Ajuntament de Vic

Massatge tailandès

A càrrec de Noemí Pérez i Albert Montejano
Massatge tailandès Més NitsCCVIC Serra-de-senferm (C. Riera Major, 2).
Dimarts 2 de juliol
De 18h a 21h
PLACES EXHAURIDES (per quedar en llista d'espera cal trucar al telf. 938854970, de dilluns a divendres, de 16 a 20h).

Un taller per iniciar-se en aquesta pràctica mil·lenària. En descobrirem els fonaments bàsics, les tècniques emprades i els seus beneficis. I ho portarem a la pràctica.

El massatge tailandès tradicional -Nuad Phaen Boran- és una antiga teràpia de curació que es va originar a l’Índia fa més de dos mil anys i que, amb l’expansió del budisme, va ser portada a Tailàndia per metges ayurvèdics i monjos budistes, on es mantingué als temples com a pràctica mèdica i sagrada. És una combinació de tècniques especialment aplicades per alliberar el cos i la ment de l'estrès. Es basa en estiraments, digitopressió i postures de ioga que faciliten l'alineació harmònica del cos. En aquest monogràfic aprendrem les bases del massatge tailandès, enfocant els moviments a la relaxació de les cames, de l'esquena i de les cervicals principalment, punts de sobrecàrrega muscular i també emocional.

Noemí Pérez

Llicenciada en Biologia Sanitària, graduada en Medicina Tradicional Xinesa i amb una àmplia formació en Massatge Tradicional Tailandès, rebuda entre d'altres llocs a Chiang Mai (Tailàndia). Formacions impartides a Barcelona, Lleida, Girona, Terrassa, Sabadell...

Albert Montejano

Terapeuta especialitzat en Massatge Tradicional Tailandès.

arxivat sota: