Ajuntament de Vic

Matinal amb bicicleta amb Josep Jufré

Diumenge 7 d'abril. Sortida a les 10h del CCVIC Can Pau Raba.

SORTIDA

Icona Play A càrrec de Josep Jufré
Icona Casa Punt de sortida al CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Icona Calendari Diumenge 7 d'abril | Icona rellotge 10:00h - 12:30h)
Icona euro Activitat gratuïta
Icona Check PLACES EXHAURIDES PEL 7 D'ABRIL

Matinal amb bicicleta

PROGRAMA

Un recorregut guiat per la xarxa pedalable i l’anella verda de Vic. Aprendrem a circular i a aparcar amb seguretat i descobrirem diverses rutes. A càrrec de Josep Jufré, exciclista professional. Apta per a tots els públics (els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d'un adult).

Els diversos recorreguts seran circulars i de poca dificultat (15 km aproximadament), amb sortida i arribada al Centre Cívic Can Pau Raba, amb un punt d'avituallament al mig de la ruta.

Indicacions: és imprescindible saber anar en bicicleta. Activitat recomanada per a infants que utilitzin bicicletes convencionals (sense rodetes).
 

Obsequi per a tots els participants. El 2 de juny es repetirà l’activitat.

Per a inscriure's cal enviar un correu a ccvic@vic.cat amb noms, cognoms, edat, DNI, telèfon i correu electrònic, especificant quin dia (7 d'abril o 2 de juny).

JOSEP JUFRÉ I POU

Josep Jufré (1975, Santa Eulàlia de Riuprimer), és ex-ciclista professional amb una trajectòria de 13 temporades al més alt nivell internacional. Durant la seva carrera va poder participar en sis ocasions a la Vuelta a Espanya, tres al Giro d’Itàlia i una al Tour de França, a banda d’aconseguir set triomfs i, sobretot, ser un gregari clau per corredors del nivell de Cadel Evans, Robbie McEwen, Alberto Contador o Alexander Vinokúrov.

 

Propostes CCVIC primavera 2019

CENTRES CÍVICS VIC | PROPOSTES PRIMAVERA 2019
MASTERCLASS | EXPERIÈNCIES | XERRADES | ACTUACIONS | SORTIDES | ACTIVITATS LÚDIQUES