avui ho deixarà reparat.
14630 POLÍGONS 2022/01/04 2022/01/17 Els que  anem a caminar  ens trobem escenaris lamentables, el polígon del Malloles al voltant de l'aparcament que està a prop del riu, és un verdader abocador ple de tota classe de plàstics, ampolles, papers, etc. Com es pot ser tan incívics? Resposta
És cert que les accions de les persones incíviques generen mal estar entre la ciutadania generant escenaris lamentables. Necessitaríem disposar de més informació, saber exactament de quin punt es tracta amb la finalitat de tenir-ho en compte  a l'hora  de programar accions de neteja entorn del riu.
14629 POLÍGONS 2022/01/04 2022/01/14 L'estat del carril bici de la carretera de Manlleu entre Isern i el Decathlon ja fa anys que s'està deteriorant  degut al  creixement de les arrels dels arbres. Actualment, a l'altura del Decathlon ha arribat a un estat  tan  lamentable que és perillós circular-hi. Caldria actuar i arreglar-ho,per evitar que passi  algun  accident. Moltes gràcies. Resposta
L'àrea de manteniment ho té anotat per fer la seva reparació,  el més aviat possible .
14628 EL SUCRE 2022/01/04 2022/01/18 Brutícia  i rates! Hola, fa temps que el carrer Bisbe Font Andreu està molt deixat, brut i descuidat. Sé que l'associació de veïns s'ha queixat  vàries  vegades, l' agència  de neteja  passa , però molt poc i per alt, els llocs on hi ha containers sempre està ple de brutícia a terra (plàstic, llaunes i restes de menjar) a part de les herbes que surten per totes les voreres. No tan sols és tema de net o brut, ara és un tema de salubritat, ja que últimament hem vist rates grans. Agrairia que passin més sovint a netejar i desinfectar i recollir el que la gent que no entén de civisme, deixa a fora dels containers i de pas, que les voreres siguin transitables i netes. Resposta
Les accions de les persones incíviques afecten a tota la ciutadania i és cert que, quan s'abandonen bosses a terra i es fa un mal ús de les àrees de contenidors, això generen desbordaments i alhora unes imatges de deixadesa en aquests punts. Es disposa d'un servei de recollida de desbordaments que s'encarrega de passar per tota la ciutat i, per tant, també passar per aquest carrer a deixar les àrees en condicions,  no obstant , és possible que si hi ha piles de bosses a terra un cop recollit el desbordament  quedi  una mica de menudalla a terra que posteriorment és recollida pel servei de neteja. No obstant els hi traslladem perquè en tinguin coneixement. Pel que fa a les rates, vam passar avís a l'empresa que ho gestiona, perquè hi actués.
14627 GENERAL 2022/01/03 2022/01/19 Faig una crida a revisar l'estat de les parades de bus urbà a la ciutat. Aquesta és la de L2, EAP Remei, però la majoria estan igual i en totes les línies. Sempre. Recomanaria als regidors responsables que dediquin temps per recórrer tots els barris i línies de bus durant uns dies i vegin amb els seus propis ulls la realitat. No es pot governar una ciutat des del despatx. Resposta
Hem fet avís a l'empresa responsable de les marquesines d'autobusos, que ja està fent neteja de les mateixes.
14626 NORD 2022/01/03 2022/01/11 Voldríem saber fins a quina hora és permesa la càrrega i descàrrega de mercaderia dels comerços. Ens trobem que cada nit pels volts de les 23:45 arriba el camió del Bon  Àrea  del carrer Arquebisbe Alemany (just al costat de l'accés del Museu de l'Art de la Pell) i realitza aquestes maniobres de descàrrega amb el corresponent soroll. Moltes gràcies per la vostra resposta. Resposta
  L'horari de càrrega i descàrrega és de 7 a  21 h.  (art. 14 de l'ordenança de protecció contra la contaminació acústica). Hem passat avís a Guàrdia Urbana, que ho controlaran. Dit això, si ho detecteu de nou i voleu, teniu l'app de la guàrdia urbana, que és avís immediat, i podran actuar:  https://www.vic.cat/viure-a-vic/convivencia-i-seguretat/guardia-urbana/app-seguretat-ciutadana
14625 GENERAL 2022/01/03 2022/01/17 Voldríem   suggerir  la millora dels parcs infantils de Vic. Molts d'ells es troben deteriorats i amb un estat de neteja deficient (teranyines, brutícia, buretes, llaunes, esquerdes...) i caldria un manteniment periòdic per fer-los agradables i segurs. També proposo adequar algun dels parcs amb  coberta  per poder jugar en hores de calor a l'estiu, així com els dies de pluja. Una altra proposta són els terres de goma, que resulten molt pràctics i segurs, i a més fan que els jocs s'embrutin menys. Per últim, cal dir que la majoria dels jocs dels parcs estan destinats a nens amb certa edat, i seria molt positiu disposar d'algun joc per afavorir la inclusió dels  més  petits (al voltant d'un any). Els nens són una part imprescindible de la societat i cal respectar els seus interessos. El joc a exteriors és clau en el seu desenvolupament, i es mereixen una inversió de recursos. Considerem que actualment els parcs infantils no estan  a l'alçada  de la ciutat de Vic. Atentament. Resposta
Aquest any 2022 està previst incorporar més recursos humans per millorar el manteniment de la cinquantena d'àrees de joc que tenim per la ciutat.  Informar-vos  que a finals d'aquest mes de gener la ciutat disposarà d'una àrea de joc renovada al parc de la Bassa dels Germans Maristes, que esperem que us satisfaci. Ens anotem les vostres propostes i el tarannà constructiu.
14624 EL SUCRE 2022/01/03 2022/01/04 Al parc infantil de l'estació de tren hi ha una femta dins del tren de fusta. Algú l'ha trepitjat i escampat. Caldria una bona neteja. És perillós ja que si els pares no la veuen, qualsevol nen pot entrar a jugar. Aprofito per afegir que tot el tren necessita un bon manteniment. Està deteriorat. Gràcies. Resposta
Hem passat avís a  Vialnet  perquè ho pugui netejar. Pel que fa a l'estat del tren ,  no  teníem  constància que estigués trencat. Hem avisat a l'àrea de manteniment, perquè el repassi.
14623 EL SUCRE 2022/01/03 2022/01/05 Veïna del Parc dels Estudis. Fa més d'un mes van venir dos operaris a fer una intervenció al terra asfaltat del parc, a la zona on hi havia un forat ..  Des de llavors que hi ha una balla i una placa a terra i ningú s'ha preocupat d'acabar-ho o fer el què sigui necessari. Cada dos per tres la balla és a terra … No  entenc aquesta deixadesa en les obres que es fan de millora. Ho podeu revisar si us plau? Resposta
En són coneixedors. Com dieu es va fer una primera intervenció d'urgència per tapar el forat que hi havia. Aquesta part va  formigonat  vermell, i no es podia fer en aquell moment. La setmana que ve es formigonarà i es deixarà l'obra acabada. Lamentem les molèsties.
14622 SANTA ANNA 2022/01/03 2022/01/17 Us escric per veure si seria possible d'esporgar l'arbre situat al carrer Josep Serra i Campdelacreu número 18. L'arbre s'ha fet molt gros i no s'ha tractat  d'ençà que  var  ser  plantat. ( Veure  adjunt) Agrairia que us ho miréssiu. Gràcies . Resposta
L'arbrat d'aquest carrer està previst esporgar-lo durant la present campanya d'esporga d'hivern, entre novembre 2021 i març 2022.
14621 NORD 2022/01/03 M'agradaria que els usuaris del transport públic  poguéssim  gaudir d'un espai a l'estació d'autobusos, on esperar i que no sigui exterior, i més quan el temps no és agradable. Penso que aquesta falta d'espai és en detriment del transport públic i de la potenciació i respecte cap a aquest i els seus usuaris. Gràcies per la vostra atenció.
14620 HORTA VERMELLA 2021/12/31 2022/01/03 Em dirigia a vostè, ja que recentment patinant un dia al  skatepark  em vaig tallar per la zona del turmell, va ser degut al fet que  bastantes  zones del " park " estaven plenes de trossos petits de vidre,  prevenients  d'ampolles de cervesa sobretot. Per sort la lesió no va ser gaire greu, però m'agradaria que es revisés millor la neteja i manteniment d'aquest espai públic. Resposta
Gràcies. Ens alegra que estiguis bé. Malauradament, hi ha persones que no respectes els espais, i passen coses com les que comentes. Hem passat avís a  Vialnet  perquè ho pugui netejar  el més aviat possible .
14619 NORD 2021/12/30 Soc  veïna del carrer Ató Bisbe, us heu plantejat mai fer doble sentit al carrer Assemblea de Catalunya, entrar per Cadira Fina? Els tres dies que van durar les obres del nou bloc de pisos, ens va ser molt pràctic poder entrar per Ronda Camprodon. Gràcies.
14618 SERRA-DE-SENFERM 2021/12/30 Us volia tornar a fer recordatori dels accessos al  Barri  de  Senferm , en aquesta ocasió faig referència a l'estat del quitrà de l'Avinguda Rafael de Casanova, Carrer Santa Anna i Carrer Botànic Mico. Si podeu  donar -hi  un tomb  veureu  que faria falta una bona repassada, hi ha molts de forats, llocs on el quitrà està enfonsat, etc. Per altra  part,  i aprofitant, us segueixo demanant en quina situació es troba el Magatzem de Butà, en una de les vostres respostes en vau dir que  en breu  en podríeu donar notícies positives, ha passat un any i veig que tot continua igual. També us volia dir si podeu fer l'arranjament que feu habitualment al Carrer Fluvià ( camí de  terra, que comunica el barri amb la Torre D'en  Franch ), torna a presentar un estat lamentable, aquesta sortida l'hem hagut d'utilitzar més d'un cop com a sortida, ja que l'única sortida que tenim, l'Avinguda Rafael de Casanova estava tallada, Que tingueu un bon any 2022 i molta salut.
14617 SANTA ANNA 2021/12/30 Visc al Carrer Manel Brunet, 12 i  que fa cantonada amb el  carrer  de  St.  Jaume i  darrere  dono al parc de  St.  Jaume. Aquest parc té dues taules  pícnic  per poder seure i xerrar, menjar i d'altres coses. Ja està bé que hi siguin perquè s'aprofiten molt, però malauradament els que vivim aquí i donem al parc, no deixem d'escoltar molt de soroll: com xerrar molt alt per part de joves, famílies amb nens, ... escoltar  música fins molt tard -ahir fins a 3/4 d'1 de la nit- Us demano, si us plau, que es pugui traslladar la taula que està  instal·lada  més a prop de les dues cases al mig del parc i així no molestar tant. Ja no us dic l'estiu que és quan hem de dormir amb les finestres obertes per la calor. De veritat que tenim problemes per dormir! També seria bo que la  guàrdia   urbanes donés  voltes per aquest sector en aquestes hores, i veuria les reunions de joves i el soroll que fan. Espero poder ser atesa. Molt bon any!
14616 REMEI 2021/12/28 2022/01/17 Podrien passar a netejar els containers de: Candi  Bayés  amb Bisbe  Strauch  (adjunto foto per veure l'estat a les 9  am  d'avui mateix), Candi  Bayés  amb Raimon D'abadal, i Candi  Bayés  amb Enric Prat de la Riba? A part del que es veu en imatges, l'estat mateix dels containers és lamentable. Estan brutíssims i si vols aixecar la tapa, t'hi quedes enganxat igual que a la vorera.  Agrairia que   passin  a netejar i desinfectar i recollir el que la gent que no entén de civisme, deixa a fora dels containers i de pas, que les voreres siguin transitables i netes. Fora bo que sigui a  la major brevetat , ja que venen dies de festa i hi haurem d'accedir amb escala. Gràcies per la seva atenció. Resposta
Diàriament  es fa recollida de desbordaments i andròmines al barri. Tot i fer aquest servei no  es  soluciona el problema, perquè hi ha una sèrie de persones incíviques que tot i tenir el contenidor buit, continuen abandonant les bosses a terra tot dificultant el pas a les voreres i l'accés en els mateixos contenidors. Es trasllada la incidència a l'empresa de neteja perquè en tingui constància quan es programin les neteges dels  contenidors, ja que  mentre no pugin les temperatures no és possible netejar-los perquè l'aigua quedaria glaçada.
14615 CAPUTXINS 2021/12/28 2021/12/30 Fa dies que el fanal davant del  núm.  34 del carrer de Jaume I el Conqueridor ( col·legi  Estel) no funciona. Ahir vaig veure que canviaven la bombeta, però no va. Resposta
Hem passat avís a  Minsvic , que ho repararà.
14614 CAPUTXINS 2021/12/28 2021/12/30 Algú ha decapitat el cavall al Parc Manuel Anglada i  Bayés . Resposta
Gràcies. Sap greu l'incivisme d'algunes persones. Hem passat la incidència  a l'àrea de manteniment, que ho repararà.
14613 CAPUTXINS 2021/12/28 2022/01/10 El soroll és insuportable, treballen més de 10 hores al dia i ara la meva parella i jo estem malalts i no podem descansar amb tot soroll. Si us plau, poden fer alguna cosa? Gràcies. (Carrer C amí de  l'Escorial ,  Joan  Traveria ). Resposta
Vam passar avís a Urbanisme, perquè pugués fer inspecció l'inspector urbanístic.
14612 CAPUTXINS 2021/12/28 Com que no he trobat el mitjà per fer una queixa formal, us faig arribar la meva queixa des d'aquest mitjà. En  data 11.7.2021  degut a  un incendi en el passeig, la  Guàrdia  Urbana ens desvia per la zona de l' Eixample   Morató  sense  més  informació que el passeig està tallat. Jo seguint instruccions passo per dins l'eixample  Morató  i acabo sortint  pel  capdamunt del Carrer Sant Antoni. Sorpresa: M'arriba una sanció. Faig un recurs a l'ajuntament i m'informen que no s'admet i que ja m'arribarà la sanció definitiva . Resignat  admeto l'autoritat dictatorial del nostre ajuntament i decideixo fer el pagament. Miracle: La sanció que inicialment podia pagar 18 € s'ha convertit per obra i gràcia en  44 € Avui l'he pagada dins de termini, però vull: Denunciar un abús de poder per part dels organismes del nostre ajuntament. Si us plau voldria una resposta lògica i enraonada del fet. Salutacions.
14611 REMEI 2021/12/27 2022/01/21 Informar  que la nit del 26 al barri del Remei, per la zona del col·legi de la Sínia, a la rotonda de davant hi havia 2 porcs senglars, els va veure la meva filla quan va treure el gos, els cotxes els  pitaven  i corrien. És un perill per les persones i cotxes. Gràcies. Resposta
Gràcies. Vam passar avís a Guàrdia Urbana, que n'estarà al cas. Si  ho   tornéssiu  a veure, i ho veieu bé i voleu, us agrairem que  aviséssiu  a la Guàrdia Urbana (938850000) o via l'app de la guàrdia urbana, que és avís immediat, https://www.vic.cat/viure-a-vic/convivencia-i-seguretat/guardia-urbana/app-seguretat-ciutadana, i hi podran actuar.
14610 MON RURAL 2021/12/27 2022/01/14 Hi ha un pont al camí de la Masia  torre  Benages, que hi ha un forat a terra, que  ens hi   podríem  fer mal. Demanaria si el podeu tapar. Gràcies Resposta
Hem passat avís a l'àrea de  manteniment , que ho repararà.
14609 GENERAL 2021/12/27 2021/12/27 Davant les noves restriccions, se sap si  finalment  es  realitzarà  la cavalcada de Reis? Resposta
Sí. Treballem amb la il·lusió i convenciment  de que  la Cavalcada de reis es portarà a terme. Tota la cavalcada es fa en espais oberts. La cavalcada la formaran una mica menys de patges, però els infants de la ciutat podran rebre a ses Majestats pels carrers habituals de Vic. El que  si  que no es farà, és l'adoració al pessebre al centre de la plaça Major, i tot l'acte final de plaça serà més breu, per evitar aglomeracions. 
14608 CENTRE HISTÒRIC 2021/12/26 2022/01/21 És deplorable l'estat que queda la  Rambla  del Passeig a l'alçada del supermercat  7Days,  al costat del bloc de pisos Okupes calcinat no fa  massa setmanes . Als matins passant per anar a treballar, trobes múltiples embolcalls de menjar, moltes llaunes de begudes energètiques,  etc...  S'han posat unes fustes als baixos de l'edifici calcinat,  suposo  per tal que el nivell de degradació d'escombraries acumulades no fos  tan  visible.  Igualment,  el carrer pateix els efectes dels incívics que freqüenten la zona cada tarda. La tarima de fusta utilitzada per molts infants per jugar-hi, també sempre acostuma a estar plena de deixalles. Segurament seria convenient posar una paperera just al costat del banc davant de la botiga  7Days . Però no sé si servirà d'alguna cosa. Ahir 25/12 a les 7 de la tarda amb l'encesa de la flama a plaça, un grup ben nombrós de joves encenien porros just al costat del  7Days . Potser algú podria fer-hi alguna cosa. O no? Resposta
Vam passar avís a Guàrdia Urbana, que en farà seguiment i control, amb la policia de proximitat.
14607 EL SUCRE 2021/12/26 2022/01/17 És per reclamar un millor servei de recollida d'escombraries. Visc al bloc que fa xamfrà dels carrers Miquel Llor i Pare Rambla. Hi haurien d'haver dos contenidors de Cartó-plàstics i només n'hi ha un que  acostuma a  estar sempre molt ple i amb restes per terra,  perquè  no hi caben. També  en aquest punt hi hauria d'haver un contenidor per al vidre. Ja sé que som Nadal, i no em queixaria pas si fos cosa d'un dia, ho faig perquè passa cada setmana. Gràcies. Resposta
En aquest punt hi ha 2 àrees de contenidors separades tan sols uns pocs metres, i que han de funcionar com si fossin una de sola. El contenidor de vidre està situat únicament en una d'elles, ja que es considera que la generació d'aquesta fracció i la distància entre ambdues és suficient per donar servei als veïns.  Pel que  fa al contenidor de  multiproducte  ( cartró  i plàstic), en conjunt també n'hi ha 2 de contenidors. En aquest cas, revisarem si la capacitat és suficient,  malgrat que , com diem, els contenidors estan separats pocs metres.
14606 REMEI 2021/12/26 2021/12/27 Fa molt temps que reclamo que aquests contenidors siguin retirats d'aquesta ubicació, la placeta que hi ha a la intersecció del carrer Remei i l'Av dels Països Catalans. El tècnic municipal, que és amb qui he tingut les converses, no només va pensar que no calia retirar els contenidors sinó que n'hi va afegir més. El resultat és evident, cada dia més brossa i brutícia, davant de casa nostra. I per part de l'Ajuntament cap resposta ni actuació. Aquest és un espai que es degrada a marxes forçades (brutícia dels coloms, plantes mortes pels orins dels gossos i muntanyes de brossa) davant la passivitat de l'Ajuntament, que es limita a no fer res. Exigim una solució o almenys que la veu dels veïns sigui escoltada, cosa que ara no passa. Ens sentim ciutadans de segona. Resposta
El dia de Nadal no es presta servei de recollida en cap punt de la ciutat (segons conveni dels treballadors), però el dia de  St.  Esteve, malgrat ser festiu, sempre es presta un servei complet de recollida reforçat perquè sempre hi ha un volum enorme de residus a tota la ciutat. Enguany també ha estat així, i el volum de residus a tota la ciutat ha estat molt gran, cosa que ha implicat un esforç molt gran de tots els serveis de recollida, treballant des de les  5 h  fins a les  15 h . Això ha permès poder deixar totes les àrees ben recollides, excepte una, la que esmenteu en el vostre escrit. Ahir a la tarda es va verificar, i tots els desbordaments del barri estaven retirats excepte aquest. Hem parlat avui amb el servei de recollida i  sembla ser que  els treballadors es van despistar i els va quedar per recollir l'àrea  de la que  parleu. És per això que us demanem  disculpes pel mal servei prestat,  i pel perjudici que aquest fet us hagi pogut ocasionar. Continuem vetllant, però, per millorar el servei de recollida, i en concret en aquest punt, que considerem que, malgrat aquest fet puntual, ha millorat considerablement respecte situacions passades.
14605 HORTA VERMELLA 2021/12/25 2022/01/25 Fa gairebé dos mesos que està trencada la porta del  pipican  de l'Horta Vermella. Un problema menor que ha fet que també es trenqui el pany i el no poder tancar la porta pot tenir conseqüències més greus. Resposta
Aquesta setmana quedarà arreglada. El pany, l'han trencat diverses vegades, que també quedarà reparat.
14604 MON RURAL 2021/12/25 2021/12/27 Espero  i desitjo que els  16  anys que va celebrar el/ la noi /a ahir al vespre (24/12/21) els  disfrutés , i els  disfruti , només dir que la pròxima vegada que decideixi celebrar-ho en un lloc públic, s'endugui la brossa. Tinc un gos i m'he d' escoltar dir  que reculli les caques i que el porti lligat i, de tant en tant, alguna visita de la  guàrdia  urbana, i per aquestes coses que  són   a diari  no s'hi fa res? Merci . Resposta
Ben cert.  Hi ha  algunes persones incíviques i amb mal comportament que actuen malament, i no ajuden a la convivència i netedat. Es va detectar el dia de Nadal i es va netejar. Hi treballem en l' educació  i  contol , amb els agents cívics, agents mediambientals i també guàrdia urbana.
14603 GENERAL 2021/12/22 2021/12/23 Claus metàl·lics a terra al C/ Doctor Junyent, Rambla Hospital, etc. Suposo que ja ho sabeu que aquests claus metàl·lics a terra (m'han dit que eren pels cecs)  ,  la sabata llisca, patina en trepitjar-los quan són molls per la pluja. I ara amb aquesta humitat que sembla que hagi plogut, passa exactament igual. Jo mateixa vaig caure de cul i em  vaig   fuma  una bona patacada al maluc, quan anava a creuar el  pas de vianants  del Dr. Junyent davant del jutjat, en posar el peu A la baixada de claus d'aquest pas de vianants i que era moll per la pluja. Les mateixes persones que em van ajudar a aixecar-me em van dir que ja hi havia d'altra gent que li havia passat. Prego  em  contesteu  formalment com penseu arreglar-ho i quan, perquè tots estem afectats cecs i no cecs. Provisionalment, cada vegada que plou o hi ha aquesta boira pixanera que queda moll com avui i és perillós, s'hi hauria de posar tanques, perquè no es trepitgi. Resposta
No és fàcil trobar solucions que  compleixin  el pla d'accessibilitat (pla que preveu garantir la mobilitat a  tot tipus  de persones amb mobilitat reduïda, com persones en cadira de rodes, invidents , ... ). Dit això, estudiarem com poder-ho millorar.
14602 POLÍGONS 2021/12/22 2021/12/22 Al carrer de Terrassa hi ha una  farola  torçada i que té els llums fosos. És urgent, ja que pot caure en qualsevol moment. Resposta
Gràcies. Hem passat avís a Minsvic, que ho repararan.
14601 HORTA VERMELLA 2021/12/21 2022/01/21 Ja fa setmanes que els veïns de l'Avinguda Pius XII gaudim de la companyia de la furgoneta de la imatge. Hem compartit festes i feiners i ara suposo que ara toca les de Nadal i any Nou. Actualment, està davant el número 37, Algú en té cura? Resposta
La policia de proximitat en farà seguiment per comprovar si es troba  abandonada .
14600 NORD 2021/12/21 2021/12/22 Avui  hi havia un noi dormint a un banc a davant del centre  mèdic   Vic,  a la plaça del carrer  Morgades  amb el carrer pare  Gallissà , amb aquest fred deu estar glaçat. Resposta
En tenim coneixement. Se li ha ofert allotjament, però ha rebutjat qualsevol ajuda. Hi continuarem treballant per poder-lo ajudar.
14599 EL SUCRE 2021/12/20 Voldria fer una demanda sobre l'aparcament de cotxes que hi ha a l' avda.  Països Catalans, al costat de la passera del Sucre.  Per accedir-hi i per sortir-ne, s'ha de travessar un carril bici .  No hi ha cap senyalització que ho indiqui. Els cotxes que se n'adonen paren i vigilen el carril bici, però si n'hi ha que no se n'adonen pot ser molt perillós. Suggereixo que s'hi posi alguna senyalització, per exemple vermell  al terra  o alguna altra.
14598 NORD 2021/12/20 2022/01/25 C Manlleu,  Loteria  Nadal (unes 20 persones a la vorera, no puc passar), més avall  Ctra.  de Manlleu 22, una parada de bus interurbà  ( 29-25 persones), cal en plena  pandèmia  tanta aglomeració de  gent?  🙀 . Perquè  serveix l' Estació  d' Autobusos?  Calen 2 parades  en  sortir de Vic  😂? Resposta
La disposició de parades interurbanes fora de l'estació d'autobusos, responen a la necessitat d'apropar i fomentar l'ús del transport públic interurbà en zones més allunyades del centre, aprofitant el trajecte final que el transport ha de realitzar, sense generar desviacions de trajecte o parades que suposin un increment notable en el temps i durada de les expedicions.  Actualment,  no es preveu la supressió d'aquestes parades.
14597 SANT LLÀTZER 2021/12/20 2021/12/21 El carrer Mercè Rodoreda està completament glaçat. Aquesta imatge és de la tarda. Caldria tirar sal o fer alguna actuació. Gràcies. Resposta
Hem passat avís a l'àrea de manteniment, que hi actuarà.
14596 SANT LLÀTZER 2021/12/20 2021/12/21 Aquest és l'estat del carrer Mercè Rodoreda des de fa dies.. Amb aquestes glaçades és necessari que es cuidi el manteniment i vinguin a tirar sal. És un perill caminar amb els carrers així.  Moltes gràcies. Resposta
Hem passat avís a l'àrea de manteniment, que hi actuarà.
14595 MON RURAL 2021/12/20 2022/01/21 Dissabte dia 18. Sembla una repetició de la  jugada. Altra  vegada  ( en el mateix lloc) em trobo en un dels accessos al Puig dels Jueus uns quants sacs de deixalles de la construcció, però aquest cop en tres abocaments  diferents, a pocs  metres un de l'altre. Potser hi hauríeu de posar un contenidor per aquest "ciutadà" que tan amablement ens fa partícips de la seva porqueria i així vosaltres tindríeu menys feina. Us deixo la seva localització  (  41.944413   2.266284  )  per si ho podeu retirar. Gràcies. Resposta
Gràcies. Vam passar avís per la seva neteja. Hi estem treballant per esbrinar qui ho està fent. Si teniu algún indici, també us agrairem l'ajuda.
14594 HORTA VERMELLA 2021/12/19 2021/12/30 L'aparcament del Prat d'en Galliners no té cap rètol a l'entrada que l'indiqui, com sí que tenen la resta d'aparcaments de la ciutat. Seria important que n'hi hagués, en ser un aparcament a una entrada de Vic que pot fer que força cotxes no entrin més endins. Resposta
Es tracta d'un aparcament provisional, i aquest espai no preveu un ús destinat a l'aparcament.
14593 EL SUCRE 2021/12/19 2021/12/30 L'encreuament del carrer De la Laura amb Bisbe Font Andreu, quan hi ha cotxes aparcats als dos cantons hi ha molta mala visibilitat. Per poder veure si venen cotxes has de treure el morro a poc a poc i  creuant  els dits que no vingui cap cotxe ràpid. Podríeu posar-hi pilones per deixar més distància de la sortida amb els cotxes aparcats per tenir més bona visibilitat? És  qüestió de temps que hi hagi algun  incident : ( Gràcies. Resposta
S'estudiarà la visibilitat i la seguretat de la cruïlla, tot i que no es preveu la disposició de pilones.
14592 NORD 2021/12/19 Veure la foto.  on  un gos  hi  fa les seves necessitats i el seu amo mirant el mòbil, a la bassa dels  Hermanos . Podeu posar-hi càmeres per les infraccions que fan els amos del gos, ja que en aquest parc hi ha nens que hi venen a jugar, i hi ha la merda i els pins del gos.
14591 NORD 2021/12/18 2022/01/21 Som veïns del Carrer Jacint Verdaguer i ens trobem que les portes del parc de la Bassa dels  Hermanos  no s'obre seguint els horaris establerts i indicats a l'entrada del parc. Això dificulta la mobilitat i representa una falta de serietat per part de la Guàrdia Urbana, que obra quan vol. Demanem, si us plau, que es compleixin els horaris d'obertura. Resposta
Vam fer avís a Guàrdia Urbana. Sempre s'intenta obrir a l'hora indicada, però és cert que a vegades si hi ha alguna urgència, pot passar que s'obri més tard. Intentarem que no passi i s'obri correctament.
14590 ESTADI 2021/12/17 Avui al carrer Josep M.  Folch  i Torres hi ha hagut un accident de cotxe, ja he perdut el compte dels que hi ha hagut, els cotxes corren massa. Des de l'avinguda de l'Estadi fins al semàfor del c/ Sant Jaume és tot recte i els cotxes corren massa, sense tenir en compte que hi ha l' OAR , és un carrer de la ciutat i no una autovia. Podrien posar unes bandes perquè no  es   corrés  tant?
14589 CARRER SANT PERE 2021/12/17 Un cop acabades les obres de la façana de l'estació de tren, han deixat aquests cables així de mal col·locats. Estaria bé que es posessin bé.
14588 GENERAL 2021/12/16 2021/12/30 M'agradaria saber quan reparareu un dels busos urbans que té una combustió més que  dolenta ,  pèssima . No serveix que digueu que n'hi ha un d'híbrid i que els altres ja s'aniran canviant, això no soluciona el problema actual. Fa molt temps que aquest bus, que a més es passa pel forro la velocitat de 30, "empastifa" per  allà  on passa i no es pot pas dir que no  hi hagi  hagut queixes. Com és possible que us hi gireu d'esquena en comptes de ser els primers  en  donar exemple ?  És que potser hauria de dirigir la queixa a un departament en concret? Com que veig que no en feu cas... Resposta
Durant el 2020 s'ha incorporat un nou  ecobus  i el pressupost de 2021 ja  preveia  la incorporació d'un segon bus, del qual ja s'ha iniciat el procediment de contractació. L'objectiu és renovar la flota, però cal tenir present que la renovació de la flota s'ha de dur a terme de forma progressiva,  degut a   l'elevada  inversió econòmica que representa la compra de busos híbrids, elèctrics o amb la tecnologia que ofereixi unes emissions de gasos contaminants més baixes. En referència a la velocitat, passarem la queixa a  Sagalés .
14587 GENERAL 2021/12/16 2021/12/22 Ara que ja ha passat el Mercat Medieval,  caldria  que, de cara a les  properes edicions,  es valorés la necessitat  que  les  rotulacions  de les parades estiguin escrites en català. Moltes (masses) d'elles només retolades en castellà. A banda de la necessitat de protegir el nostre idioma, el mercat no pot perdre la seva personalitat ni Vigatana ni Catalana. Resposta
Vam observar el fet que comenteu i vam comprovar que de les 323 prop de 70 parades no estaven  rotulades  en català. És cert, que en la majoria dels casos eren persones de fora de Catalunya , però , tot i això,  se'ls va advertir que a Vic ens agrada que tot estigui retolat en català. De cara a  properes ocasions , es treballarà aquest fet des del moment de la inscripció de les parades, perquè ho puguin tenir en compte abans de venir.
14586 CENTRE HISTÒRIC 2021/12/15 2021/12/27 Vaig caure al carrer Verdaguer per culpa de les fulles dels arbres molles per la pluja . Treballo  a un poble de la comarca on la brigada esporga els arbres a la tardor cada any. Deuen tenir menys pressupost que a Vic, segur . No  es podria netejar els arbres per poder tenir el terra i al mateix temps les  entrades  de clavegueres? Resposta
Els arbres a la tardor els cauen les fulles. És el seu procés natural i és molt necessari deixar que aquestes caiguin de forma natural, ja que l'arbre  reabsorveix  tots els nutrients que contenen aquestes, abans de despendre-se'n. Eliminar les fulles de dalt de l'arbre abans de la  caiguada  és molt contraproduent, ja que els debilita, els fa perdre capacitat de sobreviure a l'hivern i a més, impedeix gaudir dels canvis de coloració que ens embelleixen les ciutats. En el cas concret del carrer Verdaguer, va coincidir un dia de pluja que van caure moltes fulles, i es van retirar tan aviat com va ser possible, però  és impossible collir-les a cada moment mentre plou.  No obstant , s'acaben retirant totes. Hi seguirem treballant.
14585 OSONA 2021/12/15 2021/12/17 Al carrer antic camí a Taradell el dilluns un cotxe va picar , es  van trencar totes les fustes que hi ha per separar la carretera de la vorera, seria possible que les reparéssiu, ja que passen molts nens per anar a l'institut i és un perill perquè està tot ple de restes del cotxe i fustes trencades. Els veïns de Vic sud també paguem impostos encara que l'ajuntament ens tingui abandonats. Resposta
Vam tenir coneixement del fet aquest dimecres i  es va anar  a sanejar el mateix dimecres i avui ja s'està refent la tanca. No és un problema de Vic Sud, Vic centre o Vic Nord. Ens agradaria ser a tot arreu a totes hores, però a vegades hi ha coses que no observem al moment. Un dels motius de la bústia ciutadana, és poder tenir l'ajuda de persones com vostè que observen una mancança, o avaria, i que nosaltres no hem detectat, i que ens ho comuniquen, i ens ajuda a poder-ho reparar i ser-hi a sobre. Gràcies per avisar-nos.
14584 POBLE SENTFORES-LA GUIXA 2021/12/15 2021/12/22 Som uns  veïns  del carrer del Call de la Guixa i ens trobem que hi ha una colònia de gats i alguns  veïns  els hi donen menjar i cada dia fan les seves necessitats a dins del nostre jardí.  Agrairíem  que es busqués una  solució, ja que  fa temps que ho patim. Resposta
Vam passar avís dels fets que ens comenteu, a les agents cíviques que ho treballaran i gestionaran.
14583 NORD 2021/12/15 2021/12/30 Soc un veí del carrer Pare Gallissà , i  cada dia a partir de quarts de 5 de la tarda fins A quarts de 9 del vespre el carrer Morgades, Pare Gallissà, ronda Camprodon, Plaça  Mil·lenari  i  carrer direcció  Coll de Vic estan  col·lapsats  de cotxes. Ens trobem  que  la  pol·lució  ha crescut molt (netejant el balcó  és  ben negre) i  tenim el  pàrquing  al carrer Morgades i ens  és  molt complicat de sortir de casa en cas de necessitar-ho. Expressem el nostre malestar, pensant que s'Hi  hauria  de posar una solució urgent. Resposta
Des de l'Ajuntament es treballa per a la reducció del trànsit motor a tota la ciutat, promovent mesures com són la implementació de carrils bici, el foment de la mobilitat activa... potenciant els modes menys contaminants, més segurs, més saludables i sostenibles. A llarg termini, amb la  implementació  de les zones de baixes emissions, es preveu mantenir aquesta dinàmica i objectiu de treball.
14582 CAPUTXINS 2021/12/15 2021/12/27 És  per informar-los que al carrer Llorenç  Vilacís , a l'alçada del núm. 2, hi ha molta vegetació que surt del mur, i molesta bastant quan hi passes a la nit que no es veu gaire, i et pot fer mal. Moltes gràcies. Resposta
Ho hem revisat i la incidència és molt baixa i la vorera prou  ample  per passar-hi.  No obstant , s'ha demanat al propietari que retalli les enfiladisses que hi ha, ja que és responsabilitat seva.
14581 NORD 2021/12/15 2022/01/19 Aparquem  des de fa anys a la zona verda del carrer  Ato  Bisbe (som veïns del carrer del Nord), ens trobem continuadament que no hi ha lloc per aparcar, a més els contenidors ocupen  places  verdes, estan fora del seu lloc especificat marcat en groc. Podeu fer alguna cosa al respecte? teniu pensat gestionar més zones verdes? Cada vegada fan més pisos i , per tant,  més veïns,  però  les zones són les mateixes des de fa anys. Gràcies, adjunto imatge. Resposta
Respecte a l'ampliació de places, cal tenir en compte que l'espai que es disposa en via pública és limitat, i cal compatibilitzar tots els usos (zona blava per a donar servei als comerços, càrrega i descàrrega .... ).  Actualment,  s'està duent a terme un estudi de l'aparcament regulat a la ciutat,  tal i com  es preveu al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat, el qual preveurà quin desplegament de les zones d'estacionament de rotació s'hauria de dur a terme, així com les estratègies per millorar la seva funcionalitat. Pel que fa als contenidors, passem la vostra petició a Medi Ambient perquè ho puguin gestionar. Malauradament, per encabir els contenidors es va haver d'agafr alguns espais extres, però ho estudiaran de nou.
14580 EL SUCRE 2021/12/15 2021/12/15 Fa  uns dies algú comentava per aquí que el Parc dels Estudis (davant del Fitness justament) hi havia algun aspersor que regava en hores que no tocava. Des d'ahir que torna a fer el mateix i avui sembla una pista de gel. Demano  si us plau  que ho reviseu. Justament hi ha un carril bici, passa molta gent gran i és una de pas concorreguda i pot passar alguna desgràcia. Resposta
Gràcies.  Els regs estan aturats de fa setmanes, però aquests dies s’han fet tasques de manteniment dels dipòsits que han fet activar-los involuntàriament.  Ho estem gestionant.
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...