Ajuntament de Vic

9è edició Treball als barris a Vic

Presentació del projecte d'inserció laboral al CCVic Montseny

El projecte Treball als barris sud i centre de Vic és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Vic i és finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest any, la gestió del projecte, concedit a l’Ajuntament de Vic, la realitza Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement.

S’estructura al voltant de quatre programes: dos dispositius d’inserció laboral (un d’ells per a treballar específicament amb persones joves), una casa d’oficis i plans d’ocupació.

- Dispositiu d’inserció laboral: 6 persones són contractades durant un any per treballar, juntament amb el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Vic, atenent, orientant i assessorant a persones que busquen feina. El dispositiu s’ubica a l’Oficina Municipal del Remei.

- Viajove: dispositiu d’inserció laboral que treballa específicament la inserció i orientació sociolaboral de joves. En aquest programa hi treballen dues persones que són educadors/es socials.

- Casa d’oficis: curs d’un any de durada que combina formació teòrica i pràctiques laborals. Enguany es faran tres especialitats: cuina, animació sociocultural i noves tecnologies.

- Plans d’ocupació: es contractaran 2 dinamitzadors/es comunitaris, 2 dinamitzadors/es comercials i 2 agents cívics, per a treballar al territori d’actuació dels dos plans de barris.

Enllaços:

https://pladebarris.vic.cat/

https://www.vic.cat/viure-a-vic/servei-local-docupacio/slo

CONTACTE

Icona edifici Av. del Montseny, 16
Icona phone 93 889 57 63
Icona mail ccmontseny@vic.cat
Icona twitter @ccvicelmontseny
Icona facebook @ccvicelmontseny

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès