Ajuntament de Vic

Som-hi! Comencen les inscripcions als tallers dels CCVIC

Avui dilluns 9, a les 16:00h

Avui dia 9 a partir de les 4h. de la tarda, comencem inscripcions als tallers i a les PROPOSTES dels CCVIC.

Aquí al de la Plaça d’Osona hi trobareu tallers que segueixen , amb diferències amb el primer, com el dels dilluns de chalk paint , stencil i transfers, que també ens farà la Beth del Talleracc.

El del dimarts , modelatge amb paper, ens servirà per tenir eines i idees per fer tota classe de coses. A més el paper es pot treballar a qualsevol lloc i es, com a mínim interesant , veure com d’una cosa tant senzilla poden sortir peces tant maques.

Els dimecres amigurimis, no ho posarem gens complicat , primer explicarem els punts per les persones que no saben fer ganxet. Això sí, haureu de practicar una mica a casa! Desprès farem formes molt bàsiques i a mida que anem aprenent farem coses més complicades. Tot un repte!

Els dijous hi ha un taller que ens fa especial il·lusió, acoloriment d’imatges, no sabem com aniran les inscripcions, és la primera vegada que el fem. Però quan em van ensenyar com seria el taller , em va robar el cor. Queden unes fotos precioses!

El divendres també és un experiment molt interessant , ens farem una bossa de mà. Una cosa que tots portem a sobre la majoria de les vegades, però aquesta serà dissenyada per cada un a mida de les necessitats o del gust o de la imaginació.

El 4 de març serà el familiar. Pares , mares, avis, tiets, tietes , nens i nenes treballareu junts per fer un poble. Quedarà espectacular.

En cap cas no dubteu en demanar informació o fer-nos arribar les vostres suggereixes.

Gràcies per tot i fins a la tarda!

 

 

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès