Ajuntament de Vic

Tardor

Comencem! El proper dilluns dia 12 de setembre a les 4 de la tarda s’obren les inscripcions als tallers i a les noves PROPOSTES dels Centres Cívics de Vic.

El proper dilluns dia 12 de setembre a les 4 de la tarda s’obren les inscripcions als tallers i a les noves PROPOSTES dels Centres Cívics de Vic.

Trobareu tota la informació a la pàgina web dels centres : www.vic.cat/ccvic

N’hi ha moltes, interesants i variades , per tots els gustos. Alguna es gratuïta amb places limitades  i cal apuntar-se al mateix centre on es fa , per telèfon o per meil. Teniu tota la informació detallada i si cal , ens podeu trucar de les 9 a les 13h o de les 16 a les 20h.

A cada centre s’hi fan tallers de diferents temàtiques. El de Santa Anna està dedicat a la música, La Serra-de-Senferm a salut i benestar , Plaça d’Osona artesania i manualitats, La Guixa dansa, natura i esports. El Monteny cuina, Can Pau Raba teatre, llengua i comunicació. També ho complementem amb diferents espais de la ciutat com La Farinera o l’Espai Vit on podreu trobar noves tecnologies.

Els tallers tenen una durada de 10 setmanes , 1 hora i ½  i es renoven cada trimestre. Ara començarem el de tardor, el gener el d’hivern i a l’abril el de primavera.

Volen donar tot un ventall de temes diferents per tal que pugueu experimentar coses noves. Saber la vostre opinió i que ens feu comentaris i ens doneu noves idees.

De moment, Feliç Diada i fins dilluns!

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès