Ajuntament de Vic

Conversa amb Josep M. Ganyet

 Propostes CCVIC hivern 2018

Icona Play CONVERSA
Icona euro ACTIVITAT GRATUÏTAIcona Check NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Icona Calendari DIJOUS 5 D'ABRIL
Icona rellotge 19:00 h Icona MapaVicjove (C. Bisbe Morgades, 15)

PROGRAMA

Tecnologia i xarxes socials. Conversa amb la periodista Mercè Molist.

La tecnologia aplicada a la informació i a la comunicació transforma dia a dia les relacions en tots els àmbits. Jordi Font i José Manuel Gutiérrez conversaran amb Josep M. Ganyet per desgranar com afecten els avenços tecnològics a la gestió de la informació i de les identitats virtuals.

JOSEP M. GANYET

Propostes CCVIC hivern 2018

Enginyer informàtic per la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’especialitat d’Intel·ligència Artificial. Ha treballat en el camp de la Interacció Humana amb els Ordinadors, disseny, ensenyament i comunicació en empreses com IBM, Deutsche Bank i Gotomedia. Ha creat empreses en els sectors del disseny, la comunicació i l’arqueologia.

Actualment dirigeix l’agència digital Mortensen, imparteix classes de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i dicta conferències. Col·labora a RAC1, La Vanguardia, VIAempresa i BTV. Blogueja a Ganyet.com i participa activament en mitjans socials. Parla sis idiomes.

JOSÉ MANUEL GUTIÉRREZ CABALLERO

José Manuel Gutiérrez

És cofundador de Sobrevia.net i director de Nous Formats i Operatius de NacióDigital, centrat en disseny, experiència d’usuari i col·labora amb el departament de fotografia.

  • José Manuel Gutiérrez a Twitter: @gutcab

JORDI FONT MORATÓ

Jordi Font

És director de negoci i d'estratègia digital a NacióDigital. Col·laborador en projectes digitats a Sobrevia.net i responsable de l'àrea d'estudis a Fem Produccions (Adolescents.cat).