Sou aquí: Inici Bústia Ciutadana

Bústia Ciutadana

La Bústia ciutadana és un espai interactiu per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb l'Ajuntament. Volem treballar junts per la millora del dia a dia de la ciutat. És per això que, al costat dels nostres serveis, ens és i serà de molta vàlua la vostra col·laboració. Calen molts ulls que ens ajudin a millorar la ciutat.

Us demanem que vosaltres sigueu, també, inspectors viaris tot donant a conèixer els dèficits, les millores i les mancances que hi ha al vostre entorn més immediat.

Per poder treballar més bé aquestes incidències, necessitem el vostre nom i adreça electrònica, per si ens és necessari posar-nos en contacte amb vosaltres, pel que no es publicaran bústies anònimes. Ens reservem el dret a no publicar missatges o parts de missatges que tinguin insults, faltes de respecte, etc. Així mateix, tampoc es publicaran comentaris de caràcter electoral o polític. 

 

 

Des de l'Ajuntament ens comprometem a donar-hi resposta.

 

Podeu fer el vostre suggeriment o la vostra observació tot clicant a: 

 

e-mail.jpg

Ajuda'ns a millorar la ciutat

 

o a través del telèfon 938 890 673. Si deixeu les vostres dades, us informarem de l'estat en què es troba la vostra aportació.

 

Podeu veure el vostre barri/poble i la regidoria corresponent aquí 

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

La millora de la ciutat és més fàcil si tots hi participem.  

 

Sabies que...?
L'any 2005 disposàvem de 356.000 m2 de praderia i ara de més de 786.000 m2

Seleccioneu el text, el tema, el barri i l'any que volgueu cercar:
 Ref.   Imatge   Barri   Data Sol·licitud   Data Finalització   Descripció   Respostes 
16008 CAPUTXINS 2023/02/02 Soc una mare que porto el meu fill a  l'escola  municipal dels Caputxins ...  Ens  va agradar molt que  ens portéssiu,   després  de reis, un nou parc  perquè  els infants en  gaudeixin . Llastima que  és  un parc ple de perills per aquests infants i inacabat. Estaria  bé , que  poséssiu  fil a  l'agulla  i aviat poguessin gaudir- lo  com toca. Gràcies .
16007 CAPUTXINS 2023/02/02 El parc nou de l'escola bressol Caputxins està inacabat i és un perill per tots els infants que juguen allà. Per molt que es tapin els ferros de l'arbre amb escorça,  segueix sent  un perill, ja que queda dur igualment i l'escorça la poden treure fàcilment. A més, els tobogans queden molt alts en comparació amb el terra i el terra dels gronxadors es veu el plàstic que sobresurt de quan els infants es gronxen i s'aparta l'escorça. Els pares i mares de l'escola bressol us demanem si us plau que el reviseu, gràcies.
16006 GENERAL 2023/02/02 Des  de fa uns dies circula per la ciutat un autobús L3 que va deixant un núvol negre immens .  El vehicle  té  la carrosseria  negra  del fum que desprèn . Com   és  possible que estigui en servei amb aquestes condicions?
15999 CAPUTXINS 2023/01/31 El parc del costat de l'escola Bressol dels Caputxins no  està  arreglat, encara el  vàreu  precintar  fa  unes  setmanes  i ara torna a estar desprecintat,  però  sense haver fet cap modificació. Segueix  faltant  paviment,  perquè  no s' arriba  a les escales, a part ara al  cantó  de la sorra hi  ha  dos  cargols  clavats al terra que sobresurten molt i és un perill molt gran pels nens. Adjunto foto
15998 QUATRE ESTACIONS 2023/01/31 2023/02/03 Vull  posar en valor  la bona atenció rebuda per part del Personal de l'Oficina d'Habitatge, arran de la tramitació d'una sol·licitud a la Generalitat de Catalunya, la qual havia de ser formulada per via telemàtica.  En no disposar  de l'habilitat pertinent en aquest tipus de documentacions telemàtiques, agraïm ben sincerament la professionalitat i eficiència de la Sra. Eulàlia per a la seva realització. Ben atentament. Resposta
Contents d'haver-la pogut atendre bé i satisfactòriament. Li comunicarem a la companya el seu agraïment.
15997 GENERAL 2023/01/31 Només volia comentar que des de principis d'any, els carrers estan molt més nets, sobretot l'espai que envolta els contenidors.
15996 EL SUCRE 2023/01/31 Faig aquest suggeriment  perquè  el tram que va des del pavelló d'esports del Castell d'en Planes fins al pont que passa el tren per sota, o sigui el tram de la Ctra. de Gurb, els cotxes passen a unes velocitats increïbles, m'agradaria si fossin tan amables de tenir en compte el meu escrit, que a  poder ser possible  poguessin posar-hi un parell de ressalts, que així els cotxes haurien de disminuir la seva velocitat, com en altres parts de la ciutat de Vic, abans que passi algun accident, que no agradaria que passés a ningú. Moltes gràcies, per haver posat la bústia ciutadana.
15995 GENERAL 2023/01/31 Que encara circuli això per Vic és vergonyós. Et poses darrere i deixa anar cada núvol negre impressionant ... Molt promoure bicicleta per a això...
15994 POBLE SENTFORES-LA GUIXA 2023/01/30 Soc el veí de Sentfores  La  Guixa. Avui una empresa constructora que fa obres, ens ha tallat a la carretera BV4316 l'accés a la carretera N 152 a direcció Ripoll i a altres llocs, no creuen Srs. de l'Ajuntament que seria molt correcte i necessari senyalitzar una ruta alternativa, podríem dir senyalitzar, pont del Blanqueig, avinguda dels Països Catalans i carrer Historiador Ramon D'Abadal i ja hi som, oi que no és difícil ?, sols  falta interès i voluntat de fer-ho, no tothom coneix Vic, no tothom sap per on passar, que en prendran nota, i faran alguna actuació com diuen vostès.  Que  li sembla Sra.  Palmero , oi que quedarà molt més correcte,  doncs  a veure.
15993 REMEI 2023/01/30 2023/01/31 Us escric, perquè estic fent la sol·licitud de la recollida de mobles i cada vegada que l'he intentat enviar, em diu que s'ha produït un error i no la puc enviar. Ho he provat quatre vegades i no hi ha hagut manera. També he trucat al telèfon 93 886 43 00 i tampoc he pogut parlar amb ningú. (Tinc un cotxet de nadons vell, perquè el puguin venir a recollir, per no haver-lo de tirar a les deixalles). Era per això la sol·licitud. Us agrairia que em poguéssiu dir quin dia el podeu venir a recollir. Moltes gràcies. Resposta
Ens posarem en contacte amb vosaltres.
15992 ESTADI 2023/01/30 La meva  sol·licitud   és  que ens treguin el banc de davant de la finca Pius XII, 3,  ja que  solament serveix per deixar  brutícia , i lloc d'espera per la compra de certs elements nocius per la  salut  ( és  com la sala d'espera), a l'espera de ser atesa aquesta petició.  Gràcies .
15991 EL SUCRE 2023/01/30 Proposta per a instal·lar un punt de càrrega de cotxes elèctrics públic, a la zona del camp de futbol municipal de Vic i el pavelló de l' Ausoneta .
15990 MON RURAL 2023/01/30 Es podria netejar el riu  Mèder  al seu pas per la ciutat de Vic.  És  molt trist veure la gran quantitat de  brutícia  que hi ha ara que el riu baixa tan sec.
15989 CAPUTXINS 2023/01/30 Últimament,  haig d'anar  sovint  a l'hospital universitari de Vic. Per aparcar i no haver de pagar, hi ha un camp on crec hi ha un gros desgavell. Crec que marcant amb guix les places tots hi guanyaríem. Espero no  sigui  demanar massa.
15987 QUATRE ESTACIONS 2023/01/29 A la carretera Sant Hilari fan obres i nosaltres vivim al Carrer  Primavera  i no estan fent obres al carrer nostre i hem de pagar les obres de la carretera Sant Hilari, no ho veig bé… No  sé  amb qui hem de parlar? A part que al c/  Primavera  tenim un descampat ple de brossa, males herbes i deixat… que, ja que ens feu pagar les obres de la Carretera Sant Hilari  podríeu  arreglar i deixar bonic això… a part, al carrer  Primavera  ens hem donat algun ensurt, perquè van els cotxes contra direcció… podeu posar senyals per on han de passar ?, a l final hi haurà algun accident.
15986 QUATRE ESTACIONS 2023/01/29 2023/02/03 Al Carrer  Primavera  estem tenint molts vehicles que venen  contra direcció  des de la carretera Sant Hilari, quan vens del carrer  Hivern  per entrar al carrer  Primavera  els trobes de cara. Podria posar vigilància o senyalitzar bé per on han de passar... les obres ens estan portant molts problemes en aquest carrer ..  I posar pas de vianants no estaria malament al carrer  Hivern  i al  Primavera . Gràcies. Resposta
Hem fet avís a Guàrdia Urbana que en farà seguiment i control.
15985 REMEI 2023/01/29 Aquests darrers dies una empresa constructora està buidant el solar de  darrere  el supermercat Lidl, entre el riu  Mèder  i els habitatges Montseny. Com a veí de Vic i del Remei, m'agradaria saber si les obres es corresponen al complex Esportiu que es va aprovar en el seu moment i que estem esperant molts ciutadans de Vic. Esperem poder-lo veure aviat!
15984 NORD 2023/01/28 Al pas zebra que  creua  el carrer del Pirineu, i que dona accés a la vorera del carrer de la  Sagrada  Família, hi ha un bony tant a la zona del carril bici com la de la vorera, que com a usuària de cadira de rodes i batec,  me'n  dificulta l'accés , ja que  és  difícil  accedir-ne  degut a  l'esglaó que conté al final de cadascuna de les rampes que enllacen la calçada amb la vorera. Per això demano que es revisi l'asfalt, s'arregli i es facilitin rampes en el pas zebra de vianants, no només en el del carril bici (com està actualment). Moltes gràcies.
15983 REMEI 2023/01/28 Davant del Centre Cívic Montseny hi ha un pas de zebra amb esglaó amb el qual entre que la vorera és estreta i aquest, no s'hi pot accedir amb cadira de rodes, pot ser perillós per persones grans... A més a més, just al final del pas, hi ha un banc que n'obstaculitza la circulació.
15982 HORTA VERMELLA 2023/01/27 A dalt d'uns pollancres prop del torrent de Sant Jaume, al tram que passa pel darrere l'Institut  La  Plana, hi ha un niu de vespes asiàtiques. A principi d'aquest mes de gener vàrem telefonar a la guàrdia urbana. Actualment encara hi són. Avui ens han dit que ja fa mesos que hi és i que s'hi veu activitat i que s'ha avisat moltes vegades. Esperem que s'hi faci alguna cosa. Gràcies.
15981 REMEI 2023/01/27 2023/01/30 Carrer Virrei Avilés / Bisbe  Strauch . Una caixa de iogurts i altres productes caducats als contenidors de les escombraries. Aquests productes caducats els llencen des del supermercat DIA que hi ha al Bisbe  Strauch  / Virrei Avilés. Correspon llençar-los al contenidor de les escombraries els productes caducats del supermercat? No haurien de tenir la seva pròpia via de desfer-se dels productes caducats? Resposta
 Gràcies. Hem comunicat el fet a l'àrea de Medi Ambient que ho gestionarà.
15980 GENERAL 2023/01/27 Fa molt i molt temps que els busos urbans, sobretot un, tenen mala combustió. El problema és que són vells i en una ciutat prou contaminada, això és un tema de salut pública. En aquests moments, n'hi ha un que crema tan malament, que la part posterior està ben fumada i per allà on passa, queda una boira baixa i una pudor que empesta. Si us plau, poseu-hi remei d'una vegada per totes.
15979 LA CALLA 2023/01/26 El pas de zebra que hi ha just davant de l'Avinguda Martí Genís i Aguilar núm. 26, hi sol haver força trànsit i els cotxes van molt  ràpid . Penso que no estaria de més posar algun element per fomentar que els cotxes vagin més lents , ja que  hi ha punts (zona contenidors) que no hi ha massa visibilitat i és perillós.
15978 NORD 2023/01/26 2023/02/03 Agrairia, si els municipals o agents cívics, poguessin fer un seguiment a la Ronda Camprodon, concretament davant de l'oficina de Banc Santander entre  8.30 h - 9.00 h  matí. En el carril bici, sempre hi aparquen cotxes, els propietaris deuen entrar a dins l'oficina a fer gestions. Els que sortim del pàrquing, entre els containers i els cotxes aparcats malament que envaeixen el carril no veiem res. La sort és que de bicicletes en passen poques.  Comentar -vos que un dels cotxes que sempre hi ha estacionat és un BMW matrícula 7121 ... per  tant, agrairia una mica de control per evitar que hi aparquin. Gràcies. Resposta
Hem fet avís a Guàrdia Urbana que en farà control.
15977 LA CALLA 2023/01/26 Escric per demanar que plantegeu sistemes per reduir la velocitat dels cotxes que passen pel C/Hospital d'en Cloquer. Des que s'ha tancat el pas per la rambla del Bisbat, aquest carrer és l'alternativa per molts vehicles. I els veïns hem observat que cada vegada que hem de creuar pel pas de vianants, hem de prendre mil i una mesures perquè els cotxes no ens atropellin. Alguns frenen, però la majoria no  i  van a velocitats completament desfasades.  Si us plau , plantegeu alguna mena de senyalització lumínica o extra per evitar alguna desgràcia.
15976 LA CALLA 2023/01/25 Des del Sagrat Cor de Jesús, ens manca un policia a l'hora de sortides de l'escola, a  totes les hores , ja que l'any passat hi va haver un atropellament, i encara que hi hagi uns " vams " els cotxes a vegades van ràpids. Des de l'AMPA del Sagrat Cor demanen que hi hagi més seguretat davant l'escola dels nostres fills.  Ja que  quan es va inaugurar la biblioteca hi havia més policia, que ara que hem tornat a començar el segon trimestre. Moltes gràcies.
15975 LA CALLA 2023/01/25 2023/01/26 Alguns dels aparcaments de bicicletes que hi ha a davant del núm. 26 de l'avinguda Martí Genís i Aguilar s'han desenganxat del terra, caldria tornar-los a fixar bé per lligar-hi les bicis amb seguretat. Resposta
Gràcies. Hem fet avís a l'àrea de manteniment, que ho repararà.
15974 NORD 2023/01/25 Ronda Camprodon. No hi ha paraules per descriure els maldecaps que tenim els veïns vianants. En els últims mesos he estat  a punt  de ser atropellada en dues ocasions, totes dues caminant pel meu  espai:  la vorera. La primera una bici i la segona un patinet. Cap dels dos respectava les normes de circulació. No es tracta de defensar la bicicleta (en soc partidària i usuària). Es tracta de les normes de circulació, que cal respectar i qui no ho faci cal que sigui sancionat. Demano per favor que la regidora i l'equip tècnic vinguin a observar com el bus escolar para on no hi ha parada pintada i pugen i baixen infants. I per no parlar de les rodes rebentades per apartar-se i deixar passar els vehicles d'urgències. Tot plegat un despropòsit en majúscules.
15973 CAPUTXINS 2023/01/25 2023/01/27 Avui el meu pare de  65  anys ha caigut a la  passarel·la  de fusta que va del carrer  Torras  i Bages a l'escola de música. És una  passarel·la  que fa anys ja es va tractar posant-hi un gra perquè no rellisqués , però  el  gra  ja ha marxat i quan glaça és una pista de gel. Espero que pugueu tornar-ho a tractar  properament . Gràcies! Resposta
Lamentem la caiguda del pare, i desitgem que estigui bé. Està prevista una intervenció antilliscant, similar a la que  es  va fer fa anys, aquesta primavera. De moment, els dies de gelada la passarel·la es va mantenint amb productes de desgel que s'hi van aplicant. Hi estarem a sobre.
15972 GENERAL 2023/01/25 2023/01/27 Avui a les 7:45 '  surto del meu barri per anar a treballar a dins Vic. La meva sorpresa ha estat veure els carrers de Vic Sud ben glaçats i gens de sal des d'Avinguda  Rafael Casanovas  (Serra-de- Senferm ), passant per Santa Anna i Horta Vermella. Arribant a dins de Vic em trobo en el trajecte que jo faig els carrers plens de sal. La meva indignació és,  per què  els carrers de més enllà que no són de Vic Nord o Centre no hi havia sal? Demano que es tiri sal a tot Vic sense descuidar-se els carrers de més enllà. Resposta
La gelada de dimecres al matí va ser excepcional, veníem d'un dia molt fred, d'una nevada minsa acabada amb pluja i d'una nit serena amb temperatures per sota de zero graus. La matinada de dimecres es van activar tots els equips disponibles, a partir de les 6.00 h del matí per tal d'escometre una intervenció general a tota la ciutat, cosa que es va executar. Hi havia dos vehicles que escampaven sal a les calçades per tota la ciutat prioritzant sempre les calçades amb més pendent, barri de la Serra de  Senferm , Avinguda Olímpia, barri del Castell d'en Planes, ctra. de la Guixa i carrers petits amb  molta pendent  tipus carrer Baró de  Savassona , ...  També es van activar equips a peu per tal de desgelar voreres i passeres, garantint sobretot els passos de passeres sobre riu  Mèder  i prioritzant les zones de més activitat tipus escoles, Hospital , Cap , residències , ...  Malauradament, no podem arribar a tota la ciutat amb la immediatesa que voldríem en els, aproximadament, 155 quilòmetres de carrers que tenim per mantenir a la ciutat, amb les seves respectives voreres, places i passejos.
15971 CAPUTXINS 2023/01/24 2023/02/03 No   soc  de Vic , però  hi treballo de dilluns a divendres. Vinc amb cotxe i cada dia l'he d'aparcar, si no trobo aparcament gratuït al barri dels Caputxins, als voltants del carrer  Baró  de S avassona , puc aparcar a la zona taronja per  1,50 € . El que m'ha molestat molt és que m'han posat una  denúncia  perquè el parafang de davant tocava l'inici d'una línia groga. Jo el que vull és tenir la  tranquil·litat  de tenir el cotxe aparcat correctament i no haver de patir durant tota la jornada, però veig que ara hi ha un "cotxe radar" que no deu poder valorar o apreciar aquesta petita infracció. No cal que us expliqui  per què  tothom ho sap, que al voltant d'aquest carrer abans de les vuit del matí i després de les cinc de la tarda les línies grogues no es veuen, perquè hi ha cotxes aparcats. La denuncia ja l' he  pagada , però  volia manifestar el meu malestar. Resposta
La Guàrdia Urbana actua bé d'ofici o a requeriment dels usuaris de les vies i, per això, pot semblar que en alguna actuació la cosa no era tan greu, però si hi ha alguna queixa i el policia comprova la infracció, es veu obligat a denunciar; això sí, si denuncia, és perquè ha comprovat la infracció.
15970 GENERAL 2023/01/24 Estic totalment d'acord amb la queixa Ref.15965, autobusos contaminants i de preu súper  abusiu   2,40 €   ( 400 pessetes). És així, com vosaltres, equip de govern, voleu que fem ús del transport públic? Afegeixo la meva indignació, avui, 23 gener 23, utilitzo bus Vic amb T-casual i em diu que està caducada i jo us pregunto: Qui m'abonarà els 4 viatges que hi tinc pagats ?, i  no em digueu que no  depèn  de vosaltres, per què qui fa conveni amb  Sagalés ? Espero resposta i abonament!
15969 CARRER SANT PERE 2023/01/24 A l'avinguda Països Catalans, entre carrer de les Flors i pont del Blanqueig, hi ha un arbre inclinat que dificulta el pas de la gent i és un parany per la gent invident. Crec s' hauria  de substituir.
15968 POBLE SENTFORES-LA GUIXA 2023/01/23 2023/02/02 C/ de les Escoles de la Guixa ,  està durant to l'any ple de fulles i brutícia . Només  netegen la  meitat  del carrer, l'altre sempre està brut. Igual no paguem impostos! Resposta
S'ha fet neteja en ruta aquest dimarts, i ja està net i sense fulles.
15967 MON RURAL 2023/01/23 2023/01/27 Sempre m'ha semblat que la meva queixa és totalment inútil,  no obstant , la tornaré a fer. Es tracta del carrer davant l'escola Andersen, és una autèntica vergonya!, realment intransitable! Tants carrers que s'estan arreglant i aquí només estem parlant de molt pocs metres, i no hi ha manera. M'estic queixant  d'ençà que  el meu primer net feia P3 i ja fa 6è. Però encara me'n queda un altre de net per recollir i li falten  3  anys més. No sé si el veuré arreglat aquest carrer... Resposta
Malauradament  no podem arribar a tots els punts de la ciutat on cal una intervenció en la millora de l'acabat de les calçades. Aquest any 2023  es  redactarà un nou projecte de refermats a la ciutat, on hi ha inclòs entre d'altres aquesta part de l'Avinguda Olímpia, sobretot el tram de la rotonda davant entrada del club Tenis Vic. També hi ha una prevista la millora de la part de l'aparcament de l'escola que està encara està sense aglomerar.  Dit això, continuarem mantenint la calçada i l'aparcament tal com s'ha fet fins ara, amb actuacions periòdiques. Ho millorarem.
15966 REMEI 2023/01/23 La màquina de tiquets de la zona blava-verda que hi ha en el creuer entre el carrer Enric Prat de la Riba i el carrer del Remei fa temps que no funciona. Per altra banda, potser caldria fer una revisió i manteniment de les màquines del voltant, perquè la que no falla amb targeta falla en afectiu. D'aquesta manera, un es passa el dia donant voltes al barri per poder pagar per aparcar.
15965 GENERAL 2023/01/23 2023/01/24 Teniu un autobús de L3 que treu un fum molt negre contaminant sempre, no hi ha manera que en poseu un de nou, deixa un ambient dolent a la ciutat ,  molt voler ser lliure de fums , però  pel que veig amb el transport públic no ,  i com a comentari extra, si voleu que la gent vagi amb els autobusos urbans abaixeu el preu, pagar  2,40 €  és una bestiesa, amb aquests diners pots anar a qualsevol poble de la comarca. Resposta
L'hem detectat, i avisat a l'empresa  Sagalés  perquè el repari o retiri. Hi treballen. Pel que fa  al preu , és cert que aquest és el preu de bitllet unitari, que són preus del sistema tarifari integrat de l'ATM, però hi ha totes les targetes del sistema tarifari com la T-casual, T-social, T-jove, T-16 , ...   que   abarateixen  el preu.
15964 MON RURAL 2023/01/23 Diumenge 22 de gener, quarts de 5 de la tarda, anem passejant pel Puig dels Jueus, i ens hem d'apartar per una moto que circula a tota pastilla. Al cap d'una estona la trobem parada al costat d'una taula amb els dos ocupants. No és la primera vegada que ens trobem motos  pels  corriols del Puig, com que ningú els deu dir res cada vegada n'hi haurà més. A veure si algú hi posarà remei, o no.
15963 CAPUTXINS 2023/01/23 2023/01/27 Soc veí del passatge Germana Carme Mascaró. Vull tornar a denunciar el soroll, i sobretot nocturn, que produeix la instal·lació de diversos motors ubicats a la teulada del col·legi Vedruna adjunt a l'Escorial. Aquest col·legi està rodejat d'habitatges pertorbant el descans i la qualitat de vida del veïnat. S'hauria d'intervenir aquesta instal·lació, aïllant-la acústicament amb una cobertura total i amb l'aïllament acústic adient, també pujant d'alçada les quatre parets inclosa la banda del reixat amb paret, tot plegat amb el posterior aïllant acústic adequat de les parets. Crec que és un tema prou important  com per  buscar una solució definitiva per tenir una bona qualitat de vida dels veïns. Moltes gràcies. Resposta
Hem comunicat a la propietat, perquè ho puguin controlar i gestionar. Al mateix temps h em  fet avís a l'inspector urbanístic, que ho gestiona i treballa, perquè ho pugui controlar, i si és així, requerir a la seva millora.
15962 MON RURAL 2023/01/21 Soc el veí de Sentfores  La  Guixa. Han tallat un arbre al costat de la carretera  BV  4316 aproximadament en el  Km  0,30 al cantó  dret  direcció Sentfores  La  Guixa, perquè l'han tallat ? feia  nosa, estava malalt, o potser com que fa molt de fred alguns necessiten  quelcom  per escalfar-se, la qüestió que han destrossat un altre arbre i a més, un senyal de Circulació, qui ho ha fet, els Srs. de  Vicverd  o algun d'altres ? serà  el Sr. Castells qui esbrini què ha passat, o també passarà com l'arbre del costat del Pont del Blanqueig que fa mesos s'ha d'apuntalar i encara no ho han fet ? és  que esperen que caigui, i així en podran plantar un altre? I potser també caldria que la Sra.  Palmero  es preocupi de tornar a posar el  lletreret . Tot plegat un perjudici que de segur si la feina l'haguessin fet professionals competents, s'hauria pogut evitar. Gràcies.
15961 REMEI 2023/01/19 Ahir 18/2/2023 a la tarda a les 19:43 vaig aparcar i quan anava a treure tiquet no funcionava  els parquímetres  de la  Ctra.  Barcelona (davant la caixa), ho vaig provar mil vegades amb monedes i amb targeta i al final vaig desistir  deduint  que no tindria paper, per més  inrri  en menys de 5 minuts, arribo al cotxe i patapam, multa per no posar tiquet. Vist això, serà que ho torno a intentar o cap al parquímetre perquè tela  25 € , i tornem a començar  una vegada i una altre  i  res,  sense èxit no tiquet, avui miro al Banc i  olé   tú ! Les vegades que vaig pagar amb la targeta el parquímetre i a  sobre  la multa. Això és indignant  si no  funcionava  pel  motiu que sigui, no tenim  per què  rebre els  ciula   ciutadania . 😠
15960 REMEI 2023/01/18 2023/02/03 Queixa número 15655 del 19/10/ 2022 . Es va denunciar que el conductor d'aquest vehicle feia un ús  il·legítim  de la zona de  càrrega  i descarrega de davant del forn del Raimon d'Abadal / Candi  Bayés . Mentre uns paguem la zona blava o verda, aquest  senyor  no només fa un  ús   il·legítim  de la zona ,  sinó que provoca que les  furgonetes  i furgons de repartiment hagin d'aparcar a sobre la vorera del davant, impedint el pas de  vianants  per la vorera. Vàreu  respondre que aquest cotxe ha estat denunciat en nombroses ocasions i que  ho notificaríeu  a la  GU  per tal que ho controlés. 3  mesos després tot  segueix  igual . Si  de veritat ha estat sancionat  ( cosa que començo a dubtar) no serveix per a res,  perquè   segueix  fent-ho. Perquè  consentiu tractes  diferents a segons  quins  ciutadans ? Resposta
La  Guàrdia Urbana ha denunciat aquest vehicle diferents vegades i en continuarà fent seguiment. Esperem que a la mesura que vagin arribant les notificacions de les sancions el conductor canviï de conducta.
15959 LA CALLA 2023/01/18 Voldria demanar com és que s'han retirat les pilones que  hi havia  al carril bici a la cantonada entre el pont de la Pista i  el carrer  Soledat. I aprofito per suggerir que es posi un faldó d'"Excepte bicicletes" a sota del senyal de prohibit passar, ja que pel carril bici sí que es pot anar en sentit cap al centre.
15958 CAPUTXINS 2023/01/18 2023/01/19 Expenedor de tiquets zona blava/verda del Carrer Ramon Sala  Saçala , davant núm. 3. Els tiquets surten amb un defecte d'impressió evident. Gairebé no es reconeixen les lletres i números per la deficient impressió. Amb els tiquets de dia, no és massa problema, però amb els tiquets de residents  1  setmana zona verda, el tiquet no aguanta més de dos dies i pot provocar que els agents sancionin un vehicle per la dificultat en veure la data i hora. Això ja m'ha passat més d'una vegada. Aquest  problema  fa unes tres setmanes que es dona. Podeu fer la reparació que calgui? Gràcies. Resposta
Hem fet l'avís a l'empresa responsable dels parquímetres, i ja ho ha reparat. Gràcies.
15957 CENTRE HISTÒRIC 2023/01/18 2023/01/26 La vorera del carrer Jacint Verdaguer, a l'alçada dels aparcaments de bicicletes, sempre està molt bruta d'excrements de coloms que es posen a les branques dels arbres i als fanals (a la foto). Els bancs per seure també estan molt bruts. Hi ha previst alguna acció? Esporgar els arbres, o alguna opció efectiva? Resposta
Aquests  excrements  els provoquen els tudons i les tórtores que s'instal·len als arbres. S'han pres algunes mesures de dispersió d'aquests ocells , però  no és fàcil. La  solució  no passa per la poda, ja que generaria un dany major a l'arbre i una pèrdua de capçada. Per altra  banda,  la neteja amb aigua a pressió es va  realitzant periòdicament , però  amb les baixes temperatures que tenim  actualment  no és possible  intervenir  per no generar pistes de gel. Així que es pugui, ho  realitzarem .
15956 LA CALLA 2023/01/17 Sembla que prima més l' interès  particular que el general en el tema de  senyalització  de zones d'aparcament en la zona de l'Av.  Martí  Genis i Aguilar. Fa anys demanem zones verdes, però ni verdes ni blanques, ni blaves, cap demarcació pels veïns, però si n'hi ha per a un petit comerç de l'avinguda, sembla estrany, aquí els deixo la inquietud, sobretot a la  regidora  del nostre barri, la Senyora  Palmero .
15955 GENERAL 2023/01/17 2023/01/18 La porta de sortida (que alhora és la que està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda) del bus que fa la línia L4 del bus urbà, no s'obre. Resposta
Hem fet avís a Segalés, que ja ho estan mirant. 
15954 GENERAL 2023/01/17 La meva queixa és perquè gairebé tots els pobles petits tenen un mercat per anar a comprar i Vic, que és una ciutat, no pot tenir un mercat com Déu mana, que el que tenim no es considera mercat depriment .  No es pot comparar com a Barcelona tenen mercat a tots els barris. A veure si ho tenen en compte, molta gent es queixa, però no ho reflecteixen. Gràcies.
15953 NORD 2023/01/17 2023/01/25 A les escombraries del carrer Arquebisbe Alemany hi ha un problema molt greu. De normal estan els contenidors plens, l'orgànica oberta i coloms menjant i el vidre ple fins dalt. Això no pot ser, genera  problemes  greus de salubritat. Resposta
Hi va haver una avaria important en el circuit hidràulic d'elevació dels equips soterrats que està costant de resoldre. Mentrestant s'han posat contenidors de superfície, però hi ha ciutadans que no els estan utilitzant correctament. Ho vetllem.
15952 GENERAL 2023/01/16 2023/01/17 Web amb moltes mancances. A la majoria de seccions no hi ha informació actualitzada. El desmanec arriba a no anunciar de la celebració del ple d'avui. Resposta
Estem treballant en una nova web, que esperem que estigui activa en un parell de mesos. Mirarem el que comenteu, perquè no succeeixi. Pel que fa al ple, és cert, va quedar la notícia penjada sense publicar, que s'ha  solucionat . És la primera vegada que ha passat. Us demanem disculpes.
15951 QUATRE ESTACIONS 2023/01/16 2023/01/25 El contenidor de vidre del carrer  Hivern  està ple fa temps i tot d'ampolles per terra ... moltes  trencades. S'ha de buidar i netejar el terra de vidres. Gràcies. Resposta
 Gràcies. Vam passar avís i ja es va recollir.
15950 POLÍGONS 2023/01/16 Com  a representant de l'empresa Tripera Vigatana S.A. els hi vull fer arribar un problema que tenim de manera constant. La nostra empresa està situada ben bé al costat de la deixalleria i davant de la nostra entrada de camions hi ha molts dies que es forma una cua de vehicles que esperen per poder entrar a la deixalleria, impedint que quan ens arriba un camió pugui entrar o maniobrar per posar-se al nostre moll. Aquest  problema  ja l'hem exposat als responsables que  estan  a la deixalleria i pel seu compte  ho miraran , però també ens han recomanat d'exposar aquest problema a aquesta bústia per tal de veure si es pot agilitzar una ràpida solució. En cas que vulguin poden venir a l'empresa, ens ho mirem junts i valorem possibles solucions, que n' hi ha . Salutacions.
15949 GENERAL 2023/01/15 Avui m'ha arribat, via e-mail, les activitats de Vic Jove, són molt bones propostes, on, tan sols tenen accés els infants de més de  12  anys. Les famílies amb infants de 10-11 anys no tenim accés a cap mena d'activitat? Crec que seria una molt bona opció plantejar-ser ampliar el marge d'edat, ja que som moltes famílies les que tenim infants en edats compreses entre 9-11 anys, i, malauradament, no tenim cap mena d'opció.
15948 OSONA 2023/01/15 2023/01/25 Agrairia, si es pogués retirar una capsa molt gran amb una aspiradora a dins... Davant de la casa de la Pilarin  Bayés . Resposta
Vam passar avís i ja es va retirar.
15947 REMEI 2023/01/15 Quan posareu mesures dràstiques i efectives per solucionar el tema de deixalles al solar  antiga   Letel  i procurar que els gats siguin esterilitzats i reubicats a una colònia on tinguin una mínima vida digna! Això és una normativa que esteu incomplint en favor del benestar animal! Esperant que tot s'arregli, rebeu una cordial salutació!
15946 CENTRE HISTÒRIC 2023/01/14 2023/01/19 Ens deixareu la vorera del carrer Verdaguer obert en canal i recobert de ciment. No tornaran a posar les lloses com estava? Resposta
Si, les vorera quedarà com estava abans de les obres que està fent Endesa. Estan a l'espera de rebre les lloses per poder-les-hi posar. Els hi hem tornat a reclamar
15945 GENERAL 2023/01/14 2023/01/18 M'agradaria tenir el calendari fiscal 2023. Quan serà possible rebre'l o bé consultar-lo? Gràcies. Resposta
El podeu consultar a la web www.vic.cat (seu electrònica) o bé a:  https://orgt.diba.cat/ca/Informacio/calendari/calendari?idTramit=51d4c30d-8e48-40e1-876f-55dca447aa0e
15944 NORD 2023/01/14 M'agradaria saber el perquè del senyal de prohibició de parar i estacionar, quan al mateix temps la senyalització horitzontal si ho permet. Interpreto que per la senyalització marcada a l'asfalt es tracta de zona de càrrega i descàrrega, però no queda especificat amb cap senyal horitzontal, sí que hi ha un espai reservat per anar a la farmàcia, però continua estant en contradicció amb la placa horitzontal si el conductor abandona el vehicle o està més de 2 minuts parat,  al no especificar  horari, a les nits està ple de cotxes estacionats que segons la senyalització actual serien sancionables. Si la placa aplica al carril bici, hauria d'estar especificat. Espero una resposta justificativa si és que estic errat o la modificació de la senyalització. Ronda Camprodon cantonada carrer Nord. Gràcies per endavant.
15943 CAPUTXINS 2023/01/14 2023/01/26 Al carrer Joan Anglada Advocat tenim el pedal del contenidor del  cartró  espatllat fa algun mes. D'altra banda, informar que a la zona hi ha molt gos sense corretja i molts excrements que no es recullen. Resposta
Hem fet avís a l'empresa de recollida. que ho repararà. Pel que fa als gossos, ho comuniquem a les agents cíviques perquè ho puguin treballar.
15942 CAPUTXINS 2023/01/13 2023/01/20 Fa pocs dies s'ha col·locat una nova zona de Jocs davant l'escola bressol Caputxins. La instal·lació té innumerables defectes de muntatge i moltíssims punts amb un perill elevat on els nens es poden fer mal, des d'un escocell de planxa d'acer no  empotrat , angles viïs d'acer pel mal muntatge de la instal·lació, làmina  antiarrels  vista a molts punts, paviment amb travessa de fusta no tractada per evitar patinades amb la humitat,. ...demanaríem  un cert rigor a l'hora d'obrir una instal·lació d'aquestes característiques pensada per infants de 0-3 anys. Resposta
Ahir es van poder corregir les anomalies que s'havien detectat en el parc. L'empresa executora estava avisada d'aquestes millores a executar, però no ho va poder gestionar abans per estar treballant en altres àrees infantils de la ciutat. Disculpes pels retards en acabar aquestes feines i gràcies per avisar-nos i vetllar pel bé de la ciutat i dels seus ciutadans.
15941 NORD 2023/01/13 2023/01/20 Visc al carrer Pare Coll. Tinc problemes de mobilitat, agrairia que s'arreglés el pas que hi ha al carrer Pare Coll, núm. 2, davant del bar El Portal, que permet travessar a peu la sortida del garatge de can  Mastrot  cap al carrer pla de Balenyà. El ciment ha saltat i hi ha perill d'entrebancar-se, caure i tenir un accident sobretot si vas amb bastó o croses. Esperant que ho tinguin present i s'arregli aviat cordialment els saluda Resposta
Gràcies.  Hem comunicat el fet a l'àrea de manteniment, que ho revisaran i repararan.
15940 GENERAL 2023/01/13 Vaig anul·lar una multa per import de 7 euros el mateix dia que va ser posada, però ara sé que el termini per a fer-ho és de 90 min i ho vaig fer més tard d'aquest termini. Ara m'arriba la multa, com és possible que el dispensador em permeti anul·lar i pagar una multa fora del termini permès, si després m'arriba igualment la multa?, haig de pagar la multa havent ja pagat 7 euros a l'ajuntament o empresa encarregada de la zona blava?, puc demanar se'm retornin els 7 euros?, a on?
15939 ESTADI 2023/01/13 2023/01/20 Ahir a la tarda al parc de davant del Vic  ETB  hi havia clavat en el parc infantil un tornavís col·locat d'una manera que semblava estar posat expressament per fer mal a un infant, el vaig treure i el vaig llençar. Si us plau, demano més revisió i manteniment en aquest parc infantil perquè aquest està deixat. Resposta
Gràcies per retirar-lo.  Informar -vos que els parcs i zones de jocs infantils es revisen periòdicament, però malauradament hi ha accions que no les podem controlar. Ho revisarem.
15938 CAPUTXINS 2023/01/13 2023/01/20 Realment feia molta falta renovar el parc que hi ha davant de l'Escola Bressol Municipal dels Caputxins, però, no s'ha fet bé. En la fotografia adjunta podeu veure com falta escorça en el terra, ja que de la manera que ho heu deixat qualsevol nen/persona podria caure i donar-se un cop fortíssim amb el metall que envolta l'arbre. Alhora, els llistons de fusta que separen la zona d'escorça amb la de sorra estan a la vista i són plens d'estelles i claus .... Per últim ,  us podria  adjuntar més fotografies , però  no em deixa l'aplicatiu: és evident que falta escorça perquè l'escala del parc queda a una alçada massa alta  pels  infants, i alhora és perillós quan baixen pel  tobogan , ja que  queda massa alt. A ser possible, faltarien més gronxadors  pels  menuts, dels que poden anar lligats. Espero que atengueu les nostres peticions abans que algú prengui mal. Resposta
Ahir es van poder corregir les anomalies que s'havien detectat en el parc. L'empresa executora estava avisada d'aquestes millores a executar, però no ho va poder gestionar abans per estar treballant en altres àrees infantils de la ciutat. Disculpes pels retards en acabar aquestes feines i gràcies per avisar-nos i vetllar pel bé de la ciutat i dels seus ciutadans.
15937 ESTADI 2023/01/13 Relacionat amb el comentari 14681 del 27/01/22, aviat farà un any. Vam rebre resposta: "S'està estudiant la reconfiguració d'aquest tram de carrer, per a reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen i millorar les condicions de seguretat viària." Pregunta: quant temps necessiteu per estudiar una solució? Nosaltres fa anys que demanem una pacificació del trànsit al tram en concret i als barris del sud en general. La demanda l'hem fet a través de diferents vies, inclosa la de pressupostos participatius, i des del consistori no se'ns ha escoltat. Els cotxes passen a molta velocitat i al barri hi ha infants que creuen sovint aquest carrer. La darrera vegada que vam alertar a un conductor del suposat límit a 30km/h es va encarar amb nosaltres. No hauria de ser feina nostra recordar als conductors la velocitat màxima en vies urbanes. Hi ha cap interès per part de l'ajuntament d'intervenir en aquest sentit? Ens podeu resoldre tots els dubtes i fer-hi alguna cosa el més aviat possible? Gràcies
15936 EL SUCRE 2023/01/13 És una vergonya com està el terreny del Carrer Bisbe Font Andreu (número 25 aproximadament). Males herbes, arbres i branques que ocupen bona part de la vorera com es veu a la imatge. A part, de la poca llum que hi ha a la zona quan és de nit. El propietari el podria netejar, si us plau? Gràcies.
15935 EL SUCRE 2023/01/13 2023/01/18 Davant de la  Farmàcia  Anna Pou de l'Avinguda  Olímpia ,5, hi ha les clavegueres embussades com es veu a la  fotografia. Resposta
El desaigua que comenteu, està en una zona privada de la comunitat de veïns. 
15934 CAPUTXINS 2023/01/12 2023/01/13 El parc de davant de l'escola bressol dels Caputxins no està acabat, i fa dies que està així. Hi heu posat un terra d'encenalls i escorça, però ni els tobogans ni les escales arriben a terra. És molt perillós, sobretot tenint en compte que el fan servi majoritàriament nens d'1 a 3 anys. Si el parc no està acabat, el mínim hauria estat tancar-lo fins que estigui acabat, si és aquesta la intenció, si no ho és, ja ho podeu estar revisant perquè la instal·lació no està ben feta. Resposta
 En breu l’empresa executora dels treballs farà els acabats pertinents per millorar aquestes deficiències.
15933 CAPUTXINS 2023/01/12 2023/01/13 Al c/ Joan Salvat Papasseit, entre els nombres 21-23 de les portes d'entrada als immobles, hi ha una rajola de la vorera trencada i solta, amb el perill d'ensopegar-hi. Agrairíem ens  ho poguessin  arreglar. Moltes gràcies. Resposta
Hem avisat a l'àrea de manteniment, que ho repararà.
15932 LA CALLA 2023/01/12 2023/02/01 Us demano si es pot posar una barana per baixar i pujar les escales de la biblioteca per anar a oficines de l' OAC , no ens podem agafar enlloc. Gràcies. Resposta
Gràcies per la vostra aportació. Realment una barana  és  ben necessària per ajudar a pujar i baixar les escales. Ho gestionem i la hi posarem.
15931 HORTA VERMELLA 2023/01/12 2023/01/18 El contenidor de  Multiproducte  del carrer  Menéndez   Pelayo  té la palanca d'obrir espatllada fa molt temps. Resposta
Hem avisat al servei de recollida que ho repararà.
15930 CAPUTXINS 2023/01/12 A la cantonada del carrer Puigsacalm amb el carrer Baró de  Savassona  hi ha pintada -encertadament- una línia groga prohibint l'aparcament de vehicles, ja que és un lloc de molt trànsit i és estret per l'encreuament de dos cotxes. Doncs sempre hi ha vehicles estacionats que obliguen a envair el cantó esquerre de la circulació amb el perill de col·lisió que comporta. La Guàrdia Urbana hi deu passar cada dia moltes vegades: com és que sempre hi ha cotxes allà? I sempre són els mateixos. Si es posés unes pilones a un pam de la vorera, ja no  hi podrien  estacionar i es podria circular amb més seguretat.
15929 GENERAL 2023/01/11 Fa un parell de dies el meu fill va aparcar a una zona DUMA i va rebre la corresponent sanció. Vull pagar-la (el cotxe  és  meu) però no trobo a Internet com fer-lo. Es pot pagar per Internet? Com? Si no es pot pagar per Internet, on s'ha  d'anar  a pagar i amb quin horari? No hauria de ser tan difícil de trobar a Internet el procediment per poder pagar les multes municipals. Gràcies i salutacions cordials.
15928 GENERAL 2023/01/11 2023/02/03 Fa uns mesos vaig suggerir a l'ajuntament que no deixés circular vehicles sense tub d'escapament. Contaminen més del necessari, són molt molestos i és il·legal. Van contestar-me que ho traslladarien a la guàrdia urbana.  El  cert és que cada vegada n'hi ha més. Com es pot promocionar el vehicle elèctric per un cantó, i permetre circular sense tub d'escapament per  un altre ? Resposta
La  Guàrdia Urbana si detecta algun vehicle sense tub d'escapament adient, el denuncia i l'immobilitza. Planificarem controls a diferents punts de la ciutat.
15927 EL SUCRE 2023/01/11 2023/01/11 A la vorera davant de l'edifici número 6 del carrer  Miramarges  de Vic hi ha una tapa de claveguera petita trencada que és un perill i risc de caigudes. Agrairíem que  ho vingueu a arreglar. Resposta
Gràcies. Hem fet avís a Aigues Vic, que la canviarà.
15926 GENERAL 2023/01/10 2023/01/17 La cavalcada de Reis de Vic ha estat bé un any més, però els dos locutors que encapçalen la comitiva desentonen cada vegada una mica més. I és una mica desagradable sentir paraules buides, massa sovint egocèntriques. No té massa sentit que dos personatges vagin al capdavant com cotorres tirant-se floretes mútuament. És un suggeriment, perquè és un dels temes negatius més comentats de la cavalcada. Resposta
Ens anotem el vostre comentari, i treballarem per poder-ho millorar.
15925 SERRA-DE-SENFERM 2023/01/10 2023/01/27 Els voltants de l'Escola Bressol Serra de Sanferm i e l'Escola Joaquim Salarich estan plens de caques de gossos. Cada dia que anem a escola amb els nostres petits caminant per les voreres trobem moltes caques. Ho trobo una falta de respecte cap als nens que van a aquestes escoles, a més que just al costat d'aquests centres educatius hi ha un pipican destinat per a això. Potser fa falta algun agent cívic per a detectar aquest tipus de males conductes per part dels propietaris dels gossos i evitar que passi. Resposta
Els agents cívics  són  conscients d'aquesta problemàtica i ja fa temps que hi van actuant, tot i que de moment no s'han pogut localitzar els incívics. Si sabeu d'alguna persona en concret que deixa els excrements, us podeu posar en contacte amb ells al 626097637, que els ajudarà a poder-ho controlar.
15924 EL SUCRE 2023/01/10 2023/01/26 Què passa amb el servei de neteja d'aquesta ciutat? El parc dels estudis està brut mínim des del dia de Cap d'Any , I  d'això ja fa  10  dies! No s'ha retirat cap paper i brutícia de les celebracions que es van fer allà. També voldria saber si hi ha vaga d'escombriaires perquè els contenidors del carrer Miquel Llor amb Perot Rocaguinarda estan plens a vessar de fa dies i les bosses ja ocupen tota la vorera. Gràcies. Resposta
L'1 de gener va entrar en  funcionament  el nou contracte del servei de recollida de residus a la ciutat que ha de  suposar  una millora significativa amb l'ampliació d'alguns serveis. No obstant, les dues primeres setmanes hi ha hagut desajustos en alguns serveis perquè hi ha personal nou que ha d'anar coneixent les rutes i especificitats de la ciutat. Les incidències es van resoldre amb rapidesa i ens consta que no s'han tornat a produir. Agraïm la paciència i esperem que el canvi sigui per millorar. Així ho vetllarem.
15923 EL SUCRE 2023/01/10 2023/01/13 Vau dir que es reformaria el parc del tren i el què s'ha fet és encara empitjorar-ho més. No s'ha canviat cap element de joc i simplement s'ha repintat un tren estellós. El terra una vergonya. Com es pot donar per acabat aquest nyap que heu deixat. El terra és encara més perillós ara. Increïble. Tota l'estructura gran està plena de sorra, a quin cap se li acut fer això? No entenc la política d'aquesta ciutat amb els parcs infantils. Esteu expulsant els nens que són ciutadans de ple dret com qualsevol altre. Resposta
Estem treballant en la millora d'uns quants parcs de la ciutat, i en la creació d'algun espai nou. Aquesta reforma que s'ha fet al parc que esmenteu, està dins aquest projecte de millora i concretament aquí hi havia la proposta, que s'ha executat, entre d'altres d'encintar el perímetre de les àrees amb tauló de fusta tipus i col·locar-hi un paviment nou, tou, fet amb graveta tipus "ull de perdiu" apte i normatiu per fer aquests tipus de paviment d'àrees infantils.
15922 EL SUCRE 2023/01/10 Ahir al vespre vaig estar a punt de ser atropellada per un vehicle que per sort se li va activar el fre. No és la primera vegada que he de córrer o que davant meu o darrere estan a punt d'atropellar a algú als passos de vianants del Parc Santi Ylla al barri del Nadal. Cada dia és més perillós, els cotxes baixen sense mirar res de l'avinguda Olímpia i igualment els que giren que venen de Gurb. Hem d'esperar que passi alguna desgràcia grossa per posar-hi remei? Perquè alguns ja els han atropellat, tant de grans com de petits, els últims anys. Els vianants ens coneixem el lloc, però potser cal insistir i avisar als conductors que redueixin la velocitat a la zona. S'està edificant més i som més els veïns que cada dia creuem unes quantes vegades per aquests passos. Esperem que s'hi pugui fer alguna cosa. No crec que posar més enllumenat o bé unes senyals lluminoses sigui gaire costós. Moltes gràcies.
15921 EL SUCRE 2023/01/10 2023/01/26 Al c/ Eix 11 Setembre, 39 tenim els 2 contenidors de paper/ plàstic plens  i les bosses estan per la vorera, és inadmissible. Adjunto foto d'aquest matí a les 8.02 h. Resposta
L'1 de gener va entrar en  funcionament  el nou contracte del servei de recollida de residus a la ciutat que ha de  suposar  una millora significativa amb l'ampliació d'alguns serveis. No obstant, les dues primeres setmanes hi ha hagut desajustos en alguns serveis perquè hi ha personal nou que ha d'anar coneixent les rutes i especificitats de la ciutat. Les incidències es van resoldre amb rapidesa i ens consta que no s'han tornat a produir. Agraïm la paciència i esperem que el canvi sigui per millorar. Així ho vetllarem.
15920 EL SUCRE 2023/01/09 2023/01/26 Des  de fa un parell de dies, com a mínim, la brossa s'acumula a l'alçada dels contenidors, fora d'aquests, ja que a dins  es  ple. Aquesta brutícia la tenim just  davant  de casa, cosa que habitualment ens provoca rates i papers o deixalles al nostre jardí  comunitari .  És  inacceptable que el servei de recollida municipal permeti aquestes acumulacions de deixalles als contenidors. Gràcies. Resposta
L'1 de gener va entrar en  funcionament  el nou contracte del servei de recollida de residus a la ciutat que ha de  suposar  una millora significativa amb l'ampliació d'alguns serveis. No obstant, les dues primeres setmanes hi ha hagut desajustos en alguns serveis perquè hi ha personal nou que ha d'anar coneixent les rutes i especificitats de la ciutat. Les incidències es van resoldre amb rapidesa i ens consta que no s'han tornat a produir. Agraïm la paciència i esperem que el canvi sigui per millorar. Així ho vetllarem.
15919 SANTA ANNA 2023/01/09 2023/01/24 Ens vàreu contestar sobre el tema de les rates de l'avinguda Països Catalans 77 cantonada Mare de Déu de Llorda que ja es va fer la fumigació de les rates. Puc dir-vos que no hem notat res perquè tenim el  clavegueram  igualment o pitjor de l'interior de la casa sentint com rosega els tubs de  pvc  dels desaigües. Inclús les hem vist sortir del  clavegueram  de la vorera del carrer. Esperem resposta urgent. D'altra  banda,  no se'ns ha comunicat res de la paperera que vam posar en últim correu que està enganxat a la paret del nostre jardí, i dona pas  a que  els lladres accedissin a dintre al nostre habitatge com us vam comunicar tercera vegada que ens han entrat a casa. Pel mateix lloc. Ens hem fitxat al mateix carrer i a papereres que no estan enganxades a la paret si no al voral espero una resposta ràpida també?, perquè, ja que no tenim ni una trista càmera de seguretat del carrer, com ni seguretat. Gràcies. Resposta
A vegades amb una actuació no n'hi ha prou. Vam fer avís a l'empresa de plagues perquè hi tornés a actuar al moment que ens ho vau dir. Pel que fa a la paperera, aquesta setmana  es traurà , i es posarà a l' altre cantó  del carrer.
15918 REMEI 2023/01/09 Vull denunciar el mal estat de les parades de bus urbà a la ciutat. Aquesta és la mampara de la parada de l'EAP Remei , però  la majoria estan en aquest estat. Els pals que senyalitzen les parades igualment. Costa veure quines línies s'hi aturen. I les marquesines estan construïdes de manera que quan plou, plou tant a dins com a fora. Hi ha algun pla per dignificar-ho una mica?
15917 EL SUCRE 2023/01/09 2023/01/13 En el parc infantil del costat de  l'estació  del tren, el terra que han deixat no el trobo correcte pels nens petits, ja que poden ficar-se a la boca la grava i al  caure fer-se lesions . Gràcies. Resposta
Estem treballant en la millora d'uns quants parcs de la ciutat, i en la creació d'algun espai nou. Aquesta reforma que s'ha fet al parc que esmenteu, està dins aquest projecte de millora i concretament aquí hi havia la proposta, que s'ha executat, entre d'altres d'encintar el perímetre de les àrees amb tauló de fusta tipus i col·locar-hi un paviment nou, tou, fet amb graveta tipus "ull de perdiu" apte i normatiu per fer aquests tipus de paviment d'àrees infantils.
15916 EL SUCRE 2023/01/09 2023/01/31 Aquest any he anat el Saló de la infància de Vic. Em feia molta il·lusió portar la meva filla, ja que jo de petita m'ho havia passat superbé. I estic molt, però molt decebuda. No entenc com la ciutat de Vic, que es posa medalles sobre la seva oferta educativa i d'oci, hagi organitzat un saló tan pobre. Totes les  manualitats  eren de pintar i retallar, no hi havia  pintar  cares, els tallers eren més  sossos  que els monitors/es que els portaven. Hi vaig treballar un any i com a monitora ho vaig donar tot, aquest any el personal era fred, no interactuaven amb els infants i si ho feien, només era per avisar-los si feien alguna cosa mal feta. Molta poca oferta pels infants de 0 a 3 anys. Potser els dracs penjats eren molt macos, però la resta  deixava molt a desitjar . El campament de Gurb els hi donava mil voltes. Resposta
Som conscients que el Festival de la Infància necessita un replantejament i estem treballant per millorar la proposta actual. Aquest any vam voler incorporar alguna novetat, com l'Escape Room, o la col·laboració d'entitats de la ciutat a l'oferta de tallers, però el resultat final no va estar  a l'alçada  que ens hagués agradat. Us agraïm les vostres aportacions i us demanem disculpes per les contrarietats que us hagi pogut suposar.
15915 REMEI 2023/01/08 2023/01/11 M'agradaria saber si tenen previst esporgar els arbres de l'Avinguda Països Catalans? Els que  hi ha  des de  darrere  l'església fins al pont del blanqueig, les branques gairebé toquen a les façanes de les cases. Gràcies  per endavant! Resposta
Sí, aquests arbres estan previstos en aquesta campanya de poda que va començar  el novembre  de 2022 i finalitzarà cap al març de 2023.
15914 NORD 2023/01/08 A la zona on hi havia el roc 34, és molt fosc, és una zona enjardinada i hi ha un camí al mig, penso que seria bo posar-hi enllumenat, us ho podeu mirar? Gràcies!
15913 REMEI 2023/01/08 2023/01/27 Davant de casa es pixen i fan les seves  necessitats  a la porta de casa. Els animals no  són  els gossos,  són  els amos d' aquests  animals. S ' hauria de fer pagar uns impostos per animal. És penós  veure la caca a casa teva i no tinc cap animal,  però  he de treure la caca dels altres.  Gràcies . Resposta
Els agents cívics es posaran en contacte amb vosaltres per treballar aquesta problemàtica.
15911 EL SUCRE 2023/01/08 2023/01/13 El parc de l'estació, el tren pintat correctament, el tobogan també. El terra no és adequat per nens petits. Aquest parc és per anar quan tenen 2-4 anys. Vaig demanar als treballadors si estava acabat, i van dir que ja ho deixaven per acabat. Crec que el terra ha quedat fet un nyap. Aneu-ho a mirar i així ho veureu amb els vostres ulls. Així poder-ho decidir si això es pot donar per acabat. El  del Nadal  encara hi treballen, crec que quedarà millor. Resposta
Estem treballant en la millora d'uns quants parcs de la ciutat, i en la creació d'algun espai nou. Aquesta reforma que s'ha fet al parc que esmenteu, està dins aquest projecte de millora i concretament aquí hi havia la proposta, que s'ha executat, entre d'altres d'encintar el perímetre de les àrees amb tauló de fusta tipus i col·locar-hi un paviment nou, tou, fet amb graveta tipus "ull de perdiu". El parc del  Nadal  que esmenteu, la proposta del paviment nou  és  amb escorça de pi, un altre material tou apte i normatiu per fer aquests tipus de paviment d'àrees infantils.
15910 CAPUTXINS 2023/01/08 2023/01/27 La meva queixa va destinada al parc del Consum del carrer Josep Maria  Sert , és una vergonya com està el parc que únicament va destinat als gossos! Baixo a jugar amb les meves filles i haig de fer els possibles perquè no  s'embrutin  de les caques dels gossos que els seus propietaris no recullen, és  frustrant  dir-li a la teva filla que no pot  anar  per terra a la gespa, a banda dels propietaris que els deixen sense corretja i has de pensar que el gos és inofensiu, i dels bords que hem d'aguantar a segons quina hora de la nit o d'hora al matí. M'agradaria que algú vingués a mirar les caques que troba de gos pel parc, una vergonya, ja n'hi ha prou! Per tenir un parc així no cal! Espero que facin alguna cosa, el parc s'ha deixat i fa pena, no podem baixar amb els petits a jugar, volem una solució! Gràcies. Resposta
Els agents cívics es posaran en contacte amb vosaltres per treballar aquesta problemàtica.
15909 SANT LLÀTZER 2023/01/07 2023/01/10 El contenidor  multiproducte  del C/ Mercè Font i Codina situat davant del garatge del bloc de pisos número 37, no obre bé la tapa i no s'hi poden tirar les escombraries. Cal arreglar-lo. Resposta
Hem fet avís al servei de reciclatge que ho repararà.
15908 HORTA VERMELLA 2023/01/07 Tinc  una consulta si us plau. Ahir estàvem amb el meu fill jugant al camp de futbol que hi ha al costat del  skatepark  del C/ Joana  Jugan . Van venir un grup de nois  d'uns  20-25 anys i volien fer fora als nens  perquè  ells volien fer un partit i ja ens vàrem enganxar perquè considero que tots tenim dret a fer  ús  del camp de futbol i no podem fer fora a ningú. La meva consulta  és , hi ha un límit d'edat per jugar en aquest camp? Poden venir i fer fora als  més  petits per fer un partit els grans? Què  s'ha de fer en  aquests  casos? Gràcies .
15907 GENERAL 2023/01/06 2023/01/31 Volia informar que el saló de la infància d'aquest any ha sigut molt  pobre. De  manualitats,  tot era "pinta i  coloreja " i la resta menys cosa que altres anys,  només  esports i un trist inflable que les cues eren eternes. Ni  tirolina , ni  pintacares ... podrien fer fang, guix, construccions amb material reciclat...  hi ha  mils d'activitats sense gaire cost... Per ser Vic i pagar entrada, molt just. I també hem trobat a faltar els caramels a la cavalcada, ni que siguin 2 caramels per nen... Resposta
Som conscients que el Festival de la Infància necessita un replantejament i estem treballant per millorar la proposta actual. Aquest any vam voler incorporar alguna novetat, com l'Escape Room, o la col·laboració d'entitats de la ciutat a l'oferta de tallers, però el resultat final no va estar  a l'alçada  que ens hagués agradat. Us agraïm les vostres aportacions i us demanem disculpes per les contrarietats que us hagi pogut suposar. Es van deixar de tirar i donar caramels per la pandèmia per motius de seguretat en el llançament en el recorregut i sanitari. Des d'aquell any, es va deixar de donar caramels. Estudiarem l'opció de poder-ne tornar a donar.
15906 ESTADI 2023/01/05 He anat a veure la Cavalcada de Reis, al Passeig de la Generalitat,  davant  del Parc de  davant  del  Vic2 , hi hem  hagut de  marxar,  perquè  un grup de nois magrebins s'han dedicat a tirar petards i forts, a menys  d'un  metre de la gent. Com  és  que un dia  així  no hi ha cap mena de  vigilància  i control de seguretat.
15905 GENERAL 2023/01/05 2023/01/18 Visca els Reis!!!, ...sense  caramels Nois, aquest any la cavalcada de Reis ha superat les meves expectatives: no s'ha tirat ni un trist caramel. Pobres nens i nenes, quina decepció. Amb quina  il·lusió  han d'anar a dormir aquesta nit, veient la garreperia dels Reis? L'excusa de la Covid no serveix donades les tones de caramels que els  " altres" Reis han repartit pels pobles i ciutats de Catalunya. Per això, ja que esteu compromesos a donar sempre resposta, m'agradaria que la vostra resposta a la pregunta que us faré seguidament sigui  creïble , coherent i fiable La pregunta és: per què a la cavalcada de Reis de Vic d'enguany, no s'ha "tirat" ni un sol caramel? Espero resposta, i mentrestant, salutacions cordials Resposta
Es van deixar de tirar i donar caramels per la  pandèmia  per motius de seguretat en el llançament en el recorregut i sanitari. Des d'aquell any, es va deixar de donar caramels. Estudiarem l'opció de poder-ne tornar a donar.
15904 GENERAL 2023/01/04 2023/01/05 Quin és el temps per anul·lar una multa de zona blava  des que  és posada? Resposta
90 minuts des de l'hora de la  denúncia .
15903 GENERAL 2023/01/04 2023/01/05 M'he  fixat  que  només  tenen resposta les consultes que podeu  dir:  es passa avis a l' àrea  de manteniment o  bé  es passa avis a  Minsvic .  A l'Ajuntament de Vic hi ha prou gent en  diferents  departaments  com per  donar resposta a les consultes ciutadanes, encara que potser n' hi ha  que no us siguin  còmodes . A nosaltres  també   hi ha  decisions vostres que no ens agraden i hem d'acatar sí o  sí . Resposta
Les incidències de manteniment, enllumenat, neteja, Guàrdia Urbana són les més urgents i que poden generar perills, i és cert, s'avisa a les àrees de manteniment,  Minsvic ,  Medi ambient i Guàrdia Urbana que hi poden actuar de forma ràpida. A vegades n'hi ha de consultes de Mobilitat, urbanisme, Territori, o d'altres preguntes que comporten temes a estudiar,  comprovar i treballar que comporten temps, abans de donar resposta. Es podria contestar de forma ràpida dient que la passem en aquestes àrees, però no seria correcte ni adient, ja que el que demanen és una resposta . No hi ha preguntes incòmodes, totes són iguals per poder respondre, i mereixen la seva resposta, malgrat que a vegades, no les podem respondre amb la rapidesa que  voldríem . Dit això, ens anotem les vostres apreciacions, per treballar per millorar-ho.
15902 EL SUCRE 2023/01/04 2023/01/11 Caldria reubicar aquest pal de la xarxa de camins de l'Anella Verda al costat del pas de vianants on realment es poden prendre els camins que indica, ja que la barana ho impedeix. Resposta
Coincidim amb la vostra apreciació. Gestionarem el seu trasllat. Gràcies.
15901 GENERAL 2023/01/04 2023/01/09 He sol·licitat 10 vegades via telemàtica, un volant d'empadronament per la meva fila. Quin tràmit més complicat, oi? No ha funcionat cap vegada. Adjunto arxiu de l'error que diu que no pot generar el document XML. És totalment penosa la gestió de tràmits telemàtics. Menys  ximpleries  partidistes i més eficàcia en els recursos que paguem els ciutadans. I del telèfon d'ajuda  …  Ja ni en parlem. Amb un contestador automàtic amb un sol missatge ja n'hi hauria prou: Truqui a l'Ajuntament... Vergonyós. I no soc cap "indigent digital".  Ing .  Info  i  Teleco . Apa  caio .... Records als becaris d'aquest fabulós país. Resposta
Ens posarem en contacte amb vosaltres.
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...