Ajuntament de Vic

El músic valencià Pau Alabajos presenta el disc ‘Ciutat a cau d’orella’, un homenatge a Vicent Andrés Estellés, al CCVIC Can Pau Raba

La rapsoda i actriu Susanna Sebastià acompanyarà a l’artista en aquesta actuació gratuïta de la programació Propostes de tardor. Divendres 19 d'octubre, a les 20h.

Divendres, 19 d’octubre, a partir de les 8 del vespre, Pau Alabajos i Susanna Sebastià pujaran a l’escenari de Can Pau Raba per retre homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en els 25 anys de la seva mort. L’espectacle combina el recital poètic amb la sonoritat pop amb la qual Alabajos embolcalla alguns dels versos més cèlebres d’Estellés.

‘Ciutat a cau d’orella’ (Bureo Músiques, 2018) ha vist la llum aquest 2018, amb la producció artística de Santos & Fluren i enregistrat als estudis Blind Records de Barcelona.

PAU ALABAJOS

Pau Alabajos va començar la seva carrera artística cantant als carrers de València, a l’ombra del Micalet. L’any 2004 va publicar el seu disc debut, Futur en venda (Cambra Rècords, 2004), que va rebre el Premi Ovidi Montllor 2006 a la millor lletra per ‘Cançó explícita’. L’any 2008 va editar el seu segon treball discogràfic, ‘Teoria del caos’ (Cambra Rècords, 2008), que va ser guardonat amb el Premi Ovidi Montllor 2008 al millor disc de cançó d’autor, Premi Enderrock 2008 per votació popular al millor disc de cançó d’autor, Premi Enderrock 2008 per votació popular al millor artista de cançó d’autor i Premi Muixeranga 2009 per votació popular al millor disc del domini lingüístic. L’any 2011 va sortir a la llum ‘Una amable, una trista, una petita pàtria’ (Bureo Músiques, 2011), Premi de la Fundació Gaetà Huguet a la millor producció cultural de 2011.

El 29 de setembre de 2012 es va celebrar al Palau de la Música de València un concert commemoratiu dels seus 10 anys de carrera musical, on el cantautor de Torrent va repassar bona part del seu repertori acompanyat per l’Orquestra Simfònica del Coral Romput, amb més de vuitanta músics damunt de l’escenari, i va comptar amb la col·laboració de Núria Cadenes, Vicent Partal, Amàlia Garrigós, Rodonors Invictes, Feliu Ventura, Cesk Freixas i Miquel Gil.

L’any 2016 va publicar ‘L’amor i la ferocitat’ (Bureo Músiques, 2016), sisena aventura discogràfica de Pau Alabajos, un CD enregistrat a Nashville (Tennessee, Estats Units) amb el productor nordamericà Brad Jones. El 2018 presenta ‘Ciutat a cau d’orella’ (Bureo Músiques, 2018).

SUSSANA SEBASTIÀ

Llicenciada en Filologia Catalana i amb formació teatral. Ha treballat en la docència des de 2003.

La seva relació amb el teatre va començar l’any 2000, amb la formació del grup Pléyade-Trampantojo, del qual va formar part durant prop d’una dècada.

La seva trajectòria artística va continuar amb la creació de la Rabera Eclèctica Teatre, amb qui  ha  representat dos espectacles multidisciplinars: ‘Veus femenines’, basat en texts escrits per dones, i ‘El cor tot ple de grills’, a partir de poesies de Vicent Andrés Estellés.

RECORDEM:
Motiu: Pau Alabajos i Susanna Sebastià. Homenatge a Vicent Andrés Estellés.
Dia: Divendres, 19 d’octubre de 2018
Hora: 20:00h
Lloc: CCVic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)