Ajuntament de Vic

Daniel Gabarró

CONFERÈNCIA
Com créixer interiorment de forma equilibrada

Icona Play A càrrec de Daniel Gabarró
Icona Casa CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Icona Calendari Dijous 21 de març | Icona rellotge 18:30h
Icona euro 5€
Icona Check PLACES EXHAURIDES

Propostes CCVIC hivern 2019

PROGRAMA

Sovint donem molta importància a multitud de temes externs: els estudis, la família, la feina, la hipoteca o el lloguer... però molts cops ens oblidem de mirar dins nostre i preguntar-nos quins criteris ens ajudarien a viure tot l'anterior amb molta més calma i pau interior.
De fet, podríem dir que a la vida hem d'aprendre tres grans assignatures: aprendre a ser feliços al marge de les dificultats que ens toqui viure, aprendre a estimar-nos i a estimar al marge que les altres persones ens caiguin millor o pitjor i, finalment, aprendre a mantenir la pau interior en tot moment a pesar dels entrebancs diaris.
Durant la xerrada “Com créixer interiorment de forma equilibrada” reflexionarem sobre aquestes tres assignatures i mirarem d'oferir criteris concrets i pràctics per aconseguir dues coses:

  1. Obtenir eines i recursos concrets i pràctics per aplicar-los d'immediat a la nostra vida quotidiana i reduir-ne els conflictes i dificultats.
  2. Comprendre el trajecte interior que podríem fer per tal de viure la vida quotidiana amb molta més calma, consciència i pau interior.

DANIEL GABARRÓ BERBEGAL

"Em dic Daniel Gabarró Berbegal i el meu ofici és inspirar, acompanyar i transformar conscientment persones, empreses i organitzacions.
Em dedico a il·luminar la realitat, crear mapes per tal d'indicar els camins per arribar el més lluny possible com a societat, com a empreses i com a persones individuals.
Algunes persones em defineixen com a Sherpa, ja que els mostro el camí i els acompanyo durant el trajecte, d'altres em defineixen com a filòsof pràctic, com a pensador, assessor o fins i tot, com a intel·lectual perquè faig intel·ligible la realitat sense simplificar-la. En qualsevol cas, camino al costat de les persones a les que ajudo.
Imparteixo formacions per a empreses, administracions i organitzacions que volen adaptar-se al nou paradigma: els vells temps ja no tornaran i cal obrir-se a la nova realitat.
També faig cursos per a persones interessades en el seu creixement personal i despertar espiritual, en la línia de l'Antonio Blay, Gerardo Schmedling i l'Anthony de Mello.
Professionalment sóc empresari, escriptor, conferenciant, formador, diplomat en direcció i organització d'empreses, mestre, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL i exprofessor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida.
Col·laboro habitualment en diversos mitjans, com L'ofici de viure de Catalunya Ràdio, que ofereix eines emocionals per a la vida diària.
He publicat alguns materials sobre temes diversos: creences que ens amarguen la vida, eines d’amor, espiritualitat i empresa, tècniques d'estudi, didàctica de l'ortografia i dels problemes matemàtics, evolució moral, transformació de la masculinitat, fracàs escolar... entre d'altres."

www www.danielgabarro.com

Propostes CCVIC hivern 2019

CENTRES CÍVICS VIC | PROPOSTES HIVERN 2019
MASTERCLASS | EXPERIÈNCIES | XERRADES | ACTUACIONS | SORTIDES | ACTIVITATS LÚDIQUES