Ajuntament de Vic

Booty dance

MASTERCLASS

Icona Play A càrrec de Kim Jordan
Icona Casa CCVIC La Guixa (Pla del Maset, s/n)
Icona Calendari Divendres 14 de juny | Icona rellotge 17:30h a 20h
Icona euro 10€
Icona Check INSCRIPCIONS TANCADES

Booty dance

 

PROGRAMA

La popular ballarina i coreògrafa conduirà una classe magistral d'aquest ball urbà, conegut popularment com a 'twerking'. 

El booty dance és un ball urbà d’origen africà, que més tard es va incorporar als EUA a través del moviment “Bounce” de Nova Orleans.
Començarem parlant de la història i la cultura d’aquest ball, cosa que ens pot aportar els recursos adequats per contextualitzar la nostra experiència a l'hora de ballar.

Desbloquejarem la zona de cintura cap avall, explorarem i gaudirem del poder de la nostra sensualitat! Aprendrem a activar la pelvis mentre relaxem el glutis, per tal de treballar el twerk en les seves diverses postures, de manera segura i correcta gràcies al mètode rítmic de treballar tres velocitats diferents amb cada exercici. Seguirem amb tècniques d'aïllament del cos, les quals augmenten el control i mobilitat de cada zona (del cap a les natges del cul i fins als peus) millorant la coordinació, musculació i equilibri.

Reforçarem el coneixement del twerk mentre enfortim el nostre nucli central i adductors amb tècniques de terra, i acabarem amb una coreografia que aglutina les tècniques prèviament apreses durant la classe.
El twerk pot ser feminista? Ho descobrirem.

Es recomana portar roba còmode i genolleres (si en teniu).

KIM JORDAN

Sociòloga, ballarina i coreògrafa nord-americana amb una experiència contrastada en l'àmbit professional i en el de l'ensenyament. Ha treballat 6 anys com a coreògrafa i ballarina professional a Los Angeles i Las Vegas i 10 anys a Europa.

Com a  coreògrafa ha col·laborat amb marques com Nike, Heineken, Quick, MTV, Bud Light, o Just Dance.

Propostes CCVIC primavera 2019

CENTRES CÍVICS VIC | PROPOSTES PRIMAVERA 2019
MASTERCLASS | EXPERIÈNCIES | XERRADES | ACTUACIONS | SORTIDES | ACTIVITATS LÚDIQUES