Ajuntament de Vic

Agenda del CCVIC Can Pau Raba pel cap de setmana

Taller 'Què fer en cas de LGTBFòbia?' | Espectacle 'Habitar el mur', poesia i música | Caminem units per la diabetis | Matinal amb bicicleta | 'Un senyor damunt d'un ruc'

DV 31/05 | 19h
Què fer en cas de LGTBFòbia
Què és LGTBfòbia, com reaccionar, què cal recordar i com defensar-te. Els Mossos d’Esquadra portaran a terme una sessió informativa sobre què cal fer davant la LGTBfòbia. Ens aclariran els dubtes i també ens donaran quatre consells de com reaccionar en el moment d'una possible agressió. Si tens dubtes, preguntes o vols saber com reaccionar davant un fet LGTBfòbic, apuntat al taller.
Activitat gratuïta, cal inscripció: inscriu-te.

DV 31/05 | 20h
Habitar el mur, poesia i música. Activitat de la programació Propostes primavera CCVIC
La poeta Susanna Sebastià i el guitarrista Marcel Marimon donen vida al poemari 'Mur', de Gemma Gorga.
Sebastià fusiona l'estil profund que la defineix, fent servir imatges potents i personals que ens arriben directament a l'ànima, amb elements de la quotidianitat de l'univers familiar i de les vivències pròpies que acosten les poesies a l'espectador/a. El recital s'estructura en quatre blocs temàtics lligats per la veu i sostinguts per les notes de la guitarra de Marcel Marimon.
Entrada gratuïta.

DG 02/06 | 9h
Caminem units per la diabetis
Caminada organitzada per l' Associació de Diabètics de Catalunya - Delegació d'Osona`amb la col·laboració del l'Associació de Veïns del barricaputxins, des del CCVIC Can Pau Raba fins el parc de les Set Fonts de Sant Julià.
Activitat oberta a tothom.
Cal fer inscripció a adcosona@adc.cat, al mòbil 638850901 o a Can Pau Raba. Socis ADC 2€; no socis 4€ (inscripció el mateix dia 5€.). El preu inclou esmorzar i obsequi.

DG 02/06 | 10h
Matinal amb bicicleta
Un recorregut guiat per la xarxa pedalable i l’anella verda de Vic. Aprendrem a circular i a aparcar amb seguretat i descobrirem diverses rutes. A càrrec de Josep Jufré, exciclista professional. Apta per a tots els públics (els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d'un adult). Els diversos recorreguts seran circulars i de poca dificultat (15 km aproximadament), amb sortida i arribada al Centre Cívic Can Pau Raba, amb un punt d'avituallament al mig de la ruta. Indicacions: és imprescindible saber anar en bicicleta. Activitat recomanada per a infants que utilitzin bicicletes convencionals (sense rodetes). Obsequi per a tots els participants.
Per a inscriure's cal enviar un correu a ccvic@vic.cat amb noms, cognoms, edat, DNI, telèfon i correu electrònic.

DG 02/06 | 18h
Un senyor damunt d'un ruc
Després de l'èxit de públic de les tres funcions programades el mes de maig, el grup de teatre 'Caputxins xins xins' representarà 'Un senyor damunt d'un ruc' al CCVIC Can Pau Raba en una quarta funció. Una obra de Joan Mas i Bauzà, versió i adaptació de Josep M. Solà i Sala.
Recollida d'entrades el mateix dia de la funció des d'una hora abans de l'inici. Donatiu: 5€. Aforament limitat.

CONTACTE

Icona edifici C. Raval Cortines 24, 08500 Vic
Icona phone 93 886 47 24
Icona mail ccpauraba@vic.cat
Icona twitter @ccviccanpauraba
Icona facebook @ccviccanpauraba

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
BARRI DELS CAPUTXINS

Barri dels Caputxins

La informació del barri al web
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès