Ajuntament de Vic

PROPOSTES TARDOR 2019: xerrada 'Emprenedoria artística'

24 d’octubre, a les 19h, al CCVIC Plaça d’Osona

El pròxim dijous, 24 d'octubre, el CCVIC Plaça d'Osona acull la xerrada participativa 'Emprenedoria artística: soc artesà, soc creatiu, soc artista... i ara què?', inclosa en el programa Propostes de tardor dels Centres Cívics de Vic.

Els ponents seran Jesús Romero (escultura i forja) i Sama Genís (ceràmica contemporània), com a artistes representants del carrer de la Riera (Punt d'interès artesanal), i Meritxell Carbonell  (tècnica d’emprenedoria de Creacció).

 A través de l'experiència i trajectòria professional dels dos artistes abordarem diversos temes: com professionalitzar un projecte d'artesania o artístic, quines són les peculiaritats d'un negoci d'artesania (filosofia, botiga-taller o fires, comunicació i màrqueting, identitat...), quins reptes i oportunitats tenen al costat de la indústria creativa, innovació, tendències i el cas del carrer de la Riera com a Punt d'Interès Artesanal de Catalunya. I també quins recursos hi ha a l'abast per fer el projecte viable (assessorament Creacció, carnet d'artesà professional, distintius...).

Es tracta d'una xerrada oberta a tothom que tingui interès o curiositat pels projectes d'artesania o artístics. Us animem a venir i a participar, aportant temes o exposant qüestions.

CCVIC Plaça d'Osona (Plaça d'Osona, 3 baixos) / 19h / Gratuït

Us esperem!

 

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès