Ajuntament de Vic

Vibrar amb la poesia

 Propostes CCVIC hivern 2018

Propostes CCVIC hivern 2018
Icona Play EXPERIÈNCIA
Icona euro ACTIVITAT GRATUÏTAIcona Check  INSCRIPCIONS TANCADES
Icona Calendari  DISSABTE 3 DE MARÇ
Icona rellotge 10:00h Icona MapaCCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)

Propostes CCVIC hivern 2018

PROGRAMA

Taller intensiu de creació poètica

La poeta Laia Noguera acompanyarà els assistents a sentir en el seu propi cos i la seva pròpia veu la poesia de diverses autores, experiència compartida a través de la qual es crearan nous poemes. 

En col·laboració amb VicDones-SIAD Osona amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona.

 


LAIA NOGUERA I CLOFENT

Calella, 1983. Llicenciada en Filologia Catalana per la UB. Ha publicat diversos llibres de poesia, adaptacions teatrals i ha portat a terme traduccions del basc, del gallec. Les seves obres s'han traduït al basc, l’amazic, el portuguès, l’occità, el francès, l’italià, l’anglès i el castellà.

Ha actuat arreu dels Països Catalans i a l'estranger. Porta a terme col·laboracions amb artistes com Celeste Alías, Santi Careta, Helena pellisé, Mireia Chalamanch, Josep Manuel Berenguer, Betina Kuntzsch, Fiona Morrison, Jordi Aligué, Mercè Galí i Roger Illa. Creadora d'espectacles musicals i poètics.

Llibres de poesia publicats:

  • L’oscultor (premi Amadeu Oller 2002), Fuga evasió (premi Recvll 2003), Incendi, No et puc dir res (premi Martí Dot 2006), Els llops (escrit a sis mans amb Esteve Plantada i Joan Duran), Triomf (premi Miquel de Palol 2009), L’U, Parets, Caure (premi Ausiàs March 2011), Rius soterrats (llibre d’artista amb gravats de deu pintors), Qué extraña ventana i Amor total.

Mes informació: