Ajuntament de Vic

Exposició 'Viatges en el silenci'

Del 5 de novembre al 14 de desembre al CCVIC el Montseny. Inauguració dilluns 5 de novembre a les 18:30h. En el marc de la programació 'Vic viu la diversitat funcional!'.

El CCVIC el Montseny acull l'exposició 'Viatges en el silenci', Fotografies de José Antonio Gonzàlez dels viatges arreu del món de dues persones amb diversitat funcional auditiva. Es mostren les seves vivències en diversos països afrontant les dificultats comunicatives.

Les imatges van acompanyades d'una descripció amb codi Braille per a persones cegues.

L'exposició és una iniciativa de l'Associació per la Sensibilització envers la Discapacitat Nou Barris (ASENDI NB) amb l'objectiu d'aconseguir la no discriminació de les persones amb diversitat funcional.

Forma part del programa d'actes 'Vic viu la diversitat funcional!', conjunt d'activitats per conèixer la diversitat funcional a la ciutat de Vic, organitzada per l'Ajuntament de Vic i les entitats sense ànim de lucre que treballen amb i per les persones amb diversitat funcional a Vic i a la comarca d'Osona, entorn del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional (3 de desembre).

El material de difusió ha estat elaborat conjuntament al laboratori de creació d'ADFO CET per usuaris d'ADFO i d'Autèntic (Sant Tomàs).

Us animem a participar a les activitats programades!

Recordeu:

  • Exposició 'Viatges en el silenci'
  • Dates: del 5 de novembre al 14 de desembre
  • Lloc: CCVIC el Montseny, aula NY (Av. del Montseny, 16)
  • Inauguració: dilluns, 5 de novembre, a les 18:30h. A càrrec de l'autor de les fotografies, José Antonio González i de l'Associació ASENDI NB. Comptarem amb intèrpret de la llengua de signes.