Ajuntament de Vic

Estrena de l'espectacle 'Habitar el mur' al CCVIC Can Pau Raba

Poesia i música a càrrec de Susanna Sebastià i Marcel Marimon, en el marc de la programació Propostes CCVIC de primavera

Divendres 31 de maig el CCVIC Can Pau Raba va acollir l'estrena de l'espectacle poètic i musical 'Habitar el mur'.

La rapsoda Susanna Sebastià i el guitarrista Marcel Marimon van construir un vetllada de memòria , record i celebració de tota una generació de dones, a partir dels textos del poemari Mur de Gemma Gorga. Les paraules i la música van teixir records, ens van recordar les absències i van celebrar la la valentia d'unes dones que ens han fet qui som tots nosaltres.

Habitar el mur

Durant la vesprada es van entrellaçar els versos recitats amb l'acompanyament de guitarra i les cançons en acústic com ara Homenatge a Teresa d'Ovidi Montllor o Abril 74 de Lluís Llach.

A la part final, el públic va pujar a l'escenari, en un torn obert per recitar: tothom va poder fer seves les poesies de Gemma Gorga i compartir-les amb la resta dels assistents.

Agraïm a la Susanna Sebastià i al Marcel Marimon un espectacle profund i de qualitat a partir de versos que recullen sentiments i vivències quotidianes de tota una generació.

 

CONTACTE

Icona edifici C. Raval Cortines 24, 08500 Vic
Icona phone 93 886 47 24
Icona mail ccpauraba@vic.cat
Icona twitter @ccviccanpauraba
Icona facebook @ccviccanpauraba

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
BARRI DELS CAPUTXINS

Barri dels Caputxins

La informació del barri al web
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès