Ajuntament de Vic

El CCVIC Montseny convoca un concurs de flams!

Amb un PREMI FANTÀSTIC: visita al Món Sant Benet, una visita a la Fundació Alícia i un dinar al Restaurant l’Ö (una estrella Michelin!).

Des del CCVIC el Montseny, dins les propostes de tardor 2016, hem organitzat un concurs de flams on els participants hauran de demostrar les seves millors aptituds per crear un flam únic, amb un toc especial, que un jurat professional valorarà i puntuarà.

Els participants podran utilitzar els ingredients comuns que es descriuen a les bases i un màxim de tres ingredients que escullin ells per donar el toc personal al seu flam. Els estris de cuina que podran utilitzar també seran comuns per tothom per tal de donar les mateixes oportunitats.

Després del concurs els participants i els assistents podran gaudir d’una sessió de cuina a càrrec de la Gemma Clofent  https://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/

És una activitat gratuïta que farem el dia 26 de novembre al CCVIC el Montseny, Av. del Montseny, 16, de Vic. Les inscripcions es poden fer presencialment al CCVIC el Montseny o al correu ccmontseny@vic.cat, indicant nom i cognoms, telèfon i edat.

Les places són limitades.

Consulteu les bases

Més informació a https://www.vic.cat/ccvic/propostes-tardor-2016/

CONTACTE

Icona edifici Av. del Montseny, 16
Icona phone 93 889 57 63
Icona mail ccmontseny@vic.cat
Icona twitter @ccvicelmontseny
Icona facebook @ccvicelmontseny

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès