Ajuntament de Vic

Premi Més Haikus!

 Més Nits! Programació dels Centres Cívics (CCVic) i el Festival Nits de cinema oriental

Icona Play PREMI MÉS HAIKUS!Icona Calendari DEL 26 DE JUNY AL 23 DE JULIOLIcona Check PARTICIPA VIA WEB, FACEBOOK O TWITTER.

YouYou CCVIC

Premi Més Haikus!
Amb motiu de la segona edició de la programació d'activitats Més Nits!, obrim també per segon any el premi Més Haikus! Fes-nos arribar el teu poema. Captura un instant, una sensació, un moment captivador.

Què és un haiku?
El haiku és una composició breu composició breu de 3 versos de 5, 7 i 5 síl·labes. Es caracteritza per la senzillesa i acostuma a descriure la natura o la vida quotidiana de les persones.

Un exemple:
Com l'ametller florit
bandejo el meu neguit
les flors al vent.
Rosa Leveroni

Com hi puc participar?

  • Al web www.vic.cat/ccvic, emplenant el formulari.

  • Facebook: publicant el haiku al mur de la pàgina https://www.facebook.com/meshaikus/

  • Twitter. Publicant el haiku en un únic tweet, incloent el hashtag #meshaikus i mencionar el perfil dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic @CCivicsVic.

Quan s'obre la participació? Fins quan puc participar-hi?
La participació s'obre el dilluns 26 de juny amb l'inici de la programació Més Nits!. El termini acaba el 23 de juliol, dia de clausura del Festival Nits de cinema oriental.

Quin és el premi? Quan es farà públic?
Cadascun dels premiats rebrà la seva obra impresa en una làmina il·lustrada i un lot de llibres de literatura i cultura japoneses. Es farà públic el divendres 29 de juliol.

Veure bases del concurs.

Més Nits! Programació dels Centres Cívics (CCVic) i el Festival Nits de cinema oriental