Ajuntament de Vic

Tallers dels CCVIC

Aquesta setmana s’acaben els tallers de tardor dels CCVIC

Han estat deu setmanes descobrint i aprenent noves tècniques i nous coneixements. En els tallers ensenyem les coses bàsiques de cada tema per poder descobrir si ens agraden i si hi volem aprofundir.

Hem fet decoracions i pintures sobre diferents superfícies  els dilluns amb la Bet de: el talleracc https://eltalleracc.ambientals.com/ hi tornarem el proper trimestre amb noves aportacions, com transferències, aprofundirem una mica més amb l’stencil i seguirem amb la pintura chalk paint.

La Marta Gabaldà ens ha explicat un munt de coses, ens ha donat pistes i pautes per fer la nostre llar i la nostre vida una mica més còmoda , harmoniosa i agradable.

Els dijous , l’Imma Parés ens ha ensenyat a pintar amb aquarel·la. Tot un plaer. Han sortit coses molt maques i ens ho hem passat molt i molt bé. https://immapares.wordpress.com/

 Els divendres hem remenat paper amb la Montse Mas. Hem fet àlbums d’scrap i  coses molt guapes. Podeu xafardejar el seu blog, es una passada. https://cosetesmevesscrap.blogspot.com.es/

 Hi tornarem a partir de la quarta setmana de gener. Us podreu començar a apuntar el dia 9 de gener a les 4 de la tarda. Les inscripcions estan obertes fins el dia 20.

Esperem retrobar-nos ben aviat.

Molt Bones Festes i moltes gràcies per confiar en nosaltres.

 

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès