Ajuntament de Vic

Finalitzen els monogràfics de primavera al CCVIC El Montseny

"Cuina grega" i "Enòlegs per un dia"
Finalitzen els monogràfics de primavera al CCVIC El Montseny

Monogràfic "Enòlegs per un dia"

El CCVIC El Montseny ha acollit dos dels monogràfics que es porten a terme els divendres de primavera a la xarxa de Centres Cívics de Vic.

El primer va ser el monogràfic de "Cuina grega" a càrrec del xef Lluís Bertran del restaurant Casino de Vic, qui ens va mostrar com preparar alguns dels mezzedes (aperitius) més típics de la cuina grega com ara el popular hummus, la tzatziki, la melitzanosalata i la taramosalata.

"Enòlegs per un dia" va ser el segon monogràfic, el qual va tenir lloc el passat divendres dia 7 de juny. L'objectiu del taller, dirigit per en Miguel Figini,va ser la creació d'un nou vi a partir de fer un cupatge (mescla).

Primerament es van presentar les monovarietals que utilizarien per fer el cupatge, en aquest cas, van ser les varietats de trepat, sumoll i garnatxa. Una vegada coneguts els "ingredients" principals, es va dividir el grup en petits grups de dues persones per poder treballar i fer les proves de cupatges necessàries fins a trobar el resultat més satisfactori, que va ser el vi que cada grup va presentar a la resta de participants. Finalment, entre tots es va escollir el vi que va agradar més i es va premiar l'equip guanyador amb una ampolla de vi.

Podeu veure les fotos al nostre facebook

CONTACTE

Icona edifici Av. del Montseny, 16
Icona phone 93 889 57 63
Icona mail ccmontseny@vic.cat
Icona twitter @ccvicelmontseny
Icona facebook @ccvicelmontseny

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès