Sou aquí: Inici Bústia Ciutadana

Bústia Ciutadana

La Bústia ciutadana és un espai interactiu per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb l'Ajuntament. Volem treballar junts per la millora del dia a dia de la ciutat. És per això que, al costat dels nostres serveis, ens és i serà de molta vàlua la vostra col·laboració. Calen molts ulls que ens ajudin a millorar la ciutat.

Us demanem que vosaltres sigueu, també, inspectors viaris tot donant a conèixer els dèficits, les millores i les mancances que hi ha al vostre entorn més immediat.

Des de l'Ajuntament ens comprometem a donar-hi resposta.

 

Podeu fer el vostre suggeriment o la vostra observació tot clicant a: 

e-mail.jpg

Ajuda'ns a millorar la ciutat

o a través del telèfon 938 890 673. Si deixeu les vostres dades, us informarem de l'estat en què es troba la vostra aportació.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

La millora de la ciutat és més fàcil si tots hi participem.  

 

Sabies que...?
En un any es recullen més de 900 Tones de vidre

Seleccioneu el text, el tema, el barri i l'any que volgueu cercar:
 Ref.   Imatge   Barri   Data Sol·licitud   Data Finalització   Descripció   Respostes 
11291 2019/08/19 Hola,  d'ençà que  hi ha el restaurant Viena a la plaça, només vola que porqueria. Crec que s'hauria de fer alguna cosa al respecte.
11290 2019/08/14 Fa més d'un any que denuncio l'estol de coloms que hi ha a la cruïlla del carrer del Remei amb l'avinguda dels països Catalans. El problema continua perquè hi ha gent que els alimenta cada dia, per sistema. Cada dia, cada dia, una dona els hi aboca un quilo d'arròs i una altra un quilo de pinso. Cada dia. Els coloms ho tenen tot fet una merda, els nostres terrats plens de brutícia, etc. Hi ha un cartell ben gros que indica la prohibició d'alimentar els coloms. Jo intento ser un bon ciutadà i complir les meves obligacions, exigeixo que l'Ajuntament compleixi les seves responsabilitats. Hi ha agents encarregats de fer complir les ordenances, que les facin complir. Només demano això. I si de pas netegessin de tant en tant la placeta, ja seria fantàstic. Per cert, els alimenten cada dia abans de les 6 del matí, amb nocturnitat.
11289 2019/08/13 Hola. Volia fer un suggeriment perquè es pugui arreglar i ampliar l' skatepark  de Vic, ja que li fa falta. Cada dia hi ha una gran quantitat de nens que es dediquen i molt, a practicar qualsevol modalitat a l' skatepark . A, també seria bo que fos una zona per practicar esport, ja siguin patinets,  bmx , patins.... .però  demanaria si us plau que no fos amb rampes, tobogans o seients. Moltes gràcies i espero que els meus dos fills puguin  gaudir  i molt d'un bon  skatepark  a Vic.
11288 2019/08/13 A les  07:30  del  matí  a la zona del Puig dels jueus i a les  20:30  del vespre a la zona del riu ( Aldi ), hi ha una dona que passeja tres gossos (un mastí i 2 pastors alemanys) sense morrió, essent un d'ells perillós i sense lligar. És una persona que ha causat molts incidents amb els gossos i de la que (d'ella i de la filla que  són  les dues persones que els passegen) se n'ha queixat molta gent tant als municipals com als agents cívics, en diverses ocasions. Els agents cívics van explicar que la van estar buscant però no la troben, tot i que freqüenta aquestes 2 zones  cada dia . I quan se li recrimina que han d'anar lligats diu que: els gossos han de córrer. No s'entén aquesta immunitat a persones que fan de la via publica el seu terreny i que fan que la resta de ciutadans no en puguem gaudir i en canvi, els que  complim  les normatives ens trobem  desemparats  i a l'espera de qualsevol altre incident o accident, ja que  a vegades  aquests gossos per atacar-ne un altre, han fet caure alguna persona.
11287 2019/08/13 Ahir 12  d'agost  i avui 13  d'agost  s han fet tasques de treure la brossa al solar davant l'escola la Sínia. Segons he preguntat als treballadors, m'han dit que avui acabaven , i  que  només  rasuraven la brossa. Demano que es netegin les deixalles que la gent  incívica  tira a través de la reixa que envolta el solar i es fumigui de la manera que cal. Moltes  gràcies . Com es pot veure a la foto, hi ha deixalles que fan que la visió sigui deplorable.
11286 2019/08/13 Soc  veí  de Sentfores La Guixa . Voldria  saber  perquè ,  després  de la resolució del  Síndic  de Greuges de la ciutat ,  la que certifica que el nom correcte del Poble es Sentfores La Guixa, encara queden llocs on sols posa La Guixa  , un d'ells, és a l'estació d'autobusos, en els cartells  anunciadors ,  en els  displais  dels Busos , en els papers i cartells  dels horaris , i en altres llocs. Aquesta  anomalia , provocada per l' incompliment  de l'ordre del  Síndic , porta que les persones no trobin el servei que els convé. Espero que es modifiqui. Malgrat que el servei d'autobusos sigui pels ciutadans del poble, és un servei totalment inútil,  per culpa de  les constants  retallades  en els horaris. A més, aquests són totalment inadequats i fora de lloc en relació amb els horaris comercials i dels treballs de la gent. Quan l'antic alcalde va implantar aquest servei, era fantàstic, però l'actual consistori ens els ha destrossat. Perquè aquesta falta d' interès  amb les necessitats del ciutadà de Sentfores La Guixa?
11285 2019/08/12 Benvolguda, Benvolgut, Com a veïna que utilitzo diàriament la Carretera  BV -4316 que uneix els municipis de Vic a Santa Eulàlia de Riuprimer, vull mostrar la meva por al revolt que s'ha convertit en perillós a l'alçada del km. 2  aprox.  (després de la recta de la Guixa). Arran de les obres d'adequació del camí lateral per a vianants, s'ha mantingut l'amplada de la calçada per a vehicles, però s'hi ha afegit fusta i llums. Ja fa tres vegades que m'he escapat barat de no tenir un xoc frontal. La veritat és que estic espantada quan arribin dies de boira i fred. Cal que aquesta carretera tingui un revolt més ample, Si us plau, tingueu present aquesta petició, doncs molts veïns ens sentim igual. Afegeixo la notícia que vostès mateixos publicàveu el passat mes de maig (també cal dir que felicito la iniciativa!): https://www.vic.cat/news/el-cami-que-uneix-vic-i-sentfores-la-guixa-ja-esta-obert-a-la-circulacio
11284 2019/08/11 A partir de la construcció de la nova biblioteca  Pilarín   Bayés  i el funcionament de la mesquita principal de Vic, es veu agreujat el dèficit de places de pàrquing pels que vivim i  som  residents a l'Avinguda Martí Genís i Aguilar i els seus voltants. És un antic problema que ningú vol resoldre. Només demano zones verdes en aquesta avinguda, ja que els no residents col·lapsen els carrers de cotxes de persones que no viuen en aquesta zona.
11283 2019/08/10 Soc  veí  de Sentfores La Guixa. Les carreteres que porten al meu Poble de Sentfores La Guixa, a Malla i  també  a la carretera  BV4316 , hi tenim uns cartells indicadors de  direcció  per a la  circulació , que només porten els noms de Santa Eulàlia de Riuprimer.  Perquè  no hi poden el nom de Sentfores La Guixa? Per desmanec o perquè aquest nom molesta als que manen? No em diguin que això depèn de la Diputació, perquè si és així, només es tractaria que vostès  ho volguessin resoldre . No creuen que un poble  necessita  ser trobat i conegut i no amagat? Perquè tanta por amb aquest nom? Perquè l' alcaldessa  no es preocupa que el poble sigui pròsper i no descuidat com és ara? Que tinguin una bona tarda.
11282 2019/08/10 Al final del carrer del Call, a Sentfores La Guixa, l'espai del pou, que fa un temps es va arreglar, s'hi aparca i quedaria molt bé que no s'hi pogués aparcar, i s'hi posessin un parell de bancs. El pou ja té una història de fa molts anys, i si es pogués arreglar una mica més, amb bancs de cara al riu, es podria convertir en un espai públic per passar-hi l'estona. Per aquest espai, també hi passa molta gent que passa pel camí rural en direcció a Vic. Salut
11281 2019/08/09 Sóc un habitant del barri de l'estadi de Vic i avui he sofert un intent de robatori amb violència al barri, per un personatge conegut. N'hi ha varis d'aquesta gent acollida per vostès i sense sostre, que acumulen un grapat de denúncies i que és més que lamentable el grau d'inseguretat que tenim al barri. És llastimós que els serveis socials no posin fil a l'agulla i tot per culpa vostra, ja que l'única cosa que estan aconseguint és fomentar el racisme i que nosaltres els posem tots al mateix sac. A part hem d'entendre que aquesta gent no es volen adaptar a les normes de convivència, per tant si volen que els acceptem posin fil a l'agulla. Mentrestant, no penso ser tolerant amb la immigració, ja que a la fi és la vostra culpa. Falta policia de barri. Volem més seguretat al barri.
11280 2019/08/09 Fa temps que els veïns del  número. 2  bloc  F del passatge Torelló estem amoïnats per la inseguretat i els conflictes que ens provoca el fet de tenir l'entrada de l'escala en aquest call que va del carrer Torelló al passatge Torelló i passa pel costat de la gasolinera tancada del carrer Montserrat. Aquest passat dissabte la policia municipal va perseguir un noi que per entrar a amagar-se a la nostra escala, ens va trencar el vidre de la porta. Només és un exemple de la multitud de problemes que ens genera tenir l'entrada en un lloc tan amagat. No es podria exigir des de l'ajuntament que s'aterri aquesta gasolinera i es deixi el solar net fins que es decideixi quin ús se'n fa?
11279 2019/08/09 Soc  veí de Sentfores La Guixa. M'agradaria que algun responsable de l'Ajuntament, em digués perquè el personal que neteja els carrers, no fan correctament la seva feina, concretament, el senyor de l'escombra. Sempre passa amb presses i es deixen la meitat de la porqueria. I perquè no es buiden i es netegen les papereres, com a mínim, un cop per setmana? Qui controla que facin bé la seva feina? Se'ls hi han donat instruccions o només els hi han donat l'escombra? Perquè com poden veure a la bústia, està plena de queixes per incompliment d'aquest servei. Les persones no neixen ensenyades. Em pregunto, cada quants dies es fan els canvis de contenidors per fer la neteja dels seus interiors?
11278 2019/08/09 Vivim al carrer Nou, x.  Suportem a la nit, a les 5 de la matinada, una màquina de la neteja, i m'agradaria saber qui no té res més a pensar a l'Ajuntament, per fer passar una màquina a aquestes hores? Li puc arribar a tirar un cubell d'aigua!! !.  Ningú pot fer callar als clients del bar anglès de la plaça a les 12 hores de la nit? Una petita mostra de les nits al seu centre històric
11277 2019/08/09 L'altre dia vaig llegir al  Nou9  un article, em sembla d'en Jordi Boades, sensibilitzant a la població perquè no deixi les  andròmines  al carrer i comentava que no volia multar, només sensibilitzar. Doncs, a part de les andròmines, la gent (petites empreses, gent de Calldetenes, Folgueroles.. .que  es posen tantes flors els ajuntaments, perquè són pobles que reciclen,  je je  )  tiren les  escombraries  als contenidors de Vic. Entre altres a l'Avinguda M S  Salarich  i Torrents a l' altura  de Francesc de Borja Moll .  Ara mateix llençava les meves escombraries i una dona rossa, alta amb canalla al cotxe  , matricula  xxxx   Jxx , un cotxe fosc tot terreny o R ange  R over , ha sortit i li he comentat com els veïns  estàvem  mirant  que  la gent d'altres pobles no tirés les seves escombraries sense reciclar, entre altres coses també perquè s'emplenen i deixen coses a terra i la dona m'ha  contestat "Tu   puedes  apuntar  lo que   quieras ,  sin  foto poca cosa  haràs  ,   guapa". Matricula   xxxx   Jxx ". Jordi B., què n'opines? Jo avui jo no reciclo.
11276 2019/08/09 Bon dia. Era per proposar, que a la residència del Nadal, en el seu voltant, hi falten bancs, doncs depèn de l'estació de l'any busquem ombres o sol amb els nostres avis. Gràcies per endavant.
11275 2019/08/09 Hola, visc a la plaça pietat x i  m' agradaria  saber exactament els horaris  permesos  de terrassa de la cerveseria  Dickens, ja que  cada dia la treuen més tard entre setmana i el cap de  setmana.
11274 2019/08/09 Agrairíem  poder tancar la pista esportiva de nit del parc d'Occitània, al barri del Sucre, de 22 a 8 hores. Així mateix poder aplicar l'ordenança municipal de soroll que generen els joves jugant amb la pilota a les hores nocturnes a  futbol  i a bàsquet, sobretot a l'estiu, quan es tracta de dormir amb finestres del dormitori obertes. El cartell informatiu que fixa les hores no es respecta per res. Quedem a l'espera de la solució del problema actual.  Gràcies i salutacions!
11273 2019/08/08 Bona nit.  Són  2/4 12 de la nit i cada dia igual al parc del carrer  indústria . No podem dormir  ja que  la gent juga i crida al parc. Hi ha gent que treballem i necessitem dormir i si no, ens agrada poder descansar o mirar la tele o parlar amb la  família , sense sorolls .   És   impossible !! Solucions ja, si us plau. Gràcies
11272 2019/08/08 Els parterres dels arbres que  hi ha  davant de l'Hospital de la Santa Creu, de qui  són  competència a l'hora del seu manteniment? Amb els  pocs dies  que fa que el carrer està obert al públic,  comencen  a fer una mica de llàstima. Estan tots plens de males herbes i l'escorça que van posar, està sempre escampada per tot el carrer.
11271 2019/08/08 Es veu que Bon Preu ha comprat el carrer Sant Antoni i el pot utilitzar com li doni la gana. Aquí el camió fent càrrega i descarrega aturat al mig del pas de vehicles i intentant fer-me veure a mi, que puc passar tranquil·lament per l'espai dels vianants i així no molestar a sa senyoria.
11269 2019/08/08 Com moltes altres vegades, potser algun dia ens faran cas, els demanem el mateix tractament que en altres zones de la ciutat, cuidades i controlades on intenten evitar la massificació de cotxes que  hem  de  suportar  en aquesta zona. Als carrers Canigó, Raval Cortines, Plaça Joan Amades, els cotxes aparquen on els  hi  dóna la gana, sobre les voreres .  Tan difícil seria a la plaça. Joan Amades posar pilones? Així la gent no hauríem de passar per la carretera. Encara que pintin les línies a la carretera, si no passen més sovint a controlar, la gent no fa ni cas. Gràcies
11266 2019/08/07 Fa uns dies que estic de vacances i no m'havia assabentat fins ara del soroll que hi arriba a haver al centre de Vic. Quan no és la Joventut a la nit fent esbarjo, és a primera hora  del  matí, el cotxe escombra del camió  Vialnet . Quan dic recollir les escombraries, també vull dir el vidre deixant els camions engegats durant 30 minuts al vial sense pensar que pot haver-hi gent descansant a 6.30 del matí...   Donaria una mica més de comprensió, ja que la gent aquests dies de tanta calor dormim amb les finestres obertes, una mica més de civisme per part dels treballadors de l'Ajuntament?
11265 2019/08/06 Visc al carrer Mercè Rodoreda 33 al barri de Sant Llàtzer i tinc un banc del parc just davant de casa meva que dóna al jardí. Des que han tancat els llums de les  faroles , gairebé cada nit, ve gent al banc a fumar i posar música i això fa molt difícil dormir bé. I el soroll no només m'afecta a mi, sinó també a les cases veïnes. Creiem que els dos bancs que es van muntar al costat de les dues cases dels extrems del carrer Mercè Rodoreda, s'haurien de muntar més allunyats de les cases per no perjudicar les hores de son de tots els veïns i veïnes del carrer.
11264 2019/08/06 Soc  veí  de Sentfores La Guixa .  En el  camí  que tenim vora Riu de Sentfores La Guixa a Vic ,  hi neixen arbres que semblen Nnogueres. E Espero  que els senyors que es cuiden del manteniment , no facin servir el  xerrac ,  la destral o les tisores i els protegeixin , els cuidin i  d'aquí a  uns anys seran grans, i ens donaran fruits ,  "anous" i  ombra . No creuen que seria el correcte?  Pot ser  que es mentalitzin i que es respectin més els arbres o sigui la natura? Bé, això si en  són   capaços . Bona tarda
11263 2019/08/06 He enviat una queixa a l'estació d'autobusos de Vic perquè els veïns hem detectat que els conductors els deixen engegats durant molta i molta estona. Sobretot als matins abans de començar la jornada n'hi ha dos o tres engegats  ( a vegades 25 minuts ) . Demano que des de l'Ajuntament àrea de medi ambient, ho revisin. Estem parlant d'episodis d'alta contaminació i mesurar la qualitat de l'aire amb uns cartells informatius però no es prenen mesures de prevenció. Moltes gràcies.
11262 2019/08/06 2019/08/07 Crec que seria molt necessari que es fes una revisió a fons del programa de la Bustia  Ciutadana , ja que  és  molt complicat i et  dóna  una seria de mals entesos. Pregunto:  Perquè  quan alguna cosa no sembla correcta , et  dóna  instruccions en llengua anglesa i no en Català? Prediquem que hem de protegir la llengua materna, però a l'hora de la veritat, es fa tot el contrari. Resposta
Estem treballant  en  millorar l'aplicació. Pel que fa a l'idioma, tot és en català, però el software és en anglès i això pot provocar que a vegades, surti alguna incidència en anglès. Sempre vetllem per la nostra llengua. Per posar-li un exemple, corregim tots els escrits,  perquè  estiguin gramaticalment correctes.
11261 2019/08/06 Sóc  veí  de Sentfores La Guixa. És molt demencial el desmanec que patim en el poble: voreres plenes d'herbes que  ningú  neteja  , els allotjaments dels contenidors de deixalles amb pilots de  runes  de persones  incíviques  i també, restes de runes encara d'obres públiques per part de la Diputació. El responsable d'aquestes obres ja ho sap , però  es  fa l' horni .  També  patim molt de desmanec en molts altres llocs del poble en especial en el Riu  Meder . Pregunto ¿ perquè  aquesta falta d'interès ? O  potser hi ha altres raons per part de personal de l'Ajuntament, de fer les feines ben fetes i amb  interès ? Ara  sí  que si l'encarregat del departament de manteniment diu que el poble està net,  endreçat ,  reparat  i brillant com un mirall nou ,  ja  està  tot dit. I com aquí ,  en el Poble de Sentfores La Guixa també pateixen aquest desmanec colossal els vigatans.  Si no  doneu un cop d'ull a la Bústia Ciutadana i veureu que quasi totes les  queixes , són per falta de serveis , i  manteniment per tots els serveis.
11260 2019/08/06 Voldria tenir informació de l'estat del pla urbanístic de Vic; en concret la zona del Carrer Sant Pere de Vic, i del passatge paral·lel, passatge de l'Orfeó. Per la informació que tinc, pel temps que fa que visc al carrer, el passatge de l'Orfeó no ha estat finalitzat. Fa uns 20 anys aproximadament en un pla de remodelació de la ciutat es va contemplar  obrir  aquest carrer paral·lel al carrer sant Pere i que arribava fins a l'avinguda Onze de setembre. De moment no s'ha finalitzat aquesta obertura de carrer. Hi ha un solar tancat (assegurat amb tanques), per on hauria de continuar el carrer. També hi ha part de jardins de cases que són sòl públic; que s'estan beneficiant d'un espai que ha de ser d'ús públic. Es va fer una expropiació als veïns. Hi ha molts veïns del carrer, que no entenem  el perquè  ha quedat inacabada aquesta obertura de carrer i queda un tancat que el que fa és atraure grups de joves que fan d'aquest racó un espai no agradable per transitar.
11259 2019/08/05 Visc a la zona de l'Estadi, o sigui a Vic sud. Abans la zona més maca de la Ciutat, actualment la més deixada, abandonada i bruta. Els arbres del c/ Folch i Torres i Avgda. de l'Estadi, són prunus, i com no es varen esporgar, ara han fet fruita i el terra està ple de prunes. És un fàstic, no passen a netejar. Davant de l'OAR, divendres a la tarda varen tallar un arbre. Som dilluns i encara és al costat dels contenidors. Espero que ho netegin. S'hauria de fer, sense que els veïns ens haguéssim de queixar. Tenim dret a tenir un barri net, també som Vic, encara que estiguem al sud
11258 2019/08/05 2019/08/06 Aquest cotxe porta aparcat al carrer Menéndez  Pelayo  gairebé 2 anys, hem denunciat un parell de cops i ningú se'n fa càrrec. No té ni tan sols l'adhesiu d'abandonat. Resposta
 Passem avís a guardia urbana pel seu seguiment i control.
11257 2019/08/05 2019/08/06 Moltes nits, els veïns del parc  Monsenyor  Esteve Orriols no podem dormir per culpa de la pista. Tot i que hi ha uns horaris per jugar, no els mira ningú. I és cert que passen uns nois de l'ajuntament a dir als nens (i no  tant  nens) que no és hora de jugar a futbol, però sovint quan ells marxen la pista es torna a omplir. I pobre del veí que els hi digui alguna cosa... Pregunto: a les nits no podeu tancar la pista amb clau, com feu amb altres parcs de Vic, i així els veïns podrem descansar?  Si us plau , solucioneu el problema. Fa molt que dura. Resposta
 Hem passat la seva queixa tant als Agents Cívis com a Guardia Urbana, perquè hi facin més incidència i força. Estudiem l'opció que ens comenta.
11256 2019/08/05 2019/08/05 Veig que han fet una modificació en el programa de la Bústia ciutadana, determinant els llocs de residència del denunciant. Posen al Poble de Sentfores la Guixa com a "Barri La Guixa". Segons la  Resolució  del Síndic de Greuges de Vic, el nom del poble és: Sentfores La Guixa. No el barri de La Guixa. No és un barri, és un Poble. Resposta
S'hi ha posat el nom dels barris d'on hi ha  la incidència . Respecte al que ens comenta del Poble de  Sentfores  La Guixa, ja està corregit. Gràcies.
11255 2019/08/05 2019/08/06 Avui  dilluns dia 4 d'Agost a 2/4 de 9 del matí, a la Plaça Mil·lenari un camió de l'empresa  VicVerd  mal aparcat dificultant la visibilitat de la rotonda. He parlat amb la responsable i "ha sentit ploure". També he parlat amb els guàrdies municipals, i m'han contestat que "hi deuen estar treballant". Sigui com sigui, si hi treballen, en poden dificultar la circulació, i muntar un perill? Em sembla molt incorrecte. Resposta
 Ho esbrinem i passem dada, perquè estigui ben senyalitzat i no molesti.
11254 2019/08/04 Sóc un veí  del Francesa   Bonnemaison . Ja fa molt de temps que hi ha un grup força gran de gats per aquesta zona. A més a més, hi ha un parell o tres de persones que els venen alimentant, posant menjar fins just a l'entrada dels portals. En dirigir-me a aquestes persones, fins i tot m'han dit que marxés jo a casa meva i amb insults. Agrairia que  es  pogués fer alguna cosa en aquest cas. Hi ha nens jugant i no sabem quin tipus de malalties poden tenir. Gràcies.
11253 2019/08/04 Cotxes mal aparcats en voreres. S'hauria d'acabar amb la permissivitat als cotxes mal aparcats. Ara, a més, encara ho tenen més fàcil amb tots els carrers que no hi ha vorera. Sembla que els carrers i les ciutats són només pels cotxes. Avui mateix a la Plaça Francesc Moragues, amb un espai per seure, uns parterres preciosos de flors, un pilot de cotxes aparcats a sobre de la vorera mateixa, l'espai per utilitzar els vianants. Tot el vol amb cotxes aparcats a sobre la vorera, juntament amb els veïns n'hem comptat 7. Una cadira de rodes que vulgui anar als bancs no pot. Proposta: un lloc un poder denunciar immediatament enviant la foto i que pugui venir la grua. Ja ho hem fet a la guàrdia urbana, però són pocs i no poden arribar a tot arreu.
11252 2019/08/02 Hola, Acabo de rebre una multa per accedir a un lloc d'entrada prohibida ( carrer Baró  de  Savassona , 5). És del juny de 2019. Veig que he de pagar 18 € per aquest concepte. Fins quan tinc temps abans no hagi de pagar recàrrec? Estarem uns dies fora. D'altra banda una reflexió: no dubto que em  saltés  un senyal, però veig que hi ha molta gent que li ha passat el mateix en aquest carrer. Pels que som de fora de Vic i no sabem d'aquesta restricció veig que és fàcil caure en el parany. Deu ser una font d'ingressos prou important pel poble per replantejar-se el modus operandi, no? Us ho diu un amb 35 anys de carnet de conduir que podia presumir, fins dia d'avui, de no tenir cap multa en el seu currículum. Suposo que és impossible que us plantegeu el fet de retirar algunes multes, corresponents a llocs on la gent forastera pot infringir algun precepte de manera totalment innocent, no?
11248 2019/08/01 2019/08/02 Els agents cívics haurien d'instruir i fer seguiment de com sistemàticament dia a dia no es fa correcta  us  dels contenidors del carrer  Miramarges  de davant la Universitat per part dels responsables del restaurant de cuina  oriental. Resposta
Gràcies per l'avís. Ho passem a l'àrea mediambiental, perquè els agents mediambientals  ho  puguin treballar.
11247 2019/08/01 El restaurant ubicat al carrer de la Riera, número 12, de nom 'Òpera Barroca' té sempre  col·locat  un cartell  informatiu  a la via pública, que obstaculitza totalment el pas per la vorera. Atès que comporta problemes greus a persones amb problemes de visió, gent gran que ha de baixar de la vorera i pot caure, persones amb crosses, amb cotxets o amb carros,  etc. , i atès que incompleix el deure de garantir l'accessibilitat universal, es demana que se li comuniqui a la propietat que ha de col·locar el rètol a l'entrada del local (té un porxo i pot tenir-lo a l' exterior ). He intentat explicar-li jo mateixa però  sembla ser que  no compartim el criteri. Gràcies per avançat.
11246 2019/08/01 2019/08/05 Obres del carrer Montserrat:  Han obert fa setmanes el primer tram i per passar al passatge Torelló s'ha d'entrar pel carrer de Montserrat,  però   hi ha  molts conductors irresponsables que encara entren  des de l carrer Torelló i en direcció contrària. Estic farta de trobar-me cada dia amb imprudents, amb inútils integrals que entren contra direcció i a tota pastilla direcció al  pàrquing  del bloc de la plaça de Sau, cada dia el mateix. Avui  mateix, 1 d'Agost, 14:40, cotxe compacte platejat amb L de novell, la matrícula .. . la  tinc, a tota pastilla en direcció contrària,  òbviament  segueix el seu camí i ja frenarem els que circulem bé. Aquesta zona és una zona bona  perquè  la Urbana faci calaix, entre els que passen per aquí en direcció contrària i els que giren del c/Montserrat al c/Torelló i a  Països  Catalans, els que fan carreres... . un  altre  dia  ja parlaré dels ciclistes, que també tenen tela. Resposta
Ho hem passat a la Guàrdia Urbana, i n'estem fent seguiment i denunciarem els infractors.
11245 2019/08/01 És en relació al tram de les obres realitzades al C/ Montserrat, que està pendent de finalitzar els acabats de les voreres. Els veïns ens trobem que els espais destinats a enjardinament ,  ara, s'ha posat sorra; i s'ha convertit en un  pipí - can  doncs, als vespres passa la gent a passejar  els gossos , que fan la seva deposició a la sorra de l'espai destinat a jardí i la gent no ho recull, ja que sembla un  pipí - can . Demano que des de l'Ajuntament es tingui cura  que  això no passi; i també suggereixo que quan acabin les obres, hi facin un acabat verd (o altre que considerin) que no sembli un  pipí - can . Moltes  gràcies! !
11244 2019/08/01 Al carrer  Menéndez  P elayo  els vehicles no respecten gaire els passos per a vianants. Seria possible millorar  aquesta  situació d'alguna manera? (A la foto que he adjuntat, faig referència als  diversos  passos que hi ha a tota la recta).  Gràcies
11243 2019/08/01 El parc de la mare Caterina Coromina, la zona que separa l'aparcament i les cases està molt descuidat. Com és que el parc està en bon estat normalment i aquesta zona sembla quedar molt descuidada? Gràcies
11242 2019/07/31 2019/08/11 Caldria alguna ombra a la nova sorrera del par, al Barri Sant Llàtzer / Quatre Estacions. Resposta
 Ho estudiem i valorem la possibilitat de fer-hi un ombreig
11241 2019/07/31 2019/08/08 Aquest matí l'inspector de la Guàrdia Urbana, m'ha rebut a comissaria amablement, arran d'una queixa que vaig fer. Quan hem sortit teníem una multa. Sens dubte la pagaré. Darrer meu hi tenia altres cotxes que també estaven multats. Al tanatori hi havia un enterrament. Els pàrquings estaven plens. La ratlla groga era plena de fulles. He tornat a entrar i li he dit al Senyor inspector que posaria una queixa. Ara em queda més clar que la Guàrdia Urbana només està ensenyada per fer diners. Una mica d'humanitat i bel·ligerància no fa mal a ningú. I a més, quan teniu un treballador de la brigada municipal que és un perill conduint. Gràcies. Resposta
Lamentem que hagi estat denunciada mentre presentava una queixa a la comissaria, però els agents que la van denunciar no en tenien coneixement,  si no  l'haurien avisat perquè retirés el vehicle sense necessitat de cap sanció. Entre les tasques que la llei atribueix als policies està la de denunciar infraccions a diferents normes. No és una tasca que agradi, però algú l'ha de fer per garantir el bon ús de l'espai  públic  i una bona convivència.
11240 2019/08/29 El pom de l'Espai de Lleure de Gossos del costat de la plaça Osona està trencat. Ho podeu reparar,  si us plau ?
11239 2019/07/29 Agrairia saber el motiu, del fet que quan procedent de la  carretera  de Barcelona i un cop a l'avinguda dels Països Catalans, a l' arribar  a la plaça de Pere Mialet, no pots continuar per aquesta via i estàs obligat a desviar-te per l'avinguda de Rafael de Casanova. Quin és el motiu que impedeix que aquesta rotonda doni continuïtat a la via? Els que transitem cap a la sortida de la ciutat (barri 4 estacions, Sant Julià, Folgueroles) ens veiem obligats a donar volta, agreujat pel tap que es fa en la cruïlla Rafael de Casanova/carrer Santa Anna. Moltes gràcies per la seva resposta
11238 2019/07/27 A la plaça Manuel Anglada i  Bayés  on hi ha un parc infantil per jugar la canalla, també hi ha una pista. Curiosament hi ha un cartell on diu que no es pot jugar a pilota ni tampoc anar en bicicleta. Així doncs, perquè serveix aquesta pista, per asseure's als bancs? No entenc que la canalla no pugui jugar a pilota. Després ens queixem que els nens estan enganxats a les pantalles. Tampoc entenc que a les ordenances municipals no permetin jugar a pilota a les places, quan les pistes habilitades per a tal, són escasses i sempre estan plenes. Tan bé que ens ho passàvem nosaltres de petits jugant al carrer.
11236 2019/07/27 2019/08/11 La plaça de dins del Vic-2, al centre comercial, ara es veu neta i endreçada, hi ha llum, fa goig, però  hi  falten bancs per seure i descansar, sobretot la gent gran, que com el meu pare, els és un esforç caminar i anar a comprar. Abans hi havia 3 o 4 bancs, però els varen treure i es troben molt a faltar. No  sé  si correspon a l'Ajuntament la decisió de posar-los-hi o bé al centre comercial, però fora  bo  que algú acceptes el suggeriment. Moltes gràcies Resposta
Aquesta plaça és privada, però farem gestions al respecte.
11235 2019/07/27 2019/08/01 Hola, tenim un nadó i acabem d'anar a viure just al costat dels jutjats, vull saber si l'antena que s'està posant que substitueix la de sant fidel té algun risc per la salut. I per quin motiu es treu la de sant fidel? Perquè hi havia risc pels veïns? D'això es queixaven no? Penso que a més caldria informar els veïns. Perquè no es va fer consulta ciutadana com els pressupostos participatius? Resposta
A  la ciutat ja hi ha 16 antenes de telecomunicacions. T'animem a consultar l'audiència pública que es va fer el passat mes de novembre i on es donen tots els detalls. Gràcies. https://www.youtube.com/watch?v=cTa9CcbGul8
11233 2019/07/26 Sóc veïna de la plaça del Pes, just davant dels contenidors. Durant els mesos d'estiu hem de dormir amb les finestres obertes, per la calor, però el fet és que a partir de les 2 de la nit no paren d'entrar camions per fer els canvis de contenidors i el que hagin de fer. Cada dos per tres passa un camió fent molt de soroll. Tenint en compte que és una plaça petita i plena de restaurants, no es podria pensar d'ubicar aquells contenidors a un altre lloc o que només passés un camió durant la nit i no tres? Gràcies.
11232 2019/07/25 Anem superant els llindars de contaminació atmosfèrica en ozó i ningú fa res. Ens hi va la salut de tots i ningú mou un dit. Potser començaria a ser hora que  pressioneu  a tota l'àrea metropolitana perquè prohibeixin l'ús de vehicles privats en episodis com aquests i els regulin en condicions normals, ja que són ells en bona part els responsables  del fet que  aquí a la Plana, en patim les conseqüències. Menys paraules i  més  fets. El nostre dret a la salut ha de passar per davant del seu dret d'anar amb cotxe.
11231 2019/07/25 Bon dia.  Tot passejant per Vic observo que li falten brolladors d'aigua en diverses places o enjardinats per tal de refrescar i fer més bonica la ciutat de Vic. Al Parc de davant la Universitat de Vic, parc Jaume  Ylla , n'hi havia un, però ja no hi és. Incorporeu com a altres ciutats de l'interior vistosos brolladors que ofereixen disseny amb diverses formes i que a la vegada ens amoroseixin aquesta ciutat que assoleix temperatures càlides a l' estiu! !!! Mireu Vic des de tots els punts del terme Municipal, l'urbanisme, els parcs i places, bosquets que tenen verd i omplim d'aigua allà on calgui! L'indret del Parc Balmes és genial amb el brollador que s' enlaire ! La plaça del Mil·lenari algunes vegades l'he vist rajar, però li falta empenta, que és un espai concorregut i preciós i quan brolla és molt agradable! Som-hi i endavant amb la ciutat bonica Vigatana
11230 2019/07/24 2019/08/09 Hola. No entenc com una ciutat com Vic no té carregadors amb més potencia per cotxes elèctrics. Totes les ciutats i pobles una mica grans, tenen carregadors amb  corrent  contínua (ràpida) i no els que teniu que són els més simples. Gràcies. Salutacions Resposta
S'està desplegant una xarxa de carregadors per la ciutat. Concretament, aviat es posaran en funcionament dues places de recàrrega ràpida, al carrer Joan de Serrallonga, al barri del Sucre.  Està  previst, anar ampliant -ho .
11229 2019/07/23 2019/08/02 Visc a l'avinguda Pius XII, 3. Fa temps que hi ha una bicicleta que aparca al fanal, com també n'hi ha de lligades a les baranes de davant de casa amb el perill de fer-se mal algú. Pregunto? Seria possible col·locar-hi un aparcament de bicicletes a prop, com a altres indrets de la ciutat? També evitaria que els seus propietaris les pugessin per les escales de les comunitats i evitaria que les fessin mal bé. Gràcies Resposta
Les bicis no es poden lligar al mobiliari urbà. Avisarem aquesta persona. Pel que fa a l'habilitació d'estacionament, ho traslladem a mobilitat pel seu estudi.
11228 2019/07/23 2019/08/01 En un balcó d'un pis de la Baixada de l' Eraime  (160 x 60) tot el dia hi ha dos gossos molt grans que no poden bellugar-se i moltes estones ploren. Resposta
 Hem passat el seu suggeriment als Agents Cívics perquè ho puguin esbrinar i treballar. Gràcies.
11227 2019/07/23 2019/08/01 Trobo que aquesta bústia no funciona com funcionava. La publicació per parts dels usuaris, és molt lenta cosa que abans les publicacions sortien pràcticament d'un dia per l'altre.  L'última  publicació que hi ha és del 12 de juliol. Jo n'he fet a posteriori i a data 23/07/19 encara no ha sortit res. Si es tracta d'una bústia d'ús comú per als ciutadans de Vic, on interessa una resolució ràpida dels nostres dubtes, en aquest cas em sap greu dir-ho, però des de fa un temps que no va massa bé. Confio que es vagi actualitzant progressivament i que el sistema de funcionament sigui el que hi havia abans. Gràcies. Resposta
Com molt bé saps (referència 11100), la persona que portava la bústia ciutadana, des dels seus inicis, i que crec que ha fet una molt bona feina, va plegar el 14 de juny, pel que a partir d'aquest dia la bústia, de forma pública va estar parada unes 3 setmanes en la seva publicació a la web, però ha continuat treballant i intentant solucionar els problemes/suggeriments de forma interna. La persona que ara ho porta, quan es va incorporar, tenia moltes bústies a entrar, com ja et vaig comentar.També hem fet canvis logístics interns. Ara l'estem actualitzant i quedarà posada al dia a la web, aquesta mateixa setmana. Treballem perquè sigui  tan  útil i eficaç com sigui possible.
11226 2019/07/22 Al carrer Passeig Pep Ventura els cotxes corren molt. A veure si poguessin posar mesures perquè els cotxes disminuïssin la seva velocitat. Hi ha un parc, i molts nens travessen la carretera i és molt perillós. Van canviar els contenidors de lloc i ara estan en millor situació, però faria falta més mesures perquè la gent no  corrés  tant, com senyalització lluminosa... alçadors... semàfor, un altre pas de vianants? N'hi ha un que surt de la placeta. No sé si també se'n pogués posar un altre que surtis del bloc de color groc? Moltes gràcies pel seu temps i espero la seva resposta.
11225 2019/07/21 Demostreu-me que treballeu per la ciutat. Quina barra, fa 2 anys que ens queixem i encara teniu la barra de dir que hi esteu treballant. No teniu vergonya!! Avinguda Montseny. Fa 44 anys que conec el barri,  mai de la vida  havia estat així i cada vegada anem a pitjor. No accepto la resposta  que  hi esteu treballant, demostreu-ho d'una vegada. Si sabés que no tinc recàrrec, retorno el rebut de les deixalles,  136 € , per a què? M'ho expliqueu?
11224 2019/07/21 2019/08/01 Bona tarda. Com a ciutadana i treballadora de tota la vida i en diferents llocs de treball, no puc arribar a entendre com una persona treballadora de la brigada Municipal de Vic pugui fer la feina que està fent al seu lloc de treball, amb faldilles, barret i sabates de taló. On és la protecció?? L'uniforme?? Que passaria si hi hagués una inspecció de treball? Perdoneu, tant mirar per la seguretat i vosaltres us la passeu pel forro. Resposta
 La persona que em parla no és de la brigada municipal sinó de l'àrea de cultura, no obstant això, passem la seva queixa a l'àrea de RRHH.
11222 2019/07/21 El carrer Torre dels Caputxins és un carrer diferent d'altres. Qui té un gual té assegurat l'aparcament. Tot l'any tenim veïns que tenen 2 cotxes a cada casa, alguns aparcats tota la setmana al carrer. Imagineu-vos el que és. Vaig demanar que al ser discapacitat amb un grau elevat, m'agradaria poder tenir un aparcament adequat davant de casa, però com que ja n'hi havia un de molt antic pintat, van aprofitar-lo. Però en haver-hi les voreres tan estretes i a davant, cases on  hi  entren bicis, cotxets, motos, el que acaba rebent és el meu pobre cotxe. Si en lloc d'on és ara, el poguessin pintar davant el n.15, seria una altra cosa. També podrien fer com fan altres municipis, que són personalitzats i es paga una quota. En aquest lloc no molestaria a ningú i al carrer guanyarien espai per poder aparcar. Gràcies per si hi podeu fer alguna cosa.
11221 2019/07/21 2019/08/07 La meva queixa és referent als aldarulls que es produeixen cada dia/nit a la cruïlla de Passeig Generalitat cantonada Bisbe  Strauch . Sobretot a les hores de descans dels veïns apareixen una sèrie de personatges, suposadament alcoholitzats que no tenen gens de respecte pels que necessitem dormir. Insults, crits, baralles, música alta....no sé com ho fan les altres poblacions per erradicar aquest tema però està clar que Vic Sud té una gran tara.  Agrairia  que hi posessin ma de seguida, per la salut dels veïns. Gràcies. Resposta
Hem traslladat la seva queixa a la Guàrdia Urbana perquè intensifiqui la presència en aquesta zona
11220 2019/07/20 2019/07/26 Avui 20/07, a l'avinguda Pius XII, 19, uns baixos, hi havia un grup de persones cuinant; amb els focs a terra, les portes obertes perquè es fotien de calor, netejant cassoles i tirant l'aigua a la vorera. És normal això? Demano que es miri i es demanin els permisos pertinents. Allà baix ja no  hi  cap més brutícia. Gràcies. Resposta
Hem passat avís a Guàrdia Urbana perquè ho controlin. Gràcies per l'avís.
11219 2019/07/20 2019/08/02 Ja fa molt de temps que cada dissabte hi ha acumulació de brossa en aquests contenidors. Sembla que la gent no sap que té a la seva disposició una deixalleria de nassos a Vic. Pot ser que la gent no estigui informada dels avantatges ? Gràcies . Resposta
Sabem que en aquest punt hi ha aportacions de residus de fora de Vic, de municipis veïns i també d'industrials del  polígon  que en cap dels dos casos poden utilitzar-los. Realitzem control  periòdics  que ens han permès detectar alguns infractors que han estat avisats. La deixalleria de Vic va incrementar l'any passat un 7,35% les aportacions, amb prop de 18.088 entrades de residus, la més gran des que és oberta. No creiem que sigui un tema de desconeixement  sinó  més aviat d'incivisme.
11218 2019/07/20 Transport públic urbà i integrat. El transport urbà de Vic està ja integrat com a zona tarifària 1 i per tant, per poder fer transbordaments dins la zona 1 T-10 . Prego que  reviseu la següent incongruència i contradicció: - Als supermercats de la  Ctra  de Manlleu -  Decathlon ,  Girbau , etc. tot i ser Vic no hi arriba el transport urbà de Vic. Sí que hi passa i hi ha parada a  Girbau  l'autobús Vic-Manlleu. Vic-Manlleu  és en zona tarifaria  1 (com l'àrea metropolitana Barcelona que és zona 1 i que pots fer els transbordaments d'una ciutat a l'altra). Doncs resulta que si agafes l'urbà al Remei, pagues T-10  zona  1 i vols fer transbordament a l'estació d'autobús per agafar el bus Manlleu per baixar a la Ctra. de Manlleu, has de tornar a pagar. No es pot fer transbordament. En canvi si vols fer el mateix Vic- Roda ,  puges al Remei urbà i fas transbordament amb l'autobús de Roda (zona tarifaria 1) només pagues un cop ,  pots fer el transbordament. Prego que  reviseu aquesta incongruència. Gràcies.
11217 2019/07/20 2019/08/02 Plafó de l' estació  de la  Renfe  amb nivells d'ozó: Si us plau, feu el favor de modificar el llenguatge utilitzat per tal que sigui el mateix que el Departament de Medi Ambient de la Generalitat. No confongueu a la població. Fa uns dies estàvem a 153  ozó  i a sota sortia escrit "normal". 153  nivell  d'ozó no és normal, 153  nivell  d'ozó és qualitat de l'aire regular, no bona. Nivells de qualitat de l' aire: Bona per sota de 111 Regular de 111 a 180 Pobre avís d'informació + 180 Emergència -  alerta!  +  240 Moltíssims dies estem per sobre de 110 ,  i per tant ja estem amb qualitat regular i no normal. Gràcies. Resposta
Estem d'acord que la informació del panell pot millorar, però es tracta d'un tema de programació inicial  en què  es van agafar els valors legislats: Llindar Normal (0 – 180  µg /  m3 ); Llindar Informació ( > ;180   µg /  m3 ); Llindar d'Alerta ( > ;240   µg /  m3 ). Per tant, la informació és correcte. La Generalitat va determinar, a efectes informatius,  una altra  escala, que esperem poder incorporar  aviat  a través del panell.
11216 2019/07/20 2019/08/02 Bon dia, fa uns dies vaig sol·licitar el servei de recollida de voluminosos, entre ells 3 butaques que aparentment estaven ben conservades però que tenen  carcoma . I avui les trobo  a la venta  a l'aplicació  wallapop !!!! En pensava que això anava directament a la deixalleria!! Ho trobo molt  malament! !! !, perquè  estan en mal estat i és per això que jo me'n desfeia. Em sembla molt poc seriós aquest servei, la veritat! Feu el favor d'avisar  aquests  venedors que llencin el producte ei us plau. I evidentment espero resposta via mail.  Gràcies. Resposta
Els residus que s'entreguen a qualsevol servei de recollida municipal passen a ser propietat municipal. A la recollida de trastos concertada via trucada es gestionen els elements recollits com a residu si no es poden aprofitar i si estan en bon estat, es fomenta la  reutilització  mitjançant la cessió amb una entitat social ( ASHES ) de Vic, amb la que hi ha un acord, que els restaura, els repara i els posa a la venda com material de 2a mà en 2 establiments i botigues que té a Vic i en alguns casos també ho ofereix per  wallapop . Els beneficis d'aquesta tasca són per a l'entitat que treballa per la integració i l'atenció de les persones amb risc d'exclusió. D'aquesta manera aconseguim reduir la generació de residus, fomentar l'economia social i ajudar a persones amb risc d'exclusió.
11215 2019/07/19 2019/08/02 Bon dia, som els administradors d'Avinguda Països catalans 27-29 de Vic. Volíem demanar si es podia canviar l'ordre dels containers que estan situats prop de la sortida del pàrquing i posar primer els més baixets, ja que dificulta la visibilitat a l'hora de sortir amb els vehicles. Moltes gràcies. Resposta
Estudiarem la proposta i si s'escau, quan s'hagi de fer un moviment de contenidors el planificaríem, ja que estan ancorats a terra i necessiten una intervenció més  complex .
11214 2019/07/19 2019/08/02 Això és molt lamentable.  Això  és al barri de St. Llàtzer! Si us plau, Ajuntament de Vic, podríeu fer alguna cosa al respecte? Resposta
Vam passar avís per la neteja d'aquest solar.
11213 2019/07/19 Estat actual de neteja entrada Claustre de la Catedral de St. Pere. Una imatge val més que mil paraules.
11212 2019/07/18 Bon dia! Com a president d'una de les escales del carrer Francesca de  Bonnemaison  8, em dirigeixo a vostès per informar que pel carrer esmentat la gent circula a una velocitat excessiva i es fa molt difícil la incorporació a la via sense tenir el perill que algú t'atropelli. No es podria posar alguna cosa per fer disminuir la velocitat? Per  altra banda  es  van   col·locar   fanals  al parc que tenim al costat i no està mai a la nit il·luminant per poder caminar pel parc com molta gent fem, és per alguna raó? Les dues qüestions les varem  debatre  a  l'última  reunió amb consens absolut.
11211 2019/07/17 Bona  tarda,  escric  com a president de la Comunitat de Propietaris del C/Nou, 78.  . En la reunió de la Comunitat celebrada el dia 1 de Juliol, va sortir el tema dels gavians-gavines, i les molèsties que ocasionen, sorolls, crits, brutícia,  defeccions . Tenim dues claraboies trencades, ens sembla que hi pot haver algun niu a la teulada. Volem preguntar si hi ha algun pla o podem fer alguna cosa per evitar que es passegin per sobre la claraboia i la teulada en general. Gràcies.
11210 2019/07/17 2019/08/02 Bona tarda, tot i no confiar gaire a poder deixar la bici per la ciutat, després de veure tota la campanya que es pot veure per tot Vic per moure't amb bici vaig pensar que ho hauria de fer. Tot i això només ho he pogut fer migdia, ja que el primer dia que decideixo anar-hi, m'han robat la bici al mig del passeig! Estic molt decebuda, ja que per molt que vulguem millorar el medi ambient anant amb bici, no sigui possible a causa de no poder tenir la seguretat a l'hora d'aparcar-la. Resposta
Lamentem el que li ha succeït. Tot i que fem tota la vigilància que podem, malauradament, no li podem assegurar que això mai no passarà. LI aconsellem que la registre al biciregistre de l'ajuntament, si encara no ho ha fet perquè ens permetrà, si la recuperem o localitzem en algun control, saber que és de la seva propietat. Tanmateix, seria important que fes servir cadenats d'alta seguretat, especialment si la bici és d'un valor rellevant.
11209 2019/07/17 2019/08/02 Hola. Primer de tot donar-vos les gràcies per la millora feta a l''Avinguda Martí Genís Aguilar entre els números 28 i 30 per tal de solucionar el problema dels aparcaments que ens treuen la visibilitat a l'hora de sortir del garatge. Malgrat la intervenció, continuem tenint el mateix problema perquè, malgrat la senyalització, tothom continua aparcant, fins i tot els de  MRW  i moltes vegades a l'aparcament de minusvàlids. El problema crec que se solucionaria si, des de l'Ajuntament, s'insta a  MRW  a traslladar-se a un polígon industrial. La gent que va a  MRW  continuen aparcant malament. Agraïts per endavant. Comunitat de propietaris de La Guia Resposta
La Guàrdia Urbana n'està fent seguiment, però com bé diu, encara no s'ha acabat de solucionar el problema. Continuarem fent-ne seguiment i denunciant els vehicles mal estacionats. També la  convidem que  ens truqui quan hi hagi aquests vehicles.
11208 2019/07/17 2019/07/23 Us adjunto  la imatge  del molt mal estat de la vorera de davant les escales de la  Mútua  Intercomarcal del carrer Julià  Fàbregas . També està en molt mal estat tot el camí de sota els arbres que va a parar al parc del Guillem de  Mont-rodon . És molt perillós per caure i freqüentat per persones grans i nens. Resposta
  Programada i en breu es repararan els panots aixecats amb personal propi de l’àrea de Manteniment i Serveis.
11207 2019/07/16 2019/07/17 Al carrer Josep Maria  Pallàs , davant parc Santa Anna, la vorera està aixecada (just darrere els contenidors al cantó del parc). Aquesta és una vorera molt transitada, hi he vist més d'un dia entrebancar-se a la gent. Caldria esmenar si us plau abans que algú prengui mal. Moltes Gràcies. Resposta
 Passat a manteniment i ja programat per reparar.
11206 2019/07/16 2019/08/09 Al final de l'escala que hi ha al passatge entre el carrer Ramon Sala i  Saçala  (a tocar del número 42) i Julià Fàbregues, hi ha una colla de rajoles que s'han alçat darrerament, en forma de "V baixa invertida". Penso que s'hauria de senyalitzar de seguida, abans d'arreglar-ho definitivament. Moltes gràcies per l'atenció. Resposta
El dia 19 de juliol es va reparar. Gràcies per l'avís.
11205 2019/07/16 2019/08/02 Tot el carrer de la  Fusina  està horriblement brut. Si en algun moment, algun dia de l'any, poguessin passar a netejar-lo, estaria molt bé. Resposta
La neteja d'aquest carrer es fa varis vegades a la setmana amb màquina escombradora i escombrat manual també. Revisarem si cal alguna intervenció diferent 
11204 2019/07/15 Com  és  que ara no hi ha pressupost per ajudar els gats de carrer? No deixeu morir els de la  colònia  del puig dels jueus per manca de vacunes. S'estan morint tots . Si  us plau,  és   obligació  dels ajuntaments controlar els gats de carrer.
11203 2019/07/15 La setmana passada 4  ó  5 de juliol,  vàreu  posar grava al camí del Blanch, però només en  vàreu  posar fins al trencant del Verdaguer. Quan acabareu de fer la resta del  camí? I per cert, també falta netejar els vorals, ja que  hi ha  moltes herbes i matolls i no  es  circula bé. Gràcies.
11202 2019/07/15 2019/08/02 Hola. Al carrer Miquel Sants  Salarich  i Torrents, es varen tallar uns arbres perquè estaven malalts. Davant de casa, just a l'entrada del garatge n'hi havia un. Es va tallar, però en varen deixar un tros del tronc. És una mida, que per entrar el cotxe és difícil. No és ni alt, ni baix, i des del cotxe, fent marxa enrere, és difícil de veure. Agrairia que el tallessin del tot, ja que pots ratllar o xafar el cotxe fàcilment  a l'entrar  a casa (n.63). Resposta
Quan tallem un arbre normalment deixem un tros de tronc per poder arrencar la soca amb posterioritat. No el podem tallar baix, perquè la gent s'hi pot entrebancar. Potser els haurem de deixar més alts d'ara endavant perquè es vegin més.Gràcies pel seu comentari.
11201 2019/07/15 2019/08/02 Bon dia! Com a veí de la ciutat, us demano com es pot solucionar el problema dels contenidors de deixalles que hi ha carrer Mare de Déu dels Munts, al principi del carrer (els que hi ha després de la rotonda del Bon Preu, venint de Calldetenes, en direcció al Guillem de  Mont-rodon ). Penseu que normalment sempre hi aboquen moltes deixalles, no hi caben als contenidors i les deixen per terra. És molt desagradable per al veïnat. Hi hauria 2 possibles solucions: 1) una seria retirar-los (els  veïns  de  les  cases ja tenim contenidors molt  a prop , al darrere o  travessant  el carrer al davant). 2) l'altra opció seria posar-hi més contenidors (però pensem que hi ha gent molt poc cívica i continuaran sense molestar-se a posar les deixalles dins el contenidor que pertoqui.) Agraït per la vostra atenció- Esperem que  ens   pugueu  donar una resposta a aquesta problemàtica. Resposta
Sabem que en aquest punt hi ha aportacions de residus de fora de Vic, de municipis veïns i també d'industrials del  polígon  que en cap dels dos casos poden utilitzar-los.  Realitzem  control  periòdics  que ens han permès detectar alguns infractors que han estat avisats. Estudiarem la proposta que ens diu, més aviat de retirar contenidors que no de reforçar-los, però caldrà  analitzar -ho  en detall per no desplaçar el  problema.
11200 2019/07/14 2019/08/09 Voldria  fer unes quantes peticions  des de  el barri del Nadal 1-Que vinguin a destapar i arreglar el canal per recollir l'aigua de pluja que hi ha a la carretera de Prats davant del Pàdel. És  vergonyós  com està de plantes i fang, l'aigua surt a la carretera. 2-Els carrers de l'entorn estan plens d'herbes i que surten sense control espatllant les voreres. 3- Pels voltants de la residència del Nadal està fatal d'herbes 4- El carrer de davant de casa està fet  malbé  i aixecat per les arrels dels arbres Visc a la  carretera   de  Prats 5- Busties plenes a vessar de porqueries i algun contenidor amb vespes fent niu Si us plau, no ens deixeu i poseu -hi   fil  a l'agulla! Resposta
Ho hem passat a l'àrea de manteniment per a la seva programació i actuació. Les herbes fa 15 dies que es va fer. Al mateix temps,  aviat  està previst asfaltar la carretera de Prats i carrer Bisbe Font Andreu.
11199 2019/07/14 Fa temps vam escriure sobre la velocitat d'alguns vehicles que passen pel camí asfaltat de la Font del Bruguer. La resposta va ser que ja hi havia un rètol de velocitat màxima al trencant de l'Av. del Bruguer. És una resposta però, evidentment, no és una solució. Ahir va venir de centímetres que no hi hagués una desgràcia de les grosses, i d'ensurts n'hi ha molts. Hem d'esperar a ser notícia de primera plana? O previndrem abans? A més a més, a la matinada hi circulen vehicles que vénen de les zones d'oci i que volen esquivar els controls policials. No és un perill per tercers, perquè no hi passeja ningú, però en un camí com és aquell és un perill.
11198 2019/07/14 2019/08/02 Què hi fan aquests contenidors de deixalles a la  plaça  de Vic un diumenge a les  21 h ? És vergonyosa la imatge de la Plaça amb aquests contenidors. Esperem que hi hagi sort perquè la càmera de TV3 no capti aquest desordre. Quina vergonya  si no !! Resposta
El diumenge 14 es va realitzar el 7è triatló a la plaça Major. Sempre que hi ha un esdeveniment i els organitzadors ho demanen, es porten illes de contenidors temporals per poder dipositar les deixalles selectivament. Un cop finalitzat l'acte, a la nit, es retiren. En aquest cas es varen retirar la matinada de diumenge a dilluns.
11197 2019/07/14   A la zona del Nadal, hi ha previst instal·lar algun  aspersor ? Les zones verdes a l'estiu fan llàstima.
11196 2019/07/14 2019/08/08 Bona tarda. Una consulta. La Guàrdia Urbana de Vic, a part de posar multes què fa? Avui un botiguer els ha trucat que a la seva botiga hi havia entrat una persona que demanava que el portessin a casa, ja que estava mutilat de peus i descalç. La resposta dels municipals ha estat que ja era la tercera persona que els trucava i que anés cap a un carrer concret que l'esperava la seva xicota " . Em sembla que no és la millor resposta. Això  va passar divendres mati botiga meu home. Gràcies. Resposta
Entomem la seva queixa i treballarem per millorar-ho
11195 2019/07/14 Bona dia, sóc una veïna de la zona de l'Atlàntida, Horta Vermella. Des de fa 2 anys aproximadament, cada nit a partir de les 3.30 de la matinada fins a les 6 del matí, els sorolls i crits dels animals de la casa situada al carrer Menéndez i  Pelayo   núm.  18 són constants i no es pot descansar. Voldria que aquest problema  es  soluciones  com més aviat millor , ja que és insostenible i menys a l'estiu. També aprofito per saber els motius de per què aquest mateix propietari no té asfaltada la vorera que li correspon per la parcel·la? Això provoca ensopegades i alguna caiguda, des de fa molts anys. Gràcies i espero resposta.
11194 2019/07/14 2019/08/02 A la plaça Joan Amades, com sempre la gent hem de passar per la carretera, i els cotxes aparcats a la vorera. Resposta
Vam passar avís a la Guàrdia Urbana perquè en faci seguiment i control. Gràcies.
11193 2019/07/14 Amb les obres del carrer Verdaguer s'han ampliat les voreres, però els parterres dels arbres, que s'allarguen fins a la vorera, dificulten el pas per aquesta zona. Suggereixo que s'aprofiti aquesta circumstància per la col·locació de bancs (encarats cap a les façanes de  la mateixa vorera ). Per  altra banda  voldria demanar que es col·loquin ja els contenidors de les  escombraries  al seu lloc Gràcies
11192 2019/07/14 2019/07/26 Com  és  possible que a ple estiu, a la temperatura que estem ara mateix (12:13), a 27 graus de temperatura ambient, s'estigui fent  una triatló  per la ciutat de Vic, quan la Generalitat de Catalunya es mata a campanyes sobre la prevenció per evitar els cops de calor a l'estiu? No m'ho puc creure. Com a sanitària em sento ofesa. Fa 2 mesos que parlem de la POC (prevenció de l'onada de calor), donem consells als nostres pacients  cada dia , anem al domicili de les persones grans que viuen soles, donem dades de consells donats, i la política municipal permet curses a les hores puntes de calor. Ho sento, no ho puc entendre. Gràcies per l'atenció i  espero que  es reflexioni per l' any vinent . Resposta
  Gràcies, però ho tenim present. En aquest cas no hi havia activada l'onada de calor. A Vic, s'activa als 37,3  °C . Un cop activada s'avisa a les entitats Esportives perquè redueixin l'activitat esportiva en les hores de més calor.  Se  segueixen els criteris que marca la Generalitat de Catalunya. La cursa va donar inici a les 11.00 hores, i estava autoritzada per les àrees responsables.  Aquest triatló ,  compleix  ja la setena edició, i sempre ha estat en aquestes dates. No obstant això, hem passat el vostre suggeriment a l'entitat organitzadora, per poder vetllar en començar més aviat la  competició.
11191 2019/07/14 2019/08/02 Bon dia, voldria fer una  denúncia . Des de fa 3 setmanes tenim una persona, sembla ser la mateixa per com queda, que deixa una deposició cada dissabte a la nit, a la porta del nostre garatge del call nou número 2, amb el paper higiènic a sobre, tal com ho explico, no adjunto foto, però la tinc. Cada setmana els  veïns  ho netegem, demano  si us plau , quines mesures hem de prendre.  Gràcies! Resposta
Lamentem que hi hagi persones amb aquest grau d'incivisme. Vam passar avís a Guàrdia Urbana, que n'estarà al cas en les seves patrulles i també li demanem que si observa alguna persona sospitosa o té coneixement d'algun altre detall respecte del possible autor que ens ho faci saber.
11190 2019/07/14 Bon dia. Voldria fer esment de la vorera del c Miquel del Sant  Salarich , cantonada  c. M. Mercè Marçal i Serra, per l'aixecament del paviment amb el perill d'accidents.
11189 2019/07/14 2019/08/02 M'agradaria  informació  respecte al mercat dels sentits de diumenge al Remei. No  es  pot tallar el pa fins a les 8.30 per no molest ar  el descans dels veïns, però la  màquina  de netejar passa a  les  6.30 h (deu portar silenciador). Esperem una solució. Resposta
El servei de neteja s'inicia cada dia a les  6 h  per tal de poder deixar la ciutat neta quan comença l'activitat. En el cas del diumenge al mercat del Remei, realitza una neteja prèvia a la instal·lació del mercat i una posterior.
11188 2019/07/13 2019/08/02 Bon dia. Repeteixo la meva queixa que ja vaig fer fa uns mesos. Els llocs de contenidors del carrer mercè font i codina s'han convertit en abocadors descontrolats. Estan sempre molt plens  a causa de  la proximitat de Calldetenes i Sant Julià, que fan recollida selectiva. Constantment hi ha cotxes deixant les seves escombraries de qualsevol manera i s'han convertit en un niu de brutícia. Els  veïns  ja ens hem queixat  vàries  vegades, és un problema que cada vegada va a més i no entenem la passivitat de l'ajuntament de Vic. Ens sentim impotents davant de la impunitat i incivisme que actua aquesta gent. Resposta
Som coneixedors del problema i s'han realitzat força actuacions al  respecte . Periòdicament es realitzen controls d'incògnit amb Guàrdia Urbana i Agents cívics en aquestes àrees de contenidors i  es  sancionen als veïns de fora del municipi que hi aporten residus. La darrera setmana s'han posat 3 sancions per aquests casos en  aquests punts  i hi ha més dies de control planificats. També es va notificar via carta als ajuntaments del voltant de Vic la seva obligació de controlar les aportacions dels seus veïns. Es treballa i vetlla ,  però la solució no és senzilla ni ràpida. Hi continuarem treballant
11187 2019/07/13 Bona tarda.  M' agradaria  saber quines inversions hi ha previstes realitzar a l'hospital per millorar la seva precària situació en  tots els sentits . Aquests dies he hagut de visitar les urgències, i a part de les interminables hores d'espera, falta de recursos,  etc. Hi havia llits amb pacients als corredors per falta d'espai. Una vergonya.
11186 2019/07/12 2019/07/24 Al carrer del Remei, just abans de la cruïlla amb el carrer de Raimon d'Abadal, hi ha unes fletxes pintades sobre el ferm que indiquen que es pot circular recte o girar a la dreta cap al carrer de Raimon d'Abadal. Aquesta senyalització horitzontal està parcialment esborrada i sembla que indiqui que tan sols es pot girar a la dreta. Caldria repintar-ho. Resposta
  Repintat aquest dimarts 23 de juliol.
11185 2019/07/12 Sóc propietari d'una finca a Sentfores al camí de Can Relat. M'interessaria que es pavimentés un tram de la carretera d'accés, ja que és un tram difícil d'arreglar perquè és molt estret i perillós i cada any en Carrera va rascant el marge i després tenim problemes perquè s'esllavissi. Si teniu dubtes, podeu parlar amb ell i us explicarà quina zona és concretament. Moltes gràcies per l'atenció.
11184 2019/07/12 Des de  fa dos dies el barri de l'Horta Vermella, hi ha un contenidor intern aixecat amb un forat molt gran, sense cap balla ni tapat.  És  un perill per la  canalla, ja que  pot passar una desgràcia. Demanaria que es tingués cura d'això.  És  un gran perill.
11183 2019/07/11 2019/07/17 Al carrer Alguer hi ha una zona verda, amb el seu  pipican . En cada factura d'aigua hi ha un tant per cent que paguem tots els veïns per manteniment de zones verdes. Bé, doncs en aquesta zona verda no funcionen els aspersors, ni la font, i fa  moooolts  dies, ens fem un fart de trucar i ningú ens fa ni cas.... Els aspersors funcionen el dia que plou.... Resposta
Tenim una averia i esperem tenir-ho arreglat a finals d'aquesta setmana. 
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...