Ajuntament de Vic

Propostes CCVIC pel cap de setmana dels dies 8 i 9 de juny

'Pepa Plana, masterclass de clown i espectacle' (CCVIC la Guixa, dissabte 08/06, 11h / 20h) i 'Fotografia de flors al Cabrerès' amb David Fajula (CCVIC Santa Anna, diumenge 09/06, 9h)

Les Propostes de primavera dels Centres Cívics de Vic encaren la recta final del trimestre amb dues activitats per gaudir aquest cap de setmana:

PEPA PLANA MASTERCLASS I ESPECTACLE

Icona Play A càrrec de Pepa Plana
Icona Casa CCVIC La Guixa (Pla del Maset, s/n)
Icona Calendari Dissabte 8 de juny | Icona rellotge 11:00h - 13:30h Masterclass de clown / Icona rellotge 20:00h Espectacle
Icona euro Masterclass 10€ / Actuació gratuïta
Icona Check Cal inscripció prèvia a la masterclass

Pepa Plana

INSCRIU-TE MASTERCLASS

PROGRAMA

La reputada pallassa Pepa Plana presenta a Vic el seu espectacle 'L’Atzar', un entrellat de problemes, casualitats, camins encertats o equivocats amb un nas de pallassa que ho acaba d'enredar tot. Al matí, Pepa Plana oferirà un taller intensiu d'iniciació al clown.

'L’atzar' estrenat al Teatre Tantarantana BCN, és un espectacle inspirat en 'l’Hatzàrdia', de format més reduït tècnicament per així poder viatjar més fàcilment i representar-lo en espais més acollidors.

"Entre tot el fascinant catàleg de criatures humanes, el pallasso és potser l’únic que no coneix el desànim. Mireu amb quin posat seriós i quina admirable perseverança es dedica intensament a buscar solucions quan sorgeixen problemes. Mireu com produeixen solucions brillants les seves neurones. El problema es que cada solució dona lloc a un problema rigorosament nou pel qual caldrà novament buscar solucions que a la vegada provocaran noves dificultats. La vida del pallasso és dura, sí. Sort que sovint intervé l’atzar, amb el seu repertori de feliços accidents, i el pallasso acaba trobant per casualitat el que no buscava."

FOTOGRAFIA DE FLORS AL CABRERÈS AMB DAVID FAJULA

Icona Play A càrrec de David Fajula
Icona Casa Punt de trobada al CCVIC Santa Anna (C. Tagamanent, 1bis)
Icona Calendari Diumenge 9 de juny | Icona rellotge 9h a 13h
Icona euro 15€
Icona Check Cal inscripció prèvia (disponible a partir del dia 1 d'abril a les 16h)

Fotografia de flors

INSCRIU-TE

PROGRAMA

De la mà del fotògraf David Fajula ens endinsarem al paisatge primaverenc del Cabrerès, a la cerca i captura de flors salvatges. Fotografiarem les flors amb diferents objectius i fons, veient com d'una sola planta poden sortir-ne imatges diferents. Veurem les diferents espècies i com fotografiar-les segons el seu context. Coneixerem l'equip fotogràfic per a fotografiar de forma idònia les flors (equip fotogràfic, objectius macro, difusors, il·luminació amb flaix).

Equip fotogràfic recomanat:
Càmera rèflex
Trípode

Opcional:
Flaix extern

S'aconsella:
Roba còmode
Màrfega (per agenollar-se/estirar-se al terra)
Portar aigua i, si es vol, esmorzar.