Ajuntament de Vic

PROPOSTES tardor 2016: LEGO

Gran èxit de l’activitat familiar dels CCVIC

Dissabte a la tarda, al Centre Cívic de la Plaça d’Osona,  esperàvem impacients els participants a l’activitat de LEGO.

En Martí i la Lea eren els encarregats de dirigir el joc i posar la feina fàcil als participants. La veritat és que no varen parar en tota la tarda! Entre plantes d’església ,  cúpules semi-impossibles, jardins, grades, teulades immenses i rampes de pont , van suar, assessorar i aconsellar fins a aconseguir unes maquetes impressionants.

Es van posar les bases juntes i es va formar el poble , estàvem tots al voltat de la taula amb un somriure, ens va quedar tant bé! Fotos i més fotos, comentaris , detalls, tot es va comentar i en Martí ens va explicar com s’havia arribat a construir al llarg dels segles, ens va fer una classe magistral d’arquitectura davant els edificis fets amb legos.

Finalment va arribar el berenar , llet amb cacau i coca. Teníem molta gana desprès de l’esforç fet. Desprès (amb pena) vam desfer el poble i vam tornar a posar les peces a les caixes.

Una PROPOSTA lúdica de tardor que es va convertir en una tarda genial.

Us volem donar les gràcies , primer a en Martí i la Lea per posar-ho tot tant fàcil. Per atendre a la gent  i explicar-ho tant bé.  Per compartir els seus coneixements amb nosaltres, per la paciència i pels somriures. Moltes gràcies!

I a tots els papes, mames, tiets, tietes, nens i nenes per venir. Fins aviat!   

 

 

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès