Ajuntament de Vic

Programació CCVIC hivern 2019

PROPOSTES i TALLERS del trimestre gener-març: inscripcions i entrades disponibles a partir del dilluns 7 de gener a les 16h.

Ja tenim aquí l'oferta cultural i lúdica dels CCVIC pels mesos de gener, febrer i març: TALLERS i PROPOSTES oberts a tothom i per a tots els gustos.

PROPOSTES

Les PROPOSTES culturals posen a l'abast de tothom 10 activitats culturals: Jocs en família, Fanzine autobiogràfic, Va de gats, Dansa inclusiva, el conte Gegants i monstres per l'Atlàntida, Cendra, espectacle de dansa, Ruta de campanars, Les dones del vi un tast molt especial, Daniel Gabarró i Rafioaficionats, activitat divulgativa.

Amplieu la informació a que podreu gaudir als CCVIC:

Propostes CCVIC hivern 2019 Fb

TALLERS

Ofereixen 30 activitats trimestrals renovades organitzades per temàtiques: música i tecnologia al CCVIC Santa Anna, salut i benestar al CCVIC Serra-de-senferm, artesania i manualitats al CCVIC Plaça d'Osona, dansa i natura al CCVIC La Guixa, cuina al CCVIC El Montseny i teatre, llengua i comunicació al CCVIC Can Pau Raba.

Feu clic a la imatge inferior per veure la informació detallada dels tallers: horaris, temari, tallerista...

Tallers CCVIC hivern 2019 Fb

INSCRIPCIONS I ENTRADES

Disponibles a www.vic.cat/ccvic a partir del dilluns dia 7 de gener a les 16h:

  • El període d'inscripció pels TALLERS serà del 7 al 18 de gener (inici de les activitats la setmana del 21 al 25 de gener).
  • Per a les PROPOSTES les entrades i inscripcions estaran disponibles fins a portar a terme cadascuna de les activitats. Consulteu la informació detallada de cada activitat

 

En cas de diversitat funcional demaneu informació ampliada a cada Centre Cívic.