Ajuntament de Vic

Calendari solidari dels Mossos d'Esquadra

Els fons recaptats es donaran a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC)

Al CCVIC Can Pau Raba (de dilluns a divendres de 16h a 20h) hi podeu trobar el Calendari Solidari 2016 dels Mossos d'Esquadra que arriba aquest any a la 3a edició.

Els fons recaptats amb el Calendari Solidari 2016 es donaran a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC), amb l’objectiu de millorar l’assistència als malalts d’Alzheimer i donar suport als seus familiars i cuidadors.

L’Alzheimer és una malaltia progressiva i degenerativa de les cèl·lules cerebrals que provoca un deteriorament de la memòria, el pensament i la conducta de la persona. Actualment és el quart problema de salut del món i a Catalunya hi ha aproximadament 112.000 persones que pateixen aquesta malaltia[1]Per la millora de l'assistència als malalts d'Alzheimer

El calendari està integrat per catorze fotografies, incloent portada i gener del 2017, amb fotografies on apareixen agents del cos de Mossos d’Esquadra i afectats per la malaltia de l’Alzheimer i els seus familiars, com a exemple del nexe d’unió entre el col·lectiu de persones que pateixen l’Alzheimer i els mossos encarregats de garantir la seva seguretat.

 L'aportació solidària és de 10 €.

Us recordem que al CCVIC Can Pau Raba hi té espai d'atenció al públic l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer d'Osona (AFMADO): els dimarts de 18h a 20h (2n pis, espai "Veïns").

[1]Font: Canal Salut de la Generalitat de Catalunya (actualitzat 19.09.2014)

CONTACTE

Icona edifici C. Raval Cortines 24, 08500 Vic
Icona phone 93 886 47 24
Icona mail ccpauraba@vic.cat
Icona twitter @ccviccanpauraba
Icona facebook @ccviccanpauraba

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
BARRI DELS CAPUTXINS

Barri dels Caputxins

La informació del barri al web
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès