Ajuntament de Vic

Activitats del trimestre de primavera al CCVIC Plaça d'Osona

Us recordem que el 21 de maig és festiu i el CCVIC està tancat al públic

TALLERS

Aquests trimestre estem portant a terme tallers molt interessants, els alumnes s’ho estan passant molt bé i aprenen molt. Molts comenten que es relaxant mentre pinten o fan cistells. El taller del dimarts , de serigrafia , es el més mogut, estan ben avinguts i treballen amb moltes ganes.

Cal esmentar els talleristes, responsables de la dinàmica dels grups.

  • Rayda Guzman, aquarel·la, molt precisa en els comentaris, sempre amb un somriure i   positiva , treu el millor de cada un. 
  • Carles i Beth, Kiwe Studio, serigrafia. Encomanen les ganes de treballar i fan que la feina sembli fàcil.
  • Lluïsa Serrano, cistelleria. Artista amb molta experiència , està per tot i per tothom. Fa que es creí un ambient productiu i agradable.

MONOGRÀFICS

En aquests trimestre de tardor , els divendres , hem programat dos monogràfics. El familiar l’ha fet la Teresa de Pakdart, una crac aconseguint que grans i petits s’ho passin bé i facin coses maques. Ens agraden els tallers familiars, ens agrada que pares – mares, fills – filles, treballin junts i comparteixin temps de qualitat.

Ens falta el segon monogràfic, macramé. Serà el dia 25 de maig i el farà la Diane Robinson. Les places ja estan esgotades.

PROPOSTES

Sketching Vic. Per acabar recordar-vos que el dia 9 de juny hem proposat passejar i pintar o dibuixar. La proposta es gratuïta però cal que us inscriviu aquí.

CONTACTE

Icona edifici Pl. d'Osona 3 baixos, 08500 Vic
Icona phone 93 885 58 42
Icona mail ccplosona@vic.cat
Icona twitter @ccvicplosona
Icona facebook @ccvicplosona

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari.
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès