Ajuntament de Vic

Dansa inclusiva

MASTERCLASS

Icona PlayLa companyia de dansa 'La mujer del carnicero'
Icona Casa CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Icona Calendari Dissabte 30 de març | Icona rellotge Masterclass: 16:30h - 18:30h / Espectacle i col·loqui: 19h
Icona euro Proposta gratuïta
Icona Check MASTERCLASS. Inscripcions al telèfon 938864724 (de dillunsa divendres de 16 a 20h) i al correu ccpauraba@vic.cat / ESPECTACLE 'LAYERS'. Obert al públic amb entrada gratuïta.

Fotografia Martí Albesa , festival SismògrafMASTERCLASS

Una sessió intensiva de dansa, oberta a persones amb o sense diversitat funcional. Una proposta per explorar el llenguatge artístic del cos i aproximar-se a la dansa contemporània.

ESPECTACLE 'LAYERS'

Companyia: La mujer del carnicero
. Creació i interpretació: Neus Canalias 
i Laila White. Fotografia: Laila White. Durada: 20’
Sinopsis: Layers parla de les capes que no percep la mirada, aquelles que oculten a les dones invisibles, les dones diverses. La societat ha començat a parlar i a rebutjar la desigualtat i la violència de gènere: però què passa amb aquelles que són diferents? On és la seva veu ?

LA MUJER DEL CARNICERO

Formació de dansa contemporània codirigida per Neus Canalias i Albert Dueñas que inicia el seu recorregut al setembre del 2014, i que cerca desenvolupar el seu propi llenguatge de moviment mitjançant la col·laboració amb altres artistes de diferents disciplines. Prenent la dansa com a eix central, la seva voluntat és explorar noves formes de composició a partir de la interacció entre diferents llenguatges escènics.

Propostes CCVIC hivern 2019

CENTRES CÍVICS VIC | PROPOSTES HIVERN 2019
MASTERCLASS | EXPERIÈNCIES | XERRADES | ACTUACIONS | SORTIDES | ACTIVITATS LÚDIQUES