Ajuntament de Vic

Tallers hivern 2017 al CCVIC plaça d'Osona

Els dijous acoloriment d'imatges amb Esther Laudo

A vegades t'arriba un bombó convertit en taller. Ni està de moda ni el tema es innovador, simplement és un taller que atrau per la seva senzillesa, delicadesa i pels resultats.

Estem parlant del taller pels dijous d'hivern 2017: acoloriment d’imatges. La tecnologia ens ha aportat molt i, al mateix temps, ens ha tocat en alguns valors com la paciència, imaginació, concentració... podem posar imatges en qualsevol programa i dir-li què volem que ens faci. En aquests taller ho farem de forma manual i artesanal.

Ens calen fotografies en blanc i negre i nosaltres hi posem el color. L'Esther Laudo, serà la tallerista. Ella ha estat fotògrafa professional, tota la vida ha treballat lligada a la fotografia. Va aprendre de mica en mica, treballant molt, experimentant amb colors, textures i suports per donar color a les imatges. Ens ensenyarà tècniques, ens explicarà les seves experiències i ens obrirà un món diferent i atractiu sobre les imatges i els seus tractaments.

Tots tenim alguna foto de fa molts anys o alguna que ens fa especial il·lusió. Les tractarem i editarem per pintar-les. També en podem tenir alguna en color i passar-la a blanc i negre i després inventar-nos altres colors o fer diferents composicions.

Ja us dic que el resultat és molt maco. Podeu mirar la pàgina de Facebook on hi ha penjades les imatges:  www.facebook.com/ccvicplosona/

Animeu-vos, que val la pena!

 

 

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès