Ajuntament de Vic

Clàssics gastronòmics

Risotto, suquet de peix, mussaca
Programa:

En aquest taller descobrirem quins són els grans clàssics gastronòmics tant de la cuina nacional com de la cuina internacional.

A través dels plats, veurem diferents tècniques culinàries i a través dels diferents sabors, olors i textures donarem un tomb per països propers com Portugal (bacallà a Bràs, arròs caldós) i França (steak tartar, bouillabaise), d'altres de mediterranis com Itàlia (risotto) o Grècia (moussaka), passarem per països centreeuropeus com Hongria (goulash), Alemanya (choucrut) per arribar a països nòrdics  com Dinamarca (salmó marinat amb anet). Tot i això, no ens oblidarem dels clàssics de casa nostra com les receptes de mar i muntanya (mandonguilles amb sípia), bacallà amb panses i pinyons...

 


 

Persona que imparteix el taller:
Lloc:

Centre Cívic el Montseny (Av. del Montseny, 16)

Data d'inici:

24/09/2019

Horaris:

Dimarts de 18,30 a 20 h

Nombre de sessions:

10

Indicacions / Recomanacions:
Preu:
50 €

CONTACTE

Icona edifici Av. del Montseny, 16
Icona phone 93 889 57 63
Icona mail ccmontseny@vic.cat
Icona twitter @ccvicelmontseny
Icona facebook @ccvicelmontseny

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès