Ajuntament de Vic

El passat divendres, Masterclass de Booty Dance

Portada a terme per la ballarina i coreògrafa Kim Jordan

El passat divendres , la popular ballarina i coreògrafa Kim Jordan, va conduir una classe d'aquest ball urbà, conegut popularment com a 'twerking'. 

Es va començar parlant de la història i la cultura d’aquest ball, i dels seus orígens, ja que el booty dance és un ball urbà d’origen africà, que més tard es va incorporar als EUA a través del moviment “Bounce” de Nova Orleans.

Posteriorment es va començar amb exercicis per tal de desbloquejar
la zona de cintura cap avall, també per aprendre a activar la pelvis mentre es relaxava el glutis, es a dir, aprendre la base per tal de treballar el twerk en les seves diverses postures, mitjançant el mètode rítmic de treballar tres velocitats diferents amb cada exercici.

Llavors es va seguir amb tècniques d'aïllament del cos, les quals serveixen per augmentar el control i mobilitat de cada zona (del cap a les natges del cul i fins als peus) millorant la coordinació, musculació i equilibri. I finalment es va acabar amb una petita coreografia que aglutinava les tècniques prèviament apreses durant la classe.

Moltes gràcies a totes les participants, i a la Kim Jordan!

Si es vol veure les activitats que es van fent relacionades amb el “Booty Dance”, seguiu aquesta pag. https://www.facebook.com/groups/137831423771136/

CONTACTE

Icona edifici Pla del Maset, s/n, 08505 Vic
Icona phone 93 885 06 81
Icona mail cclaguixa@vic.cat
Icona twitter @ccviclaguixa
Icona facebook @ccviclaguixa

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès