Ajuntament de Vic

Escola Oberta d’Estiu-Champions Vic

Torneig de fútbol dirigit a nens i nenes de 8 a 16 anys.
Escola Oberta d’Estiu-Champions Vic

Primer torneig de la Champions Vic

La  Champions Vic  té com a tret diferencial  la importància que es dóna a la preparació prèvia als partits i la metodologia que segueix. Un dels punts més significatius d’aquest projecte rau en l’elaboració conjunta, entre tots els participants, de la normativa i la reglamentació del campionat.

Compta amb la col·laboració de l’associació EVAL (esports en valors) que aplica la metodologia del futbol de carrer basada en la mediació.

Aquest any s’augmenten i es diversifiquen les activitats. Per posar alguns exemples; el dia 26 de juny a les 18h a l’espai ETC hi haurà un cinefòrum amb la pel·lícula “Vull ser com Beckham”; el dia 1 de juliol a les 18h ala Farinera, es presentarà l’experiència dels joves que han participat ala Copa AmèricaNelsa Curbelo; a la inauguració i cloenda de l’Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic es faran tallers d’alimentació saludable.

 Per altra banda, els joves que estiguin motivats en conèixer de prop la metodologia del futbol de carrer, podran rebre formació esportiva i en mediació.

 Finalment, l’Escola Oberta d’Estiu - Champions Vic també ofereix diversos tallers oberts per a tots els gustos: alimentació per esportistes, circ, escalada, cercle de percussió, periodisme esportiu, percussió corporal, bàsquet o dansa.

 Totes les activitats es faran durant els mesos de juny i juliol a diferents espais públics de la ciutat, en horari de tarda. La inscripció es pot fer fins el divendres 19 de Juny al VicJove o a qualsevol dels Centres Cívics de la ciutat i té un cost de 2 Euros, que permet participar a totes les activitats.

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès