Ajuntament de Vic

[NOVETAT] Programes de tardor als CCVIC

Tallers i Propostes / Tardor 2019

Abans de les vacances d'agost us desvetllem les noves programacions que tindran lloc als sis Centres Cívics de Vic durant el període setembre-desembre.

PROPOSTES

Deu activitats culturals especials, des de xerrades fins a sortides, espectacles teatrals i música. Presenten protagonistes com el reputat actor osonenc Ernest Villegas, imatge del programa, amb un monòleg explosiu, el popular projecte The Sing Sang Sung amb una macrocantada col·lectiva o la sociòloga Elisabet Tejero.

Descobriu la resta de propostes culturals que podreu gaudir als CCVIC:

Descarregar programa Propostes

TALLERS

30 activitats trimestrals renovades organitzades per temàtiques: música i tecnologia al CCVIC Santa Anna, salut i benestar al CCVIC Serra-de-senferm, artesania i manualitats al CCVIC Plaça d'Osona, dansa i natura al CCVIC La Guixa, cuina al CCVIC El Montseny i teatre, llengua i comunicació al CCVIC Can Pau Raba.

Feu clic a la imatge inferior per veure la informació detallada dels tallers: horaris, temari, tallerista...

Descarregar programa Tallers

 

INSCRIPCIONS I ENTRADES

Estaran disponibles a www.vic.cat/ccvic a partir del dilluns dia 9 de setembre a les 16h:

  • El període d'inscripció pels TALLERS serà del 9 al 20 de setembre (inici de les activitats del 23 al 27 de setembre).
  • Per a les PROPOSTES les entrades i inscripcions estaran disponibles a partir del 9 de setembre i fins a portar a terme cadascuna de les activitats. 

Aprofitem per recordar-vos que durant l'agost els Centres Cívics de Vic estan tancats. Tornem a obrir portes el dia 2 de setembre a les 16h.

Molt bon estiu!

arxivat sota: