Ajuntament de Vic

Activitat infantil de Jumpstyle

Els nens i nenes del barri d'Osona han fet un taller amb Jordi Matias i Adrian Fernández

Quatre dies, dos professors i un resultat molt bo!

Els nens i nenes de la plaça d'Osona varen rebre una classe de Jumpstyle, a càrrec de Jordi Matias i Adrian Fernández. El Jumpstyle és un ball molt conegut a Holanda , Bélgica , Alemanya , Polònia , Rússia i altre països nòrdics on hi ha un gran nombre de seguidors.

Jump -saltar en anglès- s’utilitza tant per un gènere musical com per a un estil de ball. A principis dels 70 va començar a Bèlgica com una variant més lenta del hardcore. Cap a meitat del 2000 va entrar als Països Baixos i va ser batejat com a Jumpstyle. Al 2006 es va donar a conèixer a França, Alemanya, Itàlia i Espanya. Va ser llavors quan aquests gènere va tenir el seu màxim esplendor.

El ball ha d’anar sincronitzat amb cada beat de les cançons: cada beat que sona és un pas i així sempre duent el ritme dels bis amb els passos de ball.

En Jordi i l’Adrian, fa molt temps que es dediquen a ballar en les seves hores lliures. Porten el ritme a la sang, han fet alguns vídeos que han penjat a Internet.

Quanla Cristinai l’Esther, que són les noies que fan activitats al centre, els van proposar d’ensenyar als nois i noies, no s’ho van pensar ni un moment. De fet hem comprovat que són molt bons professors i tots estem contents d’ells. 

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès