Ajuntament de Vic

Esperança Ebubé: de les 'Jornades multiesportives al carrer!' a campiona de Catalunya sub-10

Un exemple de com el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Vic potencia el talent i habilitats dels nens i joves.

Els dies 26, 27, 28 i 29 de març, coincidint amb el període no lectiu de Setmana Santa,  es van dur a terme diverses propostes d’activitats adreçades a infants i joves de la ciutat, que es van  desenvolupar en diversos espais oberts de Vic, promogudes pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Vic (Projecte ICI)*.

 Les Jornades multiesportives al carrer! tenien per objectiu fomentar l’activitat física que es practica a les pistes de la ciutat, contribuint a la millora de la convivència i la cohesió social de Vic i van comptar amb la participació de més de 80 infants i joves d’entre 8 i 12 anys.

Cada dia es van realitzar dos o tres esports i s’organitzava una petita competició d’alguns d’ells, els guanyadors de les quals van ser premiats amb vals de participació als entrenaments de les entitats esportives corresponents: concretament es van repartir un centenar de xecs de participació de les entitats i clubs següents: Voleibol Jaume Callís, Femení Osona, Club Bàsquet Vic, Fundació Unió Esportiva Vic, Vic Riuprimer REFO, OAR Vic, Club Patí Vic, Club Atlètic Vic i Osona Rugby Crancs. També vam comptar amb la col·laboració de Joguines sense fronteres.

Un d’aquests vals el va guanyar l’Esperança Ebubé – que viu al Barri Osona-  va entrenar-se al Club Atlètic Vic. Al cap de poc  temps va queda campiona de Catalunya sub-10 en 60 metres llisos a Castellar del Vallès. Va fer un temps de 9'16 segons.

Unes jornades que semblava que serien sols un entreteniment , van canviar el rumb d’una persona.

Aquests és un exemple dels recursos i oportunitats que el Projecte ICI ofereix a la comunitat.

Notícia a EL 9 Nou

Notícia al web del Projecte ICI

 * El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Vic està impulsat per l’Obra Social 'la Caixa', l’Ajuntament de Vic i l’Associació Tapís.

 

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès