Ajuntament de Vic

Cuina d'autor

Tradició i creativitat
Programa:

Eduard Aliberch, del restaurant Cal Jutge, ens porta noves receptes amb productes de tardor.

Treballarem amb productes locals i de proximitat, mimant els ingredients al màxim per aconseguir uns sabors potents i frescos. Agafant com a referència la cuina tradicional, buscarem capgirar les receptes a la cerca de nous sabors, textures... per transformar-los en plats únics.

 

Persona que imparteix el taller:

Eduard Aliberch del restaurant Cal Jutge

Lloc:

Centre Cívic el Montseny (Av. del Montseny, 16)

Data d'inici:

23/09/2019

Horaris:

Dilluns de 18,30 a 20 h / 20,15 a 21,45 h

Nombre de sessions:

10

Indicacions / Recomanacions:
Preu:
50 €

CONTACTE

Icona edifici Av. del Montseny, 16
Icona phone 93 889 57 63
Icona mail ccmontseny@vic.cat
Icona twitter @ccvicelmontseny
Icona facebook @ccvicelmontseny

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès